-
κι εσένα μπορει να σε πει κάποιος μπαμπουίνο, αλλά να πιστεύεις οτι είσαι απλά κάποιο άλλο ζώο αλλά ΟΧΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ, οπότε θα νιώθεις μια χαρά κλασικά.
αετός πάντως δεν εισαι
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
Κλασικά το τυράκι είναι στο 'κέρδος'.... Πάντα ξεκινάνε με ένα λογικό ποσό οτι και καλα θα κερδίζεις πχ 200€. Λες εσυ , ε τι είναι 200 ευρώ να τα πετύχω , ευκολο θα είναι και θα ειναι και μίκρη βοήθεια. Αυτό που δεν λένε είναι οτι για να πάρεις τα 200 ευρώ πρεπει να πεισεις γνωστούς και φίλους να κάνουν αγορές 10.000 ευρώ....
Κατι με τις αγγελίες για δουλειά απο το σπίτι με μισθό μέχρι 6000€. Ναι αλλά για να πάρεις τέτοιο μπόνους πρέπει να κάνεις πωλησεις 60000€ , και να ήταν και κάτι καλό , σκατα εμπορευμα είναι συνήθως ( πχ Ηερβαλ λιφε).
οποτε δεν θα πρεπει να μιλατε για απατη αλλα για το αν συμφερει .
ξερω ατομο που εχει γραψει 5-6 επιχειρηματιες οι οποιοι περνανε τα εξοδα των επιχειρησεων τους μεσω lyoness (οι επιχειρηματιες λαμβανουν τις επιστροφες) και αυτος το 0,5% το οποιο στην περιπτωση του ειναι γυρω στα 1000€ καθε μηνα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κι εσένα μπορει να σε πει κάποιος μπαμπουίνο, αλλά να πιστεύεις οτι είσαι απλά κάποιο άλλο ζώο αλλά ΟΧΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ, οπότε θα νιώθεις μια χαρά κλασικά.αετός πάντως δεν εισαι
-
ε ναι ,δεν πηρα απο σενα
αετοπουλο,που ελεγε και καποιος ηθοποιος. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
κι εσένα μπορει να σε πει κάποιος μπαμπουίνο, αλλά να πιστεύεις οτι είσαι απλά κάποιο άλλο ζώο αλλά ΟΧΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ, οπότε θα νιώθεις μια χαρά κλασικά.
αετός πάντως δεν εισαι
ρε συ,εκει στο λαντον που ζεις,δεν εχει κανα καφε ή κανα μπαρ να πας να διασκεδασεις.
η ασχολησου με την δουλεια σου στο κατω κατω,γιατι ασχολεισαι με ενα φορουμ στην ελλαδα και με τις πυραμιδες -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κλασικά το τυράκι είναι στο 'κέρδος'.... Πάντα ξεκινάνε με ένα λογικό ποσό οτι και καλα θα κερδίζεις πχ 200€. Λες εσυ , ε τι είναι 200 ευρώ να τα πετύχω , ευκολο θα είναι και θα ειναι και μίκρη βοήθεια. Αυτό που δεν λένε είναι οτι για να πάρεις τα 200 ευρώ πρεπει να πεισεις γνωστούς και φίλους να κάνουν αγορές 10.000 ευρώ....Κατι με τις αγγελίες για δουλειά απο το σπίτι με μισθό μέχρι 6000€. Ναι αλλά για να πάρεις τέτοιο μπόνους πρέπει να κάνεις πωλησεις 60000€ , και να ήταν και κάτι καλό , σκατα εμπορευμα είναι συνήθως ( πχ Ηερβαλ λιφε).
Και για να φθάσουν τα πιο υψηλα ποσοστά επιστροφής φαντασου ποσά έχουν σκάσει στη πυραμίδα. Για πάντα μείον θα είναι.
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
αετός πάντως δεν εισαι
ρε συ,εκει στο λαντον που ζεις,δεν εχει κανα καφε ή κανα μπαρ να πας να διασκεδασεις.
η ασχολησου με την δουλεια σου στο κατω κατω,γιατι ασχολεισαι με ενα φορουμ στην ελλαδα και με τις πυραμιδεςΕίμαι σε άδεια και σου γράφω απο πουμπ. Μη μου συγχυζεσαι.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
ξερω ατομο που εχει γραψει 5-6 επιχειρηματιες οι οποιοι περνανε τα εξοδα των επιχειρησεων τους μεσω lyoness (οι επιχειρηματιες λαμβανουν τις επιστροφες) και αυτος το 0,5% το οποιο στην περιπτωση του ειναι γυρω στα 1000€ καθε μηνα.
Όταν επιμένουν με παραμύθια σαν το παραπάνω, δεν είναι τπτ άλλο από απάτη.
Αν κάνω λάθος, ρε συ λυκο, μη λες ονόματα αλλά πες τι είναι αυτές οι επιχειρήσεις, τι έξοδα περνάνε μέσα από την ... τεσπα, ας μην χαρακτηρίσω ... κ πόσα είναι αυτά τα έξοδα.
Πόσα κορόιδα, αλήθεια, νομίζετε ότι έχει αυτός ο κόσμος;Κρίμα, ρε sv2, σε είχα σε υπόληψη κ εσένα κ τον σχ.
-
Τα δείγματα αυτώνπου είχες σε υπόληψη ηταν ενθαρρυντικά ε?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όταν επιμένουν με παραμύθια σαν το παραπάνω, δεν είναι τπτ άλλο από απάτη.
Αν κάνω λάθος, ρε συ λυκο, μη λες ονόματα αλλά πες τι είναι αυτές οι επιχειρήσεις, τι έξοδα περνάνε μέσα από την ... τεσπα, ας μην χαρακτηρίσω ... κ πόσα είναι αυτά τα έξοδα.
Πόσα κορόιδα, αλήθεια, νομίζετε ότι έχει αυτός ο κόσμος;Κρίμα, ρε sv2, σε είχα σε υπόληψη κ εσένα κ τον σχ.
μισθοδοσιες, καυσιμα, πρωτες υλες κτλ.
σκεψου πως μια μεταφορικη με 15-20 φορτηγα εχει γυρω στα 50.000€ τον μηνα καταναλωση σε καυσιμα.
επιχειρηση στην τουρκια περναει τα εξοδα της μεσω lyoness (λαμβανει επιστροφες) και ο ελληνας που την εβαλε κερδιζει χρηματα απο τους τουρκους. μιας και δεν υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος σε ποιες απο τις 46 χωρες θα κανει το καθε μελος δικτυο.
-
Ελληνας κερδιζει χρηματα απο τουρκους.
Karaiskakis is proud -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ελληνας κερδιζει χρηματα απο τουρκους.
Karaiskakis is proudανεβαζει και το AEΠ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Που το λέει αυτό στο site του Κωτσόβολου;πρεπει να περασεις απο τα γραφεια να σου κανει επιδειξη ο Κοτσωβολος
WTF!!!!!!!!!!!!
δε το λεει.... και δε με νοιαζει.
λεφτα κερδιζω για καθε αγορα που κανω στον Κωτσο μεσω lyoness.
μου αρκει.Γιατι ο Κωτσόβολος δεν έχει ιδέα φυσικά
λεμε λοιπον πως η lyoness ειναι λαμογια. εσυ σα κωτσοβολος θα αφηνες τα λαμογια να εκμεταλευονται το ονομα σου ;;;
το νομικο τμημα του κωτσου τι κανει ;;;
μηπως το εψαξαν καλυτερα απο εσενα ;;;Αν ο Κωτσόβολος είχε την οποιαδήποτε σχέση με την όποια Lyoness, θα το ανέφερε και θα το διαφήμιζε οπως κανουν όλες οι σοβαρές εταιρείες. Ο Κωτσόβολος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της lyoness.
Η lyoness τον επικαλείται για να κερδίσει κύρος. Κλασική τακτική πυραμιδοεταιρειας.Γνωρίζουν (κ στο ΑΒ) την πυραμίδα κ τα νομικά τους τμήματα έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς.
Δεν τους ενδιαφέρει, όσο αγοράζει κουπόνια (αγοράζω κ εγώ, αλλά δεν διαφημίζω πουθενά ότι ο ΑΒ είναι γραμμένος σ' εμένα, το διαφημίζω;), όσο για τα μαλακισμένα που χάφτουν ότι Κωτσ, ΑΒ κλπ πληρώνουν 2χίλιαρα κ προμήθειες για να γραφτούν στην απάτη, είναι άξια της μοίρας τους.
Γι' αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όντως είναι 'συμβεβλημένες επιχειρήσεις', δεν έχω να πω κάτι.
Για το γεγονός ότι το 4τφ έγινε φόρουμ που δίνει βήμα σε απατεώνες, ούτε. Μεγάλα παιδιά κ από εδώ κ από εκεί είμαστε, συνεχίζουμε κ ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο. Τώρα, πως θα διαχειριστούν το κράξιμο οι αντμίν μας σε περίπτωση κατάρρευσης της πυραμίδας λιονές, ... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τα δείγματα αυτώνπου είχες σε υπόληψη ηταν ενθαρρυντικά ε?Παλιά, λέμε, την εποχή της αθωότητας.
σκεψου πως μια μεταφορικη με 15-20 φορτηγα εχει γυρω στα 50.000€ τον μηνα καταναλωση σε καυσιμα.
επιχειρηση στην τουρκια περναει τα εξοδα της μεσω lyoness (λαμβανει επιστροφες) και ο ελληνας που την εβαλε κερδιζει χρηματα απο τους τουρκους. μιας και δεν υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος σε ποιες απο τις 46 χωρες θα κανει το καθε μελος δικτυο.
Μισθοδοσία; Πληρώνω τους μισθούς στους εργαζόμενους μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Αγοράζω πρώτες ύλες από παραγωγούς μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Εν τέλει, οι αγορές πρώτων υλών είναι έξοδα; Καινούργια οικονομικά; Δεν θα τ' αντέξω...Για τα υπόλοιπα, πλάκα μου κάνεις, ναι;
Δεν θέλεις να σου απαντήσω σαν να τα παίρνω σοβαρά αυτά που λες, ναι;
Για την ιστορία, έχω μερίδιο σε μεταφορική με 27 φορτηγά, πήγαμε την έδρα στη Βουλγαρία κ κάνουμε μεταφορές σ΄όλη την Ευρώπη. Θέλεις να το συζητήσουμε, στ' αλήθεια; -
Γνωρίζουν (κ στο ΑΒ) την πυραμίδα κ τα νομικά τους τμήματα έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς.
Δεν τους ενδιαφέρει, όσο αγοράζει κουπόνια (αγοράζω κ εγώ, αλλά δεν διαφημίζω πουθενά ότι ο ΑΒ είναι γραμμένος σ' εμένα, το διαφημίζω;), όσο για τα μαλακισμένα που χάφτουν ότι Κωτσ, ΑΒ κλπ πληρώνουν 2χίλιαρα κ προμήθειες για να γραφτούν στην απάτη, είναι άξια της μοίρας τους.αρα money rulez, οσο αγοραζει η L δωροεπιταγες και σκαει τα μετρητα στους 'μεγαλους' ολα καλα
εννοειται πως οι μεγαλες αλυσιδες δεν πληρωνουν για να μπουν στη lyoness (μονο οι μικρομεσαιες επιχειρησεις).
-
Που το λέει αυτό στο site του Κωτσόβολου;
πρεπει να περασεις απο τα γραφεια να σου κανει επιδειξη ο Κοτσωβολος
WTF!!!!!!!!!!!!
δε το λεει.... και δε με νοιαζει.
λεφτα κερδιζω για καθε αγορα που κανω στον Κωτσο μεσω lyoness.
μου αρκει.Γιατι ο Κωτσόβολος δεν έχει ιδέα φυσικά
λεμε λοιπον πως η lyoness ειναι λαμογια. εσυ σα κωτσοβολος θα αφηνες τα λαμογια να εκμεταλευονται το ονομα σου ;;;
το νομικο τμημα του κωτσου τι κανει ;;;
μηπως το εψαξαν καλυτερα απο εσενα ;;;Αν ο Κωτσόβολος είχε την οποιαδήποτε σχέση με την όποια Lyoness, θα το ανέφερε και θα το διαφήμιζε οπως κανουν όλες οι σοβαρές εταιρείες. Ο Κωτσόβολος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της lyoness.
Η lyoness τον επικαλείται για να κερδίσει κύρος. Κλασική τακτική πυραμιδοεταιρειας.Γνωρίζουν (κ στο ΑΒ) την πυραμίδα κ τα νομικά τους τμήματα έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς.
Δεν τους ενδιαφέρει, όσο αγοράζει κουπόνια (αγοράζω κ εγώ, αλλά δεν διαφημίζω πουθενά ότι ο ΑΒ είναι γραμμένος σ' εμένα, το διαφημίζω;), όσο για τα μαλακισμένα που χάφτουν ότι Κωτσ, ΑΒ κλπ πληρώνουν 2χίλιαρα κ προμήθειες για να γραφτούν στην απάτη, είναι άξια της μοίρας τους.
Γι' αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι όντως είναι 'συμβεβλημένες επιχειρήσεις', δεν έχω να πω κάτι.
Για το γεγονός ότι το 4τφ έγινε φόρουμ που δίνει βήμα σε απατεώνες, ούτε. Μεγάλα παιδιά κ από εδώ κ από εκεί είμαστε, συνεχίζουμε κ ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο. Τώρα, πως θα διαχειριστούν το κράξιμο οι αντμίν μας σε περίπτωση κατάρρευσης της πυραμίδας λιονές, ... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.Κανένας δε πίστεψε τις βλακειες και ψευδη του λύκου ότο ο κωτσοβολος είναι συμβεβλημένη επιχείρηση. Κουπόνια αγοράζει η πυραμίδα οπως όλοι.
-
Ιταλάκια βγαίνει μια εταιρεία και λέει 'ελαστικά με τεχνολογία F1 από 200 ευρώ η τετράδα'.
Επι της ουσίας η ίδια εταιρεία χρησιμοποιεί σε κάποια άλλα ελαστικά της (αξίας 1000 ευρώ η τετράδα πχ) ένα μόριο που χρησιμοποιείται και στα ελαστικά της F1.
Απάτη ή δεν συμφέρει;
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Γνωρίζουν (κ στο ΑΒ) την πυραμίδα κ τα νομικά τους τμήματα έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς.
Δεν τους ενδιαφέρει, όσο αγοράζει κουπόνια (αγοράζω κ εγώ, αλλά δεν διαφημίζω πουθενά ότι ο ΑΒ είναι γραμμένος σ' εμένα, το διαφημίζω;), όσο για τα μαλακισμένα που χάφτουν ότι Κωτσ, ΑΒ κλπ πληρώνουν 2χίλιαρα κ προμήθειες για να γραφτούν στην απάτη, είναι άξια της μοίρας τους.αρα money rulez, οσο αγοραζει η L δωροεπιταγες και σκαει τα μετρητα στους 'μεγαλους' ολα καλα
εννοειται πως οι μεγαλες αλυσιδες δεν πληρωνουν για να μπουν στη lyoness (μονο οι μικρομεσαιες επιχειρησεις).
Δεν πληρωνουν γιατί δεν έχουν ιδέα οτι τις χρησιμοποιειτε. Δεν θα ασχοληθούν με καμία πυραμίδα. Και στο συνδέεται και με το οτι τα στοιχεια επικοινωνιας δεν είναι καμίας εκ των μεγάλων.
-
Τα δείγματα αυτώνπου είχες σε υπόληψη ηταν ενθαρρυντικά ε?
Παλιά, λέμε, την εποχή της αθωότητας.
Μισθοδοσία; Πληρώνω τους μισθούς στους εργαζόμενους μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Αγοράζω πρώτες ύλες από παραγωγούς μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Εν τέλει, οι αγορές πρώτων υλών είναι έξοδα; Καινούργια οικονομικά; Δεν θα τ' αντέξω...Για τα υπόλοιπα, πλάκα μου κάνεις, ναι;
Δεν θέλεις να σου απαντήσω σαν να τα παίρνω σοβαρά αυτά που λες, ναι;
Για την ιστορία, έχω μερίδιο σε μεταφορική με 27 φορτηγά, πήγαμε την έδρα στη Βουλγαρία κ κάνουμε μεταφορές σ΄όλη την Ευρώπη. Θέλεις να το συζητήσουμε, στ' αλήθεια;τις δωροεπιταγες ως bonus ή συμπληρωμα μισθου.
B2B (πχ ενα καφε αγοραζει κρεατα, μαναβικη, καθαριστικα, καφεδες κτλ απο συμβεβλημενες με τη lyoness επιχειρησεις)
αφου εχεις μεριδιο στη μεταφορικη βγαλε μια δωρεαν καρτα lyoness και βαζε καυσιμα σε lyoness βενζιναδικα και θα με θυμηθεις σε μερικους μηνες απο τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες που θα λαμβανεις απο τα καυσιμα που ετσι και αλλιως βαζεις).
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Δλδ ο ΑΒ κατέθεσε αίτηση εγγραφής κ τον βάλατε δωρεάν; Κ έχει χρηματοροές;
αφου εχεις μεριδιο στη μεταφορικη βγαλε μια δωρεαν καρτα lyoness και βαζε καυσιμα σε lyoness βενζιναδικα και θα με θυμηθεις σε μερικους μηνες απο τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες που θα λαμβανεις απο τα καυσιμα που ετσι και αλλιως βαζεις).
Καλά λες, δεν το είχα σκεφτεί. Δεν μου κάνεις μια πρόταση, με αριθμούς που θα δείχνουν τι θα κερδίζω; Υπολόγισε ότι βάζουν περίπου 2,5 Κ Ε πετρέλαιο την εβδομάδα το καθένα.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)