-
Προσωπικα την ευχαριστηση μου προσπαθω να την ταυτισω με αυτην του θεατη. Ειναι φορες που 'φλυαρω' κιολας σε μια φουρκετα για να χαρει ο φιλος μου ο Κωστας (κι ο καθε Κωστας) που ξεροσταλιαζει πισω απο το δενδρο. Ετσι δεν με αφορουν τα παραπανω.
Τωρα κακα τα ψεμματα. Αν ο φιλος ΣΟΥΜΠ η ΜΙΤΣΟΥ εφχαριστιεται ναναι 32ος γενικης και πισω απο τα Ν2, ποιος εχει δικαιωμα να τον βγαλει απο την Νιρβανα του? -
Εγώ θα σταθώ λίγο στα κιλά ανά ίππο, και ίσως στο τέλος σας πω το γιατί!!!
Έχουμε ένα καρτ. Έστω 70 κιλά, 30 άλογα. Κιλά ανά ίππο 2,3!!! Σούπερ ουαου!!!
Έχουμε ένα Ν4. Έστω 1400 κιλά, 260 άλογα. 5,4 κιλά ανά ίππο. Καλό, δε λέω!!
Έρχεται τώρα ο καρτίστας και ανεβαίνει στο καρτ. Σύνολο 130 κιλά, 30 ίπποι φυσικά, μιας και δεν κάνει... πετάλι ( ) και κιλά ανά ίππο 4,3. Σούπερ!!
Ξεκαβαλάει, πάει στο Ν4. 1460 κιλά, 260 άλογα (και πετάλι να έκανε, μικρή η διαφορά, εκτός αν έχει... μαϊμούδες να κάνουν πετάλι!!! ) και τα κιλά ανά ίππο 5,6.
Φεύγει ο νεανίας, και έρχεται ο Ν4άς. Εμφάνιση από Σουγκλάκο και βάλε, αγκαλιά με 3 γουρουνόπουλα και την μαμά τους μεταμορφωμένη σε σουβλάκια...
Καβαλάει το Ν4, μπατάρει από τη μία, τα κιλά στα 1550 και η τουρμπίνα κόκκινη από τη ράμπα της εκκίνησης κιόλας!!
5,9 κιλά ανά ίππο. Να το αφήσω;Άστο, πήγαινε στο καρτ παιδί μου που έχει καλύτερη αναλογία...
30 οι ίπποι, 220 κιλά, 7,3 κιλά ανά ίππο!!!Γαμώτο, πολύ βαρύ κάρτ μου έδωσαν, πιο γρήγορο το Ν4!!!
Άσε που χώραγε και η μπαλαντέζα της κοιλιάς μέσα...Όπου καρτ τώρα βάλτε ένα Ν3, με λιγότερο θεαματικές διαφορές φυσικά, αλλά κοινό παρονομαστή... άσε, τελικά δε θα σας το πω!!!
-
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΘΕΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΣΑΝΣ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ?ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ:
ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ, ΘΙΓΕΙΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ τινος , ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ (τωρα τα Χριστουγεννα που θα γυρισει πισω) ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΟΦΑΓΟ ΓΕΡΟ.....
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ, μπας κι ησυχασουμε για κανα δυο μηνες....
Πληροφοριες: KAΠΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ.ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ....μυρμηγκακι
-
Μυρμηγκάκι... κάποτε!!!... Τώρα ελέφας...
Οπότε κι εγώ οδεύω ολοταχώς για Ν4!!!
Ο στρατός λέω πως φταίει, αλλά είδα και τώρα που τέλειωσα πόσα κιλά (δεν) έχασα... Σκάρτα 90 δε λέει...
Άρχισα ψιλοκαλά και μπάσκετ, και αντί να χάσω κοιλιά έβαλα μυες (κοινώς επιπλέον κιλά... ) στα πόδια...Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, όπλο διαλέγεις εσύ, εγώ διαλέγω τόπο μάχης!
Ήτοι οποιοδήποτε δεξί κάθισμα.Δηλώσεις συμμετοχής με παράβολο πληκτρολόγιο!!!
(μη μας ακούσει η ΕΘΕΑ μόνο!!)(σκέψου να διάλεγα για όπλο ένα καρτ!! Θα βγαίναμε ισοπαλία στην προσπάθεια επιβίβασης!!! )
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
*Αν και εμενα μου φαινεται οτι οι περισσοτεροι οδηγοι εχουμε μαθει να λεμε ψεμματα μεχρι και στον εαυτο μας οτι: 'γρηγορα πηγαμε'.Αγαπητέ το θέμα ειναι τι θα γράψει η 'μαυρομύτα' (μαρκαδόρος στο στοπ!!!!!).
Απο κει και περα μπορεί να λεει ο καθένας οτι θέλει αλλα μολις θα κοιτά το χαρτί θα κλαίει.......... -
Κινήθηκες ποτέ στα όρια με το Ν3 που είχες? Μπόρεσες ποτέ να κοντράρεις κάποια απο τα καλά Ν3 πχ Κοσμόπουλο ή ακόμα και το συμπολίτη σου του Σίμου όταν γίνει? .... Αν με το αυτοκίνητο που πήρες κινηθείς πιο αργα από καλά Ν3 δίκιο δεν θα έχουν αυτοί που κράζουν τους Ν4?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ Ν3.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ Ν4 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟ Ν3 ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΞΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΑΠΛΑ.......ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.........ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ ΡΟΥΦΟΣ Σ.
-
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
ΓΙΑΤΙ Ν3 ΚΑΙ ΟΧΙ Ν4??
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΚΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΝΑ Ν3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Ν4Υ.Γ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΡ Ν3 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ.....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
Πέστα χρυσόστομε.
-
Ο χρήστης roufos s. έγραψε:
Κινήθηκες ποτέ στα όρια με το Ν3 που είχες? Μπόρεσες ποτέ να κοντράρεις κάποια απο τα καλά Ν3 πχ Κοσμόπουλο ή ακόμα και το συμπολίτη σου του Σίμου όταν γίνει? .... Αν με το αυτοκίνητο που πήρες κινηθείς πιο αργα από καλά Ν3 δίκιο δεν θα έχουν αυτοί που κράζουν τους Ν4?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ Ν3.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ Ν4 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟ Ν3 ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΞΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΑΠΛΑ.......ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.........ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ ΡΟΥΦΟΣ Σ.
Δε σου λέω σαχλαμάρες, σας πιστευω και νομίζω οτι θα κινηθείτε αξιοπρεπέστατα. Και πάνω απ'όλα θα το χαρείτε. Ο Ξε είναι εξαιρετικός άνθρωπος και το team του καλό.
Και σου ξαναλέω ότι δεν μιλάω αποκλειστικά για σας...απλά ήσατσταν το Ν4 πλήρωμα που βρήκα μπροστά μου όταν μπήκα στο forum.
Τι ακριβώς θέλω όμως να πω.....Όταν συστηματικά Yaris και Ν3/Α6 τερματίζουν πάνω από Ν4 τότε δίνουμε αφορμή σε κάθε ΕΘΕΑ να λέει ότι το άθλημα είναι για λεφτάδες, ρίχνουμε το επίπεδο μας σαν οδηγοί αφού δεν μας ενδιαφέρει να ανταγωνιστούμε, είμαστε εκτεθειμενοι σε κάθε συμμετοχή ξένου πληρώματος και σε βάθος χρόνου ρίχνουμε το επίπεδο του αθλήματος.
-
Ο χρήστης Pneusport έγραψε:
Δε σου λέω σαχλαμάρες, σας πιστευω και νομίζω οτι θα κινηθείτε αξιοπρεπέστατα. Και πάνω απ'όλα θα το χαρείτε. Ο Ξε είναι εξαιρετικός άνθρωπος και το team του καλό.
Και σου ξαναλέω ότι δεν μιλάω αποκλειστικά για σας...απλά ήσατσταν το Ν4 πλήρωμα που βρήκα μπροστά μου όταν μπήκα στο forum.
Τι ακριβώς θέλω όμως να πω.....Όταν συστηματικά Yaris και Ν3/Α6 τερματίζουν πάνω από Ν4 τότε δίνουμε αφορμή σε κάθε ΕΘΕΑ να λέει ότι το άθλημα είναι για λεφτάδες, ρίχνουμε το επίπεδο μας σαν οδηγοί αφού δεν μας ενδιαφέρει να ανταγωνιστούμε, είμαστε εκτεθειμενοι σε κάθε συμμετοχή ξένου πληρώματος και σε βάθος χρόνου ρίχνουμε το επίπεδο του αθλήματος.
Εν μερη εχεις δικιο.Αλλα πιστευω οτι εχουμε αποδειξει οτι κανουμε τους αγωνες μας για κεφι και οχι για τιποτε αλλο.ΔΕΝ ειμαστε τυποι πουθα μπουμε μεσα και θα πυροβοληθουμε για να παρουμε τη γενικη με το καλημερα.Ναι ισως να μας περασουν τα καλα Ν3 που λες αλλα εχουμε την υπομονη και τη θεληση να ανεβαινουμε ενα ενα τα σκαλια της βελτιωσης.Και πιστευω πως αν εχεις αυτα θα ερθει η μερα που θα μπεις μεσα και τα καλα Ν3 δε θα μπορουν να σε πλησιασουν καν!!!Ετσι θελω να πιστευω,γνωμη μου!Και κατι ακομα,αν μπεις και οδηγησεις ενα Ν4(μπορει να το εχεις κανει κιολας)θα καταλαβεις τη διαφορα στη πρωτη στροφη.Αυτα τα πραγματα ειναι αλλου!!!
-
ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΣ EVO6.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ Α8 ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΙΟ 34ΜΜ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 PS.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ Ν4 EVO7-8.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΤΡΕΞΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΜΟΝΟ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ν4 ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ Ν.ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ο ΖΑΧΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.(ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ)ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ Ν3 ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ(ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ Ν2) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΤΑΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.ΤΩΡΑ ΕΝΑ Ν3 ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 40000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΧΩΜΑ.ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ν3 ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΟΔΗΓΟ Ν4 ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΣΥΝΕΠΩΣ VALUE FOR MONEY ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΕVO6 ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ Ν.
ΤΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
-
Ο χρήστης cv98057 έγραψε:
ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ν3 ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΟΔΗΓΟ Ν4 ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣυμφωνω και γω σ'αυτο.Σωστος ο κυριος Τσιλης
-
Μηπως εκει καπου ειναι το 'προβλημα' μας.Ποιος ειναι ο ορισμος του μετριου οδηγου,ποιος του καλου?Ποιο το μετρο συγκρισης?
Βλεπω Παλλαδιο,βλεπω Κορινθου,Ριτσωνα ,βιντεο απο Αττικο και Ελπα κλπ.
και μετα βλεπω Λονγκι,Κανταμεσσα,Αγκινι και λοιπους στην Ιταλια....
Καπου ξεχναμε-χανουμε το μετρο συγκρισης.......
Α,οσο για το αν ο πολυ καλος περναει δυσκολα τον μετριο,
Οταν τον περναει,πρακτικα παυει να ειναι μετριος ο οδηγος του μιτσου,ενω και η αξια του οδηγου του Ν3 ποια ειναι πρακτικα???
Επειδη εχω Ν3,Α6,Ν2 και ειμαι πισω απο πιο δυνατους αντιπαλους με κανει τουλαχιστον μετριο οδηγο?Το οτι δεν διασυρομαστε ειναι αυτο που θελουμε??
Εχουμε χασει το οδηγικο μετρο.
Δεν λεω,ετσι ειναι η πραγματικοτητα και οι καταστασεις μας οδηγουν εκει(ελλειψη ανταγωνισμου,ελλειψη χρηματων-χορηγων,ελλειψη ακομα και διαθεσης για το κατι παραπανω,αφου και αν χυμηξεις τι θα κερδισεις?,και αλλα πολλα)
ΑΛΛΑ δεν πρεπει να παρασυρομαστε στη διακριση του μονοφθαλμου μεταξυ τυφλων και να ειμαστε ικανοποιημενοι!!!
Μακαρι να μπορουσαμε και να προσπαθουσαμε σε συνεχη οδηγικη εξελιξη!!!Μακαρι....**δεν ειναι εξελιξη προσωπικη η αναβαθμιση του αυτοκινητου,μπελας και προβλημα ειναι και ας ανεβαινουμε στη γενικη καταταξη.Προσοχη λοιπον...
Α,ενα πραγμα που επηρεαζει πολυ τελευταια τους 'γρηγορους' και τους 'γρηγορους' ειναι τα περασματα που φετος ηταν ΑΥΣΤΗΡΑ 4!!!Δυστυχως δεν ηταν-ειναι ευκολο να βγαλεις συμπερασμα ποιος κινηθηκε γρηγορα η οχι,ποιος προσπαθησε η οχι......(ειδικα αφου δεν ξερεις ποιος εκανε 4 και ποιος 24..)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ FULL GR.N RAGNIOTTI ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 42.000 ΕΥΡΑ… ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!! ( ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΙΧ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ!)
Το διευκρινίζεις αυτό ? Αγοράζεις ένα Clio Sport 182 με ~25000 και μετά θέλεις και άλλα 42000 για να το κάνεις full Group N ? (ρωτάω διότι παρακάτω λες για 'καρότσα Matter' που καταλαβαίνω: καρότσα + roll cage, οπότε το ΙΧ τι ρόλο παίζει ?)
ΓΙΑΤΙ Ν3 ΚΑΙ ΟΧΙ Ν4??
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΚΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΝΑ Ν3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Ν4Υ.Γ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΡ Ν3 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ.....
Αααα γειά σου
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ CLIO 182 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Δ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΙΣΩ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕΖΕΡΒΑ),ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕCU ΛΟΓΟ ΕSP.
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ CLIO MOD.2003 KAI META NA TO ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ MATTER ΚΑΙ NA ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΟ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΛΥΜΠΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ.ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΛΩΒΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ WRC ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ CLIO ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ RAGNIOTTI ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΤΕΡΑ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ,ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ, ΜΑΣΚΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΟΓΟ ΗΛ.ΓΚΑΖΙΟΥ(ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ RAGNIOTTI ΤΡEΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ )TAMΠΛΟ, ΟΡΓΑΝΑ, ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΣΤΡΟΦΑΛΟ,ΓΕΦΥΡΑ,ΨΑΛΙΔΙΑ,ΜΠΑΛΑΚΙΑ..................... ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ Ν3 ΘΕΛΟΥΜΕ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΘΕΜΑ?
ΔΥΟ 'ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ' ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΔΙΑ!!!
-
Τελικα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι πρεπει να αγοραζουμε αυτο που μπορουμε να οδηγησουμε καλυτερα απο το προηγουμενο μας αγωνιστικο,δηλ μια φυσικη εξελιξη του προηγουμενου και οχι αυτο που επιτασσει η μοδα.Με αυτο θελω πω οτι δε γινεται να οδηγουμε πχ λεω Α5 και αυτο ενας θεος ξερει πως το οδηγουμε να παρουμε ενα Ν4 και να φαμε τις ειδικες. Το πιθανοτερο ειναι να μας φανε οι ειδικες.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τιποτε δεν δουλευει με προγραμμα γιατι οι ιδιοι μας δεν εχουμε προγραμμα.ΚΑΙ οσον αφορα τους μελλοντικους πρωταθλητες μην μπαινεται σε αυτο το τριππακιιι σκορπωντας ενα ματσο λεφτα γιατι οι θεσεις ειναι καπαρωμενες και καλα κανουν και ειναι γιατι πασχησαν και πληρωσανε επι πολλα χρονια για αυτες.
-
Κι όμως , έμπρακτα στην Ελλάδα αυτοί που μπορούν να οδηγήσουν Ν4, είναι αυτοί της Α5! Της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας σε εθνικό επίπεδο !
Παρ'όλα αυτά , είμαι της άποψης ότι ο καλός οδηγός, οδηγάει τα πάντα ! Και με την μικρή πείρα που έχω πιστέυω ότι ένας αξιοπρεπής οδηγός πιο εύκολα θα πάει γρήγορα με Ν4 παρά με Α5! Το δεύτερο χρειάζεται τρομερή τριβή και πολύ ψάξιμο σε σχέση με το πρώτο, ενώ αναλογικά έχει την μισή φθορά και σαν αποτέλεσμα την μισή συντήρηση! Το μόνο για το οποίο πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι το 'έβγα' το οποίο **κοστίζει!!!!!!! **
Πάντως εγώ προσωπικά, κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα Clio ή ένα 206RC ανάμεσα στα μάτια μου! Ν3 και άγιος ο Θεός! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Κι όμως , έμπρακτα στην Ελλάδα αυτοί που μπορούν να οδηγήσουν Ν4, είναι αυτοί της Α5! Της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας σε εθνικό επίπεδο !
Παρ'όλα αυτά , είμαι της άποψης ότι ο καλός οδηγός, οδηγάει τα πάντα ! Και με την μικρή πείρα που έχω πιστέυω ότι ένας αξιοπρεπής οδηγός πιο εύκολα θα πάει γρήγορα με Ν4 παρά με Α5! Το δεύτερο χρειάζεται τρομερή τριβή και πολύ ψάξιμο σε σχέση με το πρώτο, ενώ αναλογικά έχει την μισή φθορά και σαν αποτέλεσμα την μισή συντήρηση! Το μόνο για το οποίο πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι το 'έβγα' το οποίο **κοστίζει!!!!!!! **
Πάντως εγώ προσωπικά, κοιμάμαι και ξυπνάω με ένα Clio ή ένα 206RC ανάμεσα στα μάτια μου! Ν3 και άγιος ο Θεός!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ Σ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ/ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ....
ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ν1 Η Ν4 ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ¨ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΡΟΣ ΝΟΜΟΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ,(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Ν2 )...... -
Υπαρχει καμμια πληροφορια για το νεο clio σε grN.Διαβασα οτι το cup τους ειναι ηδη ετοιμο
-
Γιατι το ? Λογικο δεν ειναι να ετοιμασουν πρωτα το cup, τοσα κομματια πουλαει?
Υποθετω οτι το Ν3 θα ειναι ετοιμο λιγο μετα την παρουσιαση του μοντελου παραγωγης που ειναι προγραμματισμενη για τον Μαρτιο
-
Για 2007 παμε για το κλιο,αφου πρεπει να παρει και ομολογκασιον!
N3!Μια κλάση υποτονική...