-
Τα δεδομενα ειναι:
- Ο Μποτσο πρεπει να βρισκεται μεσα στην ομαδα πασει θυσια. Ειναι ενας χρυσος ανθρωπος, γεννημενος νικητης και πραγματικος ηγετης.
- Οταν ο ανταγωνισμος εντος παιζει με Πανταλεων, μια χαρα ειναι.
- Η εθνικη λιγο με νοιαζει στην παρουσα φαση, κυριως γιατι ηθελημενα στερηθηκε 2-3 χρονια τις υπηρεσιες του Αντρέι, για να μη χαλασει τις καρδιες των γάβρων
-
'Oτι παίζεται με τα χέρια είμαι μ@λ@κί@'
Μείνετε στο ποδόσφαιρο λοιπόν! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
'Oτι παίζεται με τα χέρια είμαι μ@λ@κί@'Nα υποθεσω οτι μιλας ως ειδικος;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
'Oτι παίζεται με τα χέρια είμαι μ@λ@κί@'
Nα υποθεσω οτι μιλας ως ειδικος;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Mιλησε κανεις για βόλλεϋ;
Ε ρε γλεντια!
O Hρακλής δεν είναι που είναι αήττητος και πρώτος???
Η Βαθμολογία (σε οκτώ αγώνες):
1.Παναθηναϊκός 20 21-6
2.Ηρακλής 20 23-10
3.Λαμία 17 19-11
4.Ολυμπιακός 15 19-10
4.ΕΑΠ 14 18-15
5.ΠΑΟΚ 14 18-15
6.Παγκράτι 11 15-17
7.Πανελλήνιος 9 13-17
8.Ορεστιάδα 8 12-20
9.Εθνικός Αλεξ. 7 13-22
10. ΑΕ Νίκαια 5 9-22
11.Πανερυθραϊκός 2 5-24http://www.sport24.gr/html/ent/242/ent.94242.asp
Αν κάνω κάπου λάθος...
-
Δεν ξερει ο Μεκο, δεν ειναι γρια.
Το ξερουμε πως μας νικησατε και η χρονια σας μπορει πλεον να αποκαλειται επιτυχημενη. Ισως με καμια καλη κληρωση να προχωρησετε και στο κυπελλο κανα γυρο -
Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε λίγο ακόμα...
Άλλωστε με γριούλες δεν τα βάζω,θέμα αρχών και ανατροφήςΠέρα από την πλάκα δεν είπα πουθενά ότι ο Παο είναι καλύτερος από τον Ηρακλή
Απλά πρώτος...ακόμα αν και οι μασέλες ακούγονται σε απόσταση αναπνοής
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ξερει ο Μεκο, δεν ειναι γρια.
Το ξερουμε πως μας νικησατε και η χρονια σας μπορει πλεον να αποκαλειται επιτυχημενη. Ισως με καμια καλη κληρωση να προχωρησετε και στο κυπελλο κανα γυροΑς ελπίσουμε ότι δεν παίζει ο Εργοτέλης Βόλλευ..
-
Ρε γαμώτο κι εγώ που νόμισα πως άνοιξε θέμα για βόλεϊ τώρα που σκέφτομαι να το ξαναρχίσω λίγο...
Τελικά ο Αντίλογος έγινε για τους λόγους που νομίζουμε, ή για να ξαλαφρώσει η αυτοκίνηση από το USA vs. RoW και να μείνει μόνο το Alfa Romeo - Γερμανία, καθώς και να βρεθούν νέα ρίγκ, πχ εδώ το ΟΣΦΠΑΟ;
Στην πυρά... (κοινώς στο διάολο)
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε λίγο ακόμα...
Άλλωστε με γριούλες δεν τα βάζω,θέμα αρχών και ανατροφήςΠέρα από την πλάκα δεν είπα πουθενά ότι ο Παο είναι καλύτερος από τον Ηρακλή
Απλά πρώτος...ακόμα αν και οι μασέλες ακούγονται σε απόσταση αναπνοής
Εγω μας βλεπω ισοβαθμους και στον δευτερο γυρο θα κοπιασουν απο το Κατσανειο οι (απατ)αιωνιοι, ενω η συμπαθης οικολογικη ομαδα εχει να παει Κατσανειο και Ρεντινγκ...
-
αιντα ηρακλαρα!!! το μονο αθλημα που τους παραδεχομαι!!
-
Ειμαστε και 6 χρονια σερι πρωταθλητες στην παλη!
-
Τι μου θυμισες
Στο πεταλο του Καυτατζογλειου πριν πολλα χρονια με τον μπαμπα, τον θειο μου, το μαξιλαρακι, τα σπορια, την ιδια παρεα που συχναζε στο ιδιο σημειο της κερκιδας καθε Κυριακη, τα βαρελια με το κρυο νερο οπου κρυωναν τα αναψυκτικα και εγω μικρο παιδακι να βλεπω (οπως και ολοι) τα μαγικα του Βασιλη... -
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Έλληνα (και βασικού!) παίκτη του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν από τον χθεσινό αγώνα βόλεϊ: «Πάμε με προβλήματα στη Γλυφάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, αλλά θα το παλέψουμε. Το μόνο που κάνω είναι να μιλώ συνέχεια στους συμπαίκτες μου για να μη χάσουμε με πολλά»! Ναι, ακριβώς αυτά έλεγε ο παίκτης, ο οποίος ήταν χθες από τους καλύτερους! Και μετά το εκκωφαντικό 3-0, αποδεικνύεται ότι σε ματς ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού, νικητής πριν από το ματς δεν υπάρχει! http://www.tanea.gr
Και σήμερα πάντως το ρεπορτάζ για την συγκλονιστική αυτή νίκη του Ολυμπιακού,η οποία έχει αφήσει άφωνο όλον τον πλανήτη,παραμένει πλούσιο...
Στα ,με μια ημέρα καθυστέρησης, του ΒΕΡΓΙΝΑ TV ** ο Παναγιώτης Τόκος δήλωσε:''Ο Ολυμπιακός άγγιξε την τελειότητα''**
Την ίδια ώρα στο **TV MAGIC **και στην εκπομπή του κ.Κώστα Σαμοθράκη,η γνωστή αστρολόγος Δήμητρα Παπανικοπούλου δήλωνε:''Το γεγονός ότι σήμερα είμαι σε θέση να εκφράσω μια αστρολογική άποψή ή μια πρόβλεψη, οφείλεται στις προσπάθειες που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, τη σκληρή μελέτη και εργασία, τις θυσίες και τον αγώνα να επανέλθει η αστρολογία σαν όρος αλλά και σαν σημαντική επιστήμη, στα επίπεδα που της αξίζει, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Έχω προσφέρει πολλά. Ανάμεσα στις άλλες τιμητικές διακρίσεις που δέχτηκα με ιδιαίτερη συγκίνηση, η AFA με τίμησε με το βραβείο για την αναγνώριση της τεράστιας συνεισφοράς μου στον τομέα της αστρολογίας.Στη συγκεκριμένη περίπτωση την τριάρα του Γαύρου την είχα προβλέψει.Μάλιστα είχα πει ότι και τα 3 σετ θα κριθούν στις λεπτομέρειες και ότι αν ο Χριστοφιδέλης δεν βάλει 18 πόντους με 67%υποδοχή να μην με λένε Δήμητρα.
Τέλος συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στα γραφεία της INTRACOM Α.Ε εστειλαν οι:Michael Schumacher(λόγω VODAFONE),Giorgakis Papandreou(του το είπε η μαμά του),Κώστας Λαλιώτης,Βαγγέλης Μειμαράκης,Νίκος Χατζηνικολάου,τα μέλη Pele&Maradona κ.α
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως ο Παο δεν εχει καλη ομαδα. Μπορει να ειχε παρει ολα τα παιχνιδια στην Ελλαδα ,αλλα τα επαιρνε με δυσκολια.Ναι δεν εχει καλή ομάδα, γι' αυτό είναι πρώτος εδώ και 8 αγωνιστικές, έσπασε το αήττητο σερί του Ηρακλή, και είχε χάσει μόνο 3 σετ σε 7 αγώνες (εσύ και ο Ηρακλής τα 3πλάσια)!Πολύ δύσκολα!
ΟΜΩΣ δεν ειναι μονο η μεγαλη διαφορα που εχουν ως ομαδες. Ειναι η ιστορια που εχουν. Τι σχεση μπορει να εχει η φανελα του Ολυμπιακου με του Παο? Απο την μια εχουμε τον παντοτινο αυτοκρατορα του Ελληνικου βολευ που εχει και 2 ευρωπαικα και συμμετοχες σε final four και απο την αλλη τον πελατη του. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο Ολυμπιακός είναι η πιο ιστορική ελληνική ομάδα στο βόλευ. Αλλά φέτος καλύτερη ομάδα έχει ο Παναθηναικός.
Πριν 12 μέρες συμφωνούσες και συ πάντως:>Παντως φετος στο βολευ εχετε καλη ομαδα και καλυτερη απο την δικη μας. Εχετε βεβαια ενα πρωην δικο μας παικταρα. Τον Γκομεζ. Ηθελα να 'ξερα ποιος παραγοντας σαινι τον εδιωξε.ΥΣ: Και ο Παναθηναικός είχε μια σημαντική απουσία (Μαρσελο ο πασαδορος αν δεν κάνω λάθος)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αλλά φέτος καλύτερη ομάδα έχει ο Παναθηναικός.Σσσστ...πιο σιγά,έχουμε και γριές εδώ μέσα που ακούνε.
**Προς το παρόν **κι εγώ αυτό πιστεύω.Παρά την ήττα από τον άλλο (απατ)αιώνιο(ε ρε greo μεγάλε!)
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αλλά φέτος καλύτερη ομάδα έχει ο Παναθηναικός.
Σσσστ...πιο σιγά,έχουμε και γριές εδώ μέσα που ακούνε.
Καλυτερη απο τον Ολυμπιακό εννοω!!Ο Ηρακλης έχει ακόμη καλύτερη όμως!!Ελπίζω η συνέχεια να με διαψεύσει!
-
edit
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε γαμώτο κι εγώ που νόμισα πως άνοιξε θέμα για βόλεϊ τώρα που σκέφτομαι να το ξαναρχίσω λίγο...Τελικά ο Αντίλογος έγινε για τους λόγους που νομίζουμε, ή για να ξαλαφρώσει η αυτοκίνηση από το USA vs. RoW και να μείνει μόνο το Alfa Romeo - Γερμανία, καθώς και να βρεθούν νέα ρίγκ, πχ εδώ το ΟΣΦΠΑΟ;
Στην πυρά... (κοινώς στο διάολο)
Η πρώτη ειδική μπάλα για πετοσφαίριση κατασκευάστηκε το 1900. Η Διεθνής Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ιδρύθηκε το 1947 στο Παρίσι, όπου διαμορφώθηκαν και οι πρώτοι διεθνείς κανονισμοί. Η Πετοσφαίριση ανδρών και γυναικών εντάχθηκε στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων το 1964 στο Τόκυο.
Το αγώνισμα άρχισε να καλλιεργείται στην Ελλάδα από τους συλλόγους της Αθήνας το 1922, με πρώτο τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο, ενώ παράλληλα συμπεριλήφθηκε και στο πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων του στρατού. Πρώτος διδάξας του αθλήματος στην Ελλάδα θεωρείται ο τότε γυμναστής και διευθυντής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, Αναστάσιος Λευκαδίτης.Το πρώτο πρωτάθλημα ανδρών έγινε το 1925 στην Αθήνα και το αντίστοιχο των γυναικών το 1926 στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το 1936, όπου πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Πανελλήνιος. Tο 1968 καθιερώθηκαν τα εθνικά πρωταθλήματα σε μορφή τουρνουά. Ένα χρόνο αργότερα, το 1970, ιδρύθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), καθώς επίσης και η Α’ εθνική κατηγορία ανδρών.
Στις γυναίκες το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε το 1971 στη Θεσσαλονίκη.
Τον Νοέμβριο του 2005 ο αγνός κόκκινος φίλαθλος Red army7 πανηγύρισε τόσο έξαλλα τη νικη του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναικού με 0-3,που άνοιξε νέο τόπικ στο φορουμ 4Τ για να την γιορτάσει μόνος του και παράλληλα για να την''πει'' και στους βάζελους που συνεχίζουν μάλιστα να μην ζητούν συγγνώμη από τον Ιεροκλή Στολτίδη,που σακάτεψε έναν Νορβηγό ξυλοκόπο,με αποτέλεσμα ο GTI_να γράφει ό,τι μαλακία του κατεβαίνει και ο GeorgeTabs να διαολοστέλνει,γιατί τώρα που σκέφτεται να ξαναρχίσει το βόλευ είδε φως και μπήκε,αλλά τελικά μάπα το καρπούζι,δηλαδή το τόπικ.
Παραπάνω παραθέτω την ιστορία της Ελληνικής Πετοσφαίρισης πάνω κάτω,για να ξεκινήσουμε μια σοβαρή συζήτηση ώστε να μην καταλήξουμε στα καζάνια της κολάσεως.
-
Eφοσον τα ρεκορ ειναι για να γινονται, η ομαδα των ρεκορ στην ελληνικη πετοσφαιριση, εκανε ενα ακομη: 25-6 πηρε ενα σετ με τη Νικαια διαφορα που αποτελει ρεκορ με το συστημα χωρις αλλαγες.
Ηρθε και η κακομοιρη πρωταθλητρια Ισπανιας και δεν επαιξε ουτε μια ωρα! Αισχος!
Ο αλλος μας εκπροσωπος στο CL πηγε να παιξει στη Μοσχα. Ο εκφωνητης της ΕΡΤ τους ειπε οτι ο Ολυμπιακος ειναι με διαφορα η καλυτερη ομας.
Και η Ρωσοι βαλανε το σημα της καλυτερη ομαδας:
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ