-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Eγώ κέρδισα γάντια και είμαι Οκ!
Τη δίνω την 911 στον Τάκη!αα κι εγω κερδισα, ενα... κατι σαν τζακετ τελος πάντων, πολυ ωραιο αλλα το χάρισα! Μου ειναι πολυ μεγαλο, χωραω με την κολλητη μου μεσα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αα κι εγω κερδισα, ενα... κατι σαν τζακετ τελος πάντων, πολυ ωραιο αλλα το χάρισα! Μου ειναι πολυ μεγαλο, χωραω με την κολλητη μου μεσα!
.. με ποια απ' ολες??
-
-
Η βασιλοπιτα κοβεται μονο για τους μοντερατορες και τα φορουμ...
Εμας μας αφηνουν πεινασμενους.....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αα κι εγω κερδισα, ενα... κατι σαν τζακετ τελος πάντων, πολυ ωραιο αλλα το χάρισα! Μου ειναι πολυ μεγαλο, χωραω με την κολλητη μου μεσα!
.. με ποια απ' ολες??
Tριαντάφυλλε με απογοητεύεις, άλλη είναι η σωστή απάντηση...
-
βλεπε προηγουμενο ποστ cavallino
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εγώ που μπόρεσα να διαλέξω μπορώ να πάρω την Alpine.
Όχι ρε φίλε!
Δυό αυτοκίνητα είχα διαλέξει!
Έκανα μια υποχώρηση στον Coyot, μιας κι έχουμε πιεί ένα κρασί παρέα, να του αφήσω την 911 με πόνο ψυχής... κι έρχεσαι κι εσύ να μου πάρεις και την Alpine!Έ, όχι! Κρίμα κι άδικο, τουλάχιστον την είδα πρώτος, το Νο 2 είχα στην κλήρωση!
Ο Νίκος είπε ότι σου αφήνει την 911, οπότε μάλλον δε θα επιμείνεις για την Alpine (Αλπίν κι όχι Αλπάιν βάρβαρε 'Κρούση' ) .
(Μια παροιμία για γάιδαρους και αχυρώνες μου ήρθε ξαφνικά. Γιατίιιιιι;)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η βασιλοπιτα κοβεται μονο για τους μοντερατορες και τα φορουμ...Διόρθωση: μόνο για τα Forum. Απλά οι moderators τα εκπροσωπούν. Ξέρω πως το είπες για πλάκα, αλλά το κάνω σαφές δια παν ενδεχόμενον...
Εμας μας αφηνουν πεινασμενους.....
Ναι, σε πιστέψαμε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...δια παν ενδεχόμενον...Ρεεεεεε, που φτάσαμε....
-
Οποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι
-
Εγώ κέρδισα μια μικρή βόλτα με το ΑΕ86 του Ευριπίδη και πολλές απαντήσεις για τις απορίες μου ...
Thanks Ευριπίδη.
I love that car... -
-
περασαμε πολυ καλα, και γνωρισαμε και αλλα μελη!
αντε και του χρονου!
-
-
Όχι, αλλά όταν είδα τη φωτογραφία είπα πως αποκλείεται να σκεφτόσαστε κάτι άλλο εκείνη την ώρα!
-
-
Κριστιανσεν ενταξει οι φωτο ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κριστιανσεν ενταξει οι φωτο ???Ναι βρε παιδιά τόσοι βγάλατε φωτογραφίες, κανένας δεν τις έχει ετοιμάσει;
'krus...' , 'taurus', 'htanso' έβγαλαν φωτογραφίες που είναι.
-
Εγώ έβγαλα, αλλά όχι με δική μου κάμερα (την ξέχασα πάλι ), με του Ευριπίδη.
-
πφ.. Την άλλη φορα θα φερω εγω φωτογραφικη να σας τις βάλω τις φωτο το ιδιο βραδυ!
(ψηφιστε με λιγο μου κάνει... )
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]