-
Θα ήθελα να γίνει μια αναφορά σχετικός με τα νέα αγωνιστικά που θα δούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2006.
Π.χ. εγώ άκουσα ότι ο κ.Βωβός θα αποκτήσει ένα XSARA WRC
-
Θα ήθελα να γίνει μια αναφορά σχετικός με τα νέα αγωνιστικά που θα δούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2006.
-
-
Λάθος...Ο Βωβός πιθανόν να νοικιάσει μια Xsara WRC μόνο για το Παλάδιο....Δεν αγοράζει αυτοκίνητα αφού νοικιάζοντάς τα μπορεί να έχει ό,τι θέλει στην τελευταία του εξέλιξη.....Χώρια που WRC αυτοκίνητα δεν συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Π.Ρ.....
-
μα φαντάζεσαι να πήγαιναν ΚΤΕΟ την Xsara ? χεχεχεχεχε
-
Ναι έχετε δίκιο sorry …απλός θα ήθελα να αναφέρουμε τη αγωνιστικά θα δούμε το 2006 στα χέρια Ελλήνων οδηγών
-
Tο σωστο ειναι να ρωτας τι χερια θα δουμε στα αγωνιστικα αυτοκινητα των Ελληνων του 2006.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Tο σωστο ειναι να ρωτας τι χερια θα δουμε στα αγωνιστικα αυτοκινητα των Ελληνων του 2006.Λίγο τολμηρή ερώτηση δεν είναι αυτή;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Tο σωστο ειναι να ρωτας τι χερια θα δουμε στα αγωνιστικα αυτοκινητα των Ελληνων του 2006.
Λίγο τολμηρή ερώτηση δεν είναι αυτή;
Σαν ερώτηση όχι, αλλά δεδομένης της απάντησης είναι όχι απλά τολμηρή, αλλά ΧΧΧ...
Δυστυχώς σχεδόν κανείς δεν θυσιάζει αγώνες για να μάθει να οδηγεί πρώτα... Όλοι να κερδίσουμε από τα γεννοφάσκια μας...
Βρε χριστιανέ, κοίτα να πας σωστά με γραμμές, ακούγοντας τι λέει ο έρμος από δεξιά, κάνοντας σωστές αλλαγές ταχύτητας στο σωστό σημείο, και ΟΤΑΝ τα κάνεις αυτά ΣΩΣΤΑ, τότε επιταχύνεις το ρυθμό με τον οποίο τα κάνεις αυτά!!!Σαφώς και αν κάνω έναν αγώνα και πάω στο όριο (το... δικό ΜΟΥ εννοείται...) έστω και με στραμπουλήγματα θα κάνω καλύτερο χρόνο από το να κοιτάω γραμμές κλπ κλπ...
Μετά από 20 αγώνες όμως ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ θα πηγαίνω, και θα μου φταίει το ρημάδι το αμάξι και τα λίγα περάσματα... ΚΑι θα γίνω καγκουρώ... Και σαν οδηγός (παράνομα περάσματα) και σαν αμάξι (μαϊμού) και σαν όλα...
Αντίθετα αν δώσεις έμφαση σε αυτά που είπα, σε 10 αγώνες θα έχεις και μια στοιχειώδη αν μη τι άλλο επικοινωνία με το συνοδηγό, ο οποίος θα κοιτάει με τη σειρά του να σε κρατάει ή να σε σπρώχνει, αντί να ψάχνει αν έχει κανένα γκομενάκι στην 'κερκίδα', θα μάθεις να φυλάς λίγο καλύτερα το αμάξι σου και τα λάστιχά σου, και θα είσαι λιγότερο πιθανός να κάνεις έξοδο.
Άσε που πλέον θα είσαι μάλλον ταχύτερος από τον άλλον τον Στραμπουλίδη!!Μετά από άλλους 20 αγώνες ο Στραμπουλίδης έβαλε εκκεντροφόρους, κιβώτια, καπάκια, εξατμίσεις, βενζίνες, λάστιχα μπιμπελό και τουρμπίνες, και εσύ τον κοντράρεις με αναμμένο το air condition...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μετά από άλλους 20 αγώνες ο Στραμπουλίδης έβαλε εκκεντροφόρους, κιβώτια, καπάκια, εξατμίσεις, βενζίνες, λάστιχα μπιμπελό και τουρμπίνες, και εσύ τον κοντράρεις με αναμμένο το air condition...Ποιός είναι ο Στραμπουλίδης.Πόντιος πρωταθλητής;
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Tο σωστο ειναι να ρωτας τι χερια θα δουμε στα αγωνιστικα αυτοκινητα των Ελληνων του 2006.Μερικοί άνθρωποι δε σέβεστε τίποτα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μετά από άλλους 20 αγώνες ο Στραμπουλίδης έβαλε εκκεντροφόρους, κιβώτια, καπάκια, εξατμίσεις, βενζίνες, λάστιχα μπιμπελό και τουρμπίνες, και εσύ τον κοντράρεις με αναμμένο το air condition...
Ποιός είναι ο Στραμπουλίδης.Πόντιος πρωταθλητής;
Χεράς μεγάλος!!!
Με 938 άλογα (στον τροχό) και τετραπλή τουρμπίνα, τώρα που μιλάμε δοκιμάζει ήδη για το Ακρόπολις, ενώ αδικείται από το αμάξι του και δεν κερδίζει πρωταθλήματα αβέρτα!!!Περαιτέρω βιβλιογραφία στο 'Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΑΛΛΙΣΤΑΣ'!
Τι αγωνιστικά αυτ. θα δούμε το 2006 στο Παν.Π.Ρ ?