-
Bαλε τα yokohama c-drive και θα με θυμηθεις....
Υπαρχουν και τα πιο οικονομικα a-drive που για τις συνθηκες που περιγραφεις ειναι ιδανικα.
Αν θελεις και δεκατεσσαρες ζαντες εχω μια τετραδα με c-drive που εβγαλα απο το δικο μου Fabia....
-
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
Έχω ένα punto 75 hp του 1995. Έχω για 3 χρόνια και 95,000 χλμ τα MICHELIN XT2 ENERGY 175/60R14, δεν κατάλαβα να έχουν πρόβλημα ποτέ με αρκετά χιλιόμετρα σε εθνικούς δρόμους. Ρώτησα έναν λαστιχά για τα ίδια και μου είπε πως σταμάτησαν να βγαίνουν, τι αντίστοιχο να βάλω τώρα γιατί είμαι ευχαριστημένος μάλλον.Ε πάρε τα καινούργια Energy είναι καλύτερα από τα παλιά. Αλλά φίλε μου και το χειρότερο λάστιχο να βάλεις μπροστά στα 'λάστιχα' που φοράς θα σου φανείς θεικό...Αλλαγή γρήγορα...
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Τα δικά μου είναι τώρα στα 23.000 και 2 ετών και με το ζόρι βλέπω......Καλημέρα και Χρόνια Καλά με υγεία.
Επειδή βλέπω πως τα λάστιχα μου παρουσιάζουν ενδιαφέρον τα άλλαξα στις 17/10/2002 με 260,00€ (λάστιχα και εργασία) και έχουν κάνει μέχρι τώρα 92000 χλμ.
Μερικές φωτογραφίες
Όψη
Πέλμα εμπρός
Πέλμα πίσω
Το θέμα είναι να βρω αντιστοίχως καλά και φθηνά -
Ευχαριστώ και χρόνια πολλα! Ομολογώ πως τα περίμενα σε πολύ χειρότερη κατάσταση...
-
...
Επιλογή ελαστικών για skoda fabia. help