-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κυριε Χρηστο, τον πηραμε και τον Αμαξο και τον Σταμελο...
Παμε και για αλλους...!!!δηλαδη εσεις πατε να βγαλετε τον Ν.Τσαδαρη σοφο ....που ειχε πει καποτε οτι **
οχι,εγω σκεφτομαι να συνεχισω στα 1/1 για προπονηση στα μικρα!
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Αν θελει καποιος φτηνους αγωνες με ενα Saxo πχ, παει και βαζει τον εξοπλισμο ασφαλειας και μια λιγο καλυτερη αναρτηση και τρεχει. Δεν πεταει 5000 ευρω για να μοτερ 200 αλογα για να διαπιστωσει μετα οτι δεν εχει φρενα. Κι αν μπεις μεσα θα ξερεις πχ οτι δεν σε ενδιαφερει να τσακωσεις τον Κυριακοπουλο στην Α/6, ή τον Πρινεα στη Ν/2 πχ, αλλα σου αρκει να εισαι κοντα στα παιδια με παρομοια εμπειρια και εξοπλισμο με σενα.
τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι οποιος θελει πραγματικα να κανει αγωνες,μαζευει τα ευρουλακια του και κανει σκ@το του παξιμαδι και τρεχει.με οτι αυτος μπορει ,ειτε ειναι saxo ,ειτε 106 ,ειτε κανενα παλιο205...
ουτε περιμενει fmc ,ουτε souper saxorallo cup για να αρχισει..με τους κανονες που θελει ο καθενας...
οτι τετοιο παει να γινει παντως ευπροσδεκτο ,και ειμαι ο πρωτος που θα συμμετεχω..αλλα οπως ειπε και ο τιμος ,αν λαβουμε υποψιν το ποσο ζεστοι ημασταν ολοι τοτε στο psclub και που ειμαστε ακομα, ευτυχως που δεν περιμενα τις παροχες του fmc για να αρχισω...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Κυριε Χρηστο, τον πηραμε και τον Αμαξο και τον Σταμελο...
Παμε και για αλλους...!!!δηλαδη εσεις πατε να βγαλετε τον Ν.Τσαδαρη σοφο ....που ειχε πει καποτε οτι **
οχι,εγω σκεφτομαι να συνεχισω στα 1/1 για προπονηση στα μικρα!
βλεπω πολυ ρισκο στο τολμημα σου Δημητρη ..........
-
Αγαπητε κυριε APR νομιζω οτι θα επρεπε συν των αλλων οτι δηλαδη αυτο το σπορ και η κατηγορια εχουν τα τοσα κακα,να πεις οτι υπαρχουν και καποια ατομα τα οποια προσπαθουν να εμποδισων καποιες ενεργεις οι οποιες φοβονται πως θα τους κανουν κακο σε πολλους τομεις και οχι μονο στον τομεα του μηχανονικητου αθλητισμου
-
Εχουμε γραψει σε αυτο το τοπικ 42 σελιδες ΛΟΓΙΑ. εδω και δυο χρονια.(προσεξετε την ημερομηνια του πρωτου ποστ)
Τιποτε για διαφορους λογους δεν εγινε πραξη.
Δεν σταματατε τα λογια μπας και γινει πραξη τιποτε καποτε? -
Φιλε Lef205,αν δεις το πρωτο ποστ μου,δινω τα συγχαριτηρια μου στον φιλο και αδερφο Ορεστη ο οποιος το παιδι προσπαθει μπας και κανει κατι χωρις δικο του ωφελος,εγω δεν εχω τιποτα με τον APR κι ουτε καν ξερω ποιος ειναι,απλα οπως κανω εγω και σεβομαι την αποψη του ετσι θα επρεπε να κανει κι εκεινος απεναντι μου κι οχι απο το πρωτο μου κιολας ποστ να μπαινει και να βγαζει ολη του την εχθρικοτητα και το μησος του απεναντι μου και χωρις λογο,γιατι ετσι δειχνει σε μενα και σε ολους εδω μεσα οτι αν τελικα πραγματοποιηθει κατι τετοιο εκεινος θα βγει χαμμενος, και γιατι ειναι αυτοννοειτο οτι ο αθλητισμος μηχανοκινητος ή οχι ειναι για ολους κι οχι οπως ειπε εκεινος δεν ειναι για ολους,αυτα...
-
Ο χρήστης Kavak έγραψε:
Φιλε Lef205,αν δεις το πρωτο ποστ μου,δινω τα συγχαριτηρια μου στον φιλο και αδερφο Ορεστη ο οποιος το παιδι προσπαθει μπας και κανει κατι χωρις δικο του ωφελος,εγω δεν εχω τιποτα με τον APR κι ουτε καν ξερω ποιος ειναι,απλα οπως κανω εγω και σεβομαι την αποψη του ετσι θα επρεπε να κανει κι εκεινος απεναντι μου κι οχι απο το πρωτο μου κιολας ποστ να μπαινει και να βγαζει ολη του την εχθρικοτητα και το μησος του απεναντι μου και χωρις λογο,γιατι ετσι δειχνει σε μενα και σε ολους εδω μεσα οτι αν τελικα πραγματοποιηθει κατι τετοιο εκεινος θα βγει χαμμενος, και γιατι ειναι αυτοννοειτο οτι ο αθλητισμος μηχανοκινητος ή οχι ειναι για ολους κι οχι οπως ειπε εκεινος δεν ειναι για ολους,αυτα...Ναι φιλε μου, ομως καλο ειναι να μαθαινεις ποιος ειναι τι, πρωτα, και μετα να εκφερεις αποψεις για το τι νομιζεις οτι ειχε στο μυαλο του αυτος που γραφει αυτα που γραφει. Και αυτο που λεω ισχυει και για τον φιλο μου τον Ορεστη αλλα και για τον κο Χρηστο-APR.
Λευτερη, νομιζω θυμασαι και αφου θυμασαι, καταλαβαινεις γιατι αυτο δεν μπορεσε να ξεφυγει απο τα λογια. Αν μιλαγαμε για Japanese makers cup, ισως γινοταν.... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Φιλε Lef205,αν δεις το πρωτο ποστ μου,δινω τα συγχαριτηρια μου στον φιλο και αδερφο Ορεστη ο οποιος το παιδι προσπαθει μπας και κανει κατι χωρις δικο του ωφελος,εγω δεν εχω τιποτα με τον APR κι ουτε καν ξερω ποιος ειναι,απλα οπως κανω εγω και σεβομαι την αποψη του ετσι θα επρεπε να κανει κι εκεινος απεναντι μου κι οχι απο το πρωτο μου κιολας ποστ να μπαινει και να βγαζει ολη του την εχθρικοτητα και το μησος του απεναντι μου και χωρις λογο,γιατι ετσι δειχνει σε μενα και σε ολους εδω μεσα οτι αν τελικα πραγματοποιηθει κατι τετοιο εκεινος θα βγει χαμμενος, και γιατι ειναι αυτοννοειτο οτι ο αθλητισμος μηχανοκινητος ή οχι ειναι για ολους κι οχι οπως ειπε εκεινος δεν ειναι για ολους,αυτα...
Ναι φιλε μου, ομως καλο ειναι να μαθαινεις ποιος ειναι τι, πρωτα, και μετα να εκφερεις αποψεις για το τι νομιζεις οτι ειχε στο μυαλο του αυτος που γραφει αυτα που γραφει. Και αυτο που λεω ισχυει και για τον φιλο μου τον Ορεστη αλλα και για τον κο Χρηστο-APR.
Λευτερη, νομιζω θυμασαι και αφου θυμασαι, καταλαβαινεις γιατι αυτο δεν μπορεσε να ξεφυγει απο τα λογια. Αν μιλαγαμε για Japanese makers cup, ισως γινοταν....(δεν απαντω σε εσενα τιμ,απλα το παιρνω ως αφορμη)
αν μιλαγαμε για πορσε ,φεραρι,μασερατι,κλπ μεικερς καπ ισως γινοταν,
γιατι τελικα τιποτα τσαμπα εντελως δεν υπαρχει ,
καποια εκπτωση,καποια προβολουλα ως ξεχωριστη κατηγορια,τα υπολοιπα εξοδα ειναι ή καλυτερα θα ηταν οσα και αν κανατε εναν αγωνα-ενα πρωταθλημα τρεχοντας μεσα σε αλλη κατηγορια.βλεπε λισανς,εξοδα μετακινησης,δοκιμες,διαμονη,ρουχισμος,διατροφη,
και επειτα λαστιχα,συμμετοχη,ζημιες,σερβις,συντηρηση...Τι περιμενατε απο τα παραπανω περα απο αυτα που εγραψα να αλλαξει τοοοσο πολυ?
δυστυχως ειναι δυσκολο να συμμετασχεις στους αγωνες....
μακαρι να ηταν αλλιως,αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητααπο την αλλη μπορεις να συμμετασχεις στους αγωνες,στη Ν2 πχ,(106 ραλλυ 1600) χωρις μπλοκε,χωρις πιρελλι,χωρις κοντο,χωρις προγραμμα,χωρις προφλεξ,χωρις ραβδους,κλπ. Ποσοι το κανουν?....
το παραπανω προς προβληματισμο,χωρις να θιγω κανεναν. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Εχουμε γραψει σε αυτο το τοπικ 42 σελιδες ΛΟΓΙΑ. εδω και δυο χρονια.(προσεξετε την ημερομηνια του πρωτου ποστ)
Τιποτε για διαφορους λογους δεν εγινε πραξη.
Δεν σταματατε τα λογια μπας και γινει πραξη τιποτε καποτε?Πράξεις όλοι κάνουμε. Υπολογίζουμε πόσα χρήματα χρειαζόμαστε
-
Αγαπητε μου kavak καλη σου ημερα ......
Θεωρεις οτι αδικησα εσενα και την ιδεα του φιλου σου του Ορεστη , και επανω που θα το σουπερ καπ , στα χαλασα ολα .....
Γιατι κατ'αρχην πιστευεις οτι ειναι εχθροτητα και μισος , ενας αντιλογος εδω μεσα ? αφου ουτε σε γνωριζω ουτε εσυ εμενα !
Σαν κλασικος νεοελληνας ψαχνεσαι αμεσως να βρεις ...γιατι αυτος εχει αντιρηση για την αγνη και φιλοτιμη προσπαθεια του φιλου Ορεστη σιγουρα τα συμφεροντα του δεν τον βολευουν σε κατι
Ειναι τοσο δυσκολο στην ζωη σας να αρχισετε να ψαχνετε κι απ'την αντιθετη μερια , για τις αντιρησεις που δεχεσθε ?
Γραφεις εδω .....
βγαζει ολη του την εχθρικοτητα και το μησος του απεναντι μου και χωρις λογο,γιατι ετσι δειχνει σε μενα και σε ολους εδω μεσα οτι αν τελικα πραγματοποιηθει κατι τετοιο εκεινος θα βγει χαμμενοςΓιατι πιστευεις οτι μπορω να υπαρξω χαμενος η κερδισμενος ?
Οσους θα ρωτησες που με , θα σου ειπαν τους λογους που ενδιαφερομαι για το σπορ αυτο , και ειδικοτερα για τα νεα παιδια που αγαπανε πραγματικα αυτο το σπορ ,κι αν τους εχω αρνηθει οποιαδηποτε βοηθεια ....
Εχω την να παρακολουθω τα νεα παιδια που μπαινουν στον χωρο του μηχανοκινητου , και αυτα που ξεκινησαν απο τα παιδικα τους χρονια απ'το καρτ , αλλα που ειδαν κοσμο και μπηκαν ,αλλα απ'τα show ,κι απο τα clubs για το αγαπημενο τους αυτοκινητο , και ειναι αληθεια οτι τα εχω συγχαρει , αυτα που αξιζουν , και λυπαμαι που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να τρεχουν οσο το δυνατον συχνοτερα , για να εξασκουν το ταλεντο τους , να αυξανουν τον συναγωνισμο και να ανεβαινει το σπορ .
Για να γινεται αυτο τακτικα , και να παρουσιαζοντε αυτα τα παιδια που συνηθως ειναι η συνεχεια του σπορ , το ιδανικο θα ηταν να υπηρχε ενα φτηνο ενιαιο για ολους αυτοκινητο ..
Εδω λοιπον καποια στιγμη αρκετα παιδια συνειδητοποιησαν οτι εχουν **σχετικα ** αγωνιστικα αυτοκινητα , μερικων οι εληψεις ασφαλειας ηταν σε εκρεμοτητα , καθως και μερικες εληψεις στην τσεπη για να κανουν τους αγωνες τους ........
Ειπαν λοιπον να κανουν ομαδικες κινησεις , ωστε να εχουν κοινα λαστιχα πχ κοινους αγωνες ωστε να τους δεχοντε οι λεσχες (σαν καπ) με καποια εκπτωση , και τακτοποιηση των κλασεων με προδιαγραφες τετοιες .... ωστε να παρουσιαζοντε ισοδυναμιες για υγιη συναγωνισμο , και διαφορα αλλα .......
Πες μου τι εχετε απ'ολα αυτα , και θα μπορουσε να ξεκινησει κατι σωστο και με προδιαγραφες για , για να σου ζητησω και συγνωμη , για το τρομερο μου λαθος ........
Διαλογο δεν θελεις ? -
καλημερα κ καλη επιτυχια σε αυτους που θελουν να αλλαξουν την πραγματικοτητα!!!
τρεχω απο το1992 απο τα καρτ κ απο ολη μου τη ζωη που ετρεχε ο πατερας μου δεν θυμαμε τετιες παροχες μονο οι θεσμοι του ενιαιου ειχαν καλες παροχες.Εσεις εδω δεν θα ειστε καν ενιαιο κ ποιος κ τι θα ελενχει?fotis-84 Δημοσιεύθηκε: 19/02/08 15:36 Θέμα δημοσίευσης:
timkoul έγραψε:
Αν θελει καποιος φτηνους αγωνες με ενα Saxo πχ, παει και βαζει τον εξοπλισμο ασφαλειας και μια λιγο καλυτερη αναρτηση και τρεχει. Δεν πεταει 5000 ευρω για να μοτερ 200 αλογα για να διαπιστωσει μετα οτι δεν εχει φρενα. Κι αν μπεις μεσα θα ξερεις πχ οτι δεν σε ενδιαφερει να τσακωσεις τον Κυριακοπουλο στην Α/6, ή τον Πρινεα στη Ν/2 πχ, αλλα σου αρκει να εισαι κοντα στα παιδια με παρομοια εμπειρια και εξοπλισμο με σενα.
τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι οποιος θελει πραγματικα να κανει αγωνες,μαζευει τα ευρουλακια του και κανει σκ@το του παξιμαδι και τρεχει.με οτι αυτος μπορει ,ειτε ειναι saxo ,ειτε 106 ,ειτε κανενα παλιο205...
ουτε περιμενει fmc ,ουτε souper saxorallo cup για να αρχισει..με τους κανονες που θελει ο καθενας...
οτι τετοιο παει να γινει παντως ευπροσδεκτο ,και ειμαι ο πρωτος που θα συμμετεχω..αλλα οπως ειπε και ο τιμος ,αν λαβουμε υποψιν το ποσο ζεστοι ημασταν ολοι τοτε στο psclub και που ειμαστε ακομα, ευτυχως που δεν περιμενα τις παροχες του fmc για να αρχισω...
ΤΟ ΠΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ Ή ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥφιλικα Δημητρης
-
ΤΟ ΠΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Απο εδω ξεκινανε ολα .........οπως τα λεει ο Δημητρης , και το σημαινει πολλες θυσιες , ωρες για μαθηση , θεωριτικη και πρακτικη , και λιγοτερο χαζολογημα στα , , , και τα αλλα γνωστα
-
'Το παν ειναι να τρεχεις γιατι το γουσταρεις πραγματικα' ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα κι ο καθενας μπορει να την εκλαβει διαφορετικα, οπως ειμαι σιγουρος οτι αλλιως την εννοει ο κυριος Χρηστος-APR κι αλλιως ο φιλος deg. Αλλες εποχες τοτε που ετρεχε ο πατερας του (2002ti σε εποχες αναβασης Βουλας, τα λεω καλα deg?), αλλες εποχες τωρα που τρεχει αυτος.
Τι χρειαζοταν τοτε για να παρεις το πολιτικο σου αυτοκινητο και να το τρεξεις (πχ το NSU TTS του θειου μου, που οταν δεν ετρεχε το επαιρναν οι δικοι μου να παμε οικογενειακως διακοπες), και τι τωρα που ουσιαστικα το αγωνιστικο αυτοκινητο ειναι παρανομο στο δρομο (λογω ΚΤΕΟ, καταλυτη, τζαμιων, κλουβιου κλπ...) και σε τσιμπανε και πολυ πιο ευκολα.
Εννοειται οτι κατα τα αλλα συμφωνω μαζι του!!! -
Φιλε APR ειναι αυτοννοειτο οτι ολοι τρεχουν επειδη το γουσταρουν κι οχι επειδη καποιος τους πιεζει,το ιδιο κι εγω,αλλα θελω να καταληξω στο οτι αν καταφερει και το κανει ο Ορεστης θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για παιδια που θελουν να τρεξουν και δεν μπορουν για οικονομικους λογους,και κολλαω στο οτι γιατι δεν επαινεις την προσπαθεια του Ορεστη και του καθε Ορεστη οπως κανω κι εγω αλλα αντιθετος την κατακρινεις?
Καταλαβαινω οτι στον παρελθον κανατε κι εσεις πολλες προσπαθειες χωρις αποτελεσμα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν το καταφερατε εσεις τοτε δεν θα το καταφερουμε κι εμεις τωρα -
Για ποια προσπαθεια του Ορεστη μιλας?
Για την προσπαθεια που κατεβαλε να γραψει ενα post εδω? -
Διαβαζω αρκετα χρονια το φορουμ και ειδικα τα ποστ με τους ελλνικους αγωνςες.
Συμετεχω σε αγωνες gtcc απο το 2006. Μπορω να πω αν και ο θεσμος βρισκεται σε βρεφικο επιπεδο ειμαι ικανοποιημενος και απο την οργανωση και απο την συνεχη και αυξανομενη προσελευση αγωνιζωμενων αλλα πανω απο ολα απο τον ανταγωνισμο. Το σιμαντικοντερο που εχω να επισιμανω ειναι οτι ειναι λαθος οτι τετοιου ειδους αγωνες ειναι low budget αφου η μονη διαφορα στα αυτοκινιτα μας απο οτι στα αγονιστικα ειναι to roll bar και το σιστιμα πυροσβεσης και η προετημασια πανω κατω ειναι κοινη. (Αυτο αφορα συνηθως αυτουσ που θελουν να πρωταγωνιστισουν) Αλλωστε αθτο αποδυκνιεται απο τις πολυ ακριβεσ συμμετοχες γνωστων βελτιωτικων οικων.
Ειναι λοιπον κακο να βλεπουμε με υποτιμιτικα αυτους τους αγωνες αλλα αντιθετα εσεις οι αγωνιζομενοι θα επρεπε να συμετεχετε και να μας βοηθατε και να συναγωζιζσται με εμας.
Οσο αφορα την προτοβουλια του Ορεστη πανω απο ολα θα ευχηθω κουραγιο. Σε κατι αντιστιχω καποτε λαμβανα μερος με το meva kumho cup 2006., το οποιο και ακυροθηκε αφου βαλλανε το χερακι το χερακι τους διαφοροι (επισιμοι φορεις αλλα και αγωνιζομενοι) Κριμα γιατι ηταν μια ωραια προσπαθεια!!!!
Εν κατακλειδι αγωνιζομενοι και οι φορεις εχουν διμιουργησει ενα lobby το οποοιο το βλεπουμε χρονια (απο τοτε που θημαμαι τους ελλινικουσ αγονες) και γλιφουνε!!! ο ενας τον αλλον μηπωσ και σωσουν το τομαρι τους. Οσο το gtcc ειναι εκτος των ανω η τοθλαχιστον περιοριζει τετιου ειδους φαινομενα θα συμμετεχω και προσκαλω τους ελληνες αγωνιζομενους να μας κανουν την τιμη να συμμετεχουν και να μας συναγωνιστουν!!!!
Παντα φιλικα!!!
Ι.Κ
(Συγνωμη γιατην ορθογραφια γραφω παντα greekenglish)
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
Διαβαζω αρκετα χρονια το φορουμ και ειδικα τα ποστ με τους ελλνικους αγωνςες.Συμετεχω σε αγωνες gtcc απο το 2006. Μπορω να πω αν και ο θεσμος βρισκεται σε βρεφικο επιπεδο ειμαι ικανοποιημενος και απο την οργανωση και απο την συνεχη και αυξανομενη προσελευση αγωνιζωμενων αλλα πανω απο ολα απο τον ανταγωνισμο. Το σιμαντικοντερο που εχω να επισιμανω ειναι οτι ειναι λαθος οτι τετοιου ειδους αγωνες ειναι low budget αφου η μονη διαφορα στα αυτοκινιτα μας απο οτι στα αγονιστικα ειναι to roll bar και το σιστιμα πυροσβεσης και η προετημασια πανω κατω ειναι κοινη. (Αυτο αφορα συνηθως αυτουσ που θελουν να πρωταγωνιστισουν) Αλλωστε αθτο αποδυκνιεται απο τις πολυ ακριβεσ συμμετοχες γνωστων βελτιωτικων οικων.
Ειναι λοιπον κακο να βλεπουμε με υποτιμιτικα αυτους τους αγωνες αλλα αντιθετα εσεις οι αγωνιζομενοι θα επρεπε να συμετεχετε και να μας βοηθατε και να συναγωζιζσται με εμας.
Οσο αφορα την προτοβουλια του Ορεστη πανω απο ολα θα ευχηθω κουραγιο. Σε κατι αντιστιχω καποτε λαμβανα μερος με το meva kumho cup 2006., το οποιο και ακυροθηκε αφου βαλλανε το χερακι το χερακι τους διαφοροι (επισιμοι φορεις αλλα και αγωνιζομενοι) Κριμα γιατι ηταν μια ωραια προσπαθεια!!!!
**Εν κατακλειδι αγωνιζομενοι και οι φορεις εχουν διμιουργησει ενα lobby το οποοιο το βλεπουμε χρονια (απο τοτε που θημαμαι τους ελλινικουσ αγονες) και γλιφουνε!!! ο ενας τον αλλον μηπωσ και σωσουν το τομαρι τους. **Οσο το gtcc ειναι εκτος των ανω η τοθλαχιστον περιοριζει τετιου ειδους φαινομενα θα συμμετεχω και προσκαλω τους ελληνες αγωνιζομενους να μας κανουν την τιμη να συμμετεχουν και να μας συναγωνιστουν!!!!
Παντα φιλικα!!!
Ι.Κ
οσον αφορα το πρωτο που εκανα μπολντ,κανεις μεγαλο λαθος ,
οι μεγαλυτερες διαφορες στα αγωνιστικα με τα υπολοιπα ειναι οι περιορισμοι που εχουν βασει γενικου κανονισμου και των ομολογκασιον,κατι που κανει ακομα και ενα νορμαλ στο μοτερ ραλλυ,κλασεως Ν2,αλογων ισως +15 απο το νορμαλ,να μπορει να κοστισει περισσοτερο απο οτι ενα με τετραπεταλουδο και 200 αλογα πχ
,συν η συντηρηση των αγωνιστικων.το δευτερο μπολντ ειναι απλα ατυχες......,δλδ να σωσουν το τομαρι απο ποιον?.....
οσο για το υπογραμμισμενο ,δυστυχως καποιοι ,οπως και εσυ ,αφου θα λαμβανες μερος θελανε να προσπερασουνε τους κανονισμους ,περιορισμους που ειπα στην πρωτη μου παραγραφο.
Ευτυχως που ακυρωθηκε εκεινος ο θεσμος. -
Ο χρήστης Kavak έγραψε:
Φιλε APR ειναι αυτοννοειτο οτι ολοι τρεχουν επειδη το γουσταρουν κι οχι επειδη καποιος τους πιεζει,το ιδιο κι εγωΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ......
ΑΥΤΟΝΝΟΗΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΣΤΙΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ , ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΕ ... συγνωμη , το Σαββατο τι ωρα αρχιζουν τα δοκιμαστικα στην Αναβαση της Μοσχοκαριας ? Γιατι θα πας στην Μοσχοκαρια ? Ναι επεισα τον πατερα μου να παμε μια εκδρομη , και να μην χασουμε τον αγωνα !ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .........., ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΤΟ 90%) ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ..........
ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΥΠΕΛΟ , ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΒΕΛΤΙΩΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ....ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ... ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΣΗ ,(γιατι η μοτερουκλα που μουφτιαξε ο τζιμης ο τιγρης σκαβει) ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ .... ,
ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ... ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ (οταν πατωσουν ποιος τον γ.....ει τον τζιμη τον τιγρη τον ασχετο)....
ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ , ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , , ΑΛΛΑ .......... ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ , .
ΤΙΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ... ΞΕΡΕΙΣ ? Ε ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΠ ?
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠ ΛΕΓΑΤΕ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΚΟΨΑ ........
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΝΤΟΛΕΣ .
Καταλαβαινω οτι στον παρελθον κανατε κι εσεις πολλες προσπαθειες χωρις αποτελεσμα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν το καταφερατε εσεις τοτε δεν θα το καταφερουμε κι εμεις τωρα
ΟΧΙ ΑΓΗΠΗΤΕ ΜΟΥ KAVAK , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ < ΣΧΕΤΙΚΗ >.
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ , ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΡΟΛ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΩΤΟΜΠΙΑΝΚΙ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ... ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ..........
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
Διαβαζω αρκετα χρονια το φορουμ και ειδικα τα ποστ με τους ελλνικους αγωνςες.Συμετεχω σε αγωνες gtcc απο το 2006. Μπορω να πω αν και ο θεσμος βρισκεται σε βρεφικο επιπεδο ειμαι ικανοποιημενος και απο την οργανωση και απο την συνεχη και αυξανομενη προσελευση αγωνιζωμενων αλλα πανω απο ολα απο τον ανταγωνισμο. Το σιμαντικοντερο που εχω να επισιμανω ειναι οτι ειναι λαθος οτι τετοιου ειδους αγωνες ειναι low budget αφου η μονη διαφορα στα αυτοκινιτα μας απο οτι στα αγονιστικα ειναι to roll bar και το σιστιμα πυροσβεσης και η προετημασια πανω κατω ειναι κοινη. (Αυτο αφορα συνηθως αυτουσ που θελουν να πρωταγωνιστισουν) Αλλωστε αθτο αποδυκνιεται απο τις πολυ ακριβεσ συμμετοχες γνωστων βελτιωτικων οικων.
Εν κατακλειδι αγωνιζομενοι και οι φορεις εχουν διμιουργησει ενα lobby το οποοιο το βλεπουμε χρονια (απο τοτε που θημαμαι τους ελλινικουσ αγονες) και γλιφουνε!!! ο ενας τον αλλον μηπωσ και σωσουν το τομαρι τους. Οσο το gtcc ειναι εκτος των ανω η τοθλαχιστον περιοριζει τετιου ειδους φαινομενα θα συμμετεχω και προσκαλω τους ελληνες αγωνιζομενους να μας κανουν την τιμη να συμμετεχουν και να μας συναγωνιστουν!!!!
Παντα φιλικα!!!
Ι.Κ
συγγνωμη αλλα εδω κανεις λαθος.
η προετοιμασια που θελει ενα αγωνιστικο απεχει πολυ απο την προετοιμασια ενος πολιτικου για εναν αγωνα για το gtcc.επισης,κατα την γνωμη μου ειναι λαθος επειδη εχουμε φτιαξει ενα 'πολιτικο' οταν μια μερα μας ερθει να τρεξουμε σε αγωνες να του πεταξουμε πανω ενα roll cage & να νομιζουμε οτι ειμαστε οκ.αλλο ενα εκκεντροφορατο πολιτικο & αλλο ενα αγωνιστικο gr-A.
αν θελεις να τρεξεις σε αγωνες φτιαξε ενα Ν...αλλα κατα τα ψεμματα οι αγωνες ειναι ενα ακριβο χομπυ,οτι & να κανουμε παντα θα ειναι ακριβοι.
αν θελεις ομως να τρεξεις επειδη το θελεις πραγματικα,θα βαλεις κατω τα πραγματα,θα κανονισεις τα οικονομικα σου & σιγα σιγα θα φτιαξεις το αμαξι σου συμφωνα με τους κανονισμους της κατηγοριας σου.ετσι και χρηματα θα γλυτωσεις,γιατι δεν θα διπλοπληρωσεις πραγματα,& θα γλυτωσεις τα πισωγυρισματα. -
Παιδες σε ολα τα πραγματα η αληθεια ειναι στη μεση...
Δυστυχως, οπως λεει ο αμαξο, το Motorsport θελει χρημα. Και οπως δεν γινεται σπανακοπιτα χωρις σπανακι, ετσι δεν γινεται και 'τσαμπε ολεο' εμπλοκη ή μαλλον γινεται αλλα θα τρως τους (πιτο)γυρους με το κιλο και ειναι θεμα δικο σου αν εχεις το στομαχι να παλεψεις ή να φυγεις. Δυσκολο να ζοριζεσαι οικονομικα ή να θυσιαζεις κατι αλλο στη ζωη σου προκριμενου να κανεις σταθερα αγωνες στην χωρα μας και ιδιως αυτη την εποχη. Ομως παρολο το κλιμα αν γουσταρεις πραγματικα αυτο που κανεις οπως λεει και ο φετινος πρωταθλητης (συγχαρητηρια) θα τη βρεις την ακρη. Κανεις δεν λεει οτι οι παιδιες ειναι αχρειαστες. Καθε αλλο, ειναι ενα ενδιαμεσο βημα για οποιον δεν εχει το χρημα να τρεξει. Αλλα, πραγματικα γιατι να φτιαξεις ενα υπεροπλο 106 για 3 κολοβους γυρους στα Μεγαρα ή αλλους 3 στο καρτοδρομο (πραγματικα δεν καταλαβαινω τι ευχαριστηση παιρνει καποιος προσπαθωντας να κανει εκει χρονο με ενα γρηγορο αυτοκινητο ενω τουναντιον, ειναι πολυ πιο fun να ξηλωσεις το λιονταρι απο το 106 σου και να βαλεις το...καβουρι -να τρελαθεις δηλ στις παντες-.
Μαγκια του του καθενος να διαλεξει οποιο δρομο θελει. Το μονο σιγουρο ειναι πως απο ενα σημειο και μετα (εντος πιστας και κατα τη γνωμη μου παντα) ειναι πολυ πιο λογικο για οποιον δεν γουσταρει για τον χψ λογο το κλιμα των αγωνων (που αν υπηρχαν πιο πολλες συμμετοχες σιγουρα θα ηταν αλλο) να γινει ενας εξιδεικευμενος Track Day Specialist (το πιασατε το υπονοουμενο) με μια 'ειδικη κατασκευη' (πολλα τα παραδειγματα μερακληδων που κανουν χροναρες με 106, starlet -κριμα που και τα 2 τουμπαραν- MX5, MR2 και εσχατως sevenοειδη), παρα να φτιαξει ενα Α/6 διχως κλουβι και να αρκειται στα...3γυρα.
Ειναι θεμα θελησης. Ο APR τα χωνει, αλλα εχει δικιο. Τα λεφτα ειναι παντα πολλα για ενα παραβολο, αλλα οχι για ενα μοτερ ή μια αναρτηση ή 4πιστονες. Και η (αναγκαστικη) συνυπαρξη μοιραια φερνει συγκρισεις. **Παντως, αν ολα γινονται (που ισχυει για καθε οδηγο ανεξαιρετως) για εναν τσιγκο, ας αξιζει ο γ.......ς. Θυμαται κανεις τον πρωταθλητη της Β' ή της Γ' Εθνικης ή μαλλον να το θεσω καλυτερα οταν ξεκινανε οι εν λογω ομαδες τη χρονια τους σκεφτονται τον τιτλο;;; ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ. Την ανοδο σκεφτονται. Την ανοδο... **[/b]
FRENCH MAKERS CUP (FMC)