-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του X-Box 360...!με γεια!
και γω ασχολουμαι με το δευτερο ps2 που αγορασα... α ρε σονυ με τα ωραια σου...
-
Το 360 το πούλησα...
Πλέον αναμένω (όποτε βγει) το PS..3
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 360 το πούλησα...Πλέον αναμένω (όποτε βγει) το PS..3
Γιατι τοσο γρηγορα...?
Εγω εκτος του οτι περιμενω το PS3,περιμενω να βγει και κανα αλλο παιχνιδι στο 360... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 360 το πούλησα...Πλέον αναμένω (όποτε βγει) το PS..3
γιατι το πουλησες?
-
Το βαρέθηκα...γενικά είμαι φαν των Playstation.
[edit]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το βαρέθηκα...γενικά είναι φαν των Playstation.Ετσι ....Ετσι......
-
εγω θα περιμενω να βγει.. και βλεπουμε. αν βγει, κανω test drive και γουσταρω, θα το πουλησω και εγω το 360 και θα παρω ps3
προς το παρον ομως, αποφασισα να αγορασω ενα παιχνιδι στο 360, και ειμαι μεταξυ των far cry insticts και perfect dark zero.. γνωμες; ποιο απ'τα δυο;
(οχι, δε θελω ν'αγορασω και τα δυο ) -
Το παιχνίδι αρχίζει
Φθινοπωρινό ντεμπούτο σε δύο εκδόσεις για το Playstation 3Το PS3 θα βρεθεί στο επίκεντρο της Electronic Entertainment Expo στο Λος Αντζελες
Προηγούμενο άρθρο:
Για το Νοέμβριο αναβάλλεται η κυκλοφορία του Playstation 3 (15/3/2006)
Η νέα γενιά της παιχνιδομηχανής Playstation θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά στα μέσα Νοεμβρίου, σε δύο εκδόσεις με σκληρούς δίσκους σε διαφορετικές χωρητικότητες, ανακοίνωσε η Sony Computer Entertainment. H εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά και το νέο χειριστήριο της κονσόλας, εξοπλισμένο με αισθητήρες κίνησης.Το PS3 θα βρίσκεται στα ιαπωνικά καταστήματα στις 11 Νοεμβρίου και στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, ανακοίνωσε η Sony σε συνέντευξη Τύπου αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις: Η πρώτη με σκληρό δίσκο 20 GB και τιμή 499 δολάρια (390 ευρώ) και η δεύτερη με σκληρό των 60GB και τιμή 100 δολάρια υψηλότερη (78 ευρώ).
Οι τιμές αυτές καθιστούν τη νέα κονσόλα την ακριβότερη που έχει παρουσιαστεί ως σήμερα. Συγκριτικά, το αντίστοιχο Xbox 360 της Microsoft, που βρίσκεται στα αμερικανικά καταστήματα από το Νοέμβριο, κοστίζει 299 δολάρια για τη βασική έκδοση και 399 για την πλήρη.
Η Sony επέδειξε τη Δευτέρα και το νέο, ασύρματο τηλεχειριστήριο του Playstation, το οποίο μοιάζει αρκετά με το παλιό, είναι όμως ασημί αντί για μαύρο. Η βασική αλλαγή είναι η ενσωμάτωση αισθητήρων που αναγνωρίζουν έξι είδη κινήσεων. Στην επίδειξη, εκπρόσωπος της εταιρείας πιλόταρε ένα μαχητικό αεροσκάφος κουνώντας το χειριστήριο στον αέρα.
Το μεγαλύτερη μέρος της δίωρης παρουσίασης αφιερώθηκε στα νέα παιχνίδια της κονσόλας, ανάμεσά τους μια έκδοση υψηλής ευκρίνειας του Grand Turismo καθώς και το Heavenly Sword.
Το PS3 βασίζεται στο τσιπ Cell, το οποίο διαθέτει εννέα πυρήνες επεξεργασίας, έξι περισσότερους από ό,τι στον επεξεργαστή του Xbox 360. Διαθέτει επίσης DVD νέας γενιάς Blu-ray, ασύρματες δυνατότητες Bluetooth και Wi-Fi, καθώς και θύρα δικτύου Ethernet. Υποστηρίζει επίσης USB, Sony Memory Sticks και κάρτες μνήμης flash.
Η παρουσίαση της Sony έρχεται μόλις δύο ημέρες πριν από την έναρξη της Electronic Entertainment Expo (E3) στο Λος Αντζελες, πεδίο ανταγωνισμού και μάχης για την αγορά βιντεοπαιχνιδιών.
Την Τρίτη η Microsoft παρουσιάζει νέους τίτλους για το Xbox 360, ενώ και η Nintendo θα επιδείξει τη νέα κονσόλα της Wii (προφέρεται ουί), το οποίο επίσης διαθέτει ένα μακρόστενο ασύρματο χειριστήριο το οποίο ο παίκτης μπορεί να κουνά στον αέρα ως ρακέτα ή σπαθί.
news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press
-
Μάλιστα... Δηλ. το PS3 θα κάνει κανένα 500άρικο στις ελληνικές 'αλυσίδες'. Θα 'χει τουλάχιστον κανένα χειριστήριο ή θα το πουλάνε 'γυμνό' και επίσης θα παίζουν τα παλιότερα (από PS1 &2) παιχνίδια;
-
ε τα κλασικα ενα χειριστηριο και θα παιζει παιχνιδια του ps2...
-
Δηλ τα Χριστούγεννα θα κάνουμε δώρο στον εαυτό μας ένα 3άρι... niceee...!
Πω πω φαντάζομαι το GT(5) πώς θα είναι... -
...500αρι τελικα....
-
Περίμενες κάτι διαφορετικό?
-
20 GB και τιμή 499 δολάρια=390 ευρώ
60 GB και τιμή 599 δολάρια=499 ευρώΣυγνώμη αλλά μπορείτε να πάρετε και αυτό με τον 20άρη δίσκο.
Εγώ πάντως θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν. Οταν βγει το GT5 θα με χάσει ο έξω κόσμος... -
Οι δυο θύρες HDMI εγιναν μια και από θυρες ethernet έμεινε μια ....έπεσε κόψιμο δηλαδή ....... στο κόστος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
60 GB και τιμή 599 δολάρια=499 ευρώΣυγνώμη αλλά μπορείτε να πάρετε και αυτό με τον 20άρη δίσκο.
Εγώ πάντως θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν. Οταν βγει το GT5 θα με χάσει ο έξω κόσμος......Θα εχει και αλλες διαφορες πιστευω. Αν ειναι μονο ο σκληρος καλη και η light εκδοση!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Εγώ πάντως θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν. Οταν βγει το GT5 θα με χάσει ο έξω κόσμος......Θα εχει και αλλες διαφορες πιστευω. Αν ειναι μονο ο σκληρος καλη και η light εκδοση!
αυτός που δεν έχει τα ευρώ θα κάνει κάποιες παραχωρήσεις..
-
-
-
πόσο θα έχει είναι το θέμα...
πάντως εάν πέσει καμια 100αρού το 360 θα το ξαναπάρω.
PS3 vs X-Box 360