-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ...
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ....ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΟΚ.....
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ...(ΚΑΛΛΙΘΕΑ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!!!!!!
-
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ....ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΟΚ.....
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ...(ΚΑΛΛΙΘΕΑ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!!!!!!
-
-
Αυτό ισχύει. Μέχρι να ζεσταθούν οι βαλβολίνες στο κιβώτιο,κυρίως στα Ευρωπαικά αμάξια, ο λεβιές εχει πιο σκληρή αίσθηση.
-
Τα κρύα πρωινά, μέχρι να ζεσταθούν οι βαλβολίνες στο κιβώτιο, είναι λογικό να μην κουμπώνουν πολύ εύκολα οι ταχύτητες.
Περι διαδρομής: ανεβαίνεις Συγγρού, δεξιά προς Καλλιρόης, αμέσως δεξιά στο φανάρι (μαγαζί με μοτοσυκλέτες στη γωνία) βγαίνεις στην Φραντζή. Ανεβαίνεις Φραντζή και στο τέταρτο φανάρι κάνεις διαγωνίως αριστερά (βενζινάδικο BP στο ισόγειο πολυκατοικίας μπροστά σου), παίρνοντας την Κάρπου, που στη συνέχεια μετονομάζεται σε Φιλολάου χωρίς να στρίψεις πουθενά. Πας την Φιλολάου μέχρι τέρμα (κάνει αναγκάστικά λίγο αριστερά ο δρόμος σ'εκείνο το σημείο), οπότε και βγαίνεις στην Καισαριανή. Δεξιά πάει προς περιφερειακό Καρέα μέσω Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως (κράσπεδο στη μέση), ευθεία κατεβαίνει προς κέντρο, αριστερά πίσω προς Παγκράτι (λεωφ. Υμηττού). Προέκταση του περιφερειακού είναι η Κατεχάκη, από την οποία εύκολα ή δύσκολα (ανάλογα την κίνηση) μπορείς να πάρεις την Μεσογείων ή την Κηφισίας ή να συνεχίσεις ευθεία προς Γαλάτσι.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ...