-
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΡΑΛΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ν/Α.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
-
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΡΑΛΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ν/Α.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
-
-
Τιποτε το νεωτερο.δεν βλεπω ενδιαφερον για πολλα κυβικα
-
Δεν κάνει για ράλι. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να συμμετάσχει καν. Διότι, σύμφωνα με το άρθρο 255.5.1.8.3 του Παραρτήματος J, αυτοκίνητα με πάνω από 2500 κυβικά και πάνω από 4 βαλβίδες στον κύλινδρο (όπως και πάνω από 3000 κυβικά με 2 βαλβίδες στον κύλινρο) δεν επιτρέπεται να τρέχουν σε ράλι. Η FIA έβγαλε αυτό τον περιορισμό για να μην τρέχουν σε ράλι αυτοκίνητα που μπορούν να βγάζουν πάνω από 300 άλογα, όπως η Ε36 Μ3 βγάζει 321 και η Ε46 Μ3 βγάζει 343.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν κάνει για ράλι. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να συμμετάσχει καν. Διότι, σύμφωνα με το άρθρο 255.5.1.8.3 του Παραρτήματος J, αυτοκίνητα με πάνω από 2500 κυβικά και πάνω από 4 βαλβίδες στον κύλινδρο (όπως και πάνω από 3000 κυβικά με 2 βαλβίδες στον κύλινρο) δεν επιτρέπεται να τρέχουν σε ράλι. Η FIA έβγαλε αυτό τον περιορισμό για να μην τρέχουν σε ράλι αυτοκίνητα που μπορούν να βγάζουν πάνω από 300 άλογα, όπως η Ε36 Μ3 βγάζει 321 και η Ε46 Μ3 βγάζει 343.Στο Βελγιο πώς τρέχει η Porsche GT3 σε ραλί?
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Στο Βελγιο πώς τρέχει η Porsche GT3 σε ραλί?Οχι σε Ομάδα Α ή Ν (εξάλλου δεν έχει καν δελτίο αναγνώρισης Α ή Ν αλλά GT2). Προφανώς με βάση κάποιους εθνικούς κανονισμούς (πχ. τα GT2 τρέχουν σε ράλι -δεν ξέρω ακριβώς)
-
Βρε Νάσσο και η μπέμπα του Παντελάκη πώς έχει τρέξει σε ράλλυ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Νάσσο και η μπέμπα του Παντελάκη πώς έχει τρέξει σε ράλλυ?Ελα ντε
-
Όπως και η άλλη του Κρητικού, Κορακάκης νομίζω λέγεται...
-
Έχω την εντύπωση ότι η μπέμπα του Παντελάκη είναι πρώην Τζαβίδα. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με) Aυτή λοιπόν πρέπει να είναι 3.000 κυβικά που έβγαζε αρχικά 280 άλογα και όχι από τις τελευταίες 3.2 που έβγαζαν 320 άλογα. Πρόκειται για δύο διαφορετικά μοτέρ. Πιο συγκεκριμένα:
M3 S50 6 cylinder 286 HP 1994 - 1996
M3 S52 6 cylinder 321 HP 1996 - 1997 -
δηλαδή με τα 286ps τρέχεις κανονικά;
-
Διαβάστε λίγο προσεκτικότερα. Εγραψα αυτό ακριβώς που λέει το άρθρο 255.5.1.8.3 του Παραρτήματος J:
*5.1.8.3 Περιορισμοί στα Ράλι
O αριθμός των κυλίνδρων του κινητήρα περιορίζεται στους 6.
α Για αυτοκίνητα με ατμοσφαιρικούς κινητήρες:
Ο κυλινδρισμός περιορίζεται σε: 3000 cc για κινητήρες με δύο βαλβίδες ανά κύλινδρο και 2500 cc για κινητήρες με πάνω από 2 βαλβίδες ανά κύλινδρο.*
-
Aυτη την απορια με την μπεμπα του Παντελακη στο Παλλαδιο αν θυμαμαι,την ειχα και εγω.
Οντως κανονικα δεν θα επρεπε να τρεχει με τους ισχυωντες κανονισμους στην Ελλαδα....
Νασο,αν μαθεις κατι,πες το.
Γαλλια ,γερμανια τρεχουν στην κατηγορια GT,δηλαδη κουπε αυτοκινητα
(μ3,πορσε 911,Z3M,κ.α.)Δεν πιανουν φυσικα τη γενικη,ουτε τα S1600. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Νάσσο και η μπέμπα του Παντελάκη πώς έχει τρέξει σε ράλλυ?Όπως έτρεξαν τα Α0 στην πίστα και με sport1600!
-
Ο Κορακακης τρεχει κανονικα σε ραλυ και ραλυ σπριντ στην Κρητη.ΚΑΙ μαλιστα Α8.
-
α ξεχασα ειναι και 3.2 321ps.
-
Πάντως, πέρα από το θεωρητικό του θέματος (αν μπορεί να τρέξει ή όχι), δεν νομίζω ότι σου προσφέρει και πολλά ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε αγώνα σε ελληνικό τεραίν... Πολλά τα άλογα (400 μπορεί να φτάσει σαν GrA) και δύσκολα μπαίνουν κάτω, ιδιαίτερα αν βρέξει θα τρως ξύλο και από 1400άρια. Καλό το πολύ γκάζι και η πίσω κίνηση, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει και να μπορείς να το ευχαριστηθείς σε έναν αγώνα και όχι να νομίζεις ότι έχεις συνοδηγό τον κόμη Δράκουλα... Δες για παράδειγμα χρόνους σε αναβάσεις... Την Μ3 Α8 την έχουν για πλάκα τα καλά Ραλί, ακόμα και σε γρήγορες αναβάσεις, που ευνοούν τα πολλά άλογα...
-
Χμμμμ.....
Εγω αντιθετα πιστευω οτι μια χαρα πανε τα κουπε σε ραλλι.
Γιουχα παντονεν!!!
Και για τους υποψηφιους οδηγους και για τους θεατες!
Οι τελευταια μαλιστα παντα χρειαζονται να βλεπουν κατι διαφορετικο απο αυτο το κλασικο ραλυ,ραλυ,ραλυ,μπλε ραλυ,ραλυ.......κλπ.!! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Χμμμμ.....
Εγω αντιθετα πιστευω οτι μια χαρα πανε τα κουπε σε ραλλι.
Γιουχα παντονεν!!!Mόνο αν έχεις τα απαραίτητα χέρια Δημήτρη...
bmw m3 3.2 grA