-
Τσέκαρε στο 'shipping and terms' (ή κάτι τέτοιο) αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε χώρες εκτός ΗΠΑ. (πχ στο βρετανικό amazon, δεν υπάρχει, όπως και για πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων).
Αν υπάρχει -και σύμφωνα με αυτά που ξέρω και από προηγούμενες συζητήσεις στο φορουμ- δες αν μπορείς να τα πάρεις μεσω USPS (τα αμερικάνικα ΕΛΤΑ), οπότε οι πιθανότητες τελωνειακών προβλημάτων είναι μικρές.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τσέκαρε στο 'shipping and terms' (ή κάτι τέτοιο) αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε χώρες εκτός ΗΠΑ. (πχ στο βρετανικό amazon, δεν υπάρχει, όπως και για πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων).Αν υπάρχει -και σύμφωνα με αυτά που ξέρω και από προηγούμενες συζητήσεις στο φορουμ- δες αν μπορείς να τα πάρεις μεσω USPS (τα αμερικάνικα ΕΛΤΑ), οπότε οι πιθανότητες τελωνειακών προβλημάτων είναι μικρές.
ok, ευχαριστώ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
αθλητικά : παπούτσια και ρουχισμό θέλω
Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά δεν έχουν ότι ψάχνω
Για αθλητικά εγώ ψωνίζω από http://www.kitbag.com/
Τα προϊόντα έρχονται από UK
-
Προσοχή με παραγγελίες από Αγγλία, βεβαιωθείτε ότι θα σας τα στείλουν από εκεί και ότι 'η αποθήκη τους δεν είναι στο Hong Kong'.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
αθλητικά : παπούτσια και ρουχισμό θέλω
Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά δεν έχουν ότι ψάχνω
Για αθλητικά εγώ ψωνίζω από http://www.kitbag.com/' target='_blank
Τα προϊόντα έρχονται από UK
έχω πάρει κι εγώ δύο κομμάτια (φόρμες παντελόνια) αλλά μου φαίνονται ακριβά ρε γμτ!
για ρίξε κι εδώ μια ματιά : http://www.eastbay.com στέλνουν με απλό ταχυδρομείο , κάνει περίπου 15 μέρες και από συσκευασίες μια χαρά. Δύο φορές που έχω πάρει τη μια για εμπόρευμα 222$ δεν πλήρωσα τελωνείο και την άλλη για δυο ζευγάρια παπούτσια , αξίας 250 + ευρώ , πλήρωσα κάτι ψιλά αλλά δε θυμάμαι πόσο .
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
έχω πάρει κι εγώ δύο κομμάτια (φόρμες παντελόνια) αλλά μου φαίνονται ακριβά ρε γμτ!
για ρίξε κι εδώ μια ματιά : http://www.eastbay.com' στέλνουν με απλό ταχυδρομείο , κάνει περίπου 15 μέρες και από συσκευασίες μια χαρά. Δύο φορές που έχω πάρει τη μια για εμπόρευμα 222$ δεν πλήρωσα τελωνείο και την άλλη για δυο ζευγάρια παπούτσια , αξίας 250 + ευρώ , πλήρωσα κάτι ψιλά αλλά δε θυμάμαι πόσο .
Thanks για το site από ότι βλέπω έχει πολύ υλικό
Πάντως εγώ ότι έχω φέρει από Αμερική έχω πλήρωση εδώ στο τελωνείο της Κύπρου μονο το φπα.
-
-
-
Mπα....
Σε αντιστοιχη περιπτωση που πληρωσα τελωνειο με αποστολη μεσω DHL, η κατασταση ειχε μεινει στο clearance delay.
Το γλυτωσες οπως φαινεται. -
Σας ευχαριστώ
-
Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω διότι σκέφτομαι να φέρω κάποια πράγματα απο Αμερική.
Είναι σχετικά ογκώδη (σανίδες wakeboard), και θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω και αν αξίζει το εγχείρημα.
Έχω ακούσει πως αν τους ζητήσεις να στο στείλουν σαν δώρο γλιτώνεις τον εκτελωνισμό-τουλάχιστον παλαιότερα. Τι μου προτείνετε να κάνω ? Το κόστος είναι περίπου 250 ευρώ+100 μεταφορικά = 350 ευρω. Αν είναι όμως να μου κοστίσει κανά 500άρικο το παίρνω απο ελλάδα κατευθείαν..
-
Υπολόγιζε ένα +25% στο τελωνείο για να είσαι σιγουρος. Οπότε τα 500 δεν τα φτάνεις.
Υπάρχουν 2 τρόποι: να δηλωθεί ως δώρο (αν και νομίζω πως υπάρχει ένας κάποιος κίνδυνος, δεν ξέρω λεπτομέρειες όμως) ή να δηλωθεί πολύ μικρή η αξία του πακέτου.
Σκέψου όμως ότι έτσι δεν μπορείς να έχεις ασφάλεια σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του πακέτου. -
εχω παρει κατι πραγματακια απο ebay και τα εχω πληρωσει ηδη.
ο πωλητης δεν εχει απαντησει εδω και 2 μερες οτι τα εχει στειλει και δεν εχει απαντησει και σε email που του εχω στειλει.
τι προτεινετε?
ο πωλητης εχει 99,6% θετικο feedback.
-
Πόσο καιρό έχεις που τα πήρες κι από πού;
-
Απο Αγγλια, πριν 2-3 μερες.
δεν εχει και καποιο τηλεφωνο για να τον καλεσω.
-
Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι από τώρα. Γενικά οι Άγγλοι είναι πολύ γρήγοροι αλλά αυτό δεν λέει τίποτε. Είναι επίσης και πολύ αξιόπιστοι. Μπορεί και να λείπει ο άνθρωπος και δεν σου απάντησε, άλλωστε το να σε ειδοποιήσει ότι τα έστειλε δεν είναι μέσα στις στανταρ διαδικασίες του ebay.
Εγώ μετά τις τρεις εβδομάδες αρχίζω και ανησυχώ αν και ποτέ Άγγλος δεν έχει καθυστερήσει τόσο πολύ ούτε και με έχει ρίξει κανείς...... -
οκ θα περιμενω
-
+1
Παντως, για παν ενδεχομενο ζηταω παντα να μου τα στειλουν ως ''signed for'' και τους ζηταω μετα το tracking number ωστε να τα παρακολουθω στη διαδρομη τους.
Μαλιστα τα ΕΛΤΑ πολλες φορες βαζουν και τα Aγγλικα tracking numbers στο συστημα τους (!!!) , οποτε ξερω και ποιο πρωι θα ερθει ακριβως.
Αν ετυχε και το εστειλε ετσι λοιπον, ζητα του τον κωδικο. -
Δε ξερω αν το πετυχατε, στο πλαισιο , με ηλεκτρονικη αγορα , το 5610 εκανε 75 ευρω . Τωρα το διορθωσανε .
Τυπογραφικο λαθος . -
Απο Αμερικη - Ελλαδα το Usps Priority Mail International ειναι Mail εδαφους?
Γλυτωνω το τελωνειο?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)