-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μολις μου ηρθε στο mail αυτη η καταπληκτική προσφοραΑυτό δεν είναι τίποτα, έχω βρει καλύτερη:
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ειναι μετα να μην παρακαλάς να ιδιωτικοποιηθούν τα ελτα για να αλλάξει κατι!!
Ναι. Είδαμε και τις courier. Τρισχειρότεροι από τα ΕΛΤΑ.
Τότε να κρατικοποιηθούν οι κούριερ.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Καλα που μου το θύμισες, μια χαρα ειναι τα κουριερ! Άσχετα αν εχουν την κλασσικη ελληνο-πακετο-νοοτροπία! Μονο το οτι δουλεύουν κ απογεύματα φτάνει!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Καλα που μου το θύμισες, μια χαρα ειναι τα κουριερ! Άσχετα αν εχουν την κλασσικη ελληνο-πακετο-νοοτροπία! Μονο το οτι δουλεύουν κ απογεύματα φτάνει!
Και τα ΕΛΤΑ από Σεπτέμβρη θα δουλεύουν απόγευμα.
-
Ειχα ξεχεσει επισημως τα ΕΛΤΑ προ ολιγων μηνων γιατι εδω στην περιοχη μου τον ειχαν κανει οχι απλως λαστιχο αλλα ειχαν παραμορφωσει το DNA του.Χωρις πλακα εντυπωσιαστηκα απο το ενδιαφερον που εδειξαν τα ανω στελέχη και την αμεση αλλαγη στασης του προσωπικου.Πλεον δεν εχω κανενα λογο να γκρινιαζω,ολα δουλευουν οπως πρεπει και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και τα ΕΛΤΑ από Σεπτέμβρη θα δουλεύουν απόγευμα.
Θα περνάει δηλαδη κ απόγευμα ο ταχυδρόμος να σου φερει το συστημένο για να μην πας στο ταχυδρομείο?
Η θα λειτουργουν τα καταστήματα κ απογεύματα ωστε νε μπορω να παω μόνος να περιμένω μονο +30λεπτα να πάρω το συστημένο μου! (που κανονικά έπρεπε να φέρνει σπιτι)
Περαν κ τα καταστήματα απογεύματα (περα απο τα κεντρικα) να λειτουργήσουν θα ειναι τρελη βελτίωση αλλα ας το κάνουν πρώτα κ βλέπουμε!(να δω κ να μην το πιστευω ελτα τούμπας 6 ωρα ανοιχτό )
-
Στον Βόλο πάντως κάποιες μέρες ήταν ανοιχτά τα ελτα και το απόγευμα, απλά με λιγότερους υπαλλήλους.
-
Και στην Θεσσαλονίκη έτσι ήταν. Δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα
-
Αναζητήστε -> Καταστήματα
μονο αυτό στην Αριστοτέλους μέχρι 20:00 (κ Συκιες + Ευοσμο μεχρη της 16:00)
ακομα κ στο Βολο μονο ενα κατάστημα κρατάει μέχρι της 8 που αν δεν μενεις εκει ψιλο άχρηστο ειναι για τις παραλαβές!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Με Standard Int'l Shipping, οταν ερθει, θα μου αφησουν ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω ;Στο περιπου, ποσο χρειαζεται για να ρθει Σαλονικη απο US ;
-
5 - 50 μέρες (no kidding )
-
εκει παίζει αλλα μ.ο. θα λεγα κάπου κάτω απο τις 2 βδομάδες απο us!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
ακομα κ στο Βολο μονο ενα κατάστημα κρατάει μέχρι της 8 που αν δεν μενεις εκει ψιλο άχρηστο ειναι για τις παραλαβές!
Στον Βόλο ένα ελτα είναι στο κέντρο.
-
Μ' εστειλε μηνυμα προχθες ενας απο το καταστημα ρωτωντας αν εχει ερθει και μου φανηκε too soon.
Να με πεις, αυτοματοποιημενο ειναι ουτως η αλλως. Anyways, ευχαριστω -
Μετεφερα ενα ποσο των 500 ευρω απο το δικο μου λογαριασμο paypal σε ενος φιλου.
Παρολαυτα, η τραπεζα (alpha bank) με χρεωσε 545 ευρω.
Θα επικοινωνησω μαζι τους αλλα επειδη με τρωει, μηπως ξερει κανεις το λογο? -
έμβασμα;
-
Η Alpha ξεκίνησε νεο κόλπο.
Για οποιαδίποτε ιντερνετική συναλαγή σου κρατάει ένα ποσοστό (απο 18 εως 30% αν δεν κανω λαθος) σαν ασφάλιση της συναλαγής (δεν ξερω τι παει να πει αυτό).
Οταν ο φίλος σου παραλάβει τα χρήματα, η διαφορά αυτή των 45 ευρώ θα σου επιστραφη. -
Ποτε δεν ειχα χρεωθει κατι.
Εκανα πριν καιρο πχ αλλη μια τετοια μεταφορα των 70 ευρω και δεν χρεωθηκα τιποτα.
Αλλωστε δεν ειναι απο τραπεζα σε τραπεζα, ειναι paypal, νοειται εμβασμα σε τετοια περιπτωση? -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η Alpha ξεκίνησε νεο κόλπο.
Για οποιαδίποτε ιντερνετική συναλαγή σου κρατάει ένα ποσοστό (απο 18 εως 30% αν δεν κανω λαθος) σαν ασφάλιση της συναλαγής (δεν ξερω τι παει να πει αυτό).
Οταν ο φίλος σου παραλάβει τα χρήματα, η διαφορά αυτή των 45 ευρώ θα σου επιστραφη.Μαλιστα.
Ελπιζω να ειναι ετσι, ευχαριστω.
Πρωτη φορα που εγινε και απορρησα, πρεπει να αλλαξε προσφατα.
Υπαρχει καποιο link που αναφερει κατι τετοιο? -
Στο dpgr.gr το είχα διαβάσει... παλι ειχε να κανει με paypal και alpha bank.
Αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς το είχα πετύχει για να σου δωσω λινκ... sorry
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)