-
Sidobre να σας ζήσει!
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Οπως είπα, ψηνόμαστε σαν psclub να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο θεσμό. Συγνώμη που καθυστέρησα αλλά μόλις έγινα μπαμπάς....Κάτι τέτοιο καλό είναι να ξεκινήσει από την νέα χρονιά, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα 3μηνο προετοιμασίας, για 'υποστηρικτές'
Προτείνω να κάνουμε όλοι τις διακοπούλες μας, και πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη να μαζευτούμε στην Λέσχη μας (αφού θα έχουμε κάνει μια προεργασία του τί χρειάζεται) και να τα πούμε.
Να σας ζήσει!!!
Συμφωνώ για συνάντηση τον Σεπτέμβρη και ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το 205/AX/R5Cup+ με το ίδιο κέφι που φτιάχτηκε το GTCC.
Πάντως μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας ενδιαφερομένων στο Zeppelin εντός του Ιουλίου, μου φαίνεται καλή ιδέα -
Βρε παίδες αμα βάλετε μέσα στο cup και 5άρια GT, δεν με βάζετε και έμενα το 'έρημο' σαν γκεστ σταρ
-
Οπως είπα, ψηνόμαστε σαν psclub να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο θεσμό. Συγνώμη που καθυστέρησα αλλά μόλις έγινα μπαμπάς....Κάτι τέτοιο καλό είναι να ξεκινήσει από την νέα χρονιά, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα 3μηνο προετοιμασίας, για 'υποστηρικτές'
Προτείνω να κάνουμε όλοι τις διακοπούλες μας, και πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη να μαζευτούμε στην Λέσχη μας (αφού θα έχουμε κάνει μια προεργασία του τί χρειάζεται) και να τα πούμε.
ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΛΑΜΠ Η ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ) ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ( ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΣ ).
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
-
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ 206 1600cc ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ
ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
-
sidobre. να σας ζησει!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΛΑΜΠ Η ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ) ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ( ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΣ ).
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Εμείς σας Λέσχη σκέφτομαι να κάνουμε την προκύρηξη του Cup, την επικοινωνιακή προβολή του, να εκμεταλευτούμε τις Δημόσιες Σχέσεις μας για την εξεύρεση χορηγών κλπ κλπ.
Διαφορετικά ποιός θα το κάνει αυτό;
Κατά τα άλλα ναι, μας βολεύει να κατεβάζουμε απλώς συμμετοχές, να έχουμε σε κάθε αγώνα το δικό μας service και να χοροπηδάμε για τα τυγχόν αποτελέσματα, αλλά έτσι ίσως να μην βοηθάμε όσο μπορούμε. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργούμε και όχι να χοροπηδάμε....
-
Εμείς σας Λέσχη σκέφτομαι να κάνουμε την προκύρηξη του Cup, την επικοινωνιακή προβολή του, να εκμεταλευτούμε τις Δημόσιες Σχέσεις μας για την εξεύρεση χορηγών κλπ κλπ.
Κατά τα άλλα ναι, μας βολεύει να κατεβάζουμε απλώς συμμετοχές, να έχουμε σε κάθε αγώνα το δικό μας service και να χοροπηδάμε για τα τυγχόν αποτελέσματα, αλλά έτσι ίσως να μην βοηθάμε όσο μπορούμε. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργούμε και όχι να χοροπηδάμε....
υπαρχουν πολλοι τρελαμενοι 205αριδες στο club σας και φανταζομαι περιμενουν εξελιξεις....
για να το επισπευσουμε με μια συναντηση για συζητηση σε σοβαρο επιπεδο!
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
υπαρχουν πολλοι τρελαμενοι 205αριδες στο club σας και φανταζομαι περιμενουν εξελιξεις....
για να το επισπευσουμε με μια συναντηση για συζητηση σε σοβαρο επιπεδο!
βιαζεσαι μικρε μου????
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
βιαζεσαι μικρε μου????
καλα βρε,δεν το βλεπεις απ'την υπογραφη μου οτι βιαζομαι??εχει πλακα να μην ερθει μεσα στον ιουλιο!!!την κατσαμε,θα χασουμε εδαφος!!!
-
βιαζεσαι μικρε μου????
καλα βρε,δεν το βλεπεις απ'την υπογραφη μου οτι βιαζομαι??εχει πλακα να μην ερθει μεσα στον ιουλιο!!!την κατσαμε,θα χασουμε εδαφος!!!
παντως απο μενα αυτα που περιμενεις ειναι ετοιμα οποτε
τρεχεις και με αυτα -
[/quote]
ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ!!!
ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!!
ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ!!!
ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!!
ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑμε χαροποιει ιδιαιτερως η απαντηση σας!!!
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
καλα βρε,δεν το βλεπεις απ'την υπογραφη μου οτι βιαζομαι??εχει πλακα να μην ερθει μεσα στον ιουλιο!!!την κατσαμε,θα χασουμε εδαφος!!!ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ!!!
ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!!
ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
[/quote]και δωρο μια ιταλιδα...
-
με τα [quote] τα εκανες σαλατα ρε stamelo!!!!
-
αφου μου αρεσουν εγω φταιω
-
αυτοι οι γαλλοι τελικα πρεπει να ειναι πολυ βλακες,καθονται και ασχολουνται με 205 ενω εμεις εδω στην ελλαδα ,οντας πολυ εξελιγμενοι οδηγικα και οικονομικα φτιαχνουμε SUBARU και EVO.το εχουμε απο την κουνια μας το τιμονι που με το καλημερα τρεχουμε με τετρακινητες φτερουγες.και οπως ειπωθηκε καπου που ημουν το πρωι ,τα πιο πολλα απο τα ελληνικα ''αγωνιστικα'' δεν εχουν δευτερο μπουζι να αλλαξουν!!
παρτε μια ιδεα για το πως το οργανουν το πραγμα τα χαζα γαλλακια
http://www.205cup.co.uk/regs/2005.pdf -
ενα ακομη παραδειγμα προς μιμηση ,αυτη τη φορα απο τους Ολλανδους!!
-
ενα ακομη παραδειγμα προς μιμηση ,αυτη τη φορα απο τους Ολλανδους!!οι ολλανδοι και οι γαλλοι εχουν,εμεις??
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
ενα ακομη παραδειγμα προς μιμηση ,αυτη τη φορα απο τους Ολλανδους!!
οι ολλανδοι και οι γαλλοι εχουν,εμεις??
**ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ????? **
FRENCH MAKERS CUP (FMC)