-
Αηδία
-
**Edit mod **
-
Επιμονή όμως, όχι αστεία!
-
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, εκτός του Panosss, υπάρχουν κι άλλοι με καβάτζα λογαριασμό
-
Ο χρήστης tetra έγραψε:
Το παιδί που κράζατε και αποβάλατε από εδώ μέσα δεν έγραψε κάποια ανακρίβεια.Όχι καλέ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, εκτός του Panosss, υπάρχουν κι άλλοι με καβάτζα λογαριασμόTo πιο εντυπωσιακό είναι που θυμούνται τα συνθηματικά μετά απο τόσα χρόνια.
-
Έχουν ένα password για τα πάντα...
(είναι ας πούμε μονοκύτταροι οργανισμοί)
-
Ο χρήστης tetra έγραψε:
Το παιδί που κράζατε και αποβάλατε από εδώ μέσα δεν έγραψε κάποια ανακρίβεια.Αποβλήθηκε διότι ήταν κλώνος άλλου χρήστη και έκανε διαφήμιση.
-
Δηλώνω κάθετα ενάντιος των διαγραφών. Με τις διαγραφές το φόρουμ γίνεται όλο και φτωχότερο, με ευθύνη της διεύθυνσης φυσικά. Και φυσικά χάνει και αυτή γιατί οι διαγραφόμενοι έφερναν συνήθως τα πολυπόθητα κλικ.
-
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον , κάτι τέτοιοι τύποι μου θυμίζουν τους μάρτυρες Ιαχωβά και λοιπούς άλλους που προσυλιτίζουν εν οδώ άλλα άτομα , είναι τόσο πορωμένοι και ποτισμένοι που αυτά που λένε όντως τα πιστεύουν ..
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δηλώνω κάθετα ενάντιος των διαγραφών. Με τις διαγραφές το φόρουμ γίνεται όλο και φτωχότερο, με ευθύνη της διεύθυνσης φυσικά. Και φυσικά χάνει και αυτή γιατί οι διαγραφόμενοι έφερναν συνήθως τα πολυπόθητα κλικ.Η συμμετοχή εδώ είναι εθελοντική. Η τήρηση των κανόνων όμως είναι υποχρεωτική.
Όποιος δεν συμφωνεί, δεν συμμετέχει. Απλό. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, εκτός του Panosss, υπάρχουν κι άλλοι με καβάτζα λογαριασμόΚαι με sleeper agent *ακάου *από το 2007 μάλιστα, τύφλα να' χει και η *Μονσάντο *
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον , κάτι τέτοιοι τύποι μου θυμίζουν τους μάρτυρες Ιαχωβά και λοιπούς άλλους που προσυλιτίζουν εν οδώ άλλα άτομα , είναι τόσο πορωμένοι και ποτισμένοι που αυτά που λένε όντως τα πιστεύουν ..
Βασικά τους μάρτυρες του Ιεχωβά προσβάλλεις με αυτό το παραλληλισμό. Πέρασε πριν καμιά βδομάδα ένας από το σπίτι, του είπα ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι, ο άνθρωπος το κατάλαβε και προχώρησε στο επόμενο σπίτι. Σε αντίθεση με τα μποτάκια τύπου Βιτάρα, Νισσάν_Σάνι, νικσταμ και λοιπούς λεοντόκαρδους που έχουν λιώσει τη κασέτα και τα ppt μέχρι να τους στείλουν για μόχλευση οι μοντς
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δηλώνω κάθετα ενάντιος των διαγραφών. Με τις διαγραφές το φόρουμ γίνεται όλο και φτωχότερο, με ευθύνη της διεύθυνσης φυσικά. Και φυσικά χάνει και αυτή γιατί οι διαγραφόμενοι έφερναν συνήθως τα πολυπόθητα κλικ.Φτωχότερο σε τι ακριβως;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλώνω κάθετα ενάντιος των διαγραφών. Με τις διαγραφές το φόρουμ γίνεται όλο και φτωχότερο, με ευθύνη της διεύθυνσης φυσικά. Και φυσικά χάνει και αυτή γιατί οι διαγραφόμενοι έφερναν συνήθως τα πολυπόθητα κλικ.
Φτωχότερο σε τι ακριβως;
Σε ποιότητα προφανώς
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Φτωχότερο σε τι ακριβως;
Σε ποιότητα προφανώς
-
Ο χρήστης nickstam έγραψε:
τωρα το αν θα του ερθουν πελατες αυτο ειναι κατι που προς το παρον παιζεται μιας και τα μελη της lyoness στην ελλαδα ειναι πολυ λιγα (103.000+ σημερα που τα κοιταξα) με την πλειοψηφια τους στη Β.Ελλαδα. εχω ομως επιχειρηματια που εχει δωσει τα 2K στην αθηνα και τα πηρε πισω απο πελατες lyoness σε 4 μηνες, αλλα εχω και αλλον που τα εχει δωσει εδω και ενα χρονο και δεν τα εχει παρει ακομα πισω.
Έκανα μόλις ένα ταξίδι στον χρόνο. Τέτοια νούμερα μου έδιναν προ 2ετίας, ρε φίλε, ή τα μέλη έμειναν στάσιμα (κ έμειναν στη Β Ελλάδα) ή δεν συνεννοείστε καλά.
Οι επιχειρήσεις βλέπω ουσιαστικά σταμάτησαν να μπαίνουν...
Και είναι και πολύ λίγες συνολικά. Άρα, δεν βλέπω και τόσο αλματώδη ανάπτυξη...δες σταματησαν να μπαινουν απλα εχει ανεβει πολυ το κοστος, παλιοτερα ηταν αρκετα φθηνοτερα και οσο μπαινουν επιχειρησεις τοσο ανεβαινει και η τιμη, τωρα τα 2Κ τα σκεφτεται ο αλλος να τα δωσει. και στη lyoness δε θα μπουν ΟΛΕΣ οι επιχειρησεις. ετσι και αλλιως η lyoness δε τους θελει ολους στο δικτυο της.
Άρα σταμάτησαν γιατί έχει ανέβει πολύ το κόστος;
Και ποιες επιχειρήσεις δεν θέλει; Για ποιο λόγο; Όλες θα τις ήθελε υπό ΚΣ, γιατί θα είχε έσοδα από παντού!δε σταματησαν λογο κοστους αν δεις και σημερα ανεβηκαν νεες επιχειρησεις https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... ft=2&btn=1
Από όσο ξέρω δεν τις θέλει ολος, ηδη στο κεντρο Θεσσαλονικης εχουν κλεισει απο φαρμακεια, κομμωτηρια και ασφαλιστες.
στοχος για την Ελλαδα ειναι περιπου 30.000 επιχειρησεις και 2.000.000 καταναλωτες.
καπου ανεφερες οτι καθημερινα γινονται στην Ελλαδα 200 νεες εγραφες μελων
τωρα λες οτι εχετε στοχο τα 2.000.000
αρα για να πετυχετε το στοχο θελετε ακομα 27 χρονια....
γαμω τα μαθηματικα μοντελα και τυπους...για να μην πω για αλλα μαργαριταρια που διαβασα....οπως πχ καθε μερα γραφετε 200 ατομα και ακομα μετα απο 4 χρονια ειστε στις 100.000...η για την συνεργασια (affiliate) master card kai lyoness....εδω μεχρι και κομμωτηριο εχει δικια της καρτα...σιγα το κατορθωμα....να μην μπω σε λεπτομεριες σχετικα με την νομικη μορφη και παρουσια της εταιρειας στην Ελλαδα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μην περιμένεις απάντηση, αν ήταν τόσο σαφή τα πράγματα, κανείς δεν θα ασχολούνταν!
Εγώ σταχυολογώ τα εξής:-
Η εταιρεία απευθύνεται σε μαγαζάκια, οι μεγάλοι δεν την χρειάζονται εξάλλου. Όσες μεγάλες φίρμες δείτε να διαφημίζει, μάλλον αγνοούν την ύπαρξή της. Πχ από το link της υπογραφής του συμφορουμίτη, έκανα κλικ στην Puma και στην Tommi Hillfigger και -ώ τι παράξενο- και οι δύο στα στοιχεία επικοινωνίας παρέπεμπαν στην Lyoness και όχι στα δικά τους!
Άρα, προσπαθεί να πείσει πως είναι... μεγάλη, και συναλλάσσεται με τους μεγάλους, αλλά δεν είναι έτσι. Σε ότι αφορά το δεύτερο κομμάτι, ναι, απευθύνεται στα μαγαζάκια, που μέσα στα ζόρια τους, ελπίζουν ν' αλλάξει κάτι και σκάνε το 2χίλιαρο... -
Το 2χίλιαρο, είναι και αυτό που τροφοδοτεί τις εκπτώσεις σε πρώτη φάση (όπως φαντάζομαι και οι ανατιμήσεις στα προϊόντα...), άρα δεν συμφέρει και δεν γίνεται να μην...πληρώνει κάποιος. Η αύξηση του τζίρου, προφανώς είναι κάτι που συμφέρει τον μαγαζάτορα και μπορεί να φέρει κέρδη, αλλά είναι αμφίβολλο πόσο επηρεάζει η Lyoness αυτή... Πχ το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου είναι στην Lyoness! Δεν βλέπω σημαντικό κέρδος, αν πάρω 2 σουβλάκια, 4 λεπτά του ευρώ φθηνότερα! Πιο σημαντικό είναι να κάνει καλό σουβλάκι και να στείλει κάνα flyer στο σπίτι για να πάρω τηλέφωνο!
-
Ποιο σημαντικό για κάποιον μπας και πειστεί είναι να του πεις τι μπορεί να κερδίσει ΑΜΕΣΑ και όχι από loyalties αν θέλεις να τον πείσεις. Αν δηλαδή απευθύνεσαι σε λογικούς ανθρώπους που μπορούν να υπολογίσουν κάποια πράγματα... Δηλαδή, αν εγώ ψωνίζω στο Βασιλόπουλο και με την πιστωτική μου έχω 1% επιστροφή, αν έχω ΚΑΙ από την Lyoness, έχω κέρδος. Αλλά το κακό με τον Βασιλόπουλο, είναι πως έχει την δική του κάρτα και δίνει μεγαλύτερη επιστροφή από την Lyoness!
Λογικά, κάπως έτσι θα δουλεύει και η Lyoness με τον Βασιλόπουλο, θα φαίνεται πως τζιράρει αυτή ένα Χ ποσό, ο Βασιλόπουλος θα της δίνει πχ 3% και αυτή θα μοιράζει στους συμμετέχοντες, 1% και όλοι... ευχαριστημένοι!
Είναι φανερό, πως αν κάποιος θέλει να κερδίσει, υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι. Αν κοιτάξεις ένα μέσο νοικοκυριό, τα βασικά του έξοδα είναι στο σουπερμάρκετ και στην βενζίνη. Χρειάζεσαι ουσιαστικά λοιπόν την μέγιστη επιστροφή από αυτά. Βγάζεις την κάρτα του σουπερμάρκετ που χρησιμοποιείς, και το ίδιο κάνεις για την βενζίνη. Για παράδειγμα:
http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Ka ... MasterCard
Το ίδιο πάνω κάτω μπορείς να παίρνεις με την AB Plus απλή κάρτα του. Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν και όχι την Credit. Για Credit, χρησιμοποιώ την παρακάτω, που έχει επιστροφή 1% παντού (και για τους πρώτους 6 μήνες 2%), ενώ έχει τριπλάσια επιστροφή σε καύσιμα Shell.
http://www.citibank.com/greece/consumer ... /shell.htmTo πράγμα είναι εξαιρετικά απλό λοιπόν, αν θέλεις κέρδος από ΚΑΘΕ αγορά, θέλεις μια τέτοια πιστωτική. Αν έχεις όρεξη να κυνηγάς τις... 2000 επιχειρήσεις που είναι στο δίκτυο Lyoness, knock your self out, εμένα μου φαίνεται κουραστικό και μόνο που το σκέφτομαι. Εγώ είπα τον τρόπο να κερδίσει κάποιος, έστω και αυτό το λίγο, μην αλλάζοντας ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ τις καταναλωτικές του συνήθειες και χωρίς να κάνει κανένα κόπο.
Η Lyoness προτείνει, να ψάξεις ποια επιχείρηση δίνει επιστροφή και σου υπόσχεται με έναν εντελώς ασαφή τρόπο, κέρδη στο... μέλλον. Είτε λοιπόν είναι πυραδαμίδα (που είναι, γιατί όσο πιο πολλούς φέρεις στο δίκτυο, τόσο πιο πολύ κερδίζεις, και όσο πιο πολύ καταναλώνουν, ακόμη μεγαλύτερο το κέρδος σου) δεν με νοιάζει καθόλου (θα έπρεπε να νοιάζει ίσως τις αρχές...). Αυτό που με νοιάζει είναι πως το μοντέλο που προτείνει, είναι ανόητο ουσιαστικά και με απλά ελληνικά, μπελαλίδικο.
Υπάρχουν απλοί, απλούστατοι τρόποι, να πετύχεις το ίδιο, διαφορετικά. Αυτά.Κοίταξε να δεις,με μεγάλους συναλλάσσεται…… όταν ψωνίζεις από την puma, το ebay, την apple την microsoft και λοιπές μεγάλες επιχειρήσεις αυτομάτως λαμβάνεις επιστροφή μετρητών στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αλήθεια για πες μου, μπορεί κάποιος άλλος (πλην Lyoness) να σου επιστρέψει χρήματα από αγορές μέσω e-Bay ;;;
Και για πες μου και κάτι ακόμα, σου φαίνεται λογικό να αφήνουν οι κολοσσοί (που τα νομικά τους τμήματα έχουν τις μηνύσεις για πλάκα) τη μικρή, ποταπή και ασήμαντη Lyoness να μοστράρει τα λογότυπα τους και να εκμεταλλεύεται το brand name τους επειδή έτσι της αρέσει ;;;To 2χίλιαρο είναι το κόστος για ένα έτοιμο loyalty πρόγραμμα με πανελλαδική και παγκόσμια αποδοχή που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά. Αν ο επιχειρηματίας κρίνει πως δεν αξίζει τα λεφτά του μπορεί να μη το αγοράσει, κανείς δεν τον βάζει να δώσει 2Κ με το ζόρι. Για την αύξηση του τζίρου τα έχω ξαναγράψει. Προσωπικά δε ξέρω ούτε ένα μαγαζί που να μπήκε στη Lyoness και να μη του έχει έρθει έστω ένας πελάτης.
Όσο για την επιστροφή από το σουβλάκι αν αυτός που θα σου είχε δώσει την κάρτα σου έλεγε μόνο ότι θα παίρνεις το σουβλάκι 4 λεπτά φθηνότερα θα ήταν καλύτερα να μη συστήνει τη Lyoness σε κανένα γιατί καίει το εκπληκτικό αυτό προϊόν.
Το άμεσο είναι το εύκολο αλλά είναι και λίγο, προσωπικά δεν έχω να πείσω κανένα εγώ εξηγώ τι παίζει και από εκεί και πέρα αφού ο άλλος έχει τη πλήρη γνώση αποφασίζει αν τον ενδιαφέρει και αν ναι το πως θα το χρησιμοποιήσει.
Όποιος θέλει απλά να καταναλώνει με τη Lyoness θα λαμβάνει μικροεπιστροφές 1-2% από τις αγορές που έτσι και αλλιώς κάνει (πχ ΑΒ), όποιος κάνει περισσότερα, λαμβάνει και περισσότερα (λογικό και τίμιο).
Για την ιστορία… μιας και ανέφερες τον ΑΒ Βασιλόπουλο….. και από αυτόν παίρνεις επιστροφή και από την Lyoness και από τη δική του loyalty κάρτα και όχι δε δίνει μεγαλύτερη έκπτωση από τη Lyoness. Η κάρτα του ΑΒ σου δίνει 6 euro στα 600 περίπου ευρώ αγορών (1%) μέσω Lyoness δίνει 4% (1+2+0,5+0,5)ο Έλληνας ακούει πιστωτική και τράπεζα και τρέχει… έχει φάει καλά από τα διακοποδάνεια και τις 18 άτοκες που στο τέλος τα πληρώνει με 17% τόκο. (άρα το 1-3-5% που παίρνουν οι περισσότεροι επιστροφή το πληρώνουν και με το παραπάνω.. λίγοι είναι αυτοί που πληρώνουν στην κάρτα όλο το πόσο της αγοράς πριν εκδοθεί ο λογαριασμός γιατί μόνο τότε έχεις πραγματικό όφελος). Εδώ με την Lyoness κάρτα στραβώνουν όταν τη βλέπουν και χαλαρώνουν μόνο όταν καταλάβουν πως δεν είναι πιστωτική και δεν έχει καμία σχέση με τράπεζες και ότι δε θα τους ζητήσει κανείς χρήματα.
Η eurobank προτείνει να ψάξεις σε ποια επιχείρηση δίνει επιστροφή. Ο τρόπος των μελλοντικών κερδών δεν είναι καθόλου ασαφής, έχει συγκεκριμένη διαδικασία και όποιος θέλει την ακολουθεί, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει οτιδήποτε και μπορεί απλά να λαμβάνει τις 1-2% άμεσες επιστροφές του απ’ ευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Και για να ξέρεις… μερικές επιχειρήσεις που είναι Lyoness δέχονται και πληρωμή με πιστωτική για να πάρεις και από εκεί τα όποια προνόμια έχεις.Αν το μοντέλο της Lyoness είναι ανόητο το αποδεικνύουν τα 11 χρόνια λειτουργίας του και συνεχούς ανάπτυξης του. Αν τώρα εσύ δε θες (ή δε μπορείς) να το καταλάβεις σαφώς και είναι ανόητο……. Βλέπεις οι περισσότεροι άνθρωποι ότι δε μπορούν να καταλάβουν το δαιμονοποιούν.
-
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Επαναλαμβάνω: έχουμε συγκεκριμένο παράδειγμα.
Ένας από τους 80 (edit: που θα ξοδέψει τα €600 το μήνα, που του αναλογούν), που βρίσκεται στο τελευταίο πάτωμα της πυραμίδας, πόσα θα βγάλει από τους υπόλοιπους 79 του πατώματός του, πόσα από τους 20 του πιο πάνω πατώματος και πόσα από αυτόν που είναι στην κορυφή, αν όλοι ξοδέψουν από €600 το μήνα για ένα χρόνο; Ένας πολλαπλασιασμός είναι, δε μπορεί να είναι και τόοοοσο περίπλοκο!Cashback
Σε κάθε αγορά πιστώνονται στο μέλος έως και 2% της αξίας αγοράς στο λογαριασμό εκταμίευσης. Έτσι συσσωρεύεται στο λογαριασμό εκταμίευσης ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσό. Αυτό το ποσό όταν φτάσει ένα συγκεκριμένο ύψος μεταβιβάζεται, δίχως κρατήσεις, στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του μέλους.Μπόνους φιλίας
Συστήστε τη Lyoness και παρακάτω! Θα λάβετε ως συστήσαντας 0,5% του τζίρου αγορών του νέου μέλους σας (το λεγόμενο άμεσο μπόνους φιλίας). Αν κι αυτό το μέλος συστήσει επίσης την Lyoness σε νέα μέλη, αυτό σημαίνει επιπρόσθετα 0,5% του τζίρου αγορών του νέου μέλους για εσάς (το λεγόμενο έμμεσο μπόνους φιλίας)!Άρα σύμφωνα με τα παραπάνω άμα ξοδέψεις 100 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σου επιστρέψει το 2% δηλαδή 2 ευρώ.
Επειδή το ποσό είναι ασήμαντο σε παρακινεί να συστήσεις (στρατολογήσεις) νέα μέλη (επίπεδο 1) για να λάβεις το 0,5% από τον τζίρο/αγορές που θα κάνουν. Επίσης θα λαμβάνεις και το 0,5% από τον τζίρο/αγορές των νέων μελών (επίπεδο 2) που θα συστήσουν (στρατολογήσουν) τα μάλη που σύστησες εσύ (επίπεδο 1).
Εάν τα μέλη του επιπέδου 2 συστήσουν/στρατολογήσουν άλλα νέα μέλη δεν θα έχεις περεταίρω απολαβές εσύ. Εδώ σταματάει η Πυραμίδα.
Άρα έχεις όφελος μόνο από τα στρατολογήσεις μέλη τα δικά σου και τα μέλη αυτών. Εάν θέλεις να αυξήσεις περεταίρω το εισόδημα σου τότε πρέπει να στρατολογήσεις περισσότερα μέλη εσύ ο ίδιος ή τα μέλη που στρατολόγησες εσύ ή τα μέλη να καταναλώνουν/αγοράζουν περισσότερο (να κάνουν αυξανόμενους τζίρους).
Τι κερδίζεις πέραν του μέγιστου 2% επί των αγορών σου ? το 0,5% του τζίρου που κάνουν τα μέλη που είναι κάτω από εσένα (τα μέλη του επιπέδου 1 και 2) και μόνο από αυτά.
Για έχεις εισόδημα 500 ευρώ τον μήνα πρέπει τα μέλη του δικτύου σου να καταναλώνουν στις συμβεβλημένες εταιρίες/καταστήματα 500/0,5%=100.000 ευρώ τον μήνα.
Εάν τα μέλη ξοδεύουν 100 ευρώ τον μήνα πρέπει να έχεις 100.000/100=1.000 μέλη, εάν ξοδεύουν 500 ευρώ τον μήνα πρέπει να έχεις 100.000/500=200 μέλη .. … βασικά ο τζίρος μετράει.
Φυσικά και ο τζίρος μετράει.
Το 1-2% είναι όντως μικρό ποσοστό επιστροφής (τόσο όμως δίνουν και οι τράπεζες αν αγοράζεις σε καταστήματα με την κάρτα τους ;;;) και μη ξεχνάς πως το 1-2% τα Lyoness μέλη το λαμβάνουν χωρίς να έχουν δώσει χρήματα για κάτι άρα όπως και να το κάνεις κερδίζουν (λίγο μεν αλλά κερδίζουν).
Μη ξεχνάς πως υπάρχει και το ποσοστό της πολλαπλασιασμένης επιστροφής . Το έχω γράψει και μερικές σελίδες πίσω, υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να γράψουν κανένα άτομο λαμβάνουν πολλαπλασιασμένες επιστροφές γιατί ξοδεύουν 10-20-50 χιλιάρικα τον μήνα μέσω Lyoness (για παράδειγμα μέρος ή το σύνολο των εξόδων που έχει η επιχείρηση τους τα κάνουν σε συμβεβλημένες με τη Lyoness επιχειρήσεις – B2B) .
Για πες μου τώρα, τι σοι πυραμίδα είναι αυτή που σταματάει σε 2 επίπεδα ;;;
Όπως είπες και εσύ πολύ σωστά μόνος σου ο τζίρος μετράει. Άρα μπορείς να έχεις ως μέλη τους ιδιοκτήτες 2 επιχειρήσεων που ξοδεύουν σύνολο 100.000 τον μήνα μέσω Lyoness (B2B). Έτσι λαμβάνεις κάθε μήνα 500 euro και οι επιχειρήσεις με τη σειρά τους έχουν πετύχει μια μείωση 18% (στη χειρότερη περίπτωση) από τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές που λαμβάνουν.
έχουμε λοιπόν μια κατάσταση WIN WIN WIN
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τωρα το αν θα του ερθουν πελατες αυτο ειναι κατι που προς το παρον παιζεται μιας και τα μελη της lyoness στην ελλαδα ειναι πολυ λιγα (103.000+ σημερα που τα κοιταξα) με την πλειοψηφια τους στη Β.Ελλαδα. εχω ομως επιχειρηματια που εχει δωσει τα 2K στην αθηνα και τα πηρε πισω απο πελατες lyoness σε 4 μηνες, αλλα εχω και αλλον που τα εχει δωσει εδω και ενα χρονο και δεν τα εχει παρει ακομα πισω.
Έκανα μόλις ένα ταξίδι στον χρόνο. Τέτοια νούμερα μου έδιναν προ 2ετίας, ρε φίλε, ή τα μέλη έμειναν στάσιμα (κ έμειναν στη Β Ελλάδα) ή δεν συνεννοείστε καλά.
Οι επιχειρήσεις βλέπω ουσιαστικά σταμάτησαν να μπαίνουν...
Και είναι και πολύ λίγες συνολικά. Άρα, δεν βλέπω και τόσο αλματώδη ανάπτυξη...δες σταματησαν να μπαινουν απλα εχει ανεβει πολυ το κοστος, παλιοτερα ηταν αρκετα φθηνοτερα και οσο μπαινουν επιχειρησεις τοσο ανεβαινει και η τιμη, τωρα τα 2Κ τα σκεφτεται ο αλλος να τα δωσει. και στη lyoness δε θα μπουν ΟΛΕΣ οι επιχειρησεις. ετσι και αλλιως η lyoness δε τους θελει ολους στο δικτυο της.
Άρα σταμάτησαν γιατί έχει ανέβει πολύ το κόστος;
Και ποιες επιχειρήσεις δεν θέλει; Για ποιο λόγο; Όλες θα τις ήθελε υπό ΚΣ, γιατί θα είχε έσοδα από παντού!δε σταματησαν λογο κοστους αν δεις και σημερα ανεβηκαν νεες επιχειρησεις https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... ft=2&btn=1
Από όσο ξέρω δεν τις θέλει ολος, ηδη στο κεντρο Θεσσαλονικης εχουν κλεισει απο φαρμακεια, κομμωτηρια και ασφαλιστες.
στοχος για την Ελλαδα ειναι περιπου 30.000 επιχειρησεις και 2.000.000 καταναλωτες.
καπου ανεφερες οτι καθημερινα γινονται στην Ελλαδα 200 νεες εγραφες μελων
τωρα λες οτι εχετε στοχο τα 2.000.000
αρα για να πετυχετε το στοχο θελετε ακομα 27 χρονια....
γαμω τα μαθηματικα μοντελα και τυπους...για να μην πω για αλλα μαργαριταρια που διαβασα....οπως πχ καθε μερα γραφετε 200 ατομα και ακομα μετα απο 4 χρονια ειστε στις 100.000...η για την συνεργασια (affiliate) master card kai lyoness....εδω μεχρι και κομμωτηριο εχει δικια της καρτα...σιγα το κατορθωμα....να μην μπω σε λεπτομεριες σχετικα με την νομικη μορφη και παρουσια της εταιρειας στην Ελλαδα...200 νέες εγγραφές μελών σήμερα, πριν ένα χρόνο μπορεί να ήταν 100 και τον επόμενο χρόνο μπορεί να είναι 300 εγγραφές ανά ημέρα. Η λογική λέει πως όσο αυξάνονται τα μέλη τόσο αυξάνεται και ο ρυθμός των νέων εγγραφών.
Πάμε παρακάτω… κομμωτήριο που έχει δική του κάρτα ;;; εννοείς κάρτα loyalty ή κάρτα κομμωτηρίου τύπου «σούλα mastercard» ;;;
Αν εννοείς δικό του πρόγραμμά loyalty. Φυσικά και μπορεί να έχει το δικό του πρόγραμμα αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι είναι αποδεκτό ΜΟΝΟ στο ίδιο το κομμωτήριο και παρέχει πολύ συγκεκριμένα προνόμια στους πελάτες (συνήθως πόντους και στους Χ πόντους δώρο ένα κούρεμα κ.ο.κ).
Αν εννοείς «σούλα mastercard» δε μπαίνω καν στη διαδικασία να το σχολιάσω (γιατί θα γελάει και η Σούλα και η mastercard).
Πρόσεξε όμως τώρα......... αν το κομμωτήριο αγοράσει το loyalty πρόγραμμα πανελλαδικής και παγκόσμιας αποδοχής της Lyoness (σε 45 χώρες έως τώρα) έχει τη δυνατότητα να:
Συνοψίζοντας λοιπόν, η μικρομεσαία επιχείρηση η οποία αποκτά το Lyoness παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης – αφοσίωσης πελατών έχει τις δυνατότητες να:
-
Προσφέρει στους πελάτες της επιστροφή χρημάτων (μετρητά) με κάθε αγορά τους τόσο από την ίδια όσο και από όλες τις άλλες επιχειρήσεις που κάνουν χρήση του Lyoness loyalty προγράμματος στην Ελλάδα, σε 45 ακόμα χώρες και σε περισσότερα από 5000 e-shop.
-
Αποκτήσει έσοδα από υπηρεσίες ή προϊόντα που η ίδια δε παρέχει όταν οι πελάτες της αγοράζουν από άλλες επιχειρήσεις που κάνουν χρήση του Lyoness loyalty προγράμματος στην Ελλάδα, σε 45 ακόμα χώρες και σε περισσότερα από 5000 e-shop.
-
Αποκτήσει νέους και σταθερούς πελάτες μέσα από τη καθημερινά αναπτυσσομένη παγκόσμια κοινότητα καταναλωτών της Lyoness και τη μόνιμη διαφήμιση - προβολή που αποκτά μέσω της multichannel πλατφόρμας ενημέρωσης των Lyoness μελών.
-
Μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα (B2B).
-
Διαχειρίζεται και ενημερώνει τους πελάτες της για προσφορές κτλ μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα CRM.
-
Έχει στη διάθεση της στατιστικά δεδομένα που μόνο μεγάλες επιχειρήσεις μπορούσαν έως σήμερα να έχουν.
Η Lyoness είναι η μόνη εταιρία στον κόσμο που έχει κάνει αποκλειστική συνεργασία με τη Mastercard και θα λανσάρει ένα εντελώς νέο προϊόν στην αγορά, την loyalty κάρτα σε συνδυασμό με την prepaid κάρτα η οποία από το 2015 θα δίνει επιστροφές με κάθε αγορά από όλα τα καταστήματα στον κόσμο που δέχονται mastercard και χωρίς να υπάρχει τράπεζα από πίσω.
Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, ομάδες κτλ έχουν τη δική τους mastercard ή visa (credit η prepaid) αλλά πάντα υπάρχει τράπεζα από πίσω.
Με τη Lyoness δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει μόνο η Mastercard και η Lyoness (end of story).
Θα ήθελα να μπεις σε λεπτομέρειες σχετικά με τη νομική μορφή της Lyoness στην Ελλάδα.
-
-
Η lyoness απέκτησε το φόρουμ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)