-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με κουφανες.. ειναι δυνατον να μην εχει ο projector Scart??
ποιον projector εχεις? Σιγουρα καποια θυρα του απο πισω δεν μετατρεπεται σε scart με καποιον adaptor?
Το να εχεις HDMI, για να βλεπεις αναλογικο σημα (F1 απο ΑΝΤ1 και Basket) ειναι λιγο ... πως να το πω.. οχι εξυπνο...
Απο την στιγμη, ομως, που δεν εχεις βιντεο, η κουβεντα αυτη ειναι θεωρητικη.. Παντως θα ηταν η πιο καλη λυση για σενα..
Διαφορετικα, κανε συνδρομη στην ΟΝ, μαζι με τιβι και συνεδεσε το κουτι της ΟΝ κατ'ευθειαν στον projector!Και να είχε SCART βρίσκεται 5 μέτρα μακριά κρεμασμένος και το HDMI καλώδιο που τα συνδέει περνάει κάτω από το πάτωμα και το κανάλι δεν έχει χώρο για SCART (και να είχε η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για αναλογικό σήμα...)
Panasonic 3000, απ΄ό,τι θυμάμαι έχει HDMI, VGA, Component ? Ισως το τελευταίο να γίνεται SCART αλλά να σου πω πως δε με ενδιαφέρει φαντάζομαι θα με πιστέψεις
Βασικά ψηφιακό σήμα βλέπω (BluRay, upscaled DVD) αλλά θέλω ο άνθρωπος να καλέσω 5 φίλους να δούμε το Final4 του Basket σε 92 ίντσες (και μετά θα μου φορτωθούν οι γυναίκες της παρέας να δούμε και τη Eurovision ), να πως προκύπτει η ανάγκη για αναλογικό σήμα. -
τα ξερω περι αναγκης αναλογικου σηματος.. κι εγω στον projector βλεπω HD υλικο, αλλα με το κουτι της ON, εχω και την τιβι μου εκει και βλεπω..
Laptop, εχεις?
παρε ενα tv tuner για το laptop σου, συνεδεσε την vga του laptop στην vga του projector και δες απο εκει.. λιγο κουλο και φασαρια, αλλα μια στο τοσο για να βλεπεις φορμουλα και μπασκετ (αντε και eurovision), δεν θα φανει το ... μπρερδεμα... -
Καμια προταση για φτηνη (κατω απο €500) 32'' lcd-tv με DVB-T MPEG4 εκτος της LG 32LH3000;
-
Ρε παιδια, μια βοηθεια μεσα στον επομενο μηνα θα αγορασω 2 τηλεοράσεις.
Μάλλον 40-42 ίντσες μαξιμουμ. Δεν βγαζω ακρη ρε γμτ με τα lcd plasma κλπ.
Συν ότι βλεπω ας πουμε μια σαμσουνκ 42ρα fullHD με 1200 € και μια με 2000 €, τι σκατα διαφορα εχουν?
Στην μια η χρηση θα ειναι καθαρα τηλεοραση, και στην αλλη θα παιζει και playstation 3 και dvd εκτος απο τηλεοραση.
Αλλη απορια, πρεπει να εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα η τηλεοραση για να βαλω νοβα, ή για να βαλω home cinema?
Δωστε μια βοηθεια ρε παιδια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Στην μια η χρηση θα ειναι καθαρα τηλεοραση, και στην αλλη θα παιζει και playstation 3 και dvd εκτος απο τηλεοραση.
Θα πάρεις μία πλάσμα HD Ready για να βλέπεις τηλεόραση και μία LCD Full HD για να παίζεις PS3. Όλες παίζουν τα πάντα, όλες συνδέονται με home cinema.
Eπόμενος...
-
Nαι βρε οκ.
γιατι να δώσω 2000 € αντι για 1200 € για 42ρα σαμσουνκ ας πουμε? τι διαφορα εχουν?
γενικα δλδ τι σκατα εινα ιαυτες οι διφορες τιμης που βλεπω? -
πες μας Στέλιο και σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι
π.χ. για το ps3 (καθώς και για home cinema με μελλοντική χρήση blue ray) θα χρειαστείς το full HD, καθώς και χαμηλό χρόνο απόκρισης και υψηλή αντίθεση (contrast). Αν η τηλεόραση έχει λειτουργία 100Hz τότε αυτό ανεβάζει την τιμή κατακόρυφα. Δε νομίζω να σου είναι απαραίτητη αυτή η λειτουργία. ας πούνε κι άλλοι χρήστες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Nαι βρε οκ.γιατι να δώσω 2000 € αντι για 1200 € για 42ρα σαμσουνκ ας πουμε? τι διαφορα εχουν?
γενικα δλδ τι σκατα εινα ιαυτες οι διφορες τιμης που βλεπω?Κάτι έλεγα πρόσφατα για παραεισαγωγές σε μη επίσημα υποστηριζόμενα μοντέλλα απ τις εταιρίες,όταν τα γράφουμε τα τυπώνουμε στο μυαλό γιατί θα τα χρειαστούμε
Δε θα λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα -
πραγματι μπορει να βρεις ιδιο μεγεθος 42 ιντσες και να ειναι μεγαλη διαφορα.
Βεβαιωσου οτι ειναι επισημοι αντιπροσωποι. Αλλοιως αμα χαλασει κατι η αντιπροσωπια δεν δωσει την εγγυηση. Κυριως αυτα σε περιπτωσεις on line.Αλλα βεβαια κακα ειναι τα ψεματα και εγω εχω αγορασει στερεο ενισχητη απο μερος που δεν ηταν επισημος αντιπροσωπος και δεν ειχα προβλημα. Και ναι ηταν 600-700 λιγωτερο, ιδιο μοντελο, καινουργιο στο κουτι.
Αλλα βεβαια αν χαλαγε θα ειχα παρει τον πουλο. (στην μια χρονια που εχει εγγυηση).Υπαρχει παντα ρισκο. Αν νομιζεις οτι αξιζει τοτε...
Νικος
-
Χαλασε η τηλεοραση των γονιων, μετα απο καμια ... 25αρια χρονια.
Θελουν μια απλη 'λεπτη' τηλεοραση. ΔΕΝ βλεπουν ψηφιακα καναλια, ΔΕΝ βλεπουν DVD, ΔΕΝ παιζουν Wiiiii & PSP69 κτλ.
Θελουν δηλ. ενα βασικο/φθηνο μοντελο για να βλεπουν την αναπαραγωγη της πεσκανδριτσας στην ΕΤ3 και το δρακο του Κομμοντο (copyright greo/skai).Ιντσες ~36''.
Καπου ακουσα οτι οι καινουριες Plasma ειναι ανωτερες απο τις LCD. Παιζει αυτο ή οι τυποι εχουν στοκ και ψαχνουν θυματα; Ειναι μονοδρομος οι LCD;
Θα πρεπει να εχει ψηφιακο δεκτη; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Χαλασε η τηλεοραση των γονιων, μετα απο καμια ... 25αρια χρονια.Θελουν μια απλη 'λεπτη' τηλεοραση. ΔΕΝ βλεπουν ψηφιακα καναλια, ΔΕΝ βλεπουν DVD, ΔΕΝ παιζουν Wiiiii & PSP69 κτλ.
Θελουν δηλ. ενα βασικο/φθηνο μοντελο για να βλεπουν την αναπαραγωγη της πεσκανδριτσας στην ΕΤ3 και το δρακο του Κομμοντο (copyright greo/skai).Ιντσες ~36''.
Καπου ακουσα οτι οι καινουριες Plasma ειναι ανωτερες απο τις LCD. Παιζει αυτο ή οι τυποι εχουν στοκ και ψαχνουν θυματα; Ειναι μονοδρομος οι LCD;
Θα πρεπει να εχει ψηφιακο δεκτη;Ειναι ανωτερες για το σκοπο που τβη θελουν οι γονεις σου
Μια καλη προταση
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... A1AD8A7717 -
Χαλασε η τηλεοραση των γονιων, μετα απο καμια ... 25αρια χρονια.Θελουν μια απλη 'λεπτη' τηλεοραση. ΔΕΝ βλεπουν ψηφιακα καναλια, ΔΕΝ βλεπουν DVD, ΔΕΝ παιζουν Wiiiii & PSP69 κτλ.
Θα πρεπει να εχει ψηφιακο δεκτη;Βλεπουν δεν βλεπουν ψηφιακη... ΘΑ ΔΟΥΝΕ και θα πουν και ενα τραγουδι (οχι παντως Χατζηγιαννη) Μιας και ολα τα κεντρα εκπομπης θα εκπεμψουν ψηφιακα only συντομα... θελουν TV με δεκτη DVB MPEG4.... απο εκει και περα παιρνεις οτι θες.
Απεφυγε κατι Bluesky, Funai και λοιπες super market μαρκες....
-
Θα πρεπει να εχει ψηφιακο δεκτη;πας
Samsung LE37B530 37''
φορτώνεις φεύγεις, εναλλακτικά στη στέλνουν και σπίτι, δεν ξέρω με τι κόστος, αλλά καλύτερα να πας με το τριαξονικό να πουλήσεις και MPV μούρη.εγώ θα κοιτούσα και την 40αρα με +100 στη τιμή.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Θελουν δηλ. ενα βασικο/φθηνο μοντελο για να βλεπουν την αναπαραγωγη της πεσκανδριτσας στην ΕΤ3 και το δρακο του Κομμοντο (copyright greo/skai).
Ιντσες ~36''.
Full-HD για αυτόν τον σκοπό;
Συμφωνώ για 37άρα, αλλά η φθηνότερη 37άρα μια χαρά θα κάνει τη δουλειά της. Πριν από ενάμιση χρόνο είχα αγοράσει την AOC 37άρα του πλαισίου (!!!) για κάπου 480 ευρώ και ήμουν μια χαρά.
Τώρα κάνει 469 ευρώ και έχει και DVB-T (η δικιά μου δεν είχε):
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1051571
Εγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα, αν και προσωπικά το θεωρώ ακόμα πολύ ακριβό. Στάνταρ βγάζουν πολύ κέρδος και θα μπορούσαν να το ρίξουν πολύ. Αν βρεις καμμιά προσφορά πουθενά σε 350 ευρώ... (και 37άρα πάντα, ε; 32άρα είναι μικρή.)
-
οποιος και αν είναι ο σκοπός δεν νοείται αγορά non full hd σήμερα.
ΜΟΝΟ 1080p και με Mpeg4 κωδικοποίηση. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οποιος και αν είναι ο σκοπός δεν νοείται αγορά non full hd σήμερα.
ΜΟΝΟ 1080pΦυσικά και νοείται.
- το περισσότερο περιεχόμενο το βρίσκεις εύκολα σε 720p,
- αν θες να κατεβάσεις κάτι από Internet, το τυπικό για hd είναι 720p,
- η απόσταση θέασης είναι αρκούντως μεγάλη για να μην έχει σημασία το full-hd.
και με Mpeg4 κωδικοποίηση.
Φυσικά και νοείται. Το NMT μου παίζει ό,τι θέλω από mkv κ.λπ. Ποιος νοιάζεται για το τι θα δείχνουν οι έλληνες broadcasters με το αδιάφορο περιεχόμενο, σε 3 χρόνια από τώρα; Εννοώντας, σε σύγκριση με αυτά που βρίσκεις σε dvd/br και Internet.
-
και χωρίς τηλεόραση νοείται με αυτά που δείχνουν...., το θέμα είναι τι παίρνεις με τα λεφτά σου
η προηγούμενη κράτησε 25! χρόνια, σου φαίνονται άνθρωποι να αλλάζουν κάθε 2-3 χρόνια?
το Σεπ λένε οι ιδιωτικοί να αρχίσουν τις εκπομπές σε 4 και τέσπα σε 2-3 χρόνια θα το έχουν κάνει σίγουρα και με πλήρη γεωγραφική κάλυψη, τι θα πει τότε στους γονείς του ο άνθρωπος πάρε ρε μάνα-πατέρα και αποκωδικοποιητή και απο αυτό το μαρκούτσι θα το ανάβεις απο το άλλο θα αλλάζεις κανάλια απο το ένα θα αλλάζεις αναλογικά όσο εκπέμπουν ταυτόχρονα1.κρίνε με τις ανάγκες αυτού που σε ρωτάει
2.δεν έχω δει ακόμα mpeg4 non 1080p -
Θενξ ε λοτ εβριμποντι.
-
πήρες τελικά?
ποια? -
Αυτή εδω ρε παιδιά πώς σας φαίνεται...;;;; Είχα πειστεί πως οι Plasma είναι ψιλοκαλύτερες και πήγαινα για Panasonic 42' , αλλα μόλις είδα αυτήν σε κατάστημα, έπαθα σοκ....!!!
help! τηλεορασεις hdtv !!