-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Δεν είναι θέμα 'γνώσης' θέμα 'νοοτροπίας' είναι.Πάρε ένα μέρος από ένα άρθρο του Πάνου Φιλιπακόπουλου.
.... Πείτε μου ένα πετυχημένο μποϊκοτάζ που έκαναν οι έλληνες καταναλωτές ως αντίδραση σε έναν άδικο φόρο ή σε μία αδικαιολόγητη αύξηση! Ούτε ένα, ακόμα και σε προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι άμεσης ανάγκης και θα μπορούσαν εύκολα να τα στερηθούν για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να ρίξουν την τιμή τους. Κι όμως η δύναμη τους είναι πολύ μεγαλύτερη απ' αυτή οποιουδήποτε ελεγκτικού μηχανισμού. Σε άλλες χώρες οι καταναλωτές αντιδρούν άμεσα και αποτελεσματικά όταν νιώθουν ότι τους κοροϊδεύουν. Αλλά κι εδώ υπάρχει το προηγούμενο του μποϊκοτάζ των ολλανδικών προϊόντων, την εποχή που η Ολλανδία μας «την είχε σπάσει» στο μακεδονικό. Οι Ολλανδοί (χώρα με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, από τις οποίες η Ελλάδα απορροφάει μικρό μόνο μέρος) έπαθαν τέτοια ζημιά, που όταν λίγο καιρό μετά υπήρξαν εξελίξεις στο μακεδονικό, οι ολλανδικές επιχειρήσεις πίεσαν την κυβέρνησή τους να ...κάνει την πάπια και να μη ξαναπροκαλέσει τους Έλληνες με τις πολιτικές της δηλώσεις.
Όταν μας την έσπασαν, λοιπόν, αντιδράσαμε. Όταν μας βάζουν το χέρι στην τσέπη και μας τα παίρνουν κοροϊδίστικα, αντί να αντιδράσουμε, τους λέμε «πάρτε κι άλλα». Δεν είμαστε άξιοι της τύχης μας;_Π.Φ.Οπως μου ειπε και ενας φιλος αγωνιζομενος την προηγουμενη εβδομαδα''εχεις δει σε κανενα θεατρο να πληρωνουν οι ηθοποιοι?Του απαντησα οχι.Τοτε μου λεει εμεις γιατι πληρωνουμε?''
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
156 συμμετοχές και κάποιοι αναρωτιούνται ''μα πως''.
Ε, ας ρωτήσουν πόσοι από τους 156 γνωρίζουν για τις συναντήσεις ΕΘΕΑ-ΣΟΑΑ και το περιεχόμενο των συζητήσεων.
Στοίχημα ότι θα εκπλαγούν ?Δυστυχώς κάποιοι δε γνωρίζουν καν ότι υπάρχει ο Σ.Ο.Α.Α. , τις συναντήσεις με την 'πως την είπες' θα γνωρίζουν.
Και μια απορία.
**Κάποιοι που δηλώνουν συμμετοχή μόνο σε αυτό τον αγώνα άραγε γνωρίζουν ότι πιθανόν να 'καταστρέψουν' μια ολόκληρη χρονιά κάποιου που έτρεχε όλη τη χρονιά σε όλες τις αναβάσεις κυνηγώντας ένα 'ρημαδότιτλο'. **
Αλλά ξέχασα, εδώ θα μας δούν και οι γκόμενες και οι κολητοί μας που πέρα από τη Ριτσώνα δε μπορούν (και δε ξέρουν) να πάνε. Ενώ, 'που να τρέχω τώρα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, που δε θα με δεί κανείς'. Θα κάνω μια Ριτσώνα και θα γίνω ο ήρωας της παρέας.Έτσι μπράβο, 'κάντε τα μούτρα κρέας' της ΕΘ.Ε.Ας. .
Δεν σε καταλαβαίνω φίλε μου....Εγώ δηλαδή που για διάφορους λόγους δεν μπορώ να ακολουθήσω όλο το πρωτάθλημα και φέτος μάζεψα 35 βαθμούς σε 3 αγώνες έβλαψα κάποιους;...Ας με πέρναγαν....Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.......
Όσο για αυτό που λες,περισσότερη ευθύνη φέρουν αυτοί που τρέχουν συνέχεια παρά ο χομπίστας που κάνει μια Ριτσώνα το χρόνο... -
Συμφωνώ με Sp0+ και επαυξάνω λέγοντας ότι τέτοιες περιπτώσεις κατά κόρον βοηθούν παρά βλάπτουν κάποιους που κυνηγούν διότι αυτοί που θεωρούνται αλεξιπτωτιστές μάλλον κόβουν βαθμούς από τον ανταγωνισμό !
Εκτός βέβαια εαν δεν έίμαι ικανός για μπροστά και ελπίζω στην τύχη..... -
Για μία ανάβαση θα έχουν (προσοχή όχι όλοι αλλά κάποιοι ναι) . Απλά δε θέλουν πιστεύω.
Τωρα συμφωνω... Υπαρχουν και αυτοι που λες, αλλα ας μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι
Θα κάνω μια Ριτσώνα και θα γίνω ο ήρωας της παρέας.
Μερικοι εχουν την νοοτροπια που περιγραφεις ποιο πανω.
Αλλά ξέχασα, εδώ θα μας δούν και οι γκόμενες και οι κολητοί μας που πέρα από τη Ριτσώνα δε μπορούν (και δε ξέρουν) να πάνε.
Αν δεν ηταν και αυτες οι γκομενες και οι κολλητοι, δεν θα υπηρχε ψυχη! Μονοι μας θα τρεχαμε! Καλως ή κακως, οι 'ασχετοι' (αυτοι που δεν ερχονται να δουνε καποιο πληρωμα συγκεκριμενα ) ειναι ελαχιστοι
Αυτο που θελω να πω ειναι το οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι.
Φιλικα -
Ο χρήστης rs1800gr4 έγραψε:
Οπως μου ειπε και ενας φιλος αγωνιζομενος την προηγουμενη εβδομαδα''εχεις δει σε κανενα θεατρο να πληρωνουν οι ηθοποιοι?Του απαντησα οχι.Τοτε μου λεει εμεις γιατι πληρωνουμε?''
Έχεις δεί σε κανένα θέατρο , να μην διαλέγει τους ηθοποιούς ο Θεατρώνης ή ο σκηνοθέτης?
Είναι λάθος το παράδειγμα! Φαινομενικά σωστό έως κάποιου σημείου, αλλά εν τέλει λάθος.
Συμμετέχουμε , σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο , πληρώνουμε για την τρέλλα μας , το χόμπυ μας , αλλά για να το κάνουμε σωστά (με ασφάλεια – με σταθερούς κανόνες) είμαστε –και σωστά- υπό την «σκέπη» κάποιας αρχής και κάποιων οργανωτών και δυστυχώς ούτε την ευχέρεια να διαλέξουμε σε ποιόν θεατρώνη , σε ποιά αίθουσα θα «παίξουμε».
Εκεί αρχίζει και χαλάει η «σούπα» δεδομένου ότι οι εντεταλμένοι για τον σκοπό αυτό, έχουν διαφορετική προσέγγιση από εμάς. «Ιλ ια μποκού ντ’αρζάν Αρίς» που θα λέγανε στην μεταγλωτισμένη ταινία στον Κούρκουλο. Ολόκληρο συγκρότημα με Οβέλπες , Έλπες , εντευκτήρια , συμπόσια , ταξίδια , προσωπικούς σωφέρ , έξοδα παραστάσεως , παράπλευρες δραστηριότητες και ένα σωρό άχρηστα για τους αγώνες πράγματα συντηρούμε –μέσω των αγώνων.
Δεν αφήνω έξω και κάποιες λέσχες που η εμπειρία τους δεν μετράει πλέον τόσο στο αγωνιστικό-οργανωτικό μέρος , όσο στο παιχνίδι της παράπλευρης εξουσίας.
Μιά καλά στημένη μηχανή , που με την άνθηση της αυτοκίνησης τις τελευταίες δεκαετίες , όχι απλώς συντηρείται αλλά δημιουργεί ένα σύστημα για ακόμη μεγαλύτερη κονόμα.
Ο Βασιλιάς των σπόρ από σπόρ των Βασιλέων έγινε σπόρ του λαού , αν ξεφύγει από τα μίζερα πλαίσια της στενής παρέας , πως θα το κουλαντρίσουν? Που θα βρούν την τεχνογνωσία , τις δυνάμεις εκείνες που χρειάζεται για να οργανωθεί σωστά και να πάμε μπροστά. Όχι ότι δεν υπάρχουν άτομα ή πόροι, αλλά πλέον θα πρέπει να πληρώσουν , να χάσουν την πίτα!
Εκεί είναι που το άρθρο του Π.Φ. μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όλοι οι άνθρωποι της εξουσίας , πρώτα απ’όλα ξέρουν την ψυχολογία της μάζας και ενεργούν ψυχρά επαγγελματικά και ανεξέλεγκτα.
Εμείς τι κάνουμε?
-
.
Υπάρχουν πουθενά οδηγίες για θεατές;
.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
156 για την ακρίβεια.... -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Οπως μου ειπε και ενας φιλος αγωνιζομενος την προηγουμενη εβδομαδα''εχεις δει σε κανενα θεατρο να πληρωνουν οι ηθοποιοι?Του απαντησα οχι.Τοτε μου λεει εμεις γιατι πληρωνουμε?''
Έχεις δεί σε κανένα θέατρο , να μην διαλέγει τους ηθοποιούς ο Θεατρώνης ή ο σκηνοθέτης?
Είναι λάθος το παράδειγμα! Φαινομενικά σωστό έως κάποιου σημείου, αλλά εν τέλει λάθος.
Συμμετέχουμε , σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο , πληρώνουμε για την τρέλλα μας , το χόμπυ μας , αλλά για να το κάνουμε σωστά (με ασφάλεια – με σταθερούς κανόνες) είμαστε –και σωστά- υπό την «σκέπη» κάποιας αρχής και κάποιων οργανωτών και δυστυχώς ούτε την ευχέρεια να διαλέξουμε σε ποιόν θεατρώνη , σε ποιά αίθουσα θα «παίξουμε».
Εκεί αρχίζει και χαλάει η «σούπα» δεδομένου ότι οι εντεταλμένοι για τον σκοπό αυτό, έχουν διαφορετική προσέγγιση από εμάς. «Ιλ ια μποκού ντ’αρζάν Αρίς» που θα λέγανε στην μεταγλωτισμένη ταινία στον Κούρκουλο. Ολόκληρο συγκρότημα με Οβέλπες , Έλπες , εντευκτήρια , συμπόσια , ταξίδια , προσωπικούς σωφέρ , έξοδα παραστάσεως , παράπλευρες δραστηριότητες και ένα σωρό άχρηστα για τους αγώνες πράγματα συντηρούμε –μέσω των αγώνων.
Δεν αφήνω έξω και κάποιες λέσχες που η εμπειρία τους δεν μετράει πλέον τόσο στο αγωνιστικό-οργανωτικό μέρος , όσο στο παιχνίδι της παράπλευρης εξουσίας.
Μιά καλά στημένη μηχανή , που με την άνθηση της αυτοκίνησης τις τελευταίες δεκαετίες , όχι απλώς συντηρείται αλλά δημιουργεί ένα σύστημα για ακόμη μεγαλύτερη κονόμα.
Ο Βασιλιάς των σπόρ από σπόρ των Βασιλέων έγινε σπόρ του λαού , αν ξεφύγει από τα μίζερα πλαίσια της στενής παρέας , πως θα το κουλαντρίσουν? Που θα βρούν την τεχνογνωσία , τις δυνάμεις εκείνες που χρειάζεται για να οργανωθεί σωστά και να πάμε μπροστά. Όχι ότι δεν υπάρχουν άτομα ή πόροι, αλλά πλέον θα πρέπει να πληρώσουν , να χάσουν την πίτα!
Εκεί είναι που το άρθρο του Π.Φ. μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όλοι οι άνθρωποι της εξουσίας , πρώτα απ’όλα ξέρουν την ψυχολογία της μάζας και ενεργούν ψυχρά επαγγελματικά και ανεξέλεγκτα.
Εμείς τι κάνουμε?
Βρε roadrunner_gr ξέχασες το καυστικό σου χιουμορ και τα περιπαιχτικά σου σχόλια ή μήπως μπέρδεψες τα ψευδώνυμα;
Σαν πολυ απλή και πεζή μου φαινετε η δημοσιευση σου!! -
Καλή τύχη σε όλους όσους θα τρέξουν
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Βρε roadrunner_gr ξέχασες το καυστικό σου χιουμορ και τα περιπαιχτικά σου σχόλια ή μήπως μπέρδεψες τα ψευδώνυμα;
Σαν πολυ απλή και πεζή μου φαινετε η δημοσιευση σου!!Εδώ τερμάτισε το Φιέστα! Να μην αλλάξω και εγώ στύλ?
Εκτός και αν το Φιέστα ήταν καμουφλαρισμένο-ψευδωνυμιασμένο Πούμα!
Άσε, μην ανεβάσεις πίεση , πλάκα κάνω!
Επί του προκειμένου!
Είτε με χιούμορ , είτε με μπινελίκια , είτε με απλά και πεζά σχόλια, το ερώτημα παραμένει το ίδιο -και αναπάντητο πάντα-
**
Εμείς τι κάνουμε?** -
Για την ακριβεια το ερωτημα ειναι 'εμεις τι μπορουμε να κανουμε?'
Εχω μια απαντηση στο μυαλο μου,που με περιτριγυριζει τωρα τελευταια,αλλα ειναι η ευκολη.....
.....Δεν ξερω ομως μηπως ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις,που η ευκολη ειναι και η πιο σωστη?.... -
.
Ας πει κάποιος πως θα πάμε στην ανάβαση και τίποτα άλλο που θα θεωρήσει χρήσιμο...
.
-
Σηκω παρα πολυ πρωι την Κυριακη για να προλαβεις την κινηση, χτυπα 10 Red Bull για να αντεξεις 160κατι αυτοκινητα * 2 + καθυστερησεις να ανεβοκατεβει ο γερανος της ΕΛΠΑ και το βραδακι που θα παρεις το δρομο της επιστροφης κατεβασε μια σακουλα ηρεμιστικα για να μη τρελαθεις στην κινηση.
Ειναι υπεροχη εμπειρια η Ριτσωνα!
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
156 για την ακρίβεια....
164...
163 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ!
Ο Νο 148 , Ο Ι.ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΣ-'ΜΑΥΡΟΣ'! ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ Ή Ο ΙΔΙΟΣ?
ΛΥΠΑΜΑΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!
ΛΥΠΑΜΑΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ' ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ!
ΛΥΠΑΜΑΙ! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ 'ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ' ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ!
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ 'ΜΑΥΡΟΣ' - 'ΣΙΡΟΚΟ' - ΝΙΝΟ' - 'ΕΙΠΩΡΧ' Κ.Α.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ!
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ! ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ!
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ @@ ΤΟ ΗΞΕΡΑ! ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΤΣΙΠΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ!
-
ΔΙΑΟΛΕ. Αν και θα πρεπει να οφειλεται σε λαθος των νεωτερων υπαλληλων της ΕΘΕΑ, χωρις να χρειαζεται να καταλογισουμε σωνει και καλα δολο (κατα την γνωμη μου δεν εχει νοημα), ας ειδοποιησουν το παιδι
ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ,κι ας αλλαξει ψευδωνυμο. Ετσι απλα.
Στρατη,Κα Κατερινα, αυτη την φορα μηπως διαβασατε-ακουσατε???
Καλημερα. -
ΚΑΛΑ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ, Η ΚΥΡΑ ΚΑΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ??????
ΝΤΡΟΠΗ
-
Ο 'ΜΑΥΡΟΣ' ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΡΙΤΣΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DRIFT SHOW ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ??????
-
Ο Μπολολιάς - 'Μαύρος' τρέχει (τουλάχιστον από το 2002 που παρακολουθώ τα δρώμενα από πιό κοντά) πάντα με αυτό το ψευδώνυμο και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα ή συνειρμοί σχετικά με αυτό.
Μάλιστα και εγω παρά την σχετικά μεγαλύτερη ηλικία μου ποτέ δεν συνέδεσα την χρήση του 'ψευδωνύμου' με τον εκλιπόντα αγωνιζόμενο - θρύλο του οποίου την προτομή έβλεπα από παιδί ακόμα στο φανάρι της εθνικής στην Κηφισιά.Προσωπικά διατηρώ αμφιβολίες για τον αν η απαγόρευση χρήσης του ψευδωνύμου προφυλάσει την μνήμη, την ιστορία και την υστεροφημία του Ι. Μεϊμαρίδη, που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν μπορούν να αγγίζουν οποιεσδήποτε μεταγενέστερες χρήσεις του ψευδωνύμου του.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
(...)
Σαν πολυ απλή και **πεζή **μου φαινετε η δημοσιευση σου!!**Πεζή **τη βγάζει, για οικονομία...
Θέλει να τρέχει (τι δρομέας θα ήταν άλλωστε; ) και ως γνωστόν 'όποιος έχει λεφτά τρέχει'...
Έτσι κομμένα τα Ι.Χ., κομμένα τα ταξί, για μικρές διαδρομές ούτε λεωφορείο... Πεζή! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Ας πει κάποιος πως θα πάμε στην ανάβαση και τίποτα άλλο που θα θεωρήσει χρήσιμο...
.
Τι 'πώς θα πάμε';
Λιώμα!!!!
Αναβαση ΡΙΤΣΩΝΑΣ 12/05