-
Αν είναι σίγουρα γνωστό τότε μη φοβάσαι..Εγώ νόμιζα οτι μίλαγε για συναλλαγή στο ebay.
-
Απο Αμερικη Texas με USPS ποσο κανει ενα δεμα για να φτασει Ελλαδα....εχω αγορασει ενα ανταλλακτικο για το αυτοκινητο μου και εχει σταλει απο 5/10/09 και ακομα δεν εχει φτασει...εχω tracking nbr.αλλα το site της USPS μου βγαζει οτι ο αριθμος δεν ειναι σωστος....επισης προσπαθω απο χτες με e-mail να επικοινωνησω με το μαγαζι αλλα τιποτα μεχρι σημερα....
Τι να εγινε μηπως χαθηκε το δεμα..???
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Απο Αμερικη Texas με USPS ποσο κανει ενα δεμα για να φτασει Ελλαδα....εχω αγορασει ενα ανταλλακτικο για το αυτοκινητο μου και εχει σταλει απο 5/10/09 και ακομα δεν εχει φτασει...εχω tracking nbr.αλλα το site της USPS μου βγαζει οτι ο αριθμος δεν ειναι σωστος....επισης προσπαθω απο χτες με e-mail να επικοινωνησω με το μαγαζι αλλα τιποτα μεχρι σημερα....Τι να εγινε μηπως χαθηκε το δεμα..???
dispute όσο προλαβαίνεις. και γω περιμένω ένα ασύρματο remote από Κίνα και ο πωλητής είναι τρόμπας
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Απο Αμερικη Texas με USPS ποσο κανει ενα δεμα για να φτασει Ελλαδα....εχω αγορασει ενα ανταλλακτικο για το αυτοκινητο μου και εχει σταλει απο 5/10/09 και ακομα δεν εχει φτασει...εχω tracking nbr.αλλα το site της USPS μου βγαζει οτι ο αριθμος δεν ειναι σωστος....επισης προσπαθω απο χτες με e-mail να επικοινωνησω με το μαγαζι αλλα τιποτα μεχρι σημερα....Τι να εγινε μηπως χαθηκε το δεμα..???
Μου έχει τύχει να χρειαστεί να περιμένω μέχρι 25 ημερολογιακές ημέρες, για ογκώδεις συσκευασίες.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Απο Αμερικη Texas με USPS ποσο κανει ενα δεμα για να φτασει Ελλαδα....εχω αγορασει ενα ανταλλακτικο για το αυτοκινητο μου και εχει σταλει απο 5/10/09 και ακομα δεν εχει φτασει...εχω tracking nbr.αλλα το site της USPS μου βγαζει οτι ο αριθμος δεν ειναι σωστος....επισης προσπαθω απο χτες με e-mail να επικοινωνησω με το μαγαζι αλλα τιποτα μεχρι σημερα....
dispute όσο προλαβαίνεις. και γω περιμένω ένα ασύρματο remote από Κίνα και ο πωλητής είναι τρόμπας
thanks αλλα δεν ειναι απο ebay...καταστημα online ειναι...
Μου έχει τύχει να χρειαστεί να περιμένω μέχρι 25 ημερολογιακές ημέρες, για ογκώδεις συσκευασίες.
Εμενα ειναι δεν ειναι κανα κιλο....τι να πω.....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Με USPS απο California μου εστειλαν κατι την Παρασκευη 6/11 το οποιο συμφωνα με το tracking εφυγε απο Αμερικη στις 8/11, και χτες 'πατησε' Ελλαδα. Περιμενω απο ωρα σε ωρα να ερθει η ειδοποίηση απο τα ΕΛΤΑ.
Γενικα απο τη στιγμη που μου στελνουν κατι σε περιπου 7 εργασιμες ειναι εδω.
Δοκιμασε να βαλεις το tracking number στα ΕΛΤΑ. http://212.205.82.71/trackandtrace/
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Περιμενε λιγο ακομα και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το μαγαζί.. Dispute καλό ειναι να μην ανοιγουμε εαν δεν εχουν περάσει 25-30 μερες..
Apo USPS μου εχει τυχει να περιμένω από 5(!) μεχρι και 20 μέρες..
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Με USPS απο California μου εστειλαν κατι την Παρασκευη 6/11 το οποιο συμφωνα με το tracking εφυγε απο Αμερικη στις 8/11, και χτες 'πατησε' Ελλαδα. Περιμενω απο ωρα σε ωρα να ερθει η ειδοποίηση απο τα ΕΛΤΑ.
Γενικα απο τη στιγμη που μου στελνουν κατι σε περιπου 7 εργασιμες ειναι εδω.
Δοκιμασε να βαλεις το tracking number στα ΕΛΤΑ. http://212.205.82.71/trackandtrace/
Περιμενε λιγο ακομα και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το μαγαζί.. Dispute καλό ειναι να μην ανοιγουμε εαν δεν εχουν περάσει 25-30 μερες..
Apo USPS μου εχει τυχει να περιμένω από 5(!) μεχρι και 20 μέρες..
Thanks παιδια...το προβλημα λυθηκε...και οφειλετε στο εδω γραφειο των ΕΛΤΑ ....ειναι εδω τοσες μερες και δεν εχω λαβει ειδοποιηση ποτε....και ειναι το δευτερο δεμα μεσα σε λιγες μερες που γινετε αυτο....
Το μονο καλο σε ολη την υποθεση ειναι οτι βρηκα μια πολυ ευγενεστατη και εξυπηρετικη κυρια υπαλληλο του τμηματος δεματων και με ενα τηλεφωνο μου εδωσε την λυση και στα δυο προβληματα μου....την οποια ευχαριστω παρα πολυ....!!!
Τελος καλο ολα καλα σε τελικη αναλυση...
-
στο τοπικό γραφείο πήρες ή στα κεντρικά? γιατί και γω έχω αργήσει πολύ να λάβω πράγματα που περιμένω
-
Έχει αγοράσει κανείς κάποιο πρόγραμμα από το http://www.crack99.com/
To θεωρείτε αξιόπιστο ή θα μου φάει τα λεφτά? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο τοπικό γραφείο πήρες ή στα κεντρικά? γιατί και γω έχω αργήσει πολύ να λάβω πράγματα που περιμένωΕδω στο υποκαταστημα της πολης....και τα δεματα ειχαν φτασει πανω απο μια εβδομαδα πριν...χωρις να εχει σταλει σε μενα καμμια ειδοποιηση....επισης αποκλειεται να εχουν χαθει γιατι στο σπιτι μου δεν μενει αλλος οποτε το γραμματοκιβωτιο ειναι αποκλειστικα δικο μου και κλειδωνει ερμητικα.....
κατι δεν παει καλα με το διανομεα...μου φαινεται
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
To θεωρείτε αξιόπιστο ή θα μου φάει τα λεφτά?Full αξιοπιστο! Τρεχα αγόρασε με κλειστα τα ματια... μεγαλη επιτυχια θα εχει μιλαμε...
- προφανώς μας κανεις πλακα... ετσι δεν ειναι?
-
εχω αγορασει 7ντσο navi 2din απο αγγλία το οποιο μαγαζι θα μου το στειλει με το DPD COURIERS
ρωτησα τον αγγλαρα με ποιον συνεργαζεται ελλαδα αλλα δεν ξερει.εχει κανεις ιδεα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχω αγορασει 7ντσο navi 2din απο αγγλία το οποιο μαγαζι θα μου το στειλει με το DPD COURIERS
ρωτησα τον αγγλαρα με ποιον συνεργαζεται ελλαδα αλλα δεν ξερει.εχει κανεις ιδεα;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
To θεωρείτε αξιόπιστο ή θα μου φάει τα λεφτά?Full αξιοπιστο! Τρεχα αγόρασε με κλειστα τα ματια... μεγαλη επιτυχια θα εχει μιλαμε...
Άρα δν είναι αξιόπιστο-όχι δεν σας κάνω πλάκα απλά θεώρησα ότι ίσως πουλάει σπασμένα προγράμματα.
Ευχαριστώ πάντως -
Άρα δν είναι αξιόπιστο-όχι δεν σας κάνω πλάκα απλά θεώρησα ότι ίσως πουλάει σπασμένα προγράμματα.
Ευχαριστώ πάντωςΘα πληρωσεις για να αγορασεις σπασμενα προγραμματα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευχαριστώ πάντωςΘα πληρωσεις για να αγορασεις σπασμενα προγραμματα;
ναι τι κουφο και αυτο?
εδω αν ζητησεις κατι, σε λιγο θα εχεις 3-4pm...
-
tazz να σαι καλά φίλε!
-
Ευχαριστώ πάντωςΡε Σταυρε... ειναι δυνατον να πουλαει σπασμενα προγραμματα ενα νομιμο καταστημα? Θα εδινες ποτε την πιστωτικη σου? Αυτα ειναι τα κλασσικα απατεωνιστικα site που κυκλοφορουν τους τελευταιους μηνες σε chain mails... Ακομα και σαν contact mail δλδ εχουν απο gmail... μεθοδους πληρωμης μονο τυπου που δεν μπορεις να παρεις ποτε χρηματα πισω... Εχεις 120% βεβαιοτητα οτι θα χασεις χρηματα.
Τεσπα... αν θες προγραμματα... Piratebay, Demonoid κλπ....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τεσπα... αν θες προγραμματα... Piratebay, **Demonoid **κλπ....
Αιωνία του η μνήμη...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)