-
Καλύτερη ποιότητα το ενεργό 3D, πιο ξεκούραστο το παθητικό.
Geo f1 αυτές που συγκρίνεις είναι ακριβές, χωρίς να είναι τίποτα σπουδαίο. Δες κάτι σε Samsung ή Sony αν θες LED TV. Και έχεις πάντα στο μυαλό σου ό,τι θες BR 3D player.
iant και εγώ πλάσμα προτίμησα. 51 ίντσες Samsung στο χιλιάρικο. Πολύ καλή εικόνα, player, smart features κ.λπ. Άψογη συμπεριφορά στο IR/Burn in -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Καλύτερη ποιότητα το ενεργό 3D, πιο ξεκούραστο το παθητικό.
Geo f1 αυτές που συγκρίνεις είναι ακριβές, χωρίς να είναι τίποτα σπουδαίο. Δες κάτι σε Samsung ή Sony αν θες LED TV. Και έχεις πάντα στο μυαλό σου ό,τι θες BR 3D player.
iant και εγώ πλάσμα προτίμησα. 51 ίντσες Samsung στο χιλιάρικο. Πολύ καλή εικόνα, player, smart features κ.λπ. Άψογη συμπεριφορά στο IR/Burn inSoch, άμα είσαι και σε άλλο φόρουμ - σε διαβάζω... δεν έχεις το Samsung PS E6500 Plasma!!!
-
Ναι iant, και εκεί με το ίδιο nick. Αυτή έχω, 51Ε6500. Μια χαρά τηλεόραση, μια χαρά τιμή.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ναι iant, και εκεί με το ίδιο nick.Και εγώ εκεί με το ίδιο nick...
Αυτή έχω, 51Ε6500. Μια χαρά τηλεόραση, μια χαρά τιμή.
Για αυτό δύσκολα λες σε κάποιον να πάρει 47' και στα 1500€ !!!!
-
Έτσι είναι. Ειδικά όταν με 1600€ αγοράζει την Sony 55HX850 που είναι καλή επιλογή, εφόσον θέλει LED LCD.
Απλά ο φίλος έχει θέμα χώρου οπότε πάει για 46-47... -
πολλά δεν είναι;
ειδικά απ'τη στιγμή που οι τιμές αλλάζουν απ'τη μια μέρα στην άλλη -
Εξαρτάται πόσο ψηλά έχει κάποιος στις προτεραιότητές του την TV. Υπάρχει κόσμος που δίνει 2.500€ & 3.00€ για 65αρα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σε ευχαριστω meco.Ιαντ το επιπλο χωραει μεχρι 47..Τωρα ειμαι με μια 42 προπερσινο μοντελο αλλα λογω καποιων αλλαγων χρειαζομαι λιγο μεγαλυτερη.
Την 42αρα σκεφτομαι να την δωσω γυρω στα 500 και μετα να προχωρησω!Στο Electroworld έχουν προσφορά την Samsung 46ES8000 στα 1.599€ (με χρήση κουπονιού UET73532). Χαμηλότερη τιμή στο skroutz 1.675€
-
ρε παιδιά...
Τα Τοσιμπάκια έχουν το παρακάτ:
- Υποστηρίζει την τεχνολογία WiDi της Intel (Wireless Display) (μέσω αναβάθμισης λογισμικού από τον Μάιο)
κάτι που όπως βλεπω δεν έχουν οι άλλες.
τι ακριβώς γίνεται με δ'αυτο; είναι μοναχα για να στέλνει δεδομένα μεσω του Η/Υ πχ ε;
(ΒΑΡΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ)
-
ντρέπεστε;
-
Πιθανόν να αφορά στην ασύρματη ζεύξη εικόνας. Όλες όσες έχουν DLNA και ενσωματωμένη κάρτα δικτύου το υλοποιούν. Στη Samsung 51Ε6500 που έχω, βλέπω video από τον ΗΥ ασύρματα ΚΑΙ με Ελληνικούς .srt υποτίτλους.
ps. Πράγματι αυτό είναι: Connect your laptop to your TV wirelessly and enjoy all of your personal and online content on a big screen. With a notebook or an Intel-inspired Ultrabook
featuring Intel
Wireless Display, you can sit back and experience your favorite movies, videos, photos, online shows, applications and more in full HD on your TV with great image clarity and sound.
Από εδώ -
ευχαριστώ!
τι συζητάμε τοτε. βουρ για το Τοσιμπόνι
βέβαια θα πρέπει καποιος χριστιανός να με βοηθησει να το στήσω μετά αυτο, με αρκετά μεγαλη πιθανότητα να μην τα καταφέρω ποτέ και τελικά να μην το χρησιμοποιήσω, αλλά δε λέει κατι
με πώρωσες τωρα
-
λοιπον ενημερώθηκα:
οπως φαίνεται υπαρχουν τηλιοράσεις που δουλεύουν με το ασύρματο, αλλά δεν έχουν λέει το ειδικό μπλιμπλίκι για να δουλέψει και οπότε χρειάζεται κάτι σαν αυτό:
http://www.ebay.de/itm/W-LAN-Wlan-USB-D ... 2a1f5aad12
περιμένω απάντηση απο το μάστορα κι ετσι και αληθεύει, βουρ για το Τοσιμπάκι
θα βλέπω απευθείας τον Μίστερ Γουάιτ στη 40άρα χωρις να χρειαζεται να περνάω με στικάκια κλπ κλπ
-
Εγώ είχα ακούσει γι αυτά τα καινούρια συστήματα και δίπλα σε κάθε πρίζα κεραίας έβαλα και πρίζα ethernet.
(ασύρματο δεν θέλω ούτε τηλέφωνο)Σε 5 χρόνια που θα αλλάξω την CRT θα δούμε τι θα μας προσφέρει η τεχνολογία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ είχα ακούσει γι αυτά τα καινούρια συστήματα και δίπλα σε κάθε πρίζα κεραίας έβαλα και πρίζα ethernet.
(ασύρματο δεν θέλω ούτε τηλέφωνο)Σε 5 χρόνια που θα αλλάξω την CRT θα δούμε τι θα μας προσφέρει η τεχνολογία.
λεονπ τέτοιο μακροχρόνιο πρόγραμμα ούτε ο μπενι δεν ανακοινωσε σήμερα!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
λοιπον ενημερώθηκα:οπως φαίνεται υπαρχουν τηλιοράσεις που δουλεύουν με το ασύρματο, αλλά δεν έχουν λέει το ειδικό μπλιμπλίκι για να δουλέψει και οπότε χρειάζεται κάτι σαν αυτό:
θα βλέπω απευθείας τον Μίστερ Γουάιτ στη 40άρα χωρις να χρειαζεται να περνάω με στικάκια κλπ κλπ
Και τι άλλο είπε ο μάστορας - θα βλέπεις και >= 720ρ;
-
μπορει να επισημαινω το προφανες, αλλα ας το ξαναπω για να υπαρχει..
Για να μπορεσετε να παρακολουθησετε HD και FullHD, θα πρεπει η πηγη απ την οποια θα σερβιρετε το περιεχομενο, να τρεχει DLNA server. Αν ολα αυτα ειναι ασυρματα και το ρουτερακι σας βρισκετε λιγακι μακρυα, θεωρειται σχεδον απιθανο να παρακολουθησετε κατι σε 1080p με DTS και τα σχετικα.
720p ομως, σχεδον παντα, απροβληματιστα!
Ξαναεπισημαινω το προφανες, λεγοντας πως μιλαμε παντα και μονον για WirelessN! -
Έτσι ακριβώς όπως τα γράφει ο φίλος tm. Με την υποσημείωση πως μερικές υλοποιήσεις DLNA δεν εμφανίζουν υποτίτλους .srt καθώς δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο. Μερικοί κατασκευαστές π.χ. Samsung το έχουν προσαρμόσει και δουλεύει.
-
στην κατηγορία που ανήκει η UE37ES6100 τι άλλο υπάρχει μέχρι 650-700€(βαριά βαριά)?
απόσταση θέασης 2-3μ (δεν με ενδιαφέρουν οι ιντσες τοσο πολύ)
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
λοιπον ενημερώθηκα:
οπως φαίνεται υπαρχουν τηλιοράσεις που δουλεύουν με το ασύρματο, αλλά δεν έχουν λέει το ειδικό μπλιμπλίκι για να δουλέψει και οπότε χρειάζεται κάτι σαν αυτό:
Και τι άλλο είπε ο μάστορας - θα βλέπεις και >= 720ρ;
κοιτα, έτσι και επιβεβαιωθεί το 720 (περιμένω απάντηση), τότε δε με πολυπειράζει. αυτό που θέλω ειναι να τελειώνω με τα πράγματα που θέλω γρήγορα και χωρίς κοπο. εννοώ... κάθομαι να φάω και θέλω να βάλω μεσα σε μισό λεπτό το επεισόδιο να παίζει με υποτιτλους κλπ κομπλέ.
δε θα είναι σε HD; ακόμα καλύτερα
αν πια θα έχω τοσο καημό σε ορισμένες περιπτώσεις, θα κοτσάρω το hdmi και τέλος
EDIT
μολις μου έστειλε το μαστόρι και λέει οτι παίζει μονο με το dongle της Τοσίμπας = 50 ευρώπουλα
help! τηλεορασεις hdtv !!