-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ξέρεις κανένα καλό site με reviews για ηλεκτρονικά είδη?
(TV,Stereo,DVD, κλπ κλπ)Πολύ καλά reviews από καταναλωτές βρίσκεις στο http://www.audioreview.com και σε βοηθάνε να δείς θετικά και αρνητικά σε κάποιες συσκευές. Επειδή είναι από χρήστες φτάνουν σε λεπτομέρειες που σπάνια καταγράφει ο απλός δοκιμαστής. Από την άλλη δεν πρέπει να τις θεωρείς και απόλυτα αντικειμενικές αφού το έχουν πληρώσει για καλύτερο από τα άλλα....
Επίσης http://www.epinions.com αντίστοιχο...Μην ξεχνάς ότι εκτός από NTSC αντί για PAL τα αμερικάνικα προιόντα λειτουργούν με 110 βόλτ....
Thanks!
Το audioreview φαίνεται ψαγμένο...
Ο αδερφός μου δηλαδή το θέλει που ψάχνει κάτι μάρκες όχι τόσο εμπορικές... -
Αν ο πωλητής δεν δέχεται paypal τότε τι άλλες λύσεις έχουμε για πληρωμή εκτός να στείλω λεφτά μέσα σε γράμμα που είναι λίγο ρίσκο?
Τι είναι το bidpay? (http://www.bidpay.com)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν ο πωλητής δεν δέχεται paypal τότε τι άλλες λύσεις έχουμε για πληρωμή εκτός να στείλω λεφτά μέσα σε γράμμα που είναι λίγο ρίσκο?Τι είναι το bidpay? (http://www.bidpay.com)
-
Αν σου στείλουν λεφτά με Paypal ένα ποσοστό το κρατάει η Paypal. Τα λεφτά μπαινουν στον Paypal λογαριασμό σου, οπότε μπορείς να πληρώσεις με αυτά αντί με την πιστωτική σου. Αν έχεις λογαριασμό σε π.χ. αμερικανική τράπεζα μπορείς να τα μεταφέρεις εκεί, για τις Ελληνικές δεν ισχύει.
-
Λεφτά σε συστημένο, μεταφορά μέσω τράπεζας (δεν συμφέρει με τίποτα!)
-
Το bidpay έχει καταργηθεί πλέον. Το αντικαθιστά το http://www.auctionpayments.com. Απλά, είναι online διαταγές πληρωμής μέσω της Western Union.
Για λεπτομέρειες στείλε μου email. Τα έχω χρησιμοποιήσει όλα και ξέρω...
-
-
Έχει κάνει κανείς κατάθεση σε λογαριασμό άλλης χώρας στην Ευρώπη?
Μου είπαν στην τράπεζα (όπως μου είπε και ο Αντρέας) ότι χρειάζεται μια πρόσθετη επιβάρυνση 10 ευρώ.
Όλοι οι ξένοι που μου το έχουν προτείνει επιμένουν ότι είναι δωρεάν!
-
κοιτα σε καμια ξενη τραπεζα (υπαρχουν κατι αμερικανικες νομιζω) γιατι οι δικες μας ειναι λαμογια... αρπαζουν απο παντου!
-
Πρόσφατα έστειλα σε αγγλική τράπεζα το ποσό των 210 λιρών (περίπου 310 €), και χρεώθηκα με 12 €. Επίσης ο Αγγλος χρεώθηκε 6 λίρες από τη δική του τράπεζα. Σύνολο κόστους λοιπόν είναι περίπου 225 λίρες. Και το κακό είναι ότι αναγκάστηκα να ακυρώσω την αγορά, οπότε μάλλον θα χρεωθώ άλλα 12 ευρώ για να πάρω πίσω τα λεφτά μου... 25 € χαμένα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πρόσφατα έστειλα σε αγγλική τράπεζα το ποσό των 210 λιρών (περίπου 310 €), και χρεώθηκα με 12 €. Επίσης ο Αγγλος χρεώθηκε 6 λίρες από τη δική του τράπεζα. Σύνολο κόστους λοιπόν είναι περίπου 225 λίρες. Και το κακό είναι ότι αναγκάστηκα να ακυρώσω την αγορά, οπότε μάλλον θα χρεωθώ άλλα 12 ευρώ για να πάρω πίσω τα λεφτά μου... 25 € χαμένα!Και τότε πως οι ξένοι μου λένε ότι γίνεται τζάμπα ρε γαμώτο?
Έχω ένα φίλο σε τράπεζα αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει τζάμπα...
Όταν μεγαλώσω θέλω να αποκτήσω μια τράπεζα δικιά μου!
Να βγάζω λεφτά χωρίς να κάνω τίποτα! -
-
Εχει δηλαδη κανεις δεχτει χρηματα μεσω paypal? Εχω την εντυπωση οτι την τελευταια φορα που το κοιταζα για να βαλω μια δημοπρασια στο ebay ελεγε οτι μπορεις να κανεις withdraw τα χρηματα που θα σου βαλουν στο paypal μονο σε λογαριασμο τραπεζης Αμερικης.
Ξερει κανεις τιποτα σιγουρο γι'αυτο? -
Και εγώ αυτό ξέρω για αυτό και οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστώνουν τον λογαριασμό τους στο Paypal και μέσω αυτού του ποσού κάνουν αγορές στο νετ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και εγώ αυτό ξέρω για αυτό και οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστώνουν τον λογαριασμό τους στο Paypal και μέσω αυτού του ποσού κάνουν αγορές στο νετ.Έτσι ακριβώς.
-
Γιατι δεν χρησιμοποιειτε τις πιστωτικες σας καρτες;
Επισης υπαρχουν οι πιστωτικες καρτες που αυτοματως βγαζουν τα λεφτα απο τον λογαριασμο τραπεζης. Οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Αλλοιως βαλτε την πιστωτικη καρτα στο Paypal και τα λεφτα βγαινουν απο εκει.Νικος
-
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να ρωτήσω. Μάλλον το paypal δίνει το αίσθημα της μεγαλύτερης ασφάλειας.
-
Πλέον το paypal δέχεται λογαριασμό ελληνικής τράπεζας.
To έχει δοκιμάσει κανείς? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
To έχει δοκιμάσει κανείς?Δέχεται
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το δοκίμασες?
δούλεψε? -
Μέσω pay pal έχω στείλει 30$ σε έναν αμερικάνο τα χριστούγεννα. Αυτό που με χάλασε ήταν οτι στη μετατροπή από euro σε $ που κάνει, το pay pal δεν ακολουθεί την επίσημη τιμή των τραπεζών ,ενώ η επίσημη αναλογία ήταν περίπου 1 προς 1.28 μου τα αλλάξανε με 1.22-1.23. Μου κακοφάνηκε λίγο αλλά κάτι πρέπει να κερδίσου κι αυτοί οπότε ΟΚ.
Επίσης αν περάσει κάποιος το όριο των πρώτων ελεύθερων 100$ στις συναλλαγές του, καρπώνονται και ένα μικρό ποσό της τάξης του 2,9% + 30 cents επι του συνολικού ποσού κάθε συναλλαγής αν θυμάμαι καλά.
Αυτό σημαίνει οτι αν είσαι καινούργιος στο paypal δε θα σου χρεώσουν μέχρι τα πρώτα 100$ αυτό το 2.9% αλλά αν ο παραλήπτης είναι παλιός και το έχει ξεπεράσει θα τα πάρουν από εκείνον οπότε πρέπει εσύ να το έχεις προβλέψει και να έχεις βάλει κάτι παραπάνω. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το δοκίμασες?
δούλεψε?Ναι μια χαρά
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το δοκίμασες?
δούλεψε?Ναι μια χαρά
Λέει όμως ότι πρέπει να βάλεις στο Paypal τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας ακριβώς όπως τα βλέπεις στον λογαριασμό και όχι με βάση τα δικά σου στοιχεία (όνομα/επίθετο).
Οπότε το KWN (μόνο αυτό έχει ο λογαριασμός μου για το όνομα μου) από το Κωνσταντίνος πως θα το γράψω ακριβώς με λατινικούς χαρακτήρες για να το δεχτεί το paypal?
-
Íïìßæù ðùò ðñÝðåé íá ãñÜøåéò üëá óïõ ôá óôïé÷åßá ìå ëáôéíéêïýò.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)