-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αφεντικό... σε εμένα το έλεγε που του την ¨ειπα¨Το ξέρω, αλλά 'σιγοντάρω' ....
-
Με βρήκατε μικρό και με δουλέυετε ε; καλάααα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με βρήκατε χαζό και με δουλέυετε ε; καλάααα -
Θυμάμαι παλιότερα ότι υπήρχαν αυγά άσπρα μπεζ καφέ. Πλέον τα άσπρα είναι όλο και σπανιότερα ή μου φαίνεται;;
Είμαστε θύματα των γούστων των Γερμανών που προτιμάνε τα μπεζ; (το είδα σε ρεπορτάζ γερμανικό)
Μήπως η ποικιλία κοτών που κάνει τα μπεζ είναι πιο οικονομικά συμφέρουσα; -
μήπως οι μπεζ κότες είναι πιο ξέκωλα και οι λευκές πιο αγνές και συναισθηματικές?
ο Δαρβίνος τι έχει να πει για αυτό? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μήπως οι μπεζ κότες είναι πιο ξέκωλα και οι λευκές πιο αγνές και συναισθηματικές?
ο Δαρβίνος τι έχει να πει για αυτό? -
Ω, αδαείς....! Οι επιστήμονες το έψαξαν και δεν είναι θέμα χρώματος φτερών αγαπητοί μου.
Δείτε και το παρακάτω:
http://vdt.dw-world.de/index.php?v=tt_g ... =FlashHigh
Το θέμα είναι ότι εμένα μου αρέσουν τα άσπρα και δεν τα πολυβλέπω στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Γιατί; -
τι εννοείς σου αρέσουν τα άσπρα? οπτικά?
στο βιντεάκι του λινκ που δίνεις λέει οτι δεν έχουν διαφορά στη γεύση τα διαφορετικού χρώματος αυγά. προσωπικά δεν βρίσκω διαφορά στη γεύση, προτιμώ όμως τα μπεζ γιατί τα λευκά, υποσυνείδητα, μου κάνουν πιο βιομηχανοποιημένα/μαζικό ορνιθοτροφείο κ ετσι φάση. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι εννοείς σου αρέσουν τα άσπρα? οπτικά?
στο βιντεάκι του λινκ που δίνεις λέει οτι δεν έχουν διαφορά στη γεύση τα διαφορετικού χρώματος αυγά. προσωπικά δεν βρίσκω διαφορά στη γεύση, προτιμώ όμως τα μπεζ γιατί τα λευκά, υποσυνείδητα, μου κάνουν πιο βιομηχανοποιημένα/μαζικό ορνιθοτροφείο κ ετσι φάση.Ναι για οπτικά μιλάμε αφού κατά τα άλλα είναι ίδια.
Εμένα το λευκά μου μοιάζουν πιο καθαρά και αμόλυντα, μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια ή κάτι.
Ίσως αυτό που λες να έχει κάποια βάση αλλά τότε θα προτιμούσα τα ανάμικτα, δείχνει ότι είναι λιγότερο βιομηχανοποιημένα αν είναι μερικά έτσι μερικά αλλιώς. -
Δηλαδή το πάσχα που είναι όλα κόκκινα, σου την σπάει; πλάκα κανω...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το θέμα είναι ότι εμένα μου αρέσουν τα άσπρα και δεν τα πολυβλέπω στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Γιατί;Τι ρηχός άνθρωπος, κρίνει το αυγό από το τσόφλι!
Παρεμπιπτόντως, τα αυγά στο χωριό είναι όχι μόνο μπεζ, αλλά και με πιτσιλιές και ψιλοβρώμικα απ'έξω.
-
Δηλαδή μόνο εμένα μου λείπουν τα άσπρα;;
Έτσι εξηγείται γιατί έχουν κυριαρχήσει τα μπεζ.... είμαι μειοψηφία! -
Περιμένω τώρα τους ασπρίστι (Aspra Romeo) σαν τον onyx να πλακωθούν με τους μπεζάκηδες (Βeigeot). Τον Κίκιζα να αναλύσει βίντεο βρασίματος αυγού, τον Hi-Fi να λέει για αυγά που ρίχνουν τα γκομενάκια...θα μπορούσε να γίνει ένα stereotypost όπως παλιότερα, αλλά φοβάμαι τους ευέξαπτους.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το θέμα είναι ότι εμένα μου αρέσουν τα άσπρα και δεν τα πολυβλέπω στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Γιατί;
Τι ρηχός άνθρωπος, κρίνει το αυγό από το τσόφλι!
Παρεμπιπτόντως, τα αυγά στο χωριό είναι όχι μόνο μπεζ, **αλλά και με πιτσιλιές **και ψιλοβρώμικα απ'έξω.
Μηπως ειναι αυγα απο περδικες η γαλοπουλες
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Περιμένω τώρα τους ασπρίστι (Aspra Romeo) σαν τον onyx να πλακωθούν με τους μπεζάκηδες (Βeigeot). Τον Κίκιζα να αναλύσει βίντεο βρασίματος αυγού, τον Hi-Fi να λέει για αυγά που ρίχνουν τα γκομενάκια...θα μπορούσε να γίνει ένα stereotypost όπως παλιότερα, αλλά φοβάμαι τους ευέξαπτους. -
Περιμένω τώρα τους ασπρίστι (Aspra Romeo) σαν τον onyx να πλακωθούν με τους μπεζάκηδες (Βeigeot). Τον Κίκιζα να αναλύσει βίντεο βρασίματος αυγού, τον Hi-Fi να λέει για αυγά που ρίχνουν τα γκομενάκια...θα μπορούσε να γίνει ένα stereotypost όπως παλιότερα, αλλά φοβάμαι τους ευέξαπτους. -
Για να πετυχουν η για να γεννουν οι κοτες αυγα με μπεζ τσοφλι ,εχω την πληροφορια ,οτι τις ταιζουν καροτινη .
Η γευση ομως διαφερει η για να ειμαι πιο ακριβης τα σπιτικα αυγα εχουν μια εντονη μυρωδια που την βρισκω πολυ ενοχλητικη σε σημειο που να μην μπορω να τα φαω
-
εγω δεν βρησκω διαφορα....
τι της ταιζεις της κοτες?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εγω δεν βρησκω διαφορα....τι της ταιζεις της κοτες?
Δεν τις ταιζω ,τους δινω χρηματα κ τρωνε εξω
Που να τις βαλω τις κοτες ρε εσυ σε διαμερισμα μενω
-
Περιμένω τώρα τους ασπρίστι (Aspra Romeo) σαν τον onyx να πλακωθούν με τους μπεζάκηδες (Βeigeot). Τον Κίκιζα να αναλύσει βίντεο βρασίματος αυγού, τον Hi-Fi να λέει για αυγά που ρίχνουν τα γκομενάκια...θα μπορούσε να γίνει ένα stereotypost όπως παλιότερα, αλλά φοβάμαι τους ευέξαπτους.Μπορώ να κάνω και μια ανάλυση για το ποια ποστ μπορούν να ρίξουν τα γκομενάκια!
Γουστάρω stereotypost με τρέλα, αλλά έχουμε γεμίσει με παρεξηγιάρησες φοβάμαι!
Σούπερμαρκετ