-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
εγινε καποια συναντηση?Τιποτα ιδιαιτερο απ' οτι καταλαβα. Δεν βρεθηκα με τον Χρηστο (passat 18t), ειχα τα δικα μου τρεχαματα γενικως. Δεν ειδα παντως αλλα αυτοκινητα. Ο van ηταν εκει αλλα του ειπα οτι με αυτο που ειχε μαζι του θα τον βγαζαμε παρανομο ....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
εγινε καποια συναντηση?
Τιποτα ιδιαιτερο απ' οτι καταλαβα. Δεν βρεθηκα με τον Χρηστο (passat 18t), ειχα τα δικα μου τρεχαματα γενικως. Δεν ειδα παντως αλλα αυτοκινητα. Ο van ηταν εκει αλλα του ειπα οτι με αυτο που ειχε μαζι του θα τον βγαζαμε παρανομο ....
με τετοιο avatar κι εσύ παράνομος είσαι
-
εγινε καποια συναντηση?
Τιποτα ιδιαιτερο απ' οτι καταλαβα. Δεν βρεθηκα με τον Χρηστο (passat 18t), ειχα τα δικα μου τρεχαματα γενικως. Δεν ειδα παντως αλλα αυτοκινητα. Ο van ηταν εκει αλλα του ειπα οτι με αυτο που ειχε μαζι του θα τον βγαζαμε παρανομο ....
??????
-
εγινε καποια συναντηση?
??????
Ενα WRC .....
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
εγινε καποια συναντηση?
Γ@μει το avatar ...!!!
Περιμενω να παρεις Ζ4 να σε ξυρισω...
τελος.... -
εγινε καποια συναντηση?
Γ@μει το avatar ...!!!
τελος....http://www.seriouswheels.com/2006/2006- ... 0x1200.htm
http://www.seriouswheels.com/2006/2006- ... 0x1200.htm
http://www.seriouswheels.com/2006/2006- ... 0x1440.htmκατι σαν αυτο??
-
Μπα... χλωμο τον κοβω....
-
Μπα... χλωμο τον κοβω....μασησες λιγακι ε!
-
μασησες λιγακι ε!
Τον εχω σου λεω...!!!!
-
μασησες λιγακι ε!
Τον εχω σου λεω...!!!!
επειδη δεν βλεπω συναντηση παμε οι δυο για μια συναντηση για να πουμε οτι προχωραει το πραμα!
-
Δεν ηρθες Μεγαρα προχτες....
-
ειχα παει να δω ενα σπριντακι,υπηρχε θεμα η λιγα πραγματα?
-
Τιποτα ιδιαιτερο. Προπονηση καναμε...
-
Τιποτα ιδιαιτερο. Προπονηση καναμε...και εγω μια προπονησουλα εκανα με αυτο εδω
http://www.youtube.com/watch?v=0Vyb-n-W ... ed&search= -
εγινε καποια συναντηση?
Γ@μει το avatar ...!!!
τελος....έπεσες στην περίπτωση.
μάσα και μη μιλάς λέει η διαφήμιση.
zcm είναι τα αρχικά του τιμορου σου, που τολμάς και αντιμιλάς.
Αφου αν τα βαλεις διπλα διπλα με το 106 σου, ο ιάπωνας που έχεις στο avatar θα χάσει μου φαίνεται.
Αν και το 106 σου είναι κι αυτό πιο αργό και απο την καθυστέρηση.(τουλάχιστον κρατάμε το topic ζωντανό με τον έναν ή άλλο τρόπο )
-
Αμα ειναι να πρεπει να παρεις 3.2 lt και M για να με περασεις.... τι να πω...χαλαλι...
Εγω με 2.0lt το παλευω. (κατσε να πεσει αναρτηση πανω και κανα καλο λαστιχακι κι αντε βρες με μετα... )EDIT: zcm ...??? Εννοεις Z4M ?
-
Παντως την Κυριακη, αν δεν κανω λαθος, εδωσαν τον παρον 2 αυτοκινητα απο οσους ειχαν εκδηλωσει ενδιαφερον, σωστα ? Αν ηταν και καποιος αλλος, διορθωστε με....
Μηπως θα ηταν καλο να τα μαζεψουμε κανα ΣΚ καποια στιγμη, να τα δουμε απο κοντα (οσα ειναι τελοσπαντων σε θεση να εμφανιστουν), να δουμε που βρισκομαστε ? Ενδεχομενως και στην πιστα .... -
Αμα ειναι να πρεπει να παρεις 3.2 lt και M για να με περασεις.... τι να πω...χαλαλι...
Εγω με 2.0lt το παλευω. (κατσε να πεσει αναρτηση πανω και κανα καλο λαστιχακι κι αντε βρες με μετα... )EDIT: zcm ...??? Εννοεις Z4M ?
αα καλά αρχίσαμε.
Σου θυμίζω ότι η 'απλή' 3lt είναι ελάχιστα πιο γρήγορα στα Μέγαρα απο το S
Και σταματάω εδώ γιατί θαμας κοπανήσουν
-
ειμαστε λιγο αλλα οπως ειπε ο nikos_bugsR το κραταμε ζωντανο....
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
αα καλά αρχίσαμε.
Σου θυμίζω ότι η 'απλή' 3lt είναι ελάχιστα πιο γρήγορα στα Μέγαρα απο το S
Και σταματάω εδώ γιατί θαμας κοπανήσουν
Το αμφισβητω αυτο....
Για αυτοκινητοσυναντηση τι λετε ? Καποιο ΣΚ ....?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)