-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Αντί να κοιτάμε πως οδηγούν ο Άρης με τον Λώρη και να βλέπουμε που οφείλωνται τα λεπτά που είναι μπροστά απ' τον συναγωνισμό ψάχνουμε να βρούμε το παράνομο...
Δε θα εκπλησόμουν καθόλου αν του χρόνου το πλήρωμα μας γράψει στα ... του και ακούμε μόνο τι κάνουνε στην Ιταλία και αρχίσει ο συναγωνισμός να κοροϊδεύεται ότι πάει γρήγορα.
Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να κρίνου εξ ιδίων...
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΗΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΛΑΜΠ!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΡΗΣ
ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ Η ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ (..ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ )Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ε Π Ω Ν Υ Μ Α ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΗΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΛΑΜΠ!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΡΗΣ
ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ Η ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ (..ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ )Αγαπητέ garfli,
παρόλο που είμαι από αυτούς που δυσκολεύονται ΠΟΛΥ για να κάνουν αυτό το άθλημα και έχοντας βρεθεί σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση για πολύ καιρό από θέμα αυτοκινήτου, ανταλλακτικών κλπ σε σχέση με τον συναγωνισμό, έχω καταφέρει να μην είμαι εμπαθείς ως προς τους 'έχοντες'.
Καλώς ή κακώς thats life...
Το θέμα είναι ότι παρακολουθώντας προ ημερών με φίλους το DVD του Βοιωτίας, κάποιος από την παρέα πετάχτηκε και είπε ότι του Βωβού είναι 'άλλο' αμάξι...
Κοιτώντας λοιπόν ξανά και ξανά τα πλάνα, το μοναδικό που μπόρεσα να διακρίνω είναι ότι ο Αρης οδηγούσε καθαρά, ίσια, πατώντας τα ξακρίσματα, χωρίς να φλικάρει και χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες που, όπως θα ξέρεις, το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν την ψευδαίσθηση σ' έναν οδηγό ότι πάει γρήγορα...
Ακόμα θα ξέρεις, αγαπητέ garfli, ότι έχω μάθει να λέω και να στηρίζω τη γνώμη ακόμη και όταν 'δε θα έπρεπε'.
Αν κοιτάξεις λίγο πίσω θα δείς ότι έχω κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές γιατί 'δεν έκανα τουμπεκί...'
Έτσι λοιπόν, σε διαβεβαιώνω ότι για το μόνο λόγω που παρεμβλήθηκα της συζητήσεώς σας ήταν γιατί θεωρώ τα μέγιστα κακόπιστο να διαβάλεται το οποιοδήποτε πλήρωμα αφού έχει περάσει επανειλημένα από τεχνικούς ελέγχους...
Να είσαι σίγουρος ότι έχουν υπάρξει φορές στην Α5 που πληρώματα έχουν τρέξει με 1500άρια μοτέρ. Ουδέποτε βγήκε κανείς μας να το στηρίξει ανοιχτά γιατί εφόσων δε μπορούσε να αποδειχτεί μόνο γελοίοι θα γινόμασταν. Δε μπορώ λοιπόν να καταλάβω τη νοοτροπία με την οποία διαβάλεται ένα κορυφαίο Ελληνικό πλήρωμα.
Αν δεν μπορείτε να δείτε που είναι κρυμμένα τα δευτερόπλεπτα, συγνώμη αλλά εγώ τα βλέπω...
Και αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κανενός club...
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ loutos 1,
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΧΡΕΙΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ 20ΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (ΚΥΡΚΟΣ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ) ME TIΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 50ΑΔΑ? ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ? ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
υπάρχει και 2ος χρήστης el-em ή γράφει κανένα ανήψι σαν του Ράντομ?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΒΡΕ DAN. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Εχω δυο ερωτηματα...
- Ο κ. Κυρκος διαβαζει το forum? Αν οχι, τοτε ποιος ο λογος του συγκεκριμενου post?
- Γιατι ¨σκοτωνεστε¨? Οι Ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου ειναι ενα χομπι, ή κανω λαθος? Ειναι κανενας σας επαγγλεματιας οδηγος αγωνων? Εχετε κατι να κερδισετε? Απο την αλλη, αν π.χ. ο κ. Λωρης ειναι επαγγελματιας και ζει απο αυτο το σπορ, τοτε καλα κανει και προσπαθει ¨να βρει το δικιο του¨. Αλλα, καλυτερα δεν θα ηταν να τα πειτε κ. Λωρη με τον κ. Κυρκο προσωπικως και οχι να να σχολιαζετε την κατασταση δημοσιως, ιδιως αν ο κ. Κυρκος δεν παρακολουθει το forum?
Παρακαλω, μην με παρεξηγησει κανενας για τα παραπανω, απλα μια σκεψη εκανα...
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
Εχω δυο ερωτηματα...- Ο κ. Κυρκος διαβαζει το forum? Αν οχι, τοτε ποιος ο λογος του συγκεκριμενου post?
- Γιατι ¨σκοτωνεστε¨? Οι Ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου ειναι ενα χομπι, ή κανω λαθος? Ειναι κανενας σας επαγγλεματιας οδηγος αγωνων? Εχετε κατι να κερδισετε? Απο την αλλη, αν π.χ. ο κ. Λωρης ειναι επαγγελματιας και ζει απο αυτο το σπορ, τοτε καλα κανει και προσπαθει ¨να βρει το δικιο του¨. Αλλα, καλυτερα δεν θα ηταν να τα πειτε κ. Λωρη με τον κ. Κυρκο προσωπικως και οχι να να σχολιαζετε την κατασταση δημοσιως, ιδιως αν ο κ. Κυρκος δεν παρακολουθει το forum?
Παρακαλω, μην με παρεξηγησει κανενας για τα παραπανω, απλα μια σκεψη εκανα...
Ολοι οι εμπλεκόμενοι με τους αγώνες το παρακολουθούν ανελειπώς και αν δε μπορούν οι ίδιοι βάζουν άλλους να τους τα διαβάζουν!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ολοι οι εμπλεκόμενοι με τους αγώνες το παρακολουθούν ανελειπώς και αν δε μπορούν οι ίδιοι βάζουν άλλους να τους τα διαβάζουν!
Σωστο ακουγεται αυτο κ. Παυλο, αλλα ειναι δεδομενο?
Και παλι ρωτω, ποιος ο λογος για ολα αυτα? -
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
Και παλι ρωτω, ποιος ο λογος για ολα αυτα?ΑΓΑΠΗΤΕ gorghs,
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΕΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΩΣΤΕ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΑΦ'ΕΤΑΙΡΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΥΣΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΕΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΩΣΤΕ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΑΦ'ΕΤΑΙΡΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ.
'EL-EM'
κ. Λωρη δε λεω πως εχετε αδικο, αλλα αφενος το να λετε δημοσια πως ο Κυρκος δεν εχει αξιοπρεπεια, ειναι λιγο βαρυ, απο τη στιγμη που δεν εχει τη δυνατοτητα να απαντησει απο αυτο το βημα, αφετερου ειναι δικαιωμα του καθε αγωνιζομενου να κανει ενσταση.
Το οτι σας εκανε ενσταση δε σημαινει οτι δεν εχει αξιοπρεπεια.
Μπορει για χ,ψ λογους να ειδε κατι που τον παραξενεψε, απο τη στιγμη που εχει τα φραγκα, ας κανει ενσταση.
Απο τη στιγμη που εισαστε νομιμοι και με αποδειξεις, μαγκια σας και χιλια μπραβο για την επιδοση σας.
Δε νομιζω οτι επρεπε να δοθει συνεχεια. -
Ρε παιδια ελεος.το ονομα κυρκος ειναι σταθμος στους ελληνικους αγωνες!οτι ηταν να αποδειξει το εχει κανει με το παραπανω!ο κυριος el-em μου θυμιζει την γνωστη παροιμια(εκανε και η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο)
-
Ο χρήστης lsd έγραψε:
Ρε παιδια ελεος.το ονομα κυρκος ειναι σταθμος στους ελληνικους αγωνες!οτι ηταν να αποδειξει το εχει κανει με το παραπανω!ο κυριος el-em μου θυμιζει την γνωστη παροιμια(εκανε και η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο)Κατα την γνωμη μου θα επρεπε να μιλας καλυτερα για τον κ. Λωρη και για οποιονδηποτε αλλο. Ουτε ο κ. Κυρκος, ουτε ο κ. Λωρης ειναι τυχαια ονοματα στον χωρο.
Θα συμφωνησω με τον S3. Εγω προσωπικα δεν γνωριζα για την ενστανση, αλλα και να ηξερα δεν θα μου φαινοταν περιεργο. Απο την στιγμη που ο κ. Κυρκος ειχε αμφιβολιες καλα εκανε και την εκανε. Εξαλλου ειναι δικαιωμα του. Δεν πιστευω οτι μειωνει την νικη σας. Ισα-ισα απο την στιγμη που αποδειχτηκατε ¨καθαροι 100%¨ η νικη σας περνει ακομα μεγαλυτερες διαστασεις.
Κ. Λωρη τον κατηγορειτε λες και εκανε καμια παρανομια! Απλα εκανε μια ενστανση, (ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα). Δεν χανει την αξιοπρεπεια του καποιος που κανει μια ενστανση. Ετσι δεν ειναι?Το σιγουρο ειναι οτι το σπορ δεν μπορει να βοηθηθει απο τετοιες αντιδρασεις.
-
**Ε 1836: Θα πηγαίνατε σαν ακροατήριο σε εκπομπές 'ξεκατινιάσματος';
Α 1836: έχουμε το 4TF**
Αυτή η ερώτηση τέθηκε από εμένα σε άνα άλλο τμήμα του φόρουμ και απαντήθηκε από κάποιον άλλο 'συνφορουμίτη'.
Νομίζω ότι ταιριάζει σαν απάντηση αν κάνει το κόπο να διαβάσει κανείς κάποια θέματα στους 'Ελληνικούς αγώνες'.
Απλά να θυμίσω ότι στον τίτλο του θέματος υπάρχει η λέξη 'αξιοπρέπεια'. Εσείς τον γράψατε τον τίτλο κύριε Μελετόπουλε μη τον 'αδικείτε' λοιπόν.
Μη 'πέφτετε' στα μάτια τρίτων, απαντώντας σε μέλη που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Είπατε ότι είχατε να πείτε (κακώς κατά τη γνώμη μου, μια και όλα κρίνονται στο 'καναβάτσο' κριτή το χρονόμετρο) στο πρώτο πόστ που κάνατε, βγάλατε την πιθανή πίκρα που είχατε από την αντιμετώπιση του συναδέλφου σας αγωνιζόμενου και είναι αρκετό αυτό.
Η φήμη κάποιου (και η υστεροφημία) και μιλώ για τη δική σας, είναι μεγάλο πράγμα μη τη χαλάτε.
Μεγάλος εξάλου, είναι αυτός που δε πέφτει χαμηλά.Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας ή υποβιβασμού του παραπόνου σας, όλα τα παραπάνω.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
Επισης, κ. Λωρη, μπορει αρχικα να θετει υπο αμφισβητηση τις επιδοσεις σας αλλα το αποτελεσμα ειναι η αποδειξη οτι ειστε 100% καθαροι, οι επιδοσεις σας πραγματικες και περα απο καθε αμφισβητηση.
Οσοι γνωριζαν για την ενστανση (και για οποιοδηποτε αλλες δηλωσεις του κ. Κυρκου) γνωριζουν και το αποτελεσμα.Εγω προσωπικα σας θεωρω ενα απο τα καλυτερα Ελληνικα πληρωματα, και δεν βρισκω κανεναν λογω να ασχολειστε με τετοιες ανουσιες λεπτομερειες. Συνηθως, σε τετοιες περιπτωσεις, η σιωπη ειναι η καλυτερη απαντηση.
[Κ. Λωρη, δεν υπαρχει λογος να γραφετε με κεφαλαια. Οπως φανταζεστε ειναι λιγο πιο δυσκολη η αναγνωση τους. Εξαλλου, ειμαι σιγουρος οτι θα σας διαβασουμε ολοι ακομη και αν γραφετε με μικρα.]
[/list] -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
'EL-EM'
κ. Λωρη δε λεω πως εχετε αδικο, αλλα αφενος το να λετε δημοσια πως ο Κυρκος δεν εχει αξιοπρεπεια, ειναι λιγο βαρυ, απο τη στιγμη που δεν εχει τη δυνατοτητα να απαντησει απο αυτο το βημα, αφετερου ειναι δικαιωμα του καθε αγωνιζομενου να κανει ενσταση.
Το οτι σας εκανε ενσταση δε σημαινει οτι δεν εχει αξιοπρεπεια.
Μπορει για χ,ψ λογους να ειδε κατι που τον παραξενεψε, απο τη στιγμη που εχει τα φραγκα, ας κανει ενσταση.
Απο τη στιγμη που εισαστε νομιμοι και με αποδειξεις, μαγκια σας και χιλια μπραβο για την επιδοση σας.
Δε νομιζω οτι επρεπε να δοθει συνεχεια.ΑΓΑΠΗΤΕ S3,
ΠΡΩΤΟΝ Ο κ.ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ κ.ΚΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 'ΠΑΡΑΝΟΜΑ' ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ !!!
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΝΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΚΑΙ ΔΗ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης lsd έγραψε:
Ρε παιδια ελεος.το ονομα κυρκος ειναι σταθμος στους ελληνικους αγωνες!οτι ηταν να αποδειξει το εχει κανει με το παραπανω!ο κυριος el-em μου θυμιζει την γνωστη παροιμια(εκανε και η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο)ΑΓΑΗΠΗΤΕ Isd,
ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ georghs ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΘΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
Ρε παιδια ελεος.το ονομα κυρκος ειναι σταθμος στους ελληνικους αγωνες!οτι ηταν να αποδειξει το εχει κανει με το παραπανω!ο κυριος el-em μου θυμιζει την γνωστη παροιμια(εκανε και η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο)
Κατα την γνωμη μου θα επρεπε να μιλας καλυτερα για τον κ. Λωρη και για οποιονδηποτε αλλο. Ουτε ο κ. Κυρκος, ουτε ο κ. Λωρης ειναι τυχαια ονοματα στον χωρο.
Θα συμφωνησω με τον S3. Εγω προσωπικα δεν γνωριζα για την ενστανση, αλλα και να ηξερα δεν θα μου φαινοταν περιεργο. Απο την στιγμη που ο κ. Κυρκος ειχε αμφιβολιες καλα εκανε και την εκανε. Εξαλλου ειναι δικαιωμα του. Δεν πιστευω οτι μειωνει την νικη σας. Ισα-ισα απο την στιγμη που αποδειχτηκατε ¨καθαροι 100%¨ η νικη σας περνει ακομα μεγαλυτερες διαστασεις.
Κ. Λωρη τον κατηγορειτε λες και εκανε καμια παρανομια! Απλα εκανε μια ενστανση, (ή τουλαχιστον αυτο καταλαβα). Δεν χανει την αξιοπρεπεια του καποιος που κανει μια ενστανση. Ετσι δεν ειναι?Το σιγουρο ειναι οτι το σπορ δεν μπορει να βοηθηθει απο τετοιες αντιδρασεις.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ S3 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
**Ε 1836: Θα πηγαίνατε σαν ακροατήριο σε εκπομπές 'ξεκατινιάσματος';Α 1836: έχουμε το 4TF**
Αυτή η ερώτηση τέθηκε από εμένα σε άνα άλλο τμήμα του φόρουμ και απαντήθηκε από κάποιον άλλο 'συνφορουμίτη'.
Νομίζω ότι ταιριάζει σαν απάντηση αν κάνει το κόπο να διαβάσει κανείς κάποια θέματα στους 'Ελληνικούς αγώνες'.
Απλά να θυμίσω ότι στον τίτλο του θέματος υπάρχει η λέξη 'αξιοπρέπεια'. Εσείς τον γράψατε τον τίτλο κύριε Μελετόπουλε μη τον 'αδικείτε' λοιπόν.
Μη 'πέφτετε' στα μάτια τρίτων, απαντώντας σε μέλη που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Είπατε ότι είχατε να πείτε (κακώς κατά τη γνώμη μου, μια και όλα κρίνονται στο 'καναβάτσο' κριτή το χρονόμετρο) στο πρώτο πόστ που κάνατε, βγάλατε την πιθανή πίκρα που είχατε από την αντιμετώπιση του συναδέλφου σας αγωνιζόμενου και είναι αρκετό αυτό.
Η φήμη κάποιου (και η υστεροφημία) και μιλώ για τη δική σας, είναι μεγάλο πράγμα μη τη χαλάτε.
Μεγάλος εξάλου, είναι αυτός που δε πέφτει χαμηλά.Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας ή υποβιβασμού του παραπόνου σας, όλα τα παραπάνω.
ΑΓΑΠΗΤΕ tazio,
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ 'ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ' ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
'EL-EM'
Επισης, κ. Λωρη, μπορει αρχικα να θετει υπο αμφισβητηση τις επιδοσεις σας αλλα το αποτελεσμα ειναι η αποδειξη οτι ειστε 100% καθαροι, οι επιδοσεις σας πραγματικες και περα απο καθε αμφισβητηση.
Οσοι γνωριζαν για την ενστανση (και για οποιοδηποτε αλλες δηλωσεις του κ. Κυρκου) γνωριζουν και το αποτελεσμα.Εγω προσωπικα σας θεωρω ενα απο τα καλυτερα Ελληνικα πληρωματα, και δεν βρισκω κανεναν λογω να ασχολειστε με τετοιες ανουσιες λεπτομερειες. Συνηθως, σε τετοιες περιπτωσεις, η σιωπη ειναι η καλυτερη απαντηση.
[Κ. Λωρη, δεν υπαρχει λογος να γραφετε με κεφαλαια. Οπως φανταζεστε ειναι λιγο πιο δυσκολη η αναγνωση τους. Εξαλλου, ειμαι σιγουρος οτι θα σας διαβασουμε ολοι ακομη και αν γραφετε με μικρα.]
[/list]ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.
Ξεκινήσατε ένα θέμα ενιστάμενος σε μια συμπεριφορά αντιπάλου σας και είχατε 100% δίκιο.
Η παραπάνω φράση όμως , ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είναι άθλια. Καμιά ζωούλα δεν είναι μίζερη κύριε L-M , και λυπάμαι ειλικρινά που τα δικά σας posts εδώ μέσα τα αντιμετώπιζα με προσοχή και σοβαρότητα.
-
Σε πληροφορω κ el-em οτι η ζωουλα μου καθε αλλο απο μιζερη ειναι!κοιτα μην γινει η δικια σου μιζερη,γιατι και κουνελι να βαλεις στο δεξι μπακετ για συνοδηγο ο αρης παλι πυροτεχνηματα θα κανει!(μπραβο αρη).μου θυμιζεις με αυτα που γραφεις κατι κατινες σε πρωιναδικα!και μην συνεχειζεις να ριχνεις το επιπεδο σου γιατι βλεπω να τριζει το μπακετ σου!
-
Ο χρήστης lsd έγραψε:
Σε πληροφορω κ el-em οτι η ζωουλα μου καθε αλλο απο μιζερη ειναι!κοιτα μην γινει η δικια σου μιζερη,γιατι και κουνελι να βαλεις στο δεξι μπακετ για συνοδηγο ο αρης παλι πυροτεχνηματα θα κανει!(μπραβο αρη).μου θυμιζεις με αυτα που γραφεις κατι κατινες σε πρωιναδικα!και μην συνεχειζεις να ριχνεις το επιπεδο σου γιατι βλεπω να τριζει το μπακετ σου!Θα το σφίξει και θα σταματήσει το τρίξιμο.
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ