-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
οταν λεω 'τον βαζει' εννοω πως το deal μαζι του το κανει η ιδια η lyoness και οχι καποιο μελος της. φυσικα και ξερει ο ΑΒ για την lyoness υπαρχει και σχετικη αναφορα στο facebook: https://www.facebook.com/ab.vassilopoul ... comments=2Μα στο λινκ λέει ότι ο ΑΒ δεν είναι συμβεβλημένος κ ότι πρόκειται για αγορά κουπονιών που διαθέτει η λιονές στα μέλη της, όπως μπορώ να κάνω κ εγώ σαν εταιρία (αυτό που εννοούσες όταν μίλησες χτες για μισθοδοσία κ σε ρώτησα γιατί δεν κατάλαβα, μετά μου εξήγησες ότι μπορώ να δίνω κουπόνια ΑΒ ή Κωτσόβολου αντί χρημάτων στους εργαζόμενους, αλλά ειδικά οι Βούλγαροι οδηγοί σιγά μην δεχτούν).
τα πρατηρια δινουν 1+1% επιστροφη. εγω στην περιπτωση σου δε θα επελεγα να λαμβανω το 1% αμεσα μετρητα στην τραπεζα αλλα να τοποθετω και αυτο στον λογαριασμο αφοσιωσης μου (μαζι με το αλλο 1%) ωστε να επισπευσω τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
αρα θα λαμβανω το 2% συνολικα στον λογαριασμο αφοσιωσης μου ωστε να αρχισω να λαμβανω τα 450€ μετρητα για καθε μοναδα που δημιουργω στο συστημα συμψηφισμου. με τα νουμερα που μου λες απο τον πρωτο κιολας μηνα θα λαβεις το πρωτο 450αρι.
το συστημα συμψηφισμου ειναι η διαδικασια ωστε να παρει το μελος τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
η καθε μοναδα που δημιουργειται στο συστημα συμψηφισμου αποδιδει στον κατοχο της 450€ μετρητα για αρχη και στη συνεχεια αθροιστικα αποδιδει περισσοτερα χρηματα.
τα χρηματα βγαινουν σταδιακα απο τις καταναλωσεις που κανεις.
σου προτεινω να ενημερωθεις απο κοντα απο καποιον γνωστη ωστε να το κατανοησεις και απο εκει και περα να βαλεις κατω τα νουμερα και να δεις αν σε συμφερει η οχι. (που σιγουρα σε συμφερει). τα εξοδα σου ειναι παρα πολλα και θα δεις αμεσα αποτελεσματα. υπαρχουν αρκετες μεταφορικες που κανουν χρηση της lyoness ωστε να κερδιζουν χρηματα απο τα καυσιμα που βαζουν και ολα αυτα εντελως δωρεαν με μια καρτα lyonessΤι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης; Κ τι εννοείς 'σταδιακά'; Λέμε, βάζω (έστω, γι' αρχή, στο ένα αυτοκίνητο) 2.500 Ε πετρέλαιο την εβδομάδα. Παίρνω, είπες, 2% (δλδ 50Ε) άμεσα κ άλλα 450 Ε κάπως αλλιώς. Πως αλλιώς και πότε, ακριβώς;
Μπορεί κανένας να με ενημερώσει έστω τηλεφωνικά; Αλλιώς 'από κοντά' πως;τα πρατηρια στην ελλαδα προς το παρον ειναι αυτα: https://www.lyoness.net/internal/gr/bra ... F%89%CE%BD
Μα από τα πρατήρια αυτά είναι ζήτημα αν είναι 2 σε ακτίνα 100 χλμ από εκεί που κινούμαστε, άσε που δεν βλέπω να υπάρχει κανένα εταιρικό, όλα πρατήρια 'Ο Μήτσος' φαίνονται να είναι.
Είναι δυνατόν να προτείνεις αυτά τα πρατήρια, για να καλύψει μεταφορική εταιρία τις ανάγκες του στόλου της; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
....έχω περάσει επί 7+ χρόνια τις -αστείες- διαδικασίες έκδοσης του ISO 2001 στην εταιρεία μου ...Εγώ, να καταλάβεις, έχω HACCP & ISO από τότε που ήταν χωριστά. Κ τώρα πάω κ για Halal κ για Kosher.
Σ' έσκισα; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
τα πρατηρια στην ελλαδα προς το παρον ειναι αυτα: https://www.lyoness.net/internal/gr/bra ... F%89%CE%BD
Μα από τα πρατήρια αυτά είναι ζήτημα αν είναι 2 σε ακτίνα 100 χλμ από εκεί που κινούμαστε, άσε που δεν βλέπω να υπάρχει κανένα εταιρικό, όλα πρατήρια 'Ο Μήτσος' φαίνονται να είναι.
Είναι δυνατόν να προτείνεις αυτά τα πρατήρια, για να καλύψει μεταφορική εταιρία τις ανάγκες του στόλου της;Στην σελίδα αριστερά, λέει πως υπάρχουν 41 συνεργαζόμενα πρατήρια. Κάνεις κλικ και σου βγαίνουν 12 όλα κι όλα.
Επιπλέον, κανένα δεν είναι από μεγάλη εταιρεία, όλα είναι ό,τι να 'ναι!Θα πας να βάλεις εκεί πετρέλαιο σε εργαλείο δουλειάς; Δουλευόμαστε;
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μπορω να εχω το λινκ σε παρακαλω που το γραφει αυτο ;;;
και αφου ειναι πυραμιδα γιατι δε τη κλεινουν ;;; μηπως στην αυστρια επιτρεπονται οι πυραμιδες ;;;
Μάλλον δεν το θυμάσαι που απάντησες κιόλας...
Από τη σελίδα 123 του παρόντος τόπικου, ο φίλτατος:
......
http://en.wikipedia.org/wiki/Lyoness#Controversy
..............................[53] The judges of the** regional court in Krems**,[54] Austria however concluded that the business model of Lyoness is so 'Ponzi-Scheme-like', that contracts between Lyoness an its business partners are not valid. Lyoness has not responded to this statement.
........................................
Για να μην ξαναποστάρω ολόκληρο το σεντόνι με τις δικαστικές περιπέτειες της απάτης που ακούει στο όνομα lyoness...
Για το αν στην Αυστρία επιτρέπονται οι πυραμίδες, προφανέστατα και όχι, αλλά έγινε δικαστήριο για κάποιο συμβόλαιο προφανώς από κάποιο θύμα και το θύμα δικαιώθηκε. Δεν έγινε δικαστήριο για το αν είναι πυραμίδα (καλομελέτα κι έρχεται και αυτό... εδώ να δούμε πότε... )
-
..................................Ηλία, συγκεντρώσου....
-
....έχω περάσει επί 7+ χρόνια τις -αστείες- διαδικασίες έκδοσης του ISO 2001 στην εταιρεία μου ...
Εγώ, να καταλάβεις, έχω HACCP & ISO από τότε που ήταν χωριστά. Κ τώρα πάω κ για Halal κ για Kosher.
Σ' έσκισα;Καλά, είσαι ο πιο πιοτικός (sic) απ' όλους (Lyoness συμπεριλαμβανομένης! ).
Αυτό για το Kosher, πάντως, θα κάνει τον X-ELTASSOS να εκνευριστεί φοβάμαι... -
οταν λεω 'τον βαζει' εννοω πως το deal μαζι του το κανει η ιδια η lyoness και οχι καποιο μελος της. φυσικα και ξερει ο ΑΒ για την lyoness υπαρχει και σχετικη αναφορα στο facebook: https://www.facebook.com/ab.vassilopoul ... comments=2
Μα στο λινκ λέει ότι ο ΑΒ δεν είναι συμβεβλημένος κ ότι πρόκειται για αγορά κουπονιών που διαθέτει η λιονές στα μέλη της, όπως μπορώ να κάνω κ εγώ σαν εταιρία (αυτό που εννοούσες όταν μίλησες χτες για μισθοδοσία κ σε ρώτησα γιατί δεν κατάλαβα, μετά μου εξήγησες ότι μπορώ να δίνω κουπόνια ΑΒ ή Κωτσόβολου αντί χρημάτων στους εργαζόμενους, αλλά ειδικά οι Βούλγαροι οδηγοί σιγά μην δεχτούν).
τα πρατηρια δινουν 1+1% επιστροφη. εγω στην περιπτωση σου δε θα επελεγα να λαμβανω το 1% αμεσα μετρητα στην τραπεζα αλλα να τοποθετω και αυτο στον λογαριασμο αφοσιωσης μου (μαζι με το αλλο 1%) ωστε να επισπευσω τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
αρα θα λαμβανω το 2% συνολικα στον λογαριασμο αφοσιωσης μου ωστε να αρχισω να λαμβανω τα 450€ μετρητα για καθε μοναδα που δημιουργω στο συστημα συμψηφισμου. με τα νουμερα που μου λες απο τον πρωτο κιολας μηνα θα λαβεις το πρωτο 450αρι.
το συστημα συμψηφισμου ειναι η διαδικασια ωστε να παρει το μελος τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
η καθε μοναδα που δημιουργειται στο συστημα συμψηφισμου αποδιδει στον κατοχο της 450€ μετρητα για αρχη και στη συνεχεια αθροιστικα αποδιδει περισσοτερα χρηματα.
τα χρηματα βγαινουν σταδιακα απο τις καταναλωσεις που κανεις.
σου προτεινω να ενημερωθεις απο κοντα απο καποιον γνωστη ωστε να το κατανοησεις και απο εκει και περα να βαλεις κατω τα νουμερα και να δεις αν σε συμφερει η οχι. (που σιγουρα σε συμφερει). τα εξοδα σου ειναι παρα πολλα και θα δεις αμεσα αποτελεσματα. υπαρχουν αρκετες μεταφορικες που κανουν χρηση της lyoness ωστε να κερδιζουν χρηματα απο τα καυσιμα που βαζουν και ολα αυτα εντελως δωρεαν με μια καρτα lyonessΤι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης; Κ τι εννοείς 'σταδιακά'; Λέμε, βάζω (έστω, γι' αρχή, στο ένα αυτοκίνητο) 2.500 Ε πετρέλαιο την εβδομάδα. Παίρνω, είπες, 2% (δλδ 50Ε) άμεσα κ άλλα 450 Ε κάπως αλλιώς. Πως αλλιώς και πότε, ακριβώς;
Μπορεί κανένας να με ενημερώσει έστω τηλεφωνικά; Αλλιώς 'από κοντά' πως;τα πρατηρια στην ελλαδα προς το παρον ειναι αυτα: https://www.lyoness.net/internal/gr/bra ... F%89%CE%BD
Είναι δυνατόν να προτείνεις αυτά τα πρατήρια, για να καλύψει μεταφορική εταιρία τις ανάγκες του στόλου της;δε γινεται απο δω να κανω πληρη ενημερωση lyoness , αναλυτικη μονο απο κοντα ή και απο το τηλ (αν θελεις στειλε μου pm και θα σε καλεσουν).
τα πρατηρια δεν ειναι 'ο μητσος' για παραδειγμα τα 3 πρατηρια στην αθηνα ειναι shell, εκο και avin. απλα δεν επιτρεπεται οι πρατηριουχοι να χρησιμοποιησουν τα λογοτυπα των εταιριων.
-
Στην σελίδα αριστερά, λέει πως υπάρχουν 41 συνεργαζόμενα πρατήρια. Κάνεις κλικ και σου βγαίνουν 12 όλα κι όλα.
Επιπλέον, κανένα δεν είναι από μεγάλη εταιρεία, όλα είναι ό,τι να 'ναι!Θα πας να βάλεις εκεί πετρέλαιο σε εργαλείο δουλειάς; Δουλευόμαστε;
Όχι, άμα κάνεις κλικ στο τέλος σου βγάζει κ τ' άλλα. Αλλά τα περισσότερα είναι σε κάτι στενά στη Θεσσαλονίκη κ ανάθεμα αν δέχεται κανένα από αυτά πιστωτική κάρτα. Άμα είναι να πληρώνω το καύσιμο 10% ακριβότερο κ μετρητοίς για να πάρω 2% επιστροφή αργότερα, ας λείπει. Καλύτερα 10% φτηνότερο, πρατήριο κάθε μιση ώρα σε όλο το Εθνικό κ Ευρωπαϊκό δίκτυο κ 1 μήνα πίστωση.
Τα 450 Ε (αυτά είναι η ουσία), κατάλαβες από που θα τα παίρνω; Γιατί δεν είναι κακό, φαντάσου να βάζεις στο ΙΧ 50 Ε κ να παίρνεις επιστροφή 1Ε αμέσως κ άλλα 9 με κάποιον άλλο τρόπο (που δεν κατάλαβα ακόμα). -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
μπορω να εχω το λινκ σε παρακαλω που το γραφει αυτο ;;;
και αφου ειναι πυραμιδα γιατι δε τη κλεινουν ;;; μηπως στην αυστρια επιτρεπονται οι πυραμιδες ;;;
Μάλλον δεν το θυμάσαι που απάντησες κιόλας...
Από τη σελίδα 123 του παρόντος τόπικου, ο φίλτατος:
......
http://en.wikipedia.org/wiki/Lyoness#Controversy
..............................[53] The judges of the** regional court in Krems**,[54] Austria however concluded that the business model of Lyoness is so 'Ponzi-Scheme-like', that contracts between Lyoness an its business partners are not valid. Lyoness has not responded to this statement.
........................................
Για να μην ξαναποστάρω ολόκληρο το σεντόνι με τις δικαστικές περιπέτειες της απάτης που ακούει στο όνομα lyoness...
Για το αν στην Αυστρία επιτρέπονται οι πυραμίδες, προφανέστατα και όχι, αλλά έγινε δικαστήριο για κάποιο συμβόλαιο προφανώς από κάποιο θύμα και το θύμα δικαιώθηκε. Δεν έγινε δικαστήριο για το αν είναι πυραμίδα (καλομελέτα κι έρχεται και αυτό... εδώ να δούμε πότε... )
εξαιρετικα. αντε να δουμε αν και ποτε θα τη κλεισουν.
η δικη μου εμπειρια βεβαια με τη lyoness ειναι τελειως διαφορετικη. αλλα παντα υπαρχουν και δυσαρεστημενοι.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
τα πρατηρια δεν ειναι 'ο μητσος' για παραδειγμα τα 3 πρατηρια στην αθηνα ειναι shell, εκο και avin. απλα δεν επιτρεπεται οι πρατηριουχοι να χρησιμοποιησουν τα λογοτυπα των εταιριων.Τώρα καταλαβαίνεις, έχω κάρτα ΕΚΟ, αν είναι να τρέχουμε σε ένα μόνο πρατήριο σε όλη την Αττική, χαθήκαμε.
Νομίζω καταλαβαίνεις.Ηλία, συγκεντρώσου....
Γιατί το λες αυτό;
-
OK, 2 λάθη μου τότε:
- Δεν είδα το κουμπί που λέει ο ililias
- Δεν γνώριζα αυτό για τις εταιρείες...
Βέβαια, για το δεύτερο, μέχρι λίγο καιρό πριν, η Lyoness μας έλεγε πως συνεργάζεται με την ΕΚΟ, και τώρα μαθαίνουμε πως δεν την αφήνουν να χρησιμοποιεί τα logo καμιάς εταιρείας... Γιατί άραγε;
-
Δεν είδες τι λέει ο Lyco παραπάνω; Δεν συνεργάζεται με εταιρίες (κ εγώ το ίδιο είχα καταλάβει κ χάρηκα) αλλά με μεμονωμένα πρατήρια, που μπορεί ν' αγοράζουν από κάποια εταιρία. Κ, εντάξει, 3 στην Αθήνα όλα κ όλα κ κανένα κοντά στην Καλαμάτα, άντε να βρω άκρη...
-
Δεν είδες τι λέει ο Lyco παραπάνω; Δεν συνεργάζεται με εταιρίες (κ εγώ το ίδιο είχα καταλάβει κ χάρηκα) αλλά με μεμονωμένα πρατήρια, που μπορεί ν' αγοράζουν από κάποια εταιρία. Κ, εντάξει, 3 στην Αθήνα όλα κ όλα κ κανένα κοντά στην Καλαμάτα, άντε να βρω άκρη...Ναι, φαίνεται πως έτσι είναι τώρα, απλώς τονίζω πως ο Braker, o sv2, o nistam και κάμποσοι άλλοι πριν λίγο καιρό διατυμπάνιζαν την συνεργασία με την ΕΚΟ...
Απ' ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει συνεργασία με καμία μεγάλη εταιρεία.... -
Μη λέμε συνέχεια τα ίδια, τις μεγάλες εταιρίες τις βάζει μόνη της η λιονές.
Εδιτ
Μλκ, μαθαίνονται εύκολα! -
τα πρατηρια δεν ειναι 'ο μητσος' για παραδειγμα τα 3 πρατηρια στην αθηνα ειναι shell, εκο και avin. απλα δεν επιτρεπεται οι πρατηριουχοι να χρησιμοποιησουν τα λογοτυπα των εταιριων.
Τώρα καταλαβαίνεις, έχω κάρτα ΕΚΟ, αν είναι να τρέχουμε σε ένα μόνο πρατήριο σε όλη την Αττική, χαθήκαμε.
Νομίζω καταλαβαίνεις.φυσικα και καταλαβαινω και εχεις δικιο. σε αυτο υστερει η lyoness παρα πολυ.
βεβαια μερικοι απο τους φορτηγατζιδες εχουν βαλει τα πρατηρια που συνεργαζονται στη lyoness ωστε να λαμβανουν τα σχετικα προνομια και τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
αυτο ειναι θεμα του καθε επαγγελματια οδηγου. μπορεις για αρχη να δοκιμασεις με 1-2 αυτοκινητα αν σε βολευουν και τα δρομολογια, να δεις αν πραγματικα ισχυουν αυτα που γραφω και μετα αποφασιζεις.
-
Μη λέμε συνέχεια τα ίδια, τις μεγάλες εταιρίες τις βάζει μόνη της η λιονές.Εδιτ
Μλκ, μαθαίνονται εύκολα!Άρα στον χώρο των καυσίμων δεν έχει βάλει και πολλές
-
Δεν είδες τι λέει ο Lyco παραπάνω; Δεν συνεργάζεται με εταιρίες (κ εγώ το ίδιο είχα καταλάβει κ χάρηκα) αλλά με μεμονωμένα πρατήρια, που μπορεί ν' αγοράζουν από κάποια εταιρία. Κ, εντάξει, 3 στην Αθήνα όλα κ όλα κ κανένα κοντά στην Καλαμάτα, άντε να βρω άκρη...
Ναι, φαίνεται πως έτσι είναι τώρα, απλώς τονίζω πως ο Braker, o sv2, o nistam και κάμποσοι άλλοι πριν λίγο καιρό διατυμπάνιζαν την συνεργασία με την ΕΚΟ...
Απ' ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει συνεργασία με καμία μεγάλη εταιρεία....η συνεργασια με την ΕΚΟ εχει σταματησει πανω απο χρονο, ο λογος ειναι πως η ΕΚΟ λειτουργουσε με το συστημα των δωροεπιταγων τις οποιες καποιοι πλαστογραφισαν μιας και δεν ειχαν επανω τους barcode για να ακυρωνονται απο τα πρατηρια της EKO.
τις δωροεπιταγες τις τυπωνε η ιδια η ΕΚΟ και στη συνεχεια τις πουλουσε στη lyoness.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Τώρα καταλαβαίνεις, έχω κάρτα ΕΚΟ, αν είναι να τρέχουμε σε ένα μόνο πρατήριο σε όλη την Αττική, χαθήκαμε.
Νομίζω καταλαβαίνεις.φυσικα και καταλαβαινω και εχεις δικιο. σε αυτο υστερει η lyoness παρα πολυ.
βεβαια μερικοι απο τους φορτηγατζιδες εχουν βαλει τα πρατηρια που συνεργαζονται στη lyoness ωστε να λαμβανουν τα σχετικα προνομια και τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
αυτο ειναι θεμα του καθε επαγγελματια οδηγου. μπορεις για αρχη να δοκιμασεις με 1-2 αυτοκινητα αν σε βολευουν και τα δρομολογια, να δεις αν πραγματικα ισχυουν αυτα που γραφω και μετα αποφασιζεις.
Εμείς συνεργαζόμαστε με την ΕΚΟ, δεν είναι δυνατόν να βάλω την ΕΚΟ στη λιονές, έτσι δεν είναι;
Δεν υπάρχει μεταφορική που να δουλεύει με ένα πρατήριο σαν αυτά που μου έβαλες, θα έκλεινε (από το κλέψιμο*) πριν περάσει χρόνος.
Άρα άνθρακες ο θησαυρός κ τελείως άκυρο το παράδειγμα που μου έφερες, στην ερώτηση πως μπορεί μια εταιρία να περάσει τόσα έξοδα στη λιονές. Από καύσιμα στην Ελλάδα, δεν μπορεί να περάσει τπτ. Μισθοδοσία ούτε, πρώτες ύλες μόνο γι' ανέκδοτο, τι περνάει, μόνον ό, τι πουλάνε τα συνοικιακά μαγαζάκια; Ε, απ' αυτά, ακόμα κ αν δεν υπολογίσουμε τις ακριβότερες τιμές, οι όποιες επιστροφές δεν μπορεί παρά να είναι της τάξης των μερικών ευρώ τον μήνα. Οπότε, που είναι τα υπολογίσιμα κέρδη;Το ΜΟΝΟ που μένει, είναι να δούμε εκείνα τα 450 Ε για κάθε 2.500 Ε καύσιμο. Ισχύουν; Αν ναι, πως βγαίνουν κ κάθε πότε (κ πως) εκταμιεύονται; Γιατί το 'γράψου, πλήρωσε κ βλέπεις', όπως ελπίζω καταλαβαίνεις, σ' αυτό το επίπεδο έχει πεθάνει μαζί με τους βλάκες.
Εδιτ
- Δεν εννοώ απαραίτητα ότι κλέβουν τα πρατήρια, κατανοητό, ναι;
-
Εμείς συνεργαζόμαστε με την ΕΚΟ, δεν είναι δυνατόν να βάλω την ΕΚΟ στη λιονές, έτσι δεν είναι;
Δεν υπάρχει μεταφορική που να δουλεύει με ένα πρατήριο σαν αυτά που μου έβαλες, θα έκλεινε (από το κλέψιμο*) πριν περάσει χρόνος.
Άρα άνθρακες ο θησαυρός κ τελείως άκυρο το παράδειγμα που μου έφερες, στην ερώτηση πως μπορεί μια εταιρία να περάσει τόσα έξοδα στη λιονές. Από καύσιμα στην Ελλάδα, δεν μπορεί να περάσει τπτ. Μισθοδοσία ούτε, πρώτες ύλες μόνο γι' ανέκδοτο, τι περνάει, μόνον ό, τι πουλάνε τα συνοικιακά μαγαζάκια; Ε, απ' αυτά, ακόμα κ αν δεν υπολογίσουμε τις ακριβότερες τιμές, οι όποιες επιστροφές δεν μπορεί παρά να είναι της τάξης των μερικών ευρώ τον μήνα. Οπότε, που είναι τα υπολογίσιμα κέρδη;Το ΜΟΝΟ που μένει, είναι να δούμε εκείνα τα 450 Ε για κάθε 2.500 Ε καύσιμο. Ισχύουν; Αν ναι, πως βγαίνουν κ κάθε πότε (κ πως) εκταμιεύονται; Γιατί το 'γράψου, πλήρωσε κ βλέπεις', όπως ελπίζω καταλαβαίνεις, σ' αυτό το επίπεδο έχει πεθάνει μαζί με τους βλάκες.
Εδιτ
- Δεν εννοώ απαραίτητα ότι κλέβουν τα πρατήρια, κατανοητό, ναι;
μπορεις να βαλεις οποιο πρατηριο ΕΚΟ θες (με τη συμφωνη γνωμη του ιδιοκτητη φυσικα) το οποιο δεν εχει ΑΦΜ της ΕΚΟ.
αρεκτες μεταφορικες κανουν χρηση της lyoness και ξερω μερικες αλλα δε μπορω να γραψω εδω ονοματα κτλ.
και πρωτες υλες περνανε και ολα (b2b)
γιαυτο πρεπει καποιος να ενημερωθει απο κοντα να δει ποσα κτλ για να πειστει. απο εδω δε παιζει. μια ωρα απο τον χρονο σου ειναι.
-
Τώρα που ξανάρθε και ο antonis-team θα μας τα εξηγήσει καλύτερα
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)