-
ψαχνω να βρω ελληνικα eshops που να εχουν paysafe (εαν ξερει καποιος ενα και να ειναι και σοβαρο κιολας ας μου πει)
-
σε ποιο φοβασαι ας πουμε;
-
ρωταω για να μαθω ποια εχουν την δυνατοτητα του να αγοραζεις ΚΑΙ με paysafe...
-
συνηθιως το γραφουν αν εχουν δυνατοτητα παραθετοντας κατω-κατω στην ιστοσελιδα το αναλογο λογοτυπο.
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Με τι σου ήρθε;
ups
Τότε δεν μου κάνει εντύπωση. Υπήρχε έξτρα χρέωση;
-
μην εχοντας επιλογη : 16 ευρω.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
το UPS σοθ φερνη το δεμα στο σπιτη η πρεπη να τρεχω σε τελωνεια;
Αν έχεις κάνει παραγγελία από amazon.com, τότε ναι, χρεώνεσαι τα έξοδα εκτελωνισμού εκείνη τη στιγμή και σου έρχεται σπίτι. Για αλλού δεν γνωρίζω.
ποσα εινε τα εξοδα εκτελωνισμου;
-
Εξαρτάται από το προϊόν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
θα το έχω στα χέρια μου αύριο!Μεγάλη μπουκιά φάε...
21 Oct 2011 03:39:00 PM M/KEYNES Shipment received by carrier
και σήμερα εμφανίστηκαν οι παρακάτω καταχωρήσεις:
22 Oct 2011 05:00:00 AM GRIMBERGEN Arrival Scan
21 Oct 2011 03:39:00 PM M/KEYNES Problem resolved and shipment is in transit.Το Milton Keynes είναι ~1 ώρα βόρεια από το Λονδίνο. Το δε Grimberger είναι ...δίπλα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών!
Μαλακομαγνήτη (ή μάλλον, δεματοαπωθητικό) έχω;
-
Kωλοκούριερς ρε.
-
υπάρχουν χειρότερα κουριερ από την acs δε το πιστεύω
-
Λέω στον αγγλάρα, μην ξεχάσεις να μου στείλεις το φορτιστή για την ευρωπαική πρίζα (το έγραφε και στην αγγελία του). Ναι μου λέει dont worry.
Ε ήρθε σήμερα με τον uk φορτιστή.
Ηλίθιε! Να δω τι θα απαντήσει....
-
Θα στον στείλει
Τι καλό πήρες;
On another note, έφυγε πακέτο με ΕΛΤΑ από την Ελλαδίτσα στις 21, σήμερα έφτασε.
H ACS ήθελε 10 εργάσιμες και ένα κάρο λεφτά.
-
Ε ρε τον μλκ, μου ήρθε γρήγορα και χάρηκα αλλά που να ξερα την βλακεία που κουβαλάει.
Ταμπλετάκι σένιο όπως το βλέπω....
-
Χέστον αν σου κάνει ιστορίες, με 5 ευρώ παίρνεις τροποποιητή, δεν ξέρω πώς τον λένε.
Την είχα πάθει με ξυριστική μηχανή, με το μαντζαφλάρι ξεμπέρδεψα (από Ακτίνιο, στην Αιόλου). -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λέω στον αγγλάρα, μην ξεχάσεις να μου στείλεις το φορτιστή για την ευρωπαική πρίζα (το έγραφε και στην αγγελία του). Ναι μου λέει dont worry.Ε ήρθε σήμερα με τον uk φορτιστή.
Ηλίθιε! Να δω τι θα απαντήσει....
http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=30_248&products_id=1585 -
Ξέχασα ν' αναφέρω ότι το Ακτίνιο είναι φαρμακείο.
-
Σας μερσώ.
Αν πάω σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά θα έχει τέτοιο αντάπτορα; Βαριέμαι να περιμένω και είναι και αφόρτιστο και δεν αντέχω να περίμενω 10 μέρες για να το πασπατέψω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν πάω σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά θα έχει τέτοιο αντάπτορα; Βαριέμαι να περιμένω και είναι και αφόρτιστο και δεν αντέχω να περίμενω 10 μέρες για να το πασπατέψω...Ναι, έχουν. Εγώ πήρα με 2,5€ το ανάποδο.
On another note, έφυγε πακέτο με ΕΛΤΑ από την Ελλαδίτσα στις 21, σήμερα έφτασε.
Τα ΕΛΤΑ στην αποστολή τα πάνε καλά απ'ότι φαίνεται.
Παρεμπιπτόντως, παρέλαβα ένα συστημένο σήμερα με Royal Mail. Το έφερε ένας ξανθός κορίτσαρος...Α, ήρθε και το δέμα τελικά! Στο site εξαφανίστηκαν οι καταχωρήσεις περί Βελγίου. Μετά από αυτή την εμπειρία πάντως, παρήγγειλα χτες κι ένα φλασάκι από τον Αμαζόνιο και καθώς είναι ακριβό δεν το ρίσκαρα με super saver και διάλεξα 1st class. Είδομεν.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)