-
Ποιο ωρε?
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν δεν έχεις απαιτήσεις, πώς βλέπετε τις TurboX για την τιμή τους ;Eχω βάλει στο μάτι αυτή την 42αρα.
-
Την έχεις δει να παίζει?
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν δεν έχεις απαιτήσεις, πώς βλέπετε τις TurboX για την τιμή τους ;
Eχω βάλει στο μάτι αυτή την 42αρα.
Eιναι μια τηλεοραση που θα αγοραζε με κλειστα ματια ο Geo.
-
Δεν έχω απαιτήσεις ούτε 3ντια ούτε σμαρτοβλακειες ούτε τίποτα. Μεγάλη την θέλω και να βλέπω νορμάλ.
-
Να ξέρεις ότι όσο πιο μεγάλη, τόσο χειρότερη εικόνα αν δεν είναι καλή η τηλεόραση. Το Πλαίσιο δεν φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων του.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κρατα μωρε τα λεφτα σου για να παρεις κατι επωνυμο.
Τι θες, στο διμηνο πανω να ξεκινησει το πανελ τα δικα του/ο αποκωδικοποιητης να τα παιξει/ το ηχειο να τριζει/ να μπει σε σταντμπαι μοντ μεχρι του St. Penis .Aστο να παει στο διαλο.
-
Μήνυμα ελήφθη.
-
Με λίγη παρακολούθησε Σκρουτζ παίζουν τρομερές προσφορές ακόμα και στα μεγάλα μαγαζιά. Παίζουν ακόμα και προσφορές διάρκειας ωρών. Εγώ προκειμένου να αποφύγω λύσεις τύπου ΤουρμποΧ θα έβαζα παρακολούθηση στο Σκρουτζ 3-4 μοντέλα που με ενδιαφέρουν και όταν έβρισκα στην τιμή που θέλω θα χτύπαγα σαν την κόμπρα! Συν εγγραφή στα newsletters μαγαζιών που με ενδιαφέρουν μπας και πετύχαινα τίποτα σε κάτι midnight offers κτλ.
Πχ η τελεόραση που πήρα επανεμφανίστηκε μετά από μέρες (στο ίδιο μαγαζί που την πήρα, Public) και έχει 1399 και έως 36 άτοκες, ενώ την πήρα 17 του μήνα στα 999 και με 24 άτοκες.
-
Οριστε, με λιγο παραπανω μπατζετ.
-
Και το Praktiker είναι καλή λύση αν δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις γιατί έχει λίγο παλιότερα μοντέλα σε καλές τιμές. Είδα κάνα δυο καλές Samsung στο μαγαζί της Μεταμόρφωσης πρόσφατα.
-
τουρμποΧ μακριααααα, ουτε καλωδιο!
ενα hdmi καλωδιο πηρα μια φορα και πρασινιζε η εικονα -
Η LG γαμεί τελικώς! Πολύ δυνατό UI και το magic remote όλα τα λεφτά, ενώ είχε και γυαλιά μέσα που δεν το ανέφεραν πουθενά και σε κανένα μαγαζί. Έχει αδύναμο wifi βέβαια αλλά αυτό ας πούμε ότι διορθώνεται. Για εικόνα δεν έχω άποψη ακόμα γιατί τη δούλεψα ίσα ίσα να ανοίξει με μια εσωτερική κεραία και έχω βάλει να κατεβαίνει και Avatar 3D 32GB να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Το θέμα είναι ότι έχω κάνει κουβαδιά με τις διαστάσεις. Θέλει redecoration όλο το σπίτι για να τη χωρέσω.
-
Πως διορθωνεται το αδυναμο wifi??
Εμας μας εφεραν δωρο το avatar 3d blue ray και δεν συμαζευεται!! Και ειναι ονειρικο!!!
Αλλα αν η πχοιοτητα ενος καναλιου ειναι χαλια (πχ αντ1) εκει θα πονανε τα ματακια σου!!!
-
Θα αλλάξω μέρος στο router ή θα βάλω κάνα κεραιάκι. Σε SD τηλεοπτικό σήμα δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. Ξέρω τι θα δω.
-
ETH ρε τι wifi
-
ETH?
Φωτός?
-
AAA, ethernet ωρεεεεεεεεεεεεεε!!
-
Εμμμ μας εφαγαν οι συντομογραφιες!!!
-
Επειδή καθώς φαίνεται έχω θέμα με την καλωδίωση της κεραίας στο σαλόνι έχουμε σουπερ καλή δοκιμασμένη κεραία εσωτερικού χώρου να προτείνουμε πριν αρχίσω τις τρύπες και περικυκλώσω όλη την πολυκατοικία με καλώδια?
Χθες δοκίμασα πρόχειρα μία που έχω (απλό σύρμα στην ουσία, δεν παίρνει ρεύμα) και το ΝΕΡΙΤ HD ας πούμε δεν έπιανε.
help! τηλεορασεις hdtv !!