-
Ο χρήστης nikosniva έγραψε:
.. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΒΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. **Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Μ... **ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΟΞΟ ΑΞΟΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ)ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΛΕΒΙΕΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι τραγικό, απλά τα λεβιεδάκια του κιβωτίου θέλουν μια ρύθμιση. Ο μηχανικός σου θα έπρεπε να το ξέρει, αλλά το λες και μόνος σου πιο πάνω..
Το θέμα του συνεργείου είναι πολύ βασικό. Οταν είχα Niva είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτό το θέμα, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή πήγα στον καλύτερο που φτιάχνει Niva (ο οποίος παρεπιπτώντος ΔΕΝ είναι εξουσιοδοτημένος) και ησύχασα. Αν είσαι Αθήνα να σου πω ποιος είναι.
Οσο για τα φρένα, ο συγκεκριμένος κάνει μια μετατροπή στην αντλία των φρένων η οποία πραγματικά αξίζει τα χρήματά της.
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Εάν όμως θέλεις κάτι πού θα βάλει τα γυαλιά στα μάτια στό βουνό σέ πολύ ακριβότερα τετρακίνητα;
Καλησπέρα. Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις γι'αυτή την περίπτωση. Πιο συγκεκριμένα, με **λιγότερα **χρήματα από ένα καινούργιο Niva (με τεχνολογία 30ετίας) μπορεί κανείς να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Vitara. Eίχα ένα Niva 1.6 για αρκετά χρόνια, αλλά όταν έκανα την παραπάνω σοφότατη κίνηση, πίστεψέ με, βρήκα την υγειά μου!
quote: **Σίγουρα σάν σύνολο δέν μπορεί να ανταγωνιστεί τα άλλα τετρακίνητα,αλλά έχει κρυφές χάρες. **
Μάλλον πρέπει να είναι καλά κρυμμένες..
quote: Καί αυτό γιατί μέ ενδιαφέρει η εκτός δρόμου επίδοση.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, δεν νομίζω να έχει καλύτερη επίδοση εκτός δρόμου από το Vitara ή από ένα Jimny.
Αν μιλάμε γιά τή δυνατότητα αγοράς μεταχειρισμένου Βιτάρα,θα πρέπει να τό αντιπαραθέσουμε σέ αξία απέναντι σέ μεταχειρισμένο Νίβα,έτσι δέν είναι;
Γιά τίς εκτός δρόμου επιδόσεις τού βιτάρα δέν έχω άποψη,αλλά μέ τό νίβα (τό 1,6)έχω ανοίξει τόν δρόμο (δύο φορές) σέ Ντιφέντερ ντίζελ,καί μία σέ πατζέρο τουρμποντίζελ.
Δέν μπορώ να τό αντιπαραθέσω μέ βιτάρα μέν,έχω μείνει υπέρ-ευχαριστημένος δέ.
Αυτά. -
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
.. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΒΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. **Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Μ... **ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΟΞΟ ΑΞΟΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ)ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΛΕΒΙΕΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...
Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι τραγικό, απλά τα λεβιεδάκια του κιβωτίου θέλουν μια ρύθμιση. Ο μηχανικός σου θα έπρεπε να το ξέρει, αλλά το λες και μόνος σου πιο πάνω..
Το θέμα του συνεργείου είναι πολύ βασικό. Οταν είχα Niva είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτό το θέμα, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή πήγα στον καλύτερο που φτιάχνει Niva (ο οποίος παρεπιπτώντος ΔΕΝ είναι εξουσιοδοτημένος) και ησύχασα. Αν είσαι Αθήνα να σου πω ποιος είναι.
Οσο για τα φρένα, ο συγκεκριμένος κάνει μια μετατροπή στην αντλία των φρένων η οποία πραγματικά αξίζει τα χρήματά της.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΚΡΗΤΗΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. -
Μαζευετε σιγα σιγα , αλάξαμε δυναμό, καταργήσαμε αισθητήρα για το check engine , ανεβάζει λίγο θερμοκρασία στην κίνηση τώρα και πάνω που πάει να σβήσει ανεβένουν οι στροφές πάνω απο 2000...
Ποιος είναι ο καλος μηχανικός στην Αθήνα;;; -
Είναι ο Λεωνίδας Κωνσταντόπουλος στο Περιστέρι, 5722965 - 5716028. Τα ξέρει απ'έξω και φτιάχνει μόνο Niva.
Προβλήματα niva