-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και την micro sd με χρεώνει 3.Τι μεγέθους micro sd και πόσο σου ήρθε συνολικά;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και την micro sd με χρεώνει 3.
Τι μεγέθους micro sd και πόσο σου ήρθε συνολικά;
16gb με 15 λίρες (+3 μτφ).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα νεύρα μου πρωινιάτικα το έγραψα. Δεν τρέχει τίποτα. Αυτό έλειπε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουμε θέμα τώρα...Όχι, σε κατέστρεψα και πρέπει να τιμωρηθώ.
Δεν τρέχει τίποτα. Και με το καλό να τα παραλάβεις.
-
elteo θα τον τιμωρήσω εγώ με κάτι ασκήσεις φιλελευθερισμού, μην αγχώνεσαι.
-
Για τιμωρία θα πρέπει να διαβάσω αυτό.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και την micro sd με χρεώνει 3.
Τι μεγέθους micro sd και πόσο σου ήρθε συνολικά;
16gb με 15 λίρες (+3 μτφ).
Κι εγώ πήρα πρόσφατα μία από εδώ, γι αυτό ρωτάω. Ενισχύουμε και την τοπική αγορά
-
Σε κάτι πλαίσια και μουλτιράμες έχουν 35-40 ευρά.
-
Πράγματι. Κι εγώ εκεί κοίταξα πρώτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαλακίζονται εντόνως, τα ίδια ακριβώς εγώ με Home Delivery Network. Επικοινώνησα με πωλητή και του είπα να κάτσει να βρει τι γίνεται με το δέμα. Φαίνεται τους ξέχεσε γιατί μετά ήρθε κατευθείαν το δέμα.Αν μαλακίζονται λέει...
Τη Παρασκευή παρήγγειλα μια τσάντα από το Amazon. Supersaver αποστολή με HDNL, έπρεπε να το περιμένω:
19 Oct 2011 03:49:32 PM Wembley Depot UK Arrival Scan
19 Oct 2011 02:12:47 PM Wembley Van UK Customer refused delivery
19 Oct 2011 09:46:12 AM Wembley Van UK Out for delivery
19 Oct 2011 12:19:23 AM Wembley Depot UK Arrival Scan
18 Oct 2011 08:53:58 AM Droitwich UK Arrival Scan
14 Oct 2011 12:00:00 AM Web Customer UK Order has been handed over to the carrier and is in transitΗ πλάκα είναι ότι χτες εκείνη την ώρα ήμουν στην εφορία, απέναντι από την αποθήκη τους στο Wembley και φεύγοντας χάζευα το κτήριο απ'έξω (έχει ίχνη art deco) Επιστρέφω στο σπίτι, τίποτα σχετικό στο γραμματοκιβώτιο. Εννοείται κανένα σχετικό τηλέφωνο/sms/email όλη μέρα. Μπαίνω στο http://www.hdnl.co.uk/UPI-Tracking-Details:
19/10/2011 09:46:00 WEMBLEY VAN The parcel has been loaded on to the drivers van
19/10/2011 15:49:00 WEMBLEY DEPOT The parcel is in the Depotκαι σκέφτομαι 'εντάξει, θα το παραλάβω αύριο'. Σήμερα ξαναμπαίνω να κοιτάξω λεπτομέρειες και βλέπω 'The parcel has been returned to the Supplier'.
Φυσικά το 'Customer refused delivery' είναι πίπες, γιατί δεν ήταν κανείς στο σπίτι τότε!
-
Τι να πεις..
Εγώ παρήγγειλα το **kindle **απο το Αμερικάνικο Amazon (αναγκαστικά) και το ειχα στο σπίτι μου σε **44 **ώρες ακριβώς απο την UPS
Η απολυτα γρηγορότερη παράδοση που μου εχει γινει ποτεΑπο Αγγλια δεν εχει χρεαστεί ποτέ να περιμενω παραπάνω από 5-7 εργασιμες, ενω ακομα και από Hong Kong (με ταχυδρομειο) το περισσοτερο που εχω δει ειναι 15-18 ημερες.
Βεβαια παντα υπάρχει η πιθανοτητα να κατσει κάτι στραβά . Χτες παρέλαβα απο Αγγλάρα με 99,9% feedback.. αδειο φάκελο, που πρέπει να τον εστειλε αυτος αδειο γιατι δεν ειχε ιχνος παραβιασης, ακομα και η μιας χρήσης ταινια κολλησης του φακέλου ηταν αχρησιμοποιητη (εκτος αν τα παλικάρια στα εδώ ή στα εκει ΕΛΤΑ εχουν γινει τοσο ξεφτέρια )
Ελπιζω να τα βρουμε με τον τυπο γιατι δεν λεει να ανοιγεις dispute για 9 Ευρώ.. (βεβαια αν χρειαστει θα το κάνω..)
-
παραγγελια χθες το μεσημερι στις 13:00 απο pixmania, παραλαβη σημερα στις 13:00.
RESPECT!!!!
-
Aυτοί δεν είναι και στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παραγγελια χθες το μεσημερι στις 13:00 απο pixmania, παραλαβη σημερα στις 13:00.RESPECT!!!!
Προχτές παρήγγειλα κάτι από το http://www.shopon.gρ και την άλλη μέρα το παρέλαβα!!!
Όταν με πήραν το επόμενο πρωί να διευκρινίσουν που ακριβώς είμαι για την παράδοση κατάπια την γλώσσα!
Και όντως το μεσημέρι το είχα στα χεριά μου! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτοί δεν είναι και στην Ελλάδα?το συγκεκριμενο part ηρθε απο γαλλια
-
Με τι σου ήρθε;
-
Update:
Amazon FTW!
Τους τηλεφώνησα χτες και τους είπα τις του κούριερ. Ο τύπος στην εξυπηρέτηση πελατών προσπάθησε να εντοπίσει το δέμα, αλλά δεν το προλάβαμε. Ήταν ήδη στο δρόμο πίσω για το Fife. Οπότε έστειλε καινούρια παραγγελία και αναβάθμισε το shipping δωρεάν σε 1st class. Έφυγε σήμερα, θα το έχω στα χέρια μου αύριο! και με κούριερ της προκοπής (City Link)!
Όσο για τους καραγκιόζηδες Yodel/HDNL, τους εύχομαι καλό κλείσιμο!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με τι σου ήρθε;ups
-
το UPS σοθ φερνη το δεμα στο σπιτη η πρεπη να τρεχω σε τελωνεια;
-
Ο χρήστης zombie έγραψε:
το UPS σοθ φερνη το δεμα στο σπιτη η πρεπη να τρεχω σε τελωνεια;Αν έχεις κάνει παραγγελία από amazon.com, τότε ναι, χρεώνεσαι τα έξοδα εκτελωνισμού εκείνη τη στιγμή και σου έρχεται σπίτι. Για αλλού δεν γνωρίζω.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)