-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε κοψε τον Τριανταφυλοπουλο ΛΑΙΜΑΙ.
Οριστε σε διορθωσα. Μαθετε ορθογραφια λαιμαι
βρε καλως τον red army ,για κανε και μια βολτα απο το αλλο θρεντ...ξερεις εσυ αυτο με την πορτοκαλι μπαλλα...ετσι ρε παιδακι μου για να μας πεις τη γνωμη σου
-
ΤΕΛΟΣ
-
ΗΡΑΚΛΗΣ Πρωταθλητής
-
αυτά ειναι τα λεγόμενα 'γλυκά' πρωθληματα.
αξιος
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Αθλος, αν λαβουμε υποψη τα δεδομενα.
Ιδιαιτερα συγχαρητηρια στο Λεωνη, που πετυχε την ιδανικη εξοδο.
Στον ΑΡΧΗΓΟ, που εδειξε στο ται μπρεικ τι σημαινει ηγετης.
Και στον Νιλσον, που αν και σημερα δεν ηταν καλος, εφερε την ομαδα μεχρι εδω. -
Εξωαγωνιστικα:
Ολα τα λεφτα ο Κραβαρικ να δινει παλμο στον κοσμο.
Ο Λεωνης παραληρημα καταγγελιων live στην TVΑγωνιστικα:
Πολυ καλο ματς σημερα. Η πτωση στο σερβις και στην επιθεση του Ηρακλη, οδηγησε σε πολλες φασεις με τη μπαλα πολλη ωρα στον αερα.
Μας εβγαλαν την ψυχη, αλλα καλυτερα ετσι, τα 3-0 δεν τα ευχαριστιομασταν. -
μπραβο στον ηρακλη!
ο λεωνης τα παιξε?
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπραβο στον ηρακλη!ο λεωνης τα παιξε?
καλά τα λέει!!!!
ίσως να μην ανέφερε ονόματα αλλά εδώ που φτάσαμε (να τον διώχνουν) είναι δύσκολο να κρατηθείς!
-
Πολύ ωραίο παιχνίδι και 1000 μπράβο στον Ηρακλή. Πανάξιος πρωταθλητής.
Ανέτρεψε δύο φορές το πλεονέκτημα έδρας. Μάγκας. -
-
1000 μπράβο στον Ηρακλή! Με 2 φορές μειονέκτημα έδρας και με παίκτες πολύ λιγότερο ονόματα από τους αντιπάλους του (τον ΠΑΟ τουλάχιστον), απέδειξε πόσο ομαδικό είναι το άθλημα.
O Μπρούκς ρε παιδιά τι πίνει ? Στην ηλικία του άλλοι παίζουν στη Βουλιαγμένη στην πλαζ
Κρίμα για τον ΠΑΟ διότι φέτος τελικά δεν είχε ομάδα, όπως αποδείχθηκε και στο CL.
-
**E-O
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
ΗΡΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΛΕΩ:
ΔΕ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!
ΛΑ-ΛΑ
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ-ΛΑ-ΛΑΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΒΑΡΙΑ!**
-
Hσουν στο γηπεδο ε;
-
When the going gets tough, the tough gets going
Aυτο λενε οι φιλοι μας οι Αμερικανοι, αυτο αποδεικνυει συνεχεια αυτη η ομαδα.
Να μην πω καλυτερα τι ακουσαμε απο περσι πριν ακομα κατεβουμε απο τα αεροπλανα της Ρωμης. Ενισχυθηκαν (ως προς το μπατζετ) και οι απαταιωνιοι...
Ηδη ομως οσοι μπορουσαν να δουν, εβλεπαν οτι στον δυσκολοτερο ομιλο απο καταβολης διοργανωσης ο Ηρακλης εκανε εντυπωσιακες νικες στο CL και με την αλλαγη του Σολτις με τον Ιντι, η ομαδα εδειχνε πολυ δυνατη. Παρ'ολα αυτα οι γλωσσες δεν μπηκαν μεσα.
Πρωτα ο γαβρος:
και ακολουθησε ο βαζελος. Στον παγκο ειχε τον διεθνη Λαππα, βασικους 2 φιρμες της Βραζιλιας και τον πρωτο σκορερ επι χρονια της Α1. Αλλα το ειπαμε, να μην το ξαναλεμε. ΠΛΕΟΝ η βαρια φανελλα στο αθλημα ειναι η κυανολευκη
Ευγνωμονω απο βαθους καρδιας τον Μποτσο, τον Φανουρη Μπρουκς και τον Αλεκο. Ας τον αφησουν να δουλεψει στην ομοσπονδια να δουμε κι εκει θαυματα
ΥΓ Οχι δεν πηγα. Ειπα να αλλαξω σπιτι και μου εχει φυγει ο πατος . Τα ξαδερφακια σου λαλησαν; Ασε καλυτερα, δε μιλαω γιατι δεν ειναι απλη η κατασταση Παντως αξιοι!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα ξαδερφακια σου λαλησαν; Ασε καλυτερα, δε μιλαω γιατι δεν ειναι απλη η κατασταση Παντως αξιοι!Δεν εχω μιλησει, ειμαι και εγω στο τρεξιμο με το πολο. Να φανταστεις χθες προλαβα απο την απονομη και μετα γιατι ειχαμε φιλικο που δε μπορουσα να το σφαξω Αλλα φανταζομαι θα μιλησε ο πατερας μου, οχι βεβαια οτι θα πηγαινε η κουβεντα στα εσωτερικα της ομαδας. Εξαλλου τι νοημα εχει, η κουπα ηρθε και ειναι ωρα για χαρα. Ασε που ειμαι σιγουρος οτι ο Αλεκος θα επανελθει, οι μεγαλες αγαπες μενουν.
-
Οχι μονο αυτο, αλλα την αγαπη και την εμπιστοσυνη που βρηκε στον Ηρακλη απο την πρωτη στιγμη δεν πιστευω να τα βρει πουθενα.
Και μπορει η διοικητικη θεση του Σακη να του εκανε και κακο στη φημη, γιατι ενω του αξιζει να ειναι θεός του συλλογου, τωρα εχει και πολλες έχθρες.Το ερωτημα ηταν (και ειναι): Θελουμε τιτλους και χαρες σε ενα αθλημα ή αξιοπρεπη μετριοτητα σε ολα; Οι Λεωνηδες (και οι περισσοτεροι οργανωμενοι, αλλα και μη οπως εγω) ψηφιζω το πρωτο. Και ας χασει το πολο απο τη Χιο και ας πεσει. Τα πρωταθληματα δεν αλλαζονται.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ερωτημα ηταν (και ειναι): Θελουμε τιτλους και χαρες σε ενα αθλημα ή αξιοπρεπη μετριοτητα σε ολα; Οι Λεωνηδες (και οι περισσοτεροι οργανωμενοι, αλλα και μη οπως εγω) ψηφιζω το πρωτο. Και ας χασει το πολο απο τη Χιο και ας πεσει. Τα πρωταθληματα δεν αλλαζονται.Αυτο ειναι το θεμα τελικα της κοντρας; Οτι στραγγιζει το βολεϊ τα λεφτα; Αν ναι, νομιζω οτι ειναι αδικο γιατι απο οσο ξερω το βολεϊ παντα φροντιζε να βρισκει (καποια) λεφτα απο χορηγιες συν το οτι, ας ειμαστε ρεαλιστες, και να ηθελε το πολο να κανει δυο βηματα μπροστα δεν μπορει με τιποτα γιατι το επιπεδο των Σαλονικιων πολιστων ειναι χαλια. Θελει μισο εκατομυριο ευρο μπατζετ για να παρει ξενους ή Αθηναιους και αν (οπως βλεπουμε απο τον Πανιωνιο)...
Παντως εκτιμω οτι την Χιο θα την κερδισει και θα μεινει Α1 γιατι πιστευω οτι οι Χιωτες προτιμουν τον Πανιωνιο απο τα Χανια για αντιπαλο στα πλεϊ οφ.
-
με τον προπονητή τι εγινε;
φεύγει; -
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
με τον προπονητή τι εγινε;
φεύγει;
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ