-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε ililias να στηθω τελικα η ακυρο? Θα βγαλεις ζεστη χρηματορροη?
Δεν παρακολουθείς.
Είπαμε, δεν έχει πρατήρια στην περιοχή που κινούμαι κ πρέπει να βρω πρατηριούχους (προσοχή: ΟΧΙ εταιρίες) εγώ, να τους βάλω να γραφτούν στην λιο (πληρώνοντας) κ μετά να βάζω εκεί καύσιμα στις τιμές που βάζω με την κάρτα στόλου κ να μου δίνουν κ επιστροφές. Τα λες αυτά σε πρατηριούχο σήμερα, που είναι όλοι με το ένα πόδι στη φυλακή για χρέη, χωρίς να φας ξύλο; Εγώ, από παλιά, όπου βρω φαγητό κάθομαι, όπου βρω ξύλο φεύγω. Ας έρθει να τους τα πει ο Lyco.Lyco, σε παρακαλώ ξαναδές την παρακάτω ερώτησή μου:
το θεμα δεν ειναι τα 2000 για να μπει ο πρατηριουχος, το θεμα ειναι αν τον παιρνει να δωσει 3% εκπτωση στα καυσιμα.
φυσικα και περνανε οι πρωτες υλες, ξερω ανθρωπους για παράδειγμα στο χωρο της εστιασης και του τουρισμου που τις πρωτες τους υλες (μαναβική, κρεατα, κάβα, χαρτικα κτλ) τα αγοράζουν απο επιχειρησεις που ειναι lyoness ωστε να λαμβάνουν τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες και να μειωνουν τα λειτουργικα τους εξοδα.
Κ 3% να δίνει, τα 450 Ε από που μαζεύονται;
Αυτό το 'ξέρω ανθρώπους' είναι μεγάλο παραμύθι, δυστυχώς μόνο για χαζούς.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν χονδρέμπορο που να είναι συμβεβλημένος, από που θα ψωνίζω, από λιανομάγαζα συνοικιών της Θεσσαλονίκης;
Όσο προχωράει η συζήτηση, δείχνει ότι ή παπαγαλίζεις ή δεν ξέρεις τι λες. Δώσε ένα παράδειγμα, όχι με ονοματεπώνυμο, αλλά από που αγοράζει (δεν μπορείς να αναφέρεις συμβεβλημένη επιχείρηση;!;!;!) κ πόσο του κοστίζει, τελικά, το κρέας, η μαναβική, τα χαρτικά. Κ αν κάνω λάθος, θα σου ζητήσω συγνώμη, θα πάρω κάρτα κ θ' αγοράζω κ εγώ από εκεί.τα 450 μαζευονται απο τον συνολικο ογκο αγορων που κάνει το μέλος.
παράδειγμα έδωσα με τις δικες σου καταναλώσεις πιο πισω.
ολες οι επιχειρησεις που ειναι στη lyoness και χονδρεμποροι ειναι εδω: https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... el-GR&ol=3
Πες μου από που αγοράζει ο γνωστός σου κρέατα κ μαναβική, πόσο πληρώνει το κιλό κ πόσα παίρνει επιστροφή (για να βρούμε το πραγματικό κόστος ανά κιλό).
Για πληροφόρησή σου, τ' αδέλφια της γυναίκας μου (5 τον αριθμό) έχουν στην Αθήνα ψησταριές, εστιατόρια κ κρεοπωλεία (έχουμε φάει εκεί αρκετές φορές με παιδιά από το 4τφ), οπότε όχι φίδια, σοβαρές κουβέντες.Ρώτα κάποιον από τους γνωστούς σου (που δεν θέλεις να πεις όνομα να τον ρωτήσω εγώ - σεβαστό) από που αγοράζει κρέατα, χαρτικά κ μαναβική κ δώσε μου (έστω) τα στοιχεία των προμηθευτών / χονδρεμπόρων να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Δεν μπορεί να μην μπορείς, συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι, διαφημίζονται στο σάιτ σας!!!
ναι αυτο γινεται. μεσα στη μερα θα σου δωσω link.
-
Εγω περιμένω να μου εξηγησει κάποιος το σύστημα αφοσίωσης κτλ. Τόσο μεγάλη και πετυχημένη εταιρία δεν μπόρει μεταδόσει - ενημερώσει με απλό τρόπο τον τρόπο που δουλεύει? Δεν υπάρχει (γραπτώς) κάποιο αναλυτικό manual?
-
Κοίτα, ο λυκο μου είπε ότι θα έχω μεγαλύτερες επιστροφές αν γράψω από κάτω μου επιχείρηση κ περνάει τα έξοδά της κ έφερε παράδειγμα γνωστού του. Ε, μετά από τη συζήτηση είναι ξεκάθαρο ότι έξοδα επιχείρηση ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να περάσει, αφού πχ για καύσιμα στέλνει τον άλλο που έχει επιχείρηση με έδρα Καλαμάτα κ συνεργασία πχ με την ΕΚΟ, να βάζει καύσιμο σε πρατήριο ιδιώτη στο Αίγιο ή στο Μεσολόγκι (sic), χωρίς να τον ενδιαφέρει η τιμή. Είναι δυνατόν;
Επίσης, όταν μου είπε ότι περνάει κ τη μισθοδοσία, εννοούσε ότι μπορώ να πληρώνω τους μισθούς των εργαζομένων με κουπόνια ΑΒ και Κωτσόβολου. Λες να το πω αυτό στους Βούλγαρους οδηγούς; Στον Τούρκο; Άσε που είναι παράνομο.Πρώτες ύλες (που επίσης ανέφερε), μια απ' τα ίδια: Οι αγρότες δεν είναι συμβεβλημένοι με τη λιο. Για βοηθιτικές ύλες κ υλικά συσκευασίας, τζίφος: Μια εταιρία απ' όπου αγοράζω λάδια είναι στη Σουηδία κ δεν είναι συμβεβλημένη με τη λιο. Ν' αγοράζω από τον ΑΒ λάδια δεν παίζει, ακόμα κ αν ξεχάσουμε την τιμή: δεν τα έχει καν. Χαρτοκιβώτια δεν, η SCA δεν είναι στη λιο. Άρα πως σκατά η εταιρία στην Τουρκία, που έλεγε ο λυκο ότι έβαλε από κάτω του ο φίλος του στην Ελλάδα, χαλάει 27.000 τον μήνα μέσω κάρτας λιο; Αφού ούτε στην Τουρκία έχουν συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
Τώρα, περιμένω να δω αν μου πει ότι τα κουνιάδια μου πρέπει να πάρουν κάρτες κ να ψωνίζουν κρέατα, χαρτικά κ μαναβική από μανάβικα, κρεοπωλεία κ σούπερ μάρκετ σε τιμές λιανικής κ μετρητοίς, αντί από χονδρέμπορους σε τιμές χονδρικής κ με πίστωση. Κ το περιμένω γιατί ειδικά στα κρέατα (που ο λυκο ανέφερε μόνος του όταν τον ρωτούσα για τα καύσιμα) τα περιθώρια έκπτωσης είναι της τάξης του 0,1%, οπότε πως ο άλλος θα δίνει 2% + 1% + επιστροφές + ξερωγωτιάλλο; Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;
Περιμένω με αγωνία την απάντησή του.δε σου ειπα αυτο. σου ειπα πως εγω στη θεση σου θα εβγαζα και 2 δωρεαν καρτες σε 2 δικους μου ανθρωπους. απο εκει και περα απο τη στιγμη που δε σε βολευουν τα πρατηρια και δε θελεις να βαλεις τον βενζινα σου δεν εχεις κανενα λογο να παρεις μια δωρεαν καρτα lyoness για να περνας τα εξοδα σου. σου ξαναστελνω το κειμενο που εγραψα με το παραδειγμα σου μερικες σελιδες πιο πισω το οποιο δεν ειδες.
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:
Θα έπαιρνα μια δωρεάν καρτούλα lyoness για εμένα, θα έγραφα τη γυναίκα μου κάτω από εμένα και τη μάνα μου κάτω από τη γυναίκα μου. Εννοείται πως τους κωδικούς και των τριών λογαριασμών τους έχω εγώ.
Αυτό θα το έκανα ώστε το bonus φιλίας (0,5%) να μη περνάει στους 2 πάνω από εμένα αλλά να μπαίνει στη τσέπη μου.
Θα εκτύπωνα την lyoness κάρτα της μάνας μου (έχω και αυτή τη δυνατότητα από το online γραφείο μου) και θα την μοίραζα στους οδηγούς μου με εντολή να γεμίζουν καύσιμα από τα συγκεκριμένα πρατήρια που είναι lyoness (έτσι με αυτόν τον τρόπο θα είχα και έλεγχο τι βάζει ο καθένας μιας και με κάθε γέμισμα τους θα λάμβανα SMS στο κινητό μου).
Τώρα... από τα 270.000 ευρώ τον μήνα που κάνει καταναλώσεις η κάρτα της μάνας μου η γυναίκα μου θα πάρει το 0,5% (1.350 ευρω) και εγώ άλλο ένα 0,5% (1.350 ευρώ) δλδ κάθε μήνα από το bonus φιλίας θα κερδίζω 2.700 ευρώ (μιας και εγώ διαχειρίζομαι όλους τους λογαριασμούς).
Τελειώσαμε με το bonus φιλίας.
Τα πρατήρια δίνουν στον πελάτη 1+1% (1% άμεση επιστροφή στην τράπεζα και άλλο 1% επιστροφή στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης για τις μονάδες αφοσίωσης και κατ’ επέκταση τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές)
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά.
Θα επέλεγα στο λογαριασμό της μάνας μου (στον οποίο περνάνε οι καταναλώσεις από τα καύσιμα) το 1% άμεση επιστροφή να μη το λαμβάνω σε μετρητά στην τραπεζα αλλά να πηγαίνει και αυτό στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης ώστε να διπλασιάσω την ταχύτητα των πολλαπλασιασμένων επιστροφών.
Τώρα λαμβάνω 2% στον λογαριασμό αφοσίωσης με κάθε γέμισμα.
Άρα στα 270.000 ευρώ το 2% είναι 5.400 ευρω. Τα 5.400 ευρώ αντιστοιχούν σε 108 μονάδες. Η κάθε μονάδα μας αποδίδει 450 ευρώ (όχι αμέσως αλλά σταδιακά), άρα οι 108 μονάδες θα μας αποδώσουν 48.600 ευρώ με τα πρώτα 450 ευρώ να τα λαμβάνουμε τον πρώτο μήνα και με τον ρυθμό των καταναλώσεων που έχουμε θα λαμβάνουμε 450 ευρώ κάθε μήνα (συν ότι συνεχίζουμε να βάζουμε καύσιμα και να δημιουργούμε μονάδες άρα οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές θα σταματήσουν όταν πάψει να υπάρχει η lyoness)
Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε κάθε μήνα 2.700 ευρώ από το bonus φιλίας (0,5%) συν άλλα 450 euro (το λιγότερο) από τις μονάδες και αυτά είναι μόνο η αρχή γιατί οι μονάδες μας ανεβαίνουν επίπεδα πολύ γρήγορα (λόγο των μεγάλων τζίρων που κάνουμε στη lyoness) με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε ακόμα μεγαλύτερες πολλαπλασιασμένες επιστροφές οι οποίες φτάνουν σε 5ψήφια νούμερα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω περιμένω να μου εξηγησει κάποιος το σύστημα αφοσίωσης κτλ. Τόσο μεγάλη και πετυχημένη εταιρία δεν μπόρει μεταδόσει - ενημερώσει με απλό τρόπο τον τρόπο που δουλεύει? Δεν υπάρχει (γραπτώς) κάποιο αναλυτικό manual?δεν ξερω αν υπαρχει manual. εμενα μου τα εξηγησαν απο κοντα και μαλιστα τις επομενες ημερες πηρα και αρκετα τηλ αυτον που μου τα εξηγησε γιατι ειχα αποριες κτλ μιας και το συστημα τους ειναι λιγο πολυπλοκο (αλλα ισως να φταιει και η μειωμενη αντιληπτικη μου ικανονητα).
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όλες αυτές οι οικονομικές...πατέντες δημιουργούνται όχι για να πλουτίσουν οι συμμετέχοντες, αλλά αυτοί που τις δημιουργούν.εννοειται πως ο αρχικος στοχος ειναι το κερδος γιαυτους που τις δημιουργουν. απο εκει και περα υπαρχουν καποιες διαδικασιες, κανονες κτλ και ο καθενας αποφασιζει αν θελει να λαβει μερος και πως θα παιξει το παιχνιδι.
κανεις ομως δεν υποχρεωνει κανεναν να κανει κατι με το ζορι.
απο τη lyoness αλλοι βγαζουν πολλα λεφτα, αλλοι λιγοτερα και αλλοι καθολου (μιας και δεν εχουν κανει ποτε χρηση της καρτας)
η ουσια ομως ειναι πως δεν υπαρχει ιεραρχια στα κερδη.
εγω εχω ανθρωπους που ειναι 3-4 επιπεδα κατω απο εμενα και κερδιζουν παραπανω χρηματα απο εμενα. οπως και ατομα που ειναι κατω απο εμενα κερδιζουν χρηματα απο τις αγορες που κανω εγω.
αυτοι οι κανονες υπαρχουν στη lyoness ωστε να μην υπαρχει η εννοια της πυραμιδας στα κερδη (μιας και τα κερδη μας ενδιαφερουν και στις κλασικες πυραμιδες κερδιζει παντα περισσοτερα αυτος που ειναι πανω απο καποιους αλλους).
στη lyoness αυτο δεν ισχυει, γι'αυτο δε μπορει καποιος να την πει 'κλασικη πυραμιδα ή ponzi' και γι'αυτο οι ερευνες των αρχων σε διαφορες χωρες ειναι ακαρπες.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω περιμένω να μου εξηγησει κάποιος το σύστημα αφοσίωσης κτλ. Τόσο μεγάλη και πετυχημένη εταιρία δεν μπόρει μεταδόσει - ενημερώσει με απλό τρόπο τον τρόπο που δουλεύει? Δεν υπάρχει (γραπτώς) κάποιο αναλυτικό manual?http://www.todosganamosjuntos.com/uploads/Lyoness/lyoness-plan-de-compensacion.pdf
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Εγω περιμένω να μου εξηγησει κάποιος το σύστημα αφοσίωσης κτλ. Τόσο μεγάλη και πετυχημένη εταιρία δεν μπόρει μεταδόσει - ενημερώσει με απλό τρόπο τον τρόπο που δουλεύει? Δεν υπάρχει (γραπτώς) κάποιο αναλυτικό manual?
http://www.todosganamosjuntos.com/uploads/Lyoness/lyoness-plan-de-compensacion.pdf
εξαιρετικο. να και κατι που εμαθα σημερα.
βεβαια δεν εξηγει τον κανονα του 50% (αλλα αυτος ισχυει για οσους κανουν καριερα αρα καλα κανει και δε τον αναφερει) και δεν εχει καποιο σχεδιαγραμμα του πινακα συμψηφισμου των μοναδων ωστε να γινει περισσοτερο κατανοητο το συστημα συμψηφισμου των καταναλωσεων. αλλα με ενα google βρισκεις αρκετους τετοιους πινακες.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δε σου ειπα αυτο. σου ειπα πως εγω στη θεση σου θα εβγαζα και 2 δωρεαν καρτες σε 2 δικους μου ανθρωπους. απο εκει και περα απο τη στιγμη που δε σε βολευουν τα πρατηρια και δε θελεις να βαλεις τον βενζινα σου δεν εχεις κανενα λογο να παρεις μια δωρεαν καρτα lyoness για να περνας τα εξοδα σου. σου ξαναστελνω το κειμενο που εγραψα με το παραδειγμα σου μερικες σελιδες πιο πισω το οποιο δεν ειδες.Είπαμε 2 πράγματα:
-
ΔΕΝ μπορώ να βάλω 'τον βενζινά μου', δεν είναι δυνατόν να δουλέψω με έναν 'βενζινά', δεν μπορώ να βάλω εγώ την (πχ) ΕΚΟ, ούτε υπάρχει σοβαρό δίκτυο που να μπορεί να με καλύψει, στις τιμές που ήδη παίρνω. Είπαμε ότι δεν γίνεται να πληρώνω τα καύσιμα ακριβότερα, τοις μετρητοίς κ σε πρατήρια 100ντάδες χλμ μακριά από τους δρόμους μου, μόνο κ μόνο για να πάρω μέρος των παραπάνω 'επιστροφές' κάποτε. Αν νομίζεις, είπαμε, ότι μπορείς να βάλεις τα πρατήρια από τα οποία αγοράζω καύσιμα στην Ελλάδα, be my guest.
-
Πόσο δύσκολο σου είναι το παρακάτω, με τέτοια οργάνωση;
Ρώτα κάποιον από τους γνωστούς σου (που δεν θέλεις να πεις όνομα να τον ρωτήσω εγώ - σεβαστό) από που αγοράζει κρέατα, χαρτικά κ μαναβική κ δώσε μου (έστω) τα στοιχεία των προμηθευτών / χονδρεμπόρων να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Δεν μπορεί να μην μπορείς, συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι, διαφημίζονται στο σάιτ σας!!!
Αυτά είπαμε, απάντηση δεν βλέπω.
-
-
πε κατακαημενε Lyco που πας; ειναι δυνατον να βαλεις απο κατω σου τον ηλια ;αυτος τον αρχηγο σου τον πουλαει και τον αγοραζει. προσεξε πως μιλας γιατι υπαρχει και η περιπτωση ο ηλιας να απαξιωνει την εταιρεια για να την παρει παμφτηνα απο τον βελλιδη.
ολοι εσεις που καθεστε και απαντατε σε χαζομαρες , στρατο εχετε παει; εκει υπαρχει μια μιξη ανθρωπων απο ολη την ελλαδα , δεν σας κανει εντυπωση που η πυραμιδα εχει επιχειρησεις μονο απο μακεδονια και οσο κατεβαινει λιγοστευουν ; υπαρχει περιπτωση να πιασει κοροιδα κατω απ τ αυλακι;
παει ποτε στο μυαλο σας καλαματιανος με καρτα λιο να περιμενει να βγαλει λεφτα; -
Δεν παρακολουθείς.
Είπαμε, δεν έχει πρατήρια στην περιοχή που κινούμαι κ πρέπει να βρω πρατηριούχους (προσοχή: ΟΧΙ εταιρίες) εγώ, να τους βάλω να γραφτούν στην λιο (πληρώνοντας) κ μετά να βάζω εκεί καύσιμα στις τιμές που βάζω με την κάρτα στόλου κ να μου δίνουν κ επιστροφές. Τα λες αυτά σε πρατηριούχο σήμερα, που είναι όλοι με το ένα πόδι στη φυλακή για χρέη, χωρίς να φας ξύλο; Εγώ, από παλιά, όπου βρω φαγητό κάθομαι, όπου βρω ξύλο φεύγω. Ας έρθει να τους τα πει ο Lyco.Mα παρακολουθω μια χαρα. Δεν προκειται να βγαλεις χρημα, δεν προκεται να παρεις απαντηση, αν παρεις, δεν προκεται να σε συμφερει.
Εδω σου προτινε να γραψεις και αλλους στην 'οχι πυραμιδα'. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
http://www.todosganamosjuntos.com/uploads/Lyoness/lyoness-plan-de-compensacion.pdf
εξαιρετικο. να και κατι που εμαθα σημερα.
βεβαια δεν εξηγει τον κανονα του 50% (αλλα αυτος ισχυει για οσους κανουν καριερα αρα καλα κανει και δε τον αναφερει) και δεν εχει καποιο σχεδιαγραμμα του πινακα συμψηφισμου των μοναδων ωστε να γινει περισσοτερο κατανοητο το συστημα συμψηφισμου των καταναλωσεων. αλλα με ενα google βρισκεις αρκετους τετοιους πινακες.
Φαντάσου πόσο άσχετος και ανενημέρωτος είσαι που σε ενημερώνουν τα Μη Μέλη.
20 δευτερόλεπτα χρειάστηκα να βρω την πληροφορία στο Google.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Όλες αυτές οι οικονομικές...πατέντες δημιουργούνται όχι για να πλουτίσουν οι συμμετέχοντες, αλλά αυτοί που τις δημιουργούν.
εννοειται πως ο αρχικος στοχος ειναι το κερδος γιαυτους που τις δημιουργουν. απο εκει και περα υπαρχουν καποιες διαδικασιες, κανονες κτλ και ο καθενας αποφασιζει αν θελει να λαβει μερος και πως θα παιξει το παιχνιδι.
απο τη lyoness αλλοι βγαζουν πολλα λεφτα, αλλοι λιγοτερα και αλλοι καθολου (μιας και δεν εχουν κανει ποτε χρηση της καρτας)
εγω εχω ανθρωπους που ειναι 3-4 επιπεδα κατω απο εμενα και κερδιζουν παραπανω χρηματα απο εμενα. οπως και ατομα που ειναι κατω απο εμενα κερδιζουν χρηματα απο τις αγορες που κανω εγω.
αυτοι οι κανονες υπαρχουν στη lyoness ωστε να μην υπαρχει η εννοια της πυραμιδας στα κερδη (μιας και τα κερδη μας ενδιαφερουν και στις κλασικες πυραμιδες κερδιζει παντα περισσοτερα αυτος που ειναι πανω απο καποιους αλλους).
στη lyoness αυτο δεν ισχυει, γι'αυτο δε μπορει καποιος να την πει 'κλασικη πυραμιδα ή ponzi' και γι'αυτο οι ερευνες των αρχων σε διαφορες χωρες ειναι ακαρπες.
Και ποιός σου 'πε ότι είναι πυραμίδα μόνο αν είναι φάση Ponzi ή 'αεροπλανάκι' κτλ. κτλ. ?
Σαφώς και είναι φάση πυραμίδα (ας πούμε MLM για να μη κολάμε στις λέξεις) η Lyoness επειδή:
-
Κερδίζεις λεφτά από τα 2 επίπεδα από κάτω σου χωρίς να κάνεις τίποτα εκτός από το να γράψεις μέλη από κάτω σου. Δηλαδή ο ορισμός της πυραμίδας, απλά μένει στα 2 επίπεδα ακριβώς για να μπορεί να λέει αυτά που λες και συ 'δεν είναι πυραμίδα επειδή μπλα-μπλα-μπλα'.
-
Ο μόνος τρόπος να κερδίσεις σοβαρότερα λεφτά από 0.5% είναι να γράψεις κόσμο από κάτω σου (μπόνους φιλίας, αγάπης, αρετής και άλλες αερολογίες). Διαφορετικά είναι ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε κάρτα επιστροφής από τράπεζα.
-
Δεν παράγει τίποτα, δε δημιουργεί πλούτο, απλά ανακυκλώνει χρήματα κρατώντας για λογαριασμό της 'γκανιότα' (ΟΚ και ο ΟΠΑΠ το ίδιο κάνει...) Τα λεφτά τα δίνουν οι επιχειρήσεις-μέλη είτε άμεσα (2 χιλιάρικα) είτε έμμεσα (εκπτώσεις-επιστροφές) ελπίζοντας να ρεφάρουν από αύξηση τζίρου. Μόνο που το σύστημα αυτό δεν είναι sustainable και τελικά σκάει (όπως όλα τα πυραμιδικά σχήματα). Στην περίπτωση της Lyoness θα σκάσει όταν τα μέλη-ιδιώτες γίνουν αναλογικά πολύ περισσότερα από τα μέλη-επιχειρήσεις. Για φαντάσου πχ. μπορεί να σταθεί Lyoness στην Ελλάδα με 1 εκατομμύριο μέλη και τις ίδιες 2000 επιχειρήσεις ?
-
Ακολουθούνται όλα τα κλασσικά πυραμιδικά κόλπα μάρκετινγκ 'δεν μπορώ να το εξηγήσω είναι τόσο πολύπλοκο μόνο από κοντά' (άνθρωποι (κριτές σε journals) διαβάζουν papers τοπολογίας από μακριά (απαγορεύεται η επαφή με το συγγραφέα) αλλά τη Lyoness πρέπει να τη δεις από κοντά για να την καταλάβεις) 'να δείτε και το ΑΒ/Jumbo/Κωτσόβολος/ΕΚΟ συνεργάζεται μαζί μας' (κολοκύθια, κουπόνια που μπορεί να αγοράσει καθένας) 'έγραψε για μας η WSJ' (ναι στείλαμε ένα δελτίο τύπου) 'έχουμε ISO' (και σκατά να πουλάς, ISO βγάζεις αν πουλάς σκατά με σταθερή ποιότητα και διαδικασία) 'δεν είναι πυραμίδα μας έχουν ελέγξει στις ΗΠΑ και βγήκαμε καθαροί (το ίδιο και το Madoff)
-
Μόνοι σίγουρα κερδισμένοι αυτοί στην κορυφή της πυραμίδας -δηλαδή οι μέτοχοι της Lyoness, που κάαααθονται, παίρνουν το σίγουρο 1% και έχουν τα κορόιδα να τρέχουν για λογαριασμό τους
Τέλος πάντων, κορόιδα που τα σκάνε σε κάθε καζίνο, ΟΠΑΠ, Lyoness ελπίζοντας στο θαύμα πάντα θα υπάρχουν...
-
-
δε σου ειπα αυτο. σου ειπα πως εγω στη θεση σου θα εβγαζα και 2 δωρεαν καρτες σε 2 δικους μου ανθρωπους. απο εκει και περα απο τη στιγμη που δε σε βολευουν τα πρατηρια και δε θελεις να βαλεις τον βενζινα σου δεν εχεις κανενα λογο να παρεις μια δωρεαν καρτα lyoness για να περνας τα εξοδα σου. σου ξαναστελνω το κειμενο που εγραψα με το παραδειγμα σου μερικες σελιδες πιο πισω το οποιο δεν ειδες.
Είπαμε 2 πράγματα:
-
ΔΕΝ μπορώ να βάλω 'τον βενζινά μου', δεν είναι δυνατόν να δουλέψω με έναν 'βενζινά', δεν μπορώ να βάλω εγώ την (πχ) ΕΚΟ, ούτε υπάρχει σοβαρό δίκτυο που να μπορεί να με καλύψει, στις τιμές που ήδη παίρνω. Είπαμε ότι δεν γίνεται να πληρώνω τα καύσιμα ακριβότερα, τοις μετρητοίς κ σε πρατήρια 100ντάδες χλμ μακριά από τους δρόμους μου, μόνο κ μόνο για να πάρω μέρος των παραπάνω 'επιστροφές' κάποτε. Αν νομίζεις, είπαμε, ότι μπορείς να βάλεις τα πρατήρια από τα οποία αγοράζω καύσιμα στην Ελλάδα, be my guest.
-
Ρώτα κάποιον από τους γνωστούς σου (που δεν θέλεις να πεις όνομα να τον ρωτήσω εγώ - σεβαστό) από που αγοράζει κρέατα, χαρτικά κ μαναβική κ δώσε μου (έστω) τα στοιχεία των προμηθευτών / χονδρεμπόρων να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Δεν μπορεί να μην μπορείς, συμβεβλημένες επιχειρήσεις είναι, διαφημίζονται στο σάιτ σας!!!
Εννοείται πως αφου δε σε βολευουν τα πρατήρια το ξεχνάς το θέμα. βεβαία εγώ έχω άτομο στην ομάδα μου που έχει καμια 20αρια νταλικες, οι οποιες κανουν δρομολογια σε ολη την Ελλαδα και από την Αθηνα και βορειότερα τα βενζιναδικα που ειναι συμβεβλημενα μια χαρα τον εξυπηρετουν.
πάμε να δουμε τα B2B.
Κρέατα: www.lyoness.net/internal/gr/stores/el-GR/25301248-Κρεοπωλείο
Καφές: https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... R/25302552
Φρούτα λαχανικά: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25302751-Ντελιόπουλος-Οπωρικά-Λαχανικά
Ψάρια: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... io-Psarion
Κρασιά: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... R/25302650
Χαρτικά: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25301072-ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ-ΧΑΡΤΙΑ-ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΕΙΔΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Μηχανήματα: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... chanimatonΑυτοκίνητα (μιας και ξέρω και συνεργεία που παίζουν B2B):
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... kiniton-AE
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... -LipantikaΟπτικά (μιας και εκεί παίζει πολύ B2B):
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... ptika-Eidi
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25300662-ΕΜΠΟΡΙΟ-ΟΠΤΙΚΩΝΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΜΗΝΑΣ-ΚΟΚΚΟΡΗΣ
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... TOSTIRIXISκαι φυσικά υπάρχουν ολόκληρες λίστες και με άλλες επιχειρήσεις που παίζουν (B2B) στους παραπάνω κλάδους αλλά και σε άλλους όπως: κομμωτήρια, κατασκευές, έπιπλα, ηλεκτρικά, ρολόγια, γεωργικά προϊοντα, ιατρικά, ασφάλειες, ένδυση κ.α.
όλες οι επιχειρήσεις είναι εδώ: http://www.lyoness.net/internal/gr/Publ ... ft=2&btn=1 (μπορείς να κάνεις και αναζήτηση αν θες)
φυσικά νέες επιχειρήσεις μπαίνουν σχεδόν κάθε μέρα και το δίκτυο (ειδικά στη Νότια Ελλάδα που υστερεί μεγαλώνει διαρκώς).
-
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
πε κατακαημενε Lyco που πας; ειναι δυνατον να βαλεις απο κατω σου τον ηλια ;αυτος τον αρχηγο σου τον πουλαει και τον αγοραζει. προσεξε πως μιλας γιατι υπαρχει και η περιπτωση ο ηλιας να απαξιωνει την εταιρεια για να την παρει παμφτηνα απο τον βελλιδη.
ολοι εσεις που καθεστε και απαντατε σε χαζομαρες , στρατο εχετε παει; εκει υπαρχει μια μιξη ανθρωπων απο ολη την ελλαδα , δεν σας κανει εντυπωση που η πυραμιδα εχει επιχειρησεις μονο απο μακεδονια και οσο κατεβαινει λιγοστευουν ; υπαρχει περιπτωση να πιασει κοροιδα κατω απ τ αυλακι;
παει ποτε στο μυαλο σας καλαματιανος με καρτα λιο να περιμενει να βγαλει λεφτα;δλδ όσοι ειναι πάνω από το αυλακι ειναι κορόϊδα ;;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Όλες αυτές οι οικονομικές...πατέντες δημιουργούνται όχι για να πλουτίσουν οι συμμετέχοντες, αλλά αυτοί που τις δημιουργούν.
εννοειται πως ο αρχικος στοχος ειναι το κερδος γιαυτους που τις δημιουργουν. απο εκει και περα υπαρχουν καποιες διαδικασιες, κανονες κτλ και ο καθενας αποφασιζει αν θελει να λαβει μερος και πως θα παιξει το παιχνιδι.
Και ποιός σου 'πε ότι είναι πυραμίδα μόνο αν είναι φάση Ponzi ή 'αεροπλανάκι' κτλ. κτλ. ?
Σαφώς και είναι φάση πυραμίδα (ας πούμε MLM για να μη κολάμε στις λέξεις) η Lyoness επειδή:
-
Κερδίζεις λεφτά από τα 2 επίπεδα από κάτω σου χωρίς να κάνεις τίποτα εκτός από το να γράψεις μέλη από κάτω σου. Δηλαδή ο ορισμός της πυραμίδας, απλά μένει στα 2 επίπεδα ακριβώς για να μπορεί να λέει αυτά που λες και συ 'δεν είναι πυραμίδα επειδή μπλα-μπλα-μπλα'.
-
Ο μόνος τρόπος να κερδίσεις σοβαρότερα λεφτά από 0.5% είναι να γράψεις κόσμο από κάτω σου (μπόνους φιλίας, αγάπης, αρετής και άλλες αερολογίες). Διαφορετικά είναι ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε κάρτα επιστροφής από τράπεζα.
-
Δεν παράγει τίποτα, δε δημιουργεί πλούτο, απλά ανακυκλώνει χρήματα κρατώντας για λογαριασμό της 'γκανιότα' (ΟΚ και ο ΟΠΑΠ το ίδιο κάνει...) Τα λεφτά τα δίνουν οι επιχειρήσεις-μέλη είτε άμεσα (2 χιλιάρικα) είτε έμμεσα (εκπτώσεις-επιστροφές) ελπίζοντας να ρεφάρουν από αύξηση τζίρου. Μόνο που το σύστημα αυτό δεν είναι sustainable και τελικά σκάει (όπως όλα τα πυραμιδικά σχήματα). Στην περίπτωση της Lyoness θα σκάσει όταν τα μέλη-ιδιώτες γίνουν αναλογικά πολύ περισσότερα από τα μέλη-επιχειρήσεις. Για φαντάσου πχ. μπορεί να σταθεί Lyoness στην Ελλάδα με 1 εκατομμύριο μέλη και τις ίδιες 2000 επιχειρήσεις ?
-
Ακολουθούνται όλα τα κλασσικά πυραμιδικά κόλπα μάρκετινγκ 'δεν μπορώ να το εξηγήσω είναι τόσο πολύπλοκο μόνο από κοντά' (άνθρωποι (κριτές σε journals) διαβάζουν papers τοπολογίας από μακριά (απαγορεύεται η επαφή με το συγγραφέα) αλλά τη Lyoness πρέπει να τη δεις από κοντά για να την καταλάβεις) 'να δείτε και το ΑΒ/Jumbo/Κωτσόβολος/ΕΚΟ συνεργάζεται μαζί μας' (κολοκύθια, κουπόνια που μπορεί να αγοράσει καθένας) 'έγραψε για μας η WSJ' (ναι στείλαμε ένα δελτίο τύπου) 'έχουμε ISO' (και σκατά να πουλάς, ISO βγάζεις αν πουλάς σκατά με σταθερή ποιότητα και διαδικασία) 'δεν είναι πυραμίδα μας έχουν ελέγξει στις ΗΠΑ και βγήκαμε καθαροί (το ίδιο και το Madoff)
-
Μόνοι σίγουρα κερδισμένοι αυτοί στην κορυφή της πυραμίδας -δηλαδή οι μέτοχοι της Lyoness, που κάαααθονται, παίρνουν το σίγουρο 1% και έχουν τα κορόιδα να τρέχουν για λογαριασμό τους
Τέλος πάντων, κορόιδα που τα σκάνε σε κάθε καζίνο, ΟΠΑΠ, Lyoness ελπίζοντας στο θαύμα πάντα θα υπάρχουν...
να και κάποιος που καταλαβαίνει. το ponzi ειναι παρανομο. το mlm οχι (αλλιώς θα είχε κλεισει και η herbalife, avon, LR, κτλ κτλ)
-
αν εχεις επιχειρηση δεν χρειαζεται να γραψεις κανεναν (εδωσα παραπισω παραδειγμα με τις καταναλωσεις 270.000 του ililias).
-
φυσικα και δεν παραγει τιποτα και αυτη ειναι η διαφορα, δε πουλαμε τιποτα και κερδιζουμε απο τα παντα. η lyoness θα σκασει οταν σταματησει η καταναλωση μεσα στο δικτυο της. γιατι η lyoness δε μετραει ανθρωπους αλλα καταναλωσεις και η καταναλωση δε σταματαει ποτε.
η lyoness φροντιζει να ειναι (οσο γινεται) αναλογικη η αυξηση των επιχειρησεων με την αυξηση των μελων. στοχος για την ελλαδα ειναι 2.000.000 μελη και 30.000 επιχειρησεις.
-
για τα iso δεν ηξερα γιαυτο και ρωτησα. βέβαια η αυστρια εχει τη lyoness αναμεσα στις 1000 καλυτερες επιχειρησεις της.
-
και καλα κανουν. ειχαν την ιδεα την εκαναν πράξη (εφαγαν μηνυσεις κτλ στην αυστρια, ξεπέρασαν τα εμπόδια, αναπτυσονται και κερδιζουν) δεν υπαρχει τίποτα το κακό σε αυτό.
-
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
(αλλα ισως να φταιει και η μειωμενη αντιληπτικη μου ικανονητα).Εγώ σε αυτό πονταρω.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
παει ποτε στο μυαλο σας καλαματιανος με καρτα λιο να περιμενει να βγαλει λεφτα;Τρία πουλάκια κάθονταν και χέζανε πατόκορφα....
Το 'καλό' DNA το κάνατε παραγγελία από κάπου ή προέκυψε από διασταύρωση;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
παει ποτε στο μυαλο σας καλαματιανος με καρτα λιο να περιμενει να βγαλει λεφτα;Τρία πουλάκια κάθονταν και χέζανε πατόκορφα....
Το 'καλό' DNA το κάνατε παραγγελία από κάπου ή προέκυψε από διασταύρωση;;;;
Όσο για το ποιους εχω 'απο κατω μου'....... ασε δε θελεις να ξερεις...
Μάστορα και η Καλαματα αγαπαει Lyoness σιγα σιγα,
https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... /25302531-
https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... /25302250-
https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... /25302649- .
και όσο για το 'κατω απο το αυλάκι' κάνε ένα zoom in σε Πάτρα και Ναυπλιο
https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... h/WorldMap
-
Χέστηκα για το ποιους έχεις από κάτω σου... Ας πρόσεχαν...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δε σου ειπα αυτο. σου ειπα πως εγω στη θεση σου θα εβγαζα και 2 δωρεαν καρτες σε 2 δικους μου ανθρωπους. απο εκει και περα απο τη στιγμη που δε σε βολευουν τα πρατηρια και δε θελεις να βαλεις τον βενζινα σου δεν εχεις κανενα λογο να παρεις μια δωρεαν καρτα lyoness για να περνας τα εξοδα σου. σου ξαναστελνω το κειμενο που εγραψα με το παραδειγμα σου μερικες σελιδες πιο πισω το οποιο δεν ειδες.
Είπαμε 2 πράγματα:
-
-
Εννοείται πως αφου δε σε βολευουν τα πρατήρια το ξεχνάς το θέμα. βεβαία εγώ έχω άτομο στην ομάδα μου που έχει καμια 20αρια νταλικες, οι οποιες κανουν δρομολογια σε ολη την Ελλαδα και από την Αθηνα και βορειότερα τα βενζιναδικα που ειναι συμβεβλημενα μια χαρα τον εξυπηρετουν.
πάμε να δουμε τα B2B.
Κρέατα: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25301248-Κρεοπωλείο
Καφές: https://www.lyoness.net/internal/gr/sto ... R/25302552
Φρούτα λαχανικά: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25302751-Ντελιόπουλος-Οπωρικά-Λαχανικά
Ψάρια: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... io-Psarion
Κρασιά: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... R/25302650
Χαρτικά: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25301072-ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ-ΧΑΡΤΙΑ-ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΕΙΔΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Μηχανήματα: http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... chanimatonΑυτοκίνητα (μιας και ξέρω και συνεργεία που παίζουν B2B):
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... kiniton-AE
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... -LipantikaΟπτικά (μιας και εκεί παίζει πολύ B2B):
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... ptika-Eidi
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... /25300662-ΕΜΠΟΡΙΟ-ΟΠΤΙΚΩΝΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΜΗΝΑΣ-ΚΟΚΚΟΡΗΣ
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... TOSTIRIXISκαι φυσικά υπάρχουν ολόκληρες λίστες και με άλλες επιχειρήσεις που παίζουν (B2B) στους παραπάνω κλάδους αλλά και σε άλλους όπως: κομμωτήρια, κατασκευές, έπιπλα, ηλεκτρικά, ρολόγια, γεωργικά προϊοντα, ιατρικά, ασφάλειες, ένδυση κ.α.
όλες οι επιχειρήσεις είναι εδώ: http://www.lyoness.net/internal/gr/Publ ... ft=2&btn=1 (μπορείς να κάνεις και αναζήτηση αν θες)
φυσικά νέες επιχειρήσεις μπαίνουν σχεδόν κάθε μέρα και το δίκτυο (ειδικά στη Νότια Ελλάδα που υστερεί μεγαλώνει διαρκώς).
Σου είπα ότι τα κουνιάδια μου έχουν 5 μαγαζιά (εστιατόρια, ψησταριές) στην Αθήνα, μου βάζεις επιχειρήσεις (μία με κρέατα, μία με ψάρια, μία με μαναβική) στη Θεσσαλονίκη. Να πετάγονται Θεσσαλονίκη να ψωνίζουν ψάρια, λες;
'Χαρτικά' όταν λέμε, εννοούμε χαρτοσακούλες κ χαρτί περιτυλίγματος; Κ πάλι μία επιχείρηση, στη Θεσσαλονίκη;
Όσο για τον Παγκαλίδη (από τον οποίο ήδη ψωνίζω χονδρική), τι σημαίνει >ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ !!!
; ; ;
Το οπτικά που μου έβαλες μόνο γι' αστείο μπορώ να τα πάρω. Όταν μπορέσω, πάντως, θα ενημερωθώ καλύτερα κ θα επιστρέψω.
-
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)