Ο χρήστης Lyco έγραψε:
τα πρατηρια δεν ειναι 'ο μητσος' για παραδειγμα τα 3 πρατηρια στην αθηνα ειναι shell, εκο και avin. απλα δεν επιτρεπεται οι πρατηριουχοι να χρησιμοποιησουν τα λογοτυπα των εταιριων.
Τώρα καταλαβαίνεις, έχω κάρτα ΕΚΟ, αν είναι να τρέχουμε σε ένα μόνο πρατήριο σε όλη την Αττική, χαθήκαμε.
Νομίζω καταλαβαίνεις.
φυσικα και καταλαβαινω και εχεις δικιο. σε αυτο υστερει η lyoness παρα πολυ.
βεβαια μερικοι απο τους φορτηγατζιδες εχουν βαλει τα πρατηρια που συνεργαζονται στη lyoness ωστε να λαμβανουν τα σχετικα προνομια και τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες.
αυτο ειναι θεμα του καθε επαγγελματια οδηγου. μπορεις για αρχη να δοκιμασεις με 1-2 αυτοκινητα αν σε βολευουν και τα δρομολογια, να δεις αν πραγματικα ισχυουν αυτα που γραφω και μετα αποφασιζεις.
Εμείς συνεργαζόμαστε με την ΕΚΟ, δεν είναι δυνατόν να βάλω την ΕΚΟ στη λιονές, έτσι δεν είναι;
Δεν υπάρχει μεταφορική που να δουλεύει με ένα πρατήριο σαν αυτά που μου έβαλες, θα έκλεινε (από το κλέψιμο*) πριν περάσει χρόνος.
Άρα άνθρακες ο θησαυρός κ τελείως άκυρο το παράδειγμα που μου έφερες, στην ερώτηση πως μπορεί μια εταιρία να περάσει τόσα έξοδα στη λιονές. Από καύσιμα στην Ελλάδα, δεν μπορεί να περάσει τπτ. Μισθοδοσία ούτε, πρώτες ύλες μόνο γι' ανέκδοτο, τι περνάει, μόνον ό, τι πουλάνε τα συνοικιακά μαγαζάκια; Ε, απ' αυτά, ακόμα κ αν δεν υπολογίσουμε τις ακριβότερες τιμές, οι όποιες επιστροφές δεν μπορεί παρά να είναι της τάξης των μερικών ευρώ τον μήνα. Οπότε, που είναι τα υπολογίσιμα κέρδη;
Το ΜΟΝΟ που μένει, είναι να δούμε εκείνα τα 450 Ε για κάθε 2.500 Ε καύσιμο. Ισχύουν; Αν ναι, πως βγαίνουν κ κάθε πότε (κ πως) εκταμιεύονται; Γιατί το 'γράψου, πλήρωσε κ βλέπεις', όπως ελπίζω καταλαβαίνεις, σ' αυτό το επίπεδο έχει πεθάνει μαζί με τους βλάκες.
Εδιτ
- Δεν εννοώ απαραίτητα ότι κλέβουν τα πρατήρια, κατανοητό, ναι;