-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εχω βαλει στο προγραμμα να παρω ενα ρολοι απο usa 205 δολαρια. Με αυτα που διαβαζω λέτε να πληρωσω τελωνείο? Εχει πολλες πιθανοτητες να γινει αυτό? Τι ποσο να περιμενω, αν θα πληρωσω? παει αναλογικα ή ειναι ταριαφα? Αν δηλωθει gift αλλάζει κάτι?Εχει πολλες πιθανοτητες
Το ποσον υποτιθεται οτι παει αναλογικα ή/και με καποιους πινακες
Πιθανώς θα σου κοπανησουν κανα 100ευρω συνολικα,πολύ παρακατω δεν θα περίμεναΑν δηλωθει gift θεωρητικα μπορει να περασει έτσι χωρις φορους.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
υπάρχει τρόπος να βρω απ'το ebay στοιχεία αγορών μου πιο πριν από δύο μήνες;
Δυστυχώς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 60 ημερών, μόνο από το PayPal θα μπορούσες να πάρεις αυτή την πληροφορία μέσω του ιστορικού του. Το ebay δεν κρατάει τα στοιχεία αγορών μετά την πάροδο αυτού του χρόνου.
thanks! τα βρήκα από το paypal δε μου πέρασε καν
-
Με Standard Int'l Shipping, οταν ερθει, θα μου αφησουν ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Με Standard Int'l Shipping, οταν ερθει, θα μου αφησουν ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω ;Αν είναι αρκετά μικρό (φάκελος), θα το βρεις στο γραμματοκιβώτιό σου.
-
Με Standard Int'l Shipping, οταν ερθει, θα μου αφησουν ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω ;όχι, θα στο αφήσουν στο γραμματοκιβώτιο ακόμα και αν είναι πακετάκι.
μου έχει συμβεί αλλά μου χτύπησε το κουδούνι μιας και είναι γνωστός μου ο ταχυδρόμος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με Standard Int'l Shipping, οταν ερθει, θα μου αφησουν ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω ;
όχι, θα στο αφήσουν στο γραμματοκιβώτιο ακόμα και αν είναι πακετάκι.
μου έχει συμβεί αλλά μου χτύπησε το κουδούνι μιας και είναι γνωστός μου ο ταχυδρόμος.
Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Όποτε ήταν πακέτο (οτιδήποτε μεγαλύτερο φακέλου) έρχεται ειδοποιητήριο και πας από τα ελτά.
Απ' όσο ξέρω αυτή είναι η πρακτική, καθ' ότι δεν ο ταχυδρόμος δεν μπορεί να κουβαλάει πακέτα (δεν έχει βανάκι ή κάτι που θα μπορούσε να τα χωρέσει). -
Nαι δεν λέω κούτα. Οταν λέω πακετάκι εννοώ όσο 3 πακέτα τσιγάρα.
-
καλα νταξ, ο elteo εχει μεσον. Kοντινος φιλος του αναφερει μαλιστα οτι η σχεση του με τον ανθρωπο που εχει μεσα στα ελτα ειναι τοσο ισχυρη που το ονομα 'elteo' λεγεται να ειναι το αρσενικο του elta
gracias για τσι απαντησεις
-
καλα νταξ, ο elteo εχει μεσον. Kοντινος φιλος του αναφερει μαλιστα οτι η σχεση του με τον ανθρωπο που εχει μεσα στα ελτα ειναι τοσο ισχυρη που το ονομα 'elteo' λεγεται να ειναι το αρσενικο του eltagracias για τσι απαντησεις
Nαι δεν λέω κούτα. Οταν λέω πακετάκι εννοώ όσο 3 πακέτα τσιγάρα.
και για τόσο μικρά, εμένα ειδοποιητήριο μου φέρνουν
-
εμένα έχει τύχει να το αφήσει και απο τη μέσα μεριά της εξώπορτας(σε μονοκατοικία)
-
εμενα παντως ακομα και μεγαλυτερα πακετα τα φερνει και χτυπαει το κουδουνι και τα παιρνω εκεινη τη στιγμη,μενω σε μονοκατοικια βεβαια
φανταζομαι εχει να κανει αναλογα με τον ταχυδρομο και την περιοχη -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι δεν λέω κούτα. Οταν λέω πακετάκι εννοώ όσο 3 πακέτα τσιγάρα.Τέτοιου μεγέθους, κι εμάς τα αφήνει στο γραμματοκιβώτιο.
mjacob, δεν τον ταΐζετε καλά τον ταχυδρόμο σας μου φαίνεται!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
όχι, θα στο αφήσουν στο γραμματοκιβώτιο ακόμα και αν είναι πακετάκι.
Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Όποτε ήταν πακέτο (οτιδήποτε μεγαλύτερο φακέλου) έρχεται ειδοποιητήριο και πας από τα ελτά.
Απ' όσο ξέρω αυτή είναι η πρακτική, καθ' ότι δεν ο ταχυδρόμος δεν μπορεί να κουβαλάει πακέτα (δεν έχει βανάκι ή κάτι που θα μπορούσε να τα χωρέσει).Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει.
-
Και σ'εμένα τα ίδια. Μόνο μια φορά χρειάστηκε να πάω στο ταχυδρομείο λόγω αντικαταβολής.
Όλα τα φέρνουν σπίτι ανεξαρτήτως μεγέθους. -
Σας ζηλεύω απίστευτα! Δε ξέρετε πως ειναι να βλέπεις τον ταχυδρόμο να αφηνει την ειδοποίηση για το δεματάκι κ μετά απο 5 λεπτα να τον βλέπεις στο περίπτερο να διαβάσει εφημερίδες με φραπε σε φελιζον στο χερι!! Κ περιμενε εσυ μετα μαλακας μετα την Δευτερα μετα τις 10:00 για μιση ωρα στο ταχυδρομειο!!
Χριστούγεννα ειχα στείλει κατι στη Γερμανια κ το φερανε Σάββατο σπιτι κ έβλεπα τον ταχυδρόμο κάπως ετσι:
Ειναι μετα να μην παρακαλάς να ιδιωτικοποιηθούν τα ελτα για να αλλάξει κατι!!
-
γιατί δεν πήγες στο περίπτερο να του πεις ε φίλε δως μου το δέμα
-
δε τα κουβαλάνε μαζί τους αλλα μια φορά το εκανα με κράξιμο στο ταχυδρομείο τηλ στα κεντρικα κλπ οπότε σεχτηκαν κ πήγα στο κεντρο διαλογής κ το πήρα μονος (ηθελα το Gps για σκ κ σιγα μην περίμενα)
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Ειναι μετα να μην παρακαλάς να ιδιωτικοποιηθούν τα ελτα για να αλλάξει κατι!!Ναι. Είδαμε και τις courier. Τρισχειρότεροι από τα ΕΛΤΑ.
-
Πηρα αυτο το πολυοργανο μετρησης εδαφους για τα φυτα στο σπιτι ,μου στοιχισε 20€ και ηρθε σε 1 εβδομαδα ακριβως απο Hongkong .
Με τον αριθμο της φορτωτικής απο το κινεζικο ταχυδρομειο μπορουσα να δω στο site toy taxydromioy οτι το πακετο εφυγε για Ελλαδα μετα απο 2 ημερες που εκανα την παραγγελία , δίνοντας αυτον τον αριθμο στα ΕΛΤΑ δεν φαινόταν πουθενα ! Αλλα ευτηχως σε 7 ημερες το εφερε ο ταχυδρομος χωρις παρατραγουδαhttp://cgi.ebay.com/Metro-Medidor-pH-Hu ... 2a1055cf25
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)