-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δημητρη μου εκανε ρεφαντ χθες,και ακομα δεν τα εχω δει σημερα. Να κανουν 2-3 μερες να φανουν?Γιατι δεν ρωτας την τραπεζα σου;
-
Geo βλέπω κάνεις πολλές αγορές.
Δεν θα ήταν φανταστικό να υπήρχε κάτι που να επιβραβεύει τις αγορές σου;
ΝΑΙ, υπάρχει αυτό που σου λέω.
Σκέψου μόνο ότι θα αποκτήσεις ένα ακλόνητο επιχείρημα στις συζητήσεις με την κουτσουνα (ξέρεις αυτές που ξεκινάνε 'κοιμάσαι;' αφού έχετε ξαπλώσει εδώ και κάνα μισάωρο).Αν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις έναν νέο, φανταστικό κόσμο στείλε μου πμ.
(Δεν στο λέω δημόσια γιατί η διαχείριση δεν αφήνει καρφίτσα να πέσει εδώ μέσα ) -
Ολυμπιακη εποχή;
Sent from Corsair's brick
-
Όχι βέβαια. Αυτοί είναι απατεώνες.
-
Αν προλαβω κ μπω πρωτος στην πυραμιδα κ βαλω τον geof1 'απο κατω μου ' , καθε φορα που θα παραγγελνει γυαλια ηλιου ή μπλουζακια νικι λαουντα ή καφε απ του Μικελ εγω θα κονομαω;;α;:eek:
-
Μεσα Γιαννη!!!
Θα σας δειξω το μεσημερι τι πηρα για την μπομπα!!!Εγω τον Σεπτεμβρη ξανα ψωνια..ετοιμασου Γιαννη για το bonus φιλιας!!!
Και εσυ g
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω τον Σεπτεμβρη ξανα ψωνια..!!!
29/8/2014
-
Παρεπιπτοντως μπηκαν τα λεφτα στην καρτα!!
**Σε βαθος χρονου **για να μην ειμαι και αχαριστος θελω 2 μπλουζες (η μια εχει 99,99 € )
και 1 ή 2 ζευγαρια γυαλια ηλιου και εκλεισα με αυτα.Χθες γραφτηκα και στο αμαζον!! Δεν υπαρχει σωτηρια
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
και 1 ή 2 ζευγαρια γυαλια ηλιου και εκλεισα με αυτα.:
-
Φακους ηθελα να πω
-
Καλή αρχή με το amazon
-
Φανταστείτε να προλάβαινε το Free super delivery
-
-
Ρε παιδια...κουλο...
Πηρα τα λεφτα πισω οπως εγραψα αλλα σημερα ηρθε και το δεμα..Και ηρθε και 2ο ασχετο δεμα (μια μπλουζα) απο τον ιδιο σελλερ...
Μαλλον μπερδεψε τα μπουτια του..Σκεφτομαι να κανω τον
χοντρο??
-
Όχι, να μην κάνεις τον κινέζο.
-
Εχεις δικιο. Θα του στειλω μειλ αυριο. Αυτος ηταν σωστος στο ρεφαντ
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχεις δικιο. Θα του στειλω μειλ αυριο. Αυτος ηταν σωστος στο ρεφαντSend from my 4.4.2 Note 3
Κάποτε το play.com όταν τους έστελνες ότι η παραγγελία δεν ήρθε/χάθηκε μπλα μπλα σου ξαναέστελναν το προϊόν που είχες αγοράσει, δωρεάν.
Το μυρίστηκαν οι κρετίνοι οι Ελληνάρες και δήλωναν ότι δεν παρέλαβαν την παραγγελία τους. Και έτσι έπαιρναν 2 προϊόντα στην τιμή του ενός. πουλούσαν το 2ο οπότε ψώνιζαν τζάμπα ουσιαστικά.
long story short το πήραν χαμπάρι στο play.com και κόψανε τις αποστολές προς Ελλάδα και μείναμε όλοι με το πουλί στο χέρι. -
Είχα πετύχει πωλητή που δεν έστελνε Ιταλία, και έγραφε από κάτω πως ότι έχει στείλει εκεί, δεν βρέθηκε ποτέ.
-
Ρε σεις πηρα ενα μαραφετι αξιας 11€ απο κινα και δεν δουλευειι. Μετα απο μακρα συζητηση με το πωλητη επιμενει να του το στειλω πισω και μετα θα μου κανει refund την αξια του και το κοστος μεταφορικων. Ετις πρεπει να γινει? γιατι νομιζω πως επρεπε να κανει refund χωρις πολλα πολλα? τι να του πω να τελειωνει το θεμα?
-
Οι κινεζοι δεν ειναι τιποτα χτεσινοι
Ξερει οτι αν στειλεις εκει δεμα θα σου στοιχισει τοσο που ερχεται μια ή αλλη και δεν εχει νοημα
Απο την αλλη αυτος σου προτεινει κατι που τυπικα ειναι 100% σωστο
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)