-
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM,ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΙΤΕ ΕΧΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ Η 'ΚΛΑΨΑ' ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 22 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!
ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ) ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 14 ΑΠΟ ΤΙΣ 15 Ε.Δ. ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4.06.46 ΜΕ Ι Δ Ι Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΤΡΟΜΠΑ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ-ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ-ΨΑΛΙΔΙΑ-TURBO-ΦΡΕΝΑ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ-ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ),ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΕIXAN ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ????? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝΙΚΩΝ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ' ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ) ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ???
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΑΣΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΚΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !!!!
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM,ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΙΤΕ ΕΧΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ Η 'ΚΛΑΨΑ' ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 22 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!
ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ) ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 14 ΑΠΟ ΤΙΣ 15 Ε.Δ. ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4.06.46 ΜΕ Ι Δ Ι Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΤΡΟΜΠΑ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ-ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ-ΨΑΛΙΔΙΑ-TURBO-ΦΡΕΝΑ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ-ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ),ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΕIXAN ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ????? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝΙΚΩΝ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ' ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ) ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ???
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΑΣΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΚΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !!!!
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
'EL-EM'
-
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!!!!!
-
Μα...
ειναι δυνατον!!με ενα αυτοκινητο μπα...να...να.. να μην μπορει να κερδισει του κανει εντυπωση...
-
Απο τα γραπτα του Λωρη συμπεραινουμε τα εξης:
1.Οτι Επιτελους γινεται προσπαθεια να διενεργουνται σωστοι (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ) τεχνικοι ελεγχοι
2. Οτι ο Αρης κι ο Λωρης κερδιζουν με το σπαθι τους περαν πασης αμφιβολιας
(τα συγχαρητηρια περιτευουν)
3. Οτι αν θελουμε να πανε οι αγωνες μπροστα, πρεπει να μαθουμε ΚΑΙ να χανουμε (ΟΛΟΙ ΜΑΣ) και απλα να προσπαθουμε με δουλεια να κερδισουμε στον επομενο χωρις γκρινιες και δικαιολογιες.
4. Οτι η παραδοχη της καλης ποιοτητας και της αξιας του αντιπαλου ενισχυουν τους δεσμους μεταξυ των αγωνιζομενων και βελτιωνουν την εικονα και το κλιμα των αγωνων.
Αυτα τα ολιγα , για να μην ζηταμε τα παντα απο 'ΠΑΝΩ'. -
ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ..... 'ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ'
-
ΕΛΑΤΕ ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ !
Εκτος κι αν τωρα εχει αντιπαλο :lol:
υ.γ. ΔΕΝ θα μπορουσα , ουτε για πλακα , να εγραφα κατι τετοιο , για εναν συναθλητη . Οταν ομως η ιστορια με τις χιλιαδες διαπλοκες και τα στημενα πρωταθληματα , που εχουν καταστρεψει τους αγωνες στην Ελλαδα , οφειλοντε κατα το μεγαλυτερο μερος τους σ'αυτον , τοτε δεχομαι οτι ακομα και ο χλευασμος ειναι λιγος .
-
Μα συμβαίνουν και τέτοια στο χώρο των αγώνων;
Αν ο 'Πρωταθλητής' (δεν είναι πλέον πρωταθλητής) προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και τους αγώνες με αυτό τον τρόπο, τότε οι υπόλοιποι τι να πούμε;
Όμως αν θυμ'άμαι καλά το δικό του αυτοκίνητο σε κάποιον αγώνα δεν ήταν σωστό. Αυτό το κατάπιε ή προσπαθεί να ισοφαρίσει τις εκτιμήσεις;
Δώστου βρε Άρη την ευκαρία να κερδίσει.
Όταν είχε καλό WRC πήγαινες και έφερνες και εσύ και τον κέρδιζες, όταν είχες εσύ καλό Ν έφτιαχνε και αυτός ένα και έχανε.
Ας διαλέξει τελικά τι θέλει, όπως επίσης ας καταλάβει ότι δεν μπορεί να είσαι πρωταθλητής διά βίου. Αν συνέβαινε αυτό τότε αυτομάτως θα σκεφτόμουν ότι ο πρωταθλητής δεν βρήκε το μάστορά του και όχι ότι ο πρωταθλητής είναι γιά πάντα πρωταθλητής.
Ο Άρης γιά φτάσει εδώ που έφτασε και κουράστηκε και δαπάνησε χρήματα. Θα έπρεπε ο κ. Κύρκος να περιμένει ότι κάποια μέρα θα έχανε.
Πως συντήρησε όλα αυτά τα χρόνια την γρηγοράδα του; Με το να μην έχει συναγωνισμό θα σκεφτεί κάποιος και θα συμφωνήσω απόλυτα. Δεν θα το παίξω Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά δυστυχώς κ. Κύρκο μείνατε πίσω και σας προσπερνούν.
Προσέξτε όμως γιατί έρχονται και τα 1600 και 1300 c.c. και τότε η πτώση θα είναι μεγάλη και εμείς θα χάσουμε, αν δεν το έχουμε χάσει, το πρώτυπό μας.
Λυπάμαι.
kri.kri
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ' ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ **ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΜΑ **ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥ -ΜΟΥ ΜΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ?
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ,ΠΑΝΤΑ ), ΕΧΕΙ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ , ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΜΦΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ .
ΦΙΛΙΚΑ
ΧΟΥ-Α
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ' ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ **ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΜΑ **ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥ -ΜΟΥ ΜΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ?
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ,ΠΑΝΤΑ ), ΕΧΕΙ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ , ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΜΦΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ .
ΦΙΛΙΚΑ
ΧΟΥ-Α
AΓΑΠΗΤΕ APR,
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΟΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟΝ nass.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σκέφτομαι μήπως είμαι υπερβολικός ότι στο άλμα του ρίξατε 1 δευτερόλεπτο…
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!
ΑΠΙΑΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΙΑΣΤΟΙ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΨΑΛΙΔΙΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ?Δεν υπήρχαν 'παρακείμενες ροδέλες' APR, λάθος σε πληροφόρησαν.
Δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό του παρόντος θέματος, τη στιγμή που και για τον Κύρκο το ζήτημα θεωρείται λήξαν.
-
Αφου ο Κυρκος δεν κατεθεσε ενσταση για τα ψαλιδια, με ποια λογικη κατεβηκαν και ελεγχθηκαν?
Τι σοϊ προφορικη ενσταση ειναι αυτη?
Κατι δε μου κολλαει. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αφου ο Κυρκος δεν κατεθεσε ενσταση για τα ψαλιδια, με ποια λογικη κατεβηκαν και ελεγχθηκαν?
Κατι δε μου κολλαει.Δεν πειράζει, άστο, καλύτερα έτσι... Για να κλείσουν όλα τα στόματα...
Άσχετα αν ένα ψαλίδι δεν μπορεί με τίποτα να σου δώσει 20-30 δεύτερα σε μια ειδική.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κατι δε μου κολλαει.Δεν πειράζει, άστο, καλύτερα έτσι... Για να κλείσουν όλα τα στόματα...
Άσχετα αν ένα ψαλίδι δεν μπορεί με τίποτα να σου δώσει 20-30 δεύτερα σε μια ειδική.
ναι οντως που κολλαει το ψαλιδι με τους χρονους ? εγω πιστευω πως και γιαρις να του δωσεις του βωβου μες τη 10αδα θα ναι σηγουρα
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αφου ο Κυρκος δεν κατεθεσε ενσταση για τα ψαλιδια, με ποια λογικη κατεβηκαν και ελεγχθηκαν?ΞΑΝΑκατέβηκαν και ΞΑΝΑελέγχθηκαν για επιβεβαίωση του αρχικού συμπεράσματος.
-
Δηλαδή κύριε nass εάν εγώ ο άγνωστος της μικρής και με όχι ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατηγορίας σας έλεγα ότι δεν κάνατε καλά την δουλιά σας θα ΞΑΝΑεπιβεβαιώνατε ότι την κάνατε σωστά;
Τι σημαίνει η θέση σας ΞΑΝΑ.... Είχατε απορίες; Σκεφτήκατε τα ΜΗΠΩΣ;
Αν θέλεις ξεδιάλυνε αυτή την απορία μου η οποία μπορεί και να είναι άστοχη. Γιά να είμαι ήσυχος θα προτιμήσω την αστοχία μου από το να πιστέψω το 'όπου φτωχός και η μοίρα του', αφού 'πρωταθλητής' δεν θα γίνω ποτέ.
Ευχαριστώ.
kri.kri
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
[Δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό του παρόντος θέματος, τη στιγμή που και για τον Κύρκο το ζήτημα θεωρείται λήξαν.KAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ ?
Ε... ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ Νass .
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Δηλαδή κύριε nass εάν εγώ ο άγνωστος της μικρής και με όχι ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατηγορίας σας έλεγα ότι δεν κάνατε καλά την δουλιά σας θα ΞΑΝΑεπιβεβαιώνατε ότι την κάνατε σωστά;Αν ήταν δυνατόν (πχ. δεν είχε λυθεί το Parc Ferme), φυσικά. Για ποιό λόγο να μένουν αμφιβολίες όταν μπορούν να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα ?
Τι σημαίνει η θέση σας ΞΑΝΑ.... Είχατε απορίες; Σκεφτήκατε τα ΜΗΠΩΣ;
Εγώ δεν είχα απορίες. Αλλοι είχαν και παρουσίαζαν τη δική τους άποψη των πραγμάτων. Θεώρησα επιβεβλημένο και καλό για όλους τους εμπλεκόμενους να μη 'σέρνονται' φήμες και αμφιβολίες σε κανέναν. Εφόσον όλο που είχε να γίνει ήταν να ξεβιδωθεί μια βίδα, προτίμησα να το κάνω για να μην έχει κανείς να λέει
(βέβαια διαπιστώνω πως πάντοτε έχει να λέει κάποιος )
Αν θέλεις ξεδιάλυνε αυτή την απορία μου η οποία μπορεί και να είναι άστοχη. Γιά να είμαι ήσυχος θα προτιμήσω την αστοχία μου από το να πιστέψω το 'όπου φτωχός και η μοίρα του', αφού 'πρωταθλητής' δεν θα γίνω ποτέ.
Ευχαριστώ.
kri.kri
Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο τώρα πως η αντιμετώπιση του Κύρκου και του kri.kri είναι όμοια.
Τέλος από μένα σε αυτό το θέμα.
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ