-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Για σας παιδιά και απο μένα .Εχω λίγο καιρό που παρακολουθώ το forum εδώ αλλά αρκετοί θα με ξέρουν απο το grc.
nick?
asterix(ex diavolos)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ρε συ Govus, έφτασες στο ζενίθ της οικονομικής οδήγησης; Εγώ κάτω από 7 λίτρα δεν θυμάμαι να έχω φτάσει με το ίδιο αυτοκίνητο!
...εκτός και αν η μέτρηση έγινε κατεβαίνοντας τον Όλυμπο (ή το Έβερεστ)!!!
Θα ενημερώσω τις τιμές μόλις βάλω ξανά βενζίνη... .Τελευταία, βάζω ανά δίμηνο περίπου (για τόσο συχνή χρήση μιλάμε ) ... 'Αρα, προς το παρόν, 0 για το αυτοκίνητο και ό,τι βλέπεις για το δίτροχο !
καταβαση Τσιταλια-->Λεωνιδιο με 182.
-
famas
Το βρήκες το συνεργείο τελικά ή να ετοιμάσω φωτό από δορυφόρο; -
Ναι, το βρήκα αγαπητέ μου συμπολίτη, πήγα την Κυριακή και μπήκα κατευθείαν στο στενό χωρίς να κάνω τον κύκλο.....Οπότε την επόμενη φορά ξέρω πως θα κινηθώ
-
Ρε παιδιά, ξαφνικά δεν μου ανάβουν τα ΣΤΟΠ στο κλιό. Λάμπες δεν είναι, ασφάλεια δεν είναι. Μόνο τον διακόπτη στο πετάλι του φρένου σκέφτομαι. Που βρίσκεται αυτός? κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?
-
Να τις έκαψες και τις δύο, δεν παίζει, έτσι;
Ο διακόπτης θα βρίσκεται κάπου πάνω από το πεντάλ, μπορεί να χρειαστεί να βγάλεις καμιά επένδυση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να τις έκαψες και τις δύο, δεν παίζει, έτσι;...και τις 3
-
Τον βρήκες τον διακόπτη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:oops:Τον βρήκες τον διακόπτη;
Όχι!
αλλά πρέπει να ψάξω πρώτα, πράγμα που δεν έκανα
-
καλό κυνήγι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά, ξαφνικά δεν μου ανάβουν τα ΣΤΟΠ στο κλιό. Λάμπες δεν είναι, ασφάλεια δεν είναι. Μόνο τον διακόπτη στο πετάλι του φρένου σκέφτομαι. Που βρίσκεται αυτός? κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?Το πιο πιθανό είναι να έχουν πιάσει άλατα οι υποδοχές στην πλακέτα ....
Την ηλεκτροβαλβίδα είναι πολύ εύκολο να τον δεις ... δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις επενδύσεις ... βρίσκεται κάτω από το πετάλι .... την σπρώχνεις λίγο αριστερά και ξεκουμπώνει ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Ρε παιδιά, ξαφνικά δεν μου ανάβουν τα ΣΤΟΠ στο κλιό. Λάμπες δεν είναι, ασφάλεια δεν είναι. Μόνο τον διακόπτη στο πετάλι του φρένου σκέφτομαι. Που βρίσκεται αυτός? κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?
Το πιο πιθανό είναι να έχουν πιάσει άλατα οι υποδοχές στην πλακέτα ....
Την ηλεκτροβαλβίδα είναι πολύ εύκολο να τον δεις ... δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις επενδύσεις ... βρίσκεται κάτω από το πετάλι .... την σπρώχνεις λίγο αριστερά και ξεκουμπώνει ....
ηλεκτρολογος εισαι?
-
Μαλλον κυνηγος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά, ξαφνικά δεν μου ανάβουν τα ΣΤΟΠ στο κλιό. Λάμπες δεν είναι, ασφάλεια δεν είναι. Μόνο τον διακόπτη στο πετάλι του φρένου σκέφτομαι. Που βρίσκεται αυτός? κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?Μπουτόν φρένων είναι(μια μαυρη μακροστενη μικρή πλαστική βαλβίδα)που βρίσκετε στον χώρο των πεντάλ.Δέν κάνει σωστή επαφή και επαναφορά.μάλον θελει αντικατάσταση.
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι να έχουν πιάσει άλατα οι υποδοχές στην πλακέτα ....
Σωστότατη όπως πάντα
Κώστα μην ανησυχείς μου το έχει κάνει τόσο το Ι μου όσο και άλλα αυτοκίνητα! βγάζεις την βαλβίδατην καθαρίζεις με λίγο αντισκωριακό σπρεϊ κ όλα ΟΚ
Καλό 'μαστόρεμα'
-
Ακόμη δεν το έχω κοιτάξει αφού ήμουν ταξίδι. Θα το δω αύριο και θα σας πω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Μπας και ενδιαφέρει κανέναν...δεν παρέχονται χαρτομάντηλα μαζί...
-
Ο πιο αρρωστημενος Ρενατζης στην Ελλαδα ειναι ενας συμμαθητης μου στο γυμνασιο. Τον ειδα προχθες στο συνεργειο της αντιπροσωπιας ετοιμος να παραλαβει το καινουργιο του Megane sedan 1.6.
Οπως μου εξηγησε το πρωτο του αμαξι ηταν ενα Megane το οποιο πηγε για παλιοσιδερα μετα απο συγκρουση απο αλλο αυτοκινητο που τον εβγαλε απο το δρομο. Μετα πηρε κι αλλο Megane αλλα μια ωραια πρωια, ανω μου ορκιστηκε οτι ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ , του εφυγε το αμαξι σε μια στροφη και πηγε και μαζεψε 10-20 κιλα σταφυλια σε παρακειμενο αμπελι, με αποτελεσμα να του ζητανε 18000 για του το φτιαξουν. Πηγε λοιπον και πηρε...αλλο ενα Megane με ESP για να εχει το κεφαλι του ησυχο. Τιμη; Κατι λιγοτερο απο 20000.
Για να δουμε θα τεταρτωσει το κακο; -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ακόμη δεν το έχω κοιτάξει αφού ήμουν ταξίδι. Θα το δω αύριο και θα σας πω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Λοιπόν, το κοιταξα, έβγαλα τον διακόπτη, τον καθάρισα, είδα ότι λειτουργεί και......τώρα τα στοπ είναι συνέχεια αναμμένα και πρέπει να σηκώσεις το πεταλ με το πόδι για να σβήσουν
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
Μπουτόν φρένων είναι(μια μαυρη μακροστενη μικρή πλαστική βαλβίδα)που βρίσκετε στον χώρο των πεντάλ.Δέν κάνει σωστή επαφή και επαναφορά.μάλον θελει αντικατάσταση.
Γιαυτό εγραψα οτι θέλει μαλον αντκατάσταση,γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων με το καθάρισμα της βαλβίδας αυτής,το επερχόμενο σύμπτομα,ήταν αυτό που ανέφερες.Να ανάβουν μόνιμα τα στοπ.Δυστιχώς θελει αντκ/ση.
RENAULT FORUM