-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
αφου εχεις μεριδιο στη μεταφορικη βγαλε μια δωρεαν καρτα lyoness και βαζε καυσιμα σε lyoness βενζιναδικα και θα με θυμηθεις σε μερικους μηνες απο τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες που θα λαμβανεις απο τα καυσιμα που ετσι και αλλιως βαζεις).
Καλά λες, δεν το είχα σκεφτεί. Δεν μου κάνεις μια πρόταση, με αριθμούς που θα δείχνουν τι θα κερδίζω; Υπολόγισε ότι βάζουν περίπου 2,5 Κ Ε πετρέλαιο την εβδομάδα το καθένα.
**Lyco after this post --> **
-
Γνωρίζουν (κ στο ΑΒ) την πυραμίδα κ τα νομικά τους τμήματα έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς.
Δεν τους ενδιαφέρει, όσο αγοράζει κουπόνια (αγοράζω κ εγώ, αλλά δεν διαφημίζω πουθενά ότι ο ΑΒ είναι γραμμένος σ' εμένα, το διαφημίζω;), όσο για τα μαλακισμένα που χάφτουν ότι Κωτσ, ΑΒ κλπ πληρώνουν 2χίλιαρα κ προμήθειες για να γραφτούν στην απάτη, είναι άξια της μοίρας τους.αρα money rulez, οσο αγοραζει η L δωροεπιταγες και σκαει τα μετρητα στους 'μεγαλους' ολα καλα
εννοειται πως οι μεγαλες αλυσιδες δεν πληρωνουν για να μπουν στη lyoness (μονο οι μικρομεσαιες επιχειρησεις).
Δλδ ο ΑΒ κατέθεσε αίτηση εγγραφής κ τον βάλατε δωρεάν; Κ έχει χρηματοροές;
αφου εχεις μεριδιο στη μεταφορικη βγαλε μια δωρεαν καρτα lyoness και βαζε καυσιμα σε lyoness βενζιναδικα και θα με θυμηθεις σε μερικους μηνες απο τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες που θα λαμβανεις απο τα καυσιμα που ετσι και αλλιως βαζεις).
Καλά λες, δεν το είχα σκεφτεί. Δεν μου κάνεις μια πρόταση, με αριθμούς που θα δείχνουν τι θα κερδίζω; Υπολόγισε ότι βάζουν περίπου 2,5 Κ Ε πετρέλαιο την εβδομάδα το καθένα.
τους μεγαλους τους βαζει η lyoness δεν ασχολουνται τα μελη.
270.000 χιλιαρικα τον μηνα εξοδα εχεις αρα με το 2% επιστροφη που δινουν στα καυσιμα δημιουργεις 108 μοναδες στο συστημα συμψηφισμου τον μηνα. η καθε μοναδα θα σου αποδωσει για αρχη 450€. αρα εχουμε 108 x 450 = 48.600€ (18% επιστροφη απο τα καυσιμα που ετσι και αλλιως βαζεις και ολα αυτα απο μια δωρεαν καρτα lyoness.
-
ililia ότι σου δίνει ο Λύκος το διπλασιάζω και σου δίνω δώρο και ΠΟΡΣΕ.
-
οταν το μικτο κερδος ενος πρατηριου καυσιμων ειναι 3%....πως γινεται να εχεις εκπτωση 2%....
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
οταν το μικτο κερδος ενος πρατηριου καυσιμων ειναι 3%....πως γινεται να εχεις εκπτωση 2%....τα πρατηρια που ειναι lyoness στην ελλαδα δινουν 3% (1+1+0,5+0,5) εκπτωση στα μελη της.
https://www.lyoness.net/internal/gr/bra ... F%89%CE%BD
-
-> -> -> -> -> - ->
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
οταν το μικτο κερδος ενος πρατηριου καυσιμων ειναι 3%....πως γινεται να εχεις εκπτωση 2%....Ε, καλά, αυτό είναι ευκολο: το 2% θα το είναι το 'καπελο' που θα βάζουν στον ililia για να νομίζει ότι έχει έκπτωση
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
οταν το μικτο κερδος ενος πρατηριου καυσιμων ειναι 3%....πως γινεται να εχεις εκπτωση 2%....
Ε, καλά, αυτό είναι ευκολο: το 2% θα το είναι το 'καπελο' που θα βάζουν στον ililia για να νομίζει ότι έχει έκπτωση
μπραβο ρε μαγκα το βρηκες.
και ο αλλος ειναι χαζος και δεν θα δει τις τιμες καυσιμων του βεζιναδικου και αν τον συμφερει.
που ειπαμε δουλευεις,στο δημοσιο;
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
Ε, καλά, αυτό είναι ευκολο: το 2% θα το είναι το 'καπελο' που θα βάζουν στον ililia για να νομίζει ότι έχει έκπτωση
και ο αλλος ειναι χαζος και δεν θα δει τις τιμες καυσιμων του βεζιναδικου και αν τον συμφερει.
Χαζός είναι φυσικά, γιατί αλλιώς δε θα είχε γραφτεί στην απάτη lyoness
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ή να κλεβει στις αντλιες......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χαζός είναι φυσικά, γιατί αλλιώς δε θα είχε γραφτεί στην απάτη lyoness
καλα πηγαινε αυριο στην δουλεια να χτυπησεις καρτα ...................!!!
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
και ολα αυτα απο μια δωρεαν καρτα lyoness.Δεν ειναι δωρεαν, ειναι απατη.
-
Τα δείγματα αυτώνπου είχες σε υπόληψη ηταν ενθαρρυντικά ε?
Παλιά, λέμε, την εποχή της αθωότητας.
μισθοδοσιες, καυσιμα, πρωτες υλες κτλ.
σκεψου πως μια μεταφορικη με 15-20 φορτηγα εχει γυρω στα 50.000€ τον μηνα καταναλωση σε καυσιμα.
επιχειρηση στην τουρκια περναει τα εξοδα της μεσω lyoness (λαμβανει επιστροφες) και ο ελληνας που την εβαλε κερδιζει χρηματα απο τους τουρκους. μιας και δεν υπαρχει γεωγραφικος περιορισμος σε ποιες απο τις 46 χωρες θα κανει το καθε μελος δικτυο.
Μισθοδοσία; Πληρώνω τους μισθούς στους εργαζόμενους μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Αγοράζω πρώτες ύλες από παραγωγούς μέσω λιο κ παίρνω επιστροφή;
Εν τέλει, οι αγορές πρώτων υλών είναι έξοδα; Καινούργια οικονομικά; Δεν θα τ' αντέξω...Για τα υπόλοιπα, πλάκα μου κάνεις, ναι;
Δεν θέλεις να σου απαντήσω σαν να τα παίρνω σοβαρά αυτά που λες, ναι;
Για την ιστορία, έχω μερίδιο σε μεταφορική με 27 φορτηγά, πήγαμε την έδρα στη Βουλγαρία κ κάνουμε μεταφορές σ΄όλη την Ευρώπη. Θέλεις να το συζητήσουμε, στ' αλήθεια;Αν βγαλεις κερδος θα κατσω στα τεσσερα και θα περιμενω.
-
Citibank energy card. Αν βάζεις από Shell, έχεις τους πρώτους 6 μήνες 6% επιστροφή, ενώ μετά γίνεται 3%. Επιπλέον, 1% επιστροφή για κάθε αγορά σου.
Αυτήν έχω εγώ, υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα και για τις άλλες εταιρίες. -
Kι εγω στο νησι εχω νεκταρ και cashback.
Καμια σχεση με αυτη την απατη.
Για μια αγορα των 16 λιρων πηρα 40 λεπτα πισω μολις σημερα, αμεσα χρησιμοποιησιμα.
Οχι σα τη πυραμιδα.
Γενικως καλυτερα καρτα τραπεζας. -
Εννοείται μόνον κάρτα από τράπεζα. Εγώ έχω δύο που και οι δύο έχουν επιστροφή.
Συνήθως χρησιμοποιώ την Citibank γιατί είναι πιο σαφής η επιστροφή της.
Και οι δύο εξοφλούνται αυτόματα ώστε να μην πληρώνω ποτέ τόκους.
Με ιστορίες σαν της Lyoness είναι βλακώδες να ασχολείσαι. -
Ελπιζω τον μαγκουφη τον λυκο να τον πληρωνει τιποτις ο sv.
-
Του μοχλεύει τις επιστροφές... Τι σου κάνω μάνα μου φάση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Του μοχλεύει τις επιστροφές... Τι σου κάνω μάνα μου φάση!καυλα...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Kι εγω στο νησι εχω νεκταρ και cashback.
Καμια σχεση με αυτη την απατη.
Για μια αγορα των 16 λιρων πηρα 40 λεπτα πισω μολις σημερα,** αμεσα χρησιμοποιησιμα.**
Οχι σα τη πυραμιδα.
Γενικως καλυτερα καρτα τραπεζας.Εδω ειναι το ζουμί. Στην τράπεζα δε πληρώνεις τιποτα, μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα και χρεωστική κάρτα, ενω οι επιστροφες γίνονται άμεσα σε** πραγματικό χρήμα**. Απλά και ξεκάθαρα.
Οχι παρε 2% τώρα και μετα άλλα 2% που πιστώνονται στο λογαρισμό σου για 'μετά' και οι 2 από πάνω σου παίρνουν από 0,5% ο καθένας όπως κάνει η Lyoness...
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)