-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Έσβησε όοοοολλλλλλεεεεεεςςςςςςςς τις δημοσιεύσεις μου .... Δεν είναι και λίγη δουλεια αυτό .....Ε ! Τότε του αξίζουν ....... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Έσβησε όοοοολλλλλλεεεεεεςςςςςςςς τις δημοσιεύσεις μου .... Δεν είναι και λίγη δουλεια αυτό .....
Ε ! Τότε του αξίζουν ....... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
δε ντρεπεσαι να μιλας ετσι για τις δημοσιευσεις αλλου μελους του κλαμπ, ειδικα θηλυκου?
θα μας παρει τα αυτια τωρα....θα τις κανει copy/paste...
υγ. ειμαστε η ελιτ της ευρωπης τελικα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ. ειμαστε η ελιτ της ευρωπης τελικα?Είμαστε οι πρώτοι
σε όλη την Ευρώπη -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έσβησε όοοοολλλλλλεεεεεεςςςςςςςς τις δημοσιεύσεις μου .... Δεν είναι και λίγη δουλεια αυτό .....
Ε ! Τότε του αξίζουν ....... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
δε ντρεπεσαι να μιλας ετσι για τις δημοσιευσεις αλλου μελους του κλαμπ, ειδικα θηλυκου?
θα μας παρει τα αυτια τωρα....θα τις κανει copy/paste...
υγ. ειμαστε η ελιτ της ευρωπης τελικα?
Εσένα δικηγόρο σε βάλαμε ? Ο μαουνιέρης μπορεί να λέει ότι θέλει για μενα ,είναι φίλος μου ....
-
dimman πω πω τι σε ειπε.....
-
Εγω εχω κουραστει να σβηνω δημοσιευσεις απο το παλαιο φορουμ(πολυ σαβουρα λεμε)
Επισης εδωσα ιδεες για νεες λειτουργιες(πχ garage αλλα δεν βλεπω να δουλευει )
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω εχω κουραστει να σβηνω δημοσιευσεις απο το παλαιο φορουμ(πολυ σαβουρα λεμε)Επισης εδωσα ιδεες για νεες λειτουργιες(πχ garage αλλα δεν βλεπω να δουλευει )
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα ....μέλι !!!
-
Moυ αρέσει που το έχουμε δίπορτο ( και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ) και φοράμε κάποιοι άλλες μάσκες αν και απο τα avatar υπάρχει υποψία για την ταυτότητα των ' ενόχων ' ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Moυ αρέσει που το έχουμε δίπορτο ( και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ) και φοράμε κάποιοι άλλες μάσκες αν και απο τα avatar υπάρχει υποψία για την ταυτότητα των ' ενόχων ' ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε.αινιγματικος....
-
Ξέρουν οι καπαδόκες γιαυτό σιωπούν αλλά είναι καλά παιδιά, τι να τους κάνεις ? το πολύ να τους κεράσεις ενα καφέ στην επόμενη εξόρμηση.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ξέρουν οι καπαδόκες γιαυτό σιωπούν αλλά είναι καλά παιδιά, τι να τους κάνεις ? το πολύ να τους κεράσεις ενα καφέ στην επόμενη εξόρμηση.Να θυμάσαι τι είπες ...
-
Αν δεν θέλεις καφέ κερνάω σουβλάκι στην κρύα της Λειβαδιάς.
-
Ο Δημητρης μονο ΤΣΑΓΑΚΙ θελει να τον κερναμε
-
ρε Βαγγέλη έχει ζέστες μην ανάβεις κ άλλες φωτιές κ με τόσες κάψες.... ποιός θα πρωτομοιράσει σε ποιόν δροσιστικό τσαγάκι???
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω εχω κουραστει να σβηνω δημοσιευσεις απο το παλαιο φορουμ(πολυ σαβουρα λεμε)Επισης εδωσα ιδεες για νεες λειτουργιες(πχ garage αλλα δεν βλεπω να δουλευει )
Μήπως έσβησες και χρήστες? από χθες προσπαθώ να μπω και δεν...
-
Κωστα σβησαμε ολους τους χρηστες γιατι ειχαμε προβλημα κ πρεπει να ξανακανεις register τωρα....
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κωστα σβησαμε ολους τους χρηστες γιατι ειχαμε προβλημα κ πρεπει να ξανακανεις register τωρα.......και το λες με γελάκια?
-
αμα δεν ειχε κλιο διλιτρο, επρεπε να banαρει τον εαυτο του...
RENAULT FORUM