-
Φίλε, θες να κανονίσουμε κάνα group buy μπας και τα πάρουμε πιο φθηνά;
Σοβαρά τώρα, πότε θα πας να αλλάξεις λάστιχα; Άντε, γιατί τις προάλλες κόντεψα να πάω στρατό πριν την ώρα μου, εκεί στο στρατόπεδο στις στροφές του Πανοράματος!
Αριστερή ανηφορική και στην εφαπτομένη η πύλη του στρατοπέδου, αρχίζω να μπαίνω, τσίριγμα, τσίριγμα, ουάααα!, ακούγεται φωνή βοώντος εν τω βουνώ:
-'ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ (ο τόνος στο ΛΑ), ΥΠΟΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΙΙΙΙΠ'
-'Θεέ μου εσύ είσαι;'
-'ΝΑΙ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ! ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ LEON ΜΕ ΤΟ CLIAKI;' (στο πρωτότυπο: 'ο γερμανικός κουβάς με το συμπαθέστατο Γαλλάκι;')
-'Δεν ξέρω, Θεούλη μου, μάλλον τα λάστιχα μου τα μπροστά φταίνε'
-'ΑΚΟΜΑ ΤΑ ENERGY ΦΟΡΑΣ; ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ Ο ΑΔΗΣ;'
-'Όχι, Θεέ μου, δεν τα άλλαξε και έχουν παραδώσει το πνεύμα. Πες μου, θα σωθώ ή θα γίνω νεοσύλλεκτος; Τι πρέπει να κάνω;'
-'ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ, ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΤΑ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΣΩΘΗΚΕΣ! ΑΛΛΙΩΣ...ΕΚΚΡΕΜΕΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ;'
(Εδώ ο funky αιδεσιμότατος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όντως τηρεί τις 3 ΕΝΤΟΛΕΣ, κουτσά-στραβά σώζεται η κατάσταση, χωρίς μπαριέρες χωρίς στρατόπεδα. Ακολουθεί χορικό που ξεκινάει από τον φρουρό στην πύλη του στρατοπέδου και τους λοιπούς φαντάρους.)
-'Θεέ μου, σώθηκα! Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, αλλά γιατί μιλάς με τέτοια βροντολαλιά;'
-'ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ;'
(Ο funky συνεχίζει την πορεία του συγκλονισμένος, έτοιμος να διδάξει στους συνανθρώπους του το θείο αυτό γεγονός. Αλλάζει το όνομα του σε 'Λάζαρος' -για ποιο θρησκευτικό effect- και ξεκινάει να γράφει επιστολές και να κάνει περιοδείες. Εκείνη την ώρα ακούγεται ξανά από τους ουρανούς η φωνή του Θεού, που ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό...)
-'ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΣΤΑ 'ΠΑΝΟΡΑΜΑ', ΡΕΚΟΡ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ! ΦΕΡΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΨΙΜΟ! Ε ΡΕ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ GRAN TOURISMO 5, ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!'
-
funkyreverend έχω πέσει κάτω στο πάτωμα και λιώνωωωωωωωωω!
-
Φοβάστε οι υπόλοιποι, ε;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν θέλεις αλλαγή αισθητήρα, αμπάουτ σίξτυ γιούρος!
Επειδή πλησιάσες αρκετά,κερδίζεις έναν δωρεάν οπτικό έλεγχο 15 σημείων
79Ε και σε καλή μεριά
-
Αντιπροσωπεία, συνεργείο, τι;
-
Αντιπροσωπεία, συνεργείο, τι;Κοσμηματοπωλείο
ΡΕΜΕΣ
-
Εμ και εσύ...πόσες εργατοώρες να χρέωσαν άραγε;
...με τον οπτικό έλεγχο 15 σημείων τι θα γίνει; Να σου στείλω φωτογραφίες να το έλεγξεις;
-
adis4gr
Φίλε, σου στέλνω πμ για να κανονίσουμε το group buy. Θες να πάμε μαζί ή θα το κανονίσεις μόνος σου;
-
22Ε εργατο5λεπτά:rant: χωρίς ΦΟΥΠΟΥΑ
45Ε το ανταλλακτικό χωρίς ΦΟΥΠΟΥΑ
Περίμενε να τελειώσω τον οπτικό έλεγχο 79 σημείων στην απόδειξη που μου έδωσαν και θα σε εξυπηρετήσω
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
22Ε εργατο5λεπτά:rant: χωρίς ΦΟΥΠΟΥΑ45Ε το ανταλλακτικό χωρίς ΦΟΥΠΟΥΑ
Περίμενε να τελειώσω τον οπτικό έλεγχο 79 σημείων στην απόδειξη που μου έδωσαν και θα σε εξυπηρετήσω
Μην πηγαινεις σε επισημα.....
Αν θελεις πες μου να σου στειλω με πμ το τηλ ενος πολυ καλου συνεργειου....
Εγω παρηγγειλα για το κλιο μου το «quick» shift της Sadev :
-
-'ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ, ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΤΑ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΣΩΘΗΚΕΣ! ΑΛΛΙΩΣ...ΕΚΚΡΕΜΕΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ;'
Ορίστε, μέχρι και ο Θεός κάνει λάθη! Ρε αχρείε, που τολμάς και με λες δρ. νίνο, αν αφήσεις γκάζι θα κλείσει τροχιά η ουρά; Ε; Αστοιχείωτε! Δεν ξέρω τι Θεϊκή συμπεριφορά έχουν τα αμάξια στον Παράδεισο, πάντως εδώ αν αφήσεις γκάζι, κλείνει η μούρη και ανοίγει η τροχιά. Εκτός βέβαια αν το Λεον σου είναι τόοοοοοοοοοοοοοοσσσσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΥΠΟστροφικό πια, σαν σωστός γερμανικός κουβάς που είναι.
-
Η Επίσημη Εκκλησία των Υποστροφιστών σε αφορίζει ως αιρετικό, γιατί:
α) Αν αφήσεις το πόδι από το γκάζι πάνω σε υποστροφή, η ουρά θα ανοίξει την τροχιά ΤΗΣ, αλλά το αυτοκίνητο συνολικά θα κλείσει την τροχιά ΤΟΥ πάνω στη στροφή, την οποία και είχε ανοίξει κατά τη διάρκεια της υποστροφής.
β) Το Leon μου είναι όντως υποστροφικό, αλλά η θεϊκή παρέμβαση έγινε πάνω στην οδήγηση του Clio με τα φαγωμένα Energy...Το Leon φοράει τα Pilot Sport.
Ο χρήστης Η παραβολή λέει ακριβώς τα εξής έγραψε:
-'ΝΑΙ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ! ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ LEON ΜΕ ΤΟ CLIAKI;' (στο πρωτότυπο: 'ο γερμανικός κουβάς με το συμπαθέστατο Γαλλάκι;')-'Δεν ξέρω, Θεούλη μου, μάλλον τα λάστιχα μου τα μπροστά φταίνε'
-'ΑΚΟΜΑ ΤΑ ENERGY ΦΟΡΑΣ; ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ Ο ΑΔΗΣ;'
Δες τα bold και αποφάσισε αν θέλεις συγχώρεση που τόλμησες να αμφισβητήσεις τα λόγια του Θεού ή θα συνεχίσεις να ζεις στο Σκότος του Εωσφόρου, με τις άκρατες σωματικές απολαύσεις, αλλά χωρίς την Αγάπη και την Πνευματικότητα του Κυρίου μας.
Αν θέλεις να συγχωρεθείς, φέρε ένα αυτόγραφο του φίλου σου του Πετρέλη από το Fame Story που παίζατε και ένα συγχωροχάρτι των 50ευρώ για πλήρωση του φιλόπτωχου ρεζερβουάρ βενζίνης του Clio.
-
Εσύ ειπες να κλείσει Η ΟΥΡΑ την τροχιά της, όχι το αμάξι ολόκληρο. Αχρείε ειδωλολάτρη, που θα μου πας κόντρα κιόλας. Άντε μην σου κάνω καμιά προληπτική επέμβαση.
Διότι, φίλε funkyreverend, ο λόγος του Κυρίου είναι ένας. Και εσύ τον μετέφερες λάθος. Ως εκ τουτου, ετοιμάσου να δεχτείς την οργή Του...
Μπουχαχαχαχα...
[/b] -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διότι, φίλε funkyreverend, ο λόγος του Κυρίου είναι ένας. Και εσύ τον μετέφερες λάθος. Ως εκ τουτου, ετοιμάσου να δεχτείς την οργή Του...Μπουχαχαχαχα...
[/b]Σε απλά ελληνικά 'ετοιμάσου να σε πάει βόλτα ο Νίνο με το πλεούμενο'
-
Το οποίο, όπως είπε και ο hunter, πάει σαν δίλιτρο!
funky, θα έρθεις σήμερα;
-
-'ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ, ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΤΑ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΣΩΘΗΚΕΣ! ΑΛΛΙΩΣ...ΕΚΚΡΕΜΕΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ;'Δεν νομίζω να γράφει πουθενά 'η ουρά την τροχιά της', γράφει 'η ουρά την τροχιά'. Ποιανού; Μάλλον του αυτοκινήτου, μια που ο Θεός δεν κάνει λάθος.
Ωστόσο, λόγω της πίεσης που ασκείς στην Εκκλησία, σε αναβαθμίζω από απλό αιρετικό σε Καθολικό και αυτήν την πρόταση θα την μετατρέψουμε σε 'filioque' της διαμάχης. Θα στείλω έναν μαχητή της ορθόδοξης πίστης, τον αδιάλλακτο Μιλτιάδη Κηρουλάριο (Κρυουλάριος επίσης) και εσύ φέρε όποιον Πάπα θέλεις για να φτιάξουμε το οριστικό Σχίσμα.
Χλωμό έως και χιόνι, αλλά αν είναι να έρθω, θα φέρω και το Ποίμνιό μου!
-
Που να δείς τον θεό να μιλά σε μένα στην στροφή από Παπάφη για Κατσιμίδη ( στο φανάρι μετά την Εγνατία ) με τα τελειωμένα μπροστά Exalto και ένα παρκαρισμένο Octavia να πλησιάζει απειλητικά...χάρισα άπλετο θέαμα στους σταματημένους στο φανάρι με ένα υπέροχη υπερστροφή ( να ναι καλά η Γαλλίδα ) αλλά το Octavia δεν το είδα από κοντά μόνο τι χρώμα ήταν κατάλαβα από τόσο μακριά του έμεινα...
Ο θεός μου είπε : ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ EXALTO ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Και εγώ την άλλη μέρα πήγα και έβαλα τα Uniroyal και από τότε παρακαλάω να βρέχει κάθε μέρα...Μόνο ένας κατακλυσμός θα τα κάνει λαστιχάρες ακούς Θεέ
Υ.ΓΤα Kartofen του Carrefour ντρομερό λάστιχο σε λέω φιλαράκι κολλάνε στη άσφαλτο όπως το μωρό στο βυζί της μάνας του...Τι διάσταση φορά το Γαλλογερμανικό σου? -
Το γεγονός ότι η αυτού εξοχότης σας κύριε Φανκι-Παπά ΞΕΧΑΣΕ να γράψει την μία και μοναδική λέξη, η οποία θα βοηθούσε όλους εμάς τους ερμηνευτές του λόγου του Κυρίου της Οδικής Συμπεριφορας, αποδεικνύει περίτρανα μεν, αναμφίβολα δε, πως είστε εσείς αυτός ο οποίος προσπαθεί να ξεγελάσει το ποίμνιο.
Παρόλα αυτά, δέχομαι την αναβάθμιση αυτή, προσβλέπω σε, και προβλέπω δε, μια ακόμα αναβάθμιση εμού σε Μέγα Αρχιερέα της Υπερστροφής με την Αγία Βάρκα μου και τα 307 της Ευαγγέλια. Εκείνος ο μικρός που γελάει στο βάθος να σταματήσει, διότι τα emetostop δεν πιάνουν στην βάρκα μου πάνω...
Αμην.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
η αυτού εξοχότης σας κύριε Φανκι-ΠαπάΠαρόλα αυτά, δέχομαι την αναβάθμιση αυτή, προσβλέπω σε, και προβλέπω δε, μια ακόμα αναβάθμιση εμού σε Μέγα Αρχιερέα της Υπερστροφής με την Αγία Βάρκα μου και τα 307 της Ευαγγέλια. Εκείνος ο μικρός που γελάει στο βάθος να σταματήσει, διότι τα emetostop δεν πιάνουν στην βάρκα μου πάνω...
Αμην.
...Φανκι-Παπά...
307 Ευαγγέλια;;; Να προσθέσεις και τον Κατακλυσμό του mirage με την Κιβωτό με τα 4 Uniroyal της Αποκάλυψης!
-
RENAULT FORUM