-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ έχω πάρει 2 φουρνιές επαναφορτιζόμενες απο Lidl.
μάρκας Tronic και οι δύο.
μια μπλε, που βγήκε μάπα,αμφιβάλλω αν έχουν την δηλούμενη χωρητικότητα ενώ εκφορτίζονται ταχύτατα απο μόνες τους.
μια κόκκκινες, που βγήκε πολύ καλή.Μία από τα ίδια για τις μπλε. Τώρα έχω πάρει από το lidl κάτι μαύρες που είναι πολύ καλύτερες και από επώνυμες.
-
αν δν εχουν καθολου ταση στην αρχη τοτε κατα 99% θα βγουν μουφα.πρεπει να χουν λιγη ταση αλλιως ξερενονται τα υγρα και αχρηστευονται.
-
απο lidl κατι tronic γκρι, 3 χρονια τωρα πανε μια χαρα. Σε διαρκεια, καμια σχεση με επωνυμες ΑΑ επαναφορτιζομενες.
-
Έχω ένα πρόβλημα με τις επαναφορτιζόμενες μπαταριές που δεν έχει να κάνει με το φορτίο τους. Χρησιμοποιώ ΑΑ για οδοντόβουρτσα και πολλές φορές δεν κάνουν καλή επαφή μέσα στο σώμα της οδοντόβουρτσας με αποτέλεσμα να θέλει διάφορα κόλπα για να δουλέψει. Δείχνουν (περνώντας ο χρόνος) σαν να μικραίνει ο όγκος τους και είναι μικρές για την θέση τους.
Αυτό συμβαίνει και με επώνυμες και με ανώνυμες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες όσο παλιώνουν.
Την ίδια ώρα με απλές μπαταρίες η οδοντόβουρτσα δεν έχει κανένα πρόβλημα και οι μπαταρίες δείχνουν να ταριάζουν πολύ καλύτερα μέσα στην θέση τους, παρόλο που και στην μία και στην άλλη περίπτωση μιλάμε για το ίδιο μέγεθος μπαταριών. -
Δίπλωσε ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο και βάλε το στην επαφή του θετικού πόλου ώστε να μαγκώνει τη μπαταρία.
-
Εδω στη Πατρα, ενα μεγαλο καταστημα που φιλοξενουσε το Aldi γινετε με γοργους ρυθμους Lidl...Φανταζομαι και αλλου θα γινετε αυτο...
-
Από LIDL, κατεψυγμένη
ψημένη
και σερβιρισμένη
Edit: Ελπίζω να με συγχωρέσουν οι Θεσ/κείς ....
-
Στο ψητο τωρα! ΕΙναι νοστιμη???
-
την ημερομηνία γιατί την έχεις;
Κατι σαν μέμο;
-Πωωω ρε γυναίκα... πότε φάγαμε εκείνη την τέλεια πάστα;
-Που να θυμάμαι, άντρα μου...
-Ωπ! κάτσε να ρίξω ενα βλέφαρο στις φωτογραφίες. ΑΧΑ 03.04.89!
-Ναι ρε συ! παραμονή που βαφτίζαμε την κόρη μας! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στο ψητο τωρα! ΕΙναι νοστιμη???εχω ψήσει καμιά 10αρια τέτοιες, για τα λεφτά της καλούλα. Δεν τρελάθηκα κιόλας ειδικά αν έχεις μεγαλώσει βόρειο ελλάδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχω ψήσει καμιά 10αρια τέτοιες, για τα λεφτά της καλούλα. Δεν τρελάθηκα κιόλας ειδικά αν έχεις μεγαλώσει βόρειο ελλάδα.
Που να σου άρεσε κιολας
-
@Thomas : Ναι, είναι αρκετά καλή .
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
την ημερομηνία γιατί την έχεις;
...Οχι! Για να μην νομίζουν μερικοί ότι τους σερβίρω μπαγιάτικα !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
...εχω φαει κι εγω τετοια ειναι πολυ ωραια
-
Παντως τα τυροπιτακις Καρδις δεν ξερω αλλα μ'αρεσουν πολυ . Ευχαριστω dbeko θα δοκιμασθουν και οι μπουγατσες
-
Παντως τα τυροπιτακις Καρδις δεν ξερω αλλα μ'αρεσουν πολυ . Ευχαριστω dbeko θα δοκιμασθουν και οι μπουγατσεςΜποι μποι...
-
Λες να παρω λιγο??
-
Λες να παρω λιγο??Μπα... αυτό θα λες στους άλλους που θα σε ρωτάνε πόσο μηνών είναι το μωρό στην κοιλιά σου.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
εχω ψήσει καμιά 10αρια τέτοιες, για τα λεφτά της καλούλα. Δεν τρελάθηκα κιόλας ειδικά αν έχεις μεγαλώσει βόρειο ελλάδα.
Που να σου άρεσε κιολας
το ότι τις έψησα δεν σημαίνει ότι τις έφαγα εγώ εγκάθετε γείτονα.
όταν φας θεσ/νικη μπουγάτσα μετά ότι και όπου κ να φας θα σου φαίνεται σαν γομολάστιχα με κρέμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όταν φας θεσ/νικη μπουγάτσα μετά ότι και όπου κ να φας θα σου φαίνεται σαν γομολάστιχα με κρέμα.Είπαμε:
...
Edit: Ελπίζω να με συγχωρέσουν οι Θεσ/κείς .... -
Αφεντικό... σε εμένα το έλεγε που του την ¨ειπα¨
Σούπερμαρκετ