-
και με National Geographic
-
Ο χρήστης Runner Ducati Baylisstic έγραψε:
κατι γινεται τωρα....αλλα παλι δεν θα ερθει ρε νικο και παλι μονοι μας θα κανουμε την κοντρα και το καφε μετα....
Ποιος ειπε οτι δεν θα ερθω... με μια διαφορα... θα παμε βολτα κατω στις Καβοκολωνες στο νορμαλ για βολτα και καφε, .. θα σταματησουμε εκει στις τελευταιες στροφες που εχει κατι παρκινγκ στα δεξια για τσιγαρο οποιος θελει και ζεσταμα, και θα παιξουμε στα τελευταια στροφιλικια, εχει καμια 10ρια-15αρια στροφες πεταλα εντελως γαμιστερα, η ασφαλτο δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα παιχνιδι γινεται... θα αφηνω τον alfa καμια 100 μετρα μπροστα να μην κλαιγεται και θα τον περναω μονο μεσα στις στροφες απο την εξωτερικη, για να μαθει...
εαν δεχεστε ειμαι μεσα να σας κανω την χαρη χωρις στοιχημα ετσι για την πλακα μας, να γνωριστητε με τον θρυλικο Runner Baylisstic, και να απολαυσετε κλισεις, φωτιες απο γονατα και ταχυτητα μεσα στην στροφη... και να το διασκεδασω και γω...
αμα θετε πεστε...
που είσαι ωρέ Runner χάλασε το μοτόρι σου ?
Εν πάση περιπτώσει σου έχω και εναλλακτική μοτόρι που δε χαλάει...(τζι ες εξ αρ εφτάμιση=GSXR 750) = ?.!@#$%^&*() do you what ?
καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σε όλους
να είστε όλοι καλά -
!@#$%^&&*()'~_+
μτφ.γαμώτ γλυστράι το ρημάδ -
έλα στο παππού
-
ποιός είναι ο κυριος στη φωτο ?
-
Ο χρήστης nkt έγραψε:
έλα στο παππούΔεν ειναι απο το γνωστό άσμα 'Θέλεις να σου μάθω τέννις' ????
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
έλα στο παππού
Δεν ειναι απο το γνωστό άσμα 'Θέλεις να σου μάθω τέννις' ????
Ειναι ο Τιντο Μπρας σκηνοθετης και παραγωγος ελαφρο πορνοταινιων...........
-
Τι σχεση εχει αυτη η φωτογραφια εδω;
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Τι σχεση εχει αυτη η φωτογραφια εδω;Μονο αυτη;
-
Ο χρήστης nkt έγραψε:
ποιός είναι ο κυριος στη φωτο ?
ποιός είναι αυτός ο κυριος στη φωτο με το κόκκινο μονοθέσιο?
-
Mπιμ.....Μπουμ......ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ(απο Cbr600)
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
καλή χρονιά
ο Νο 1 κύλινδρος είναι και η μπιέλα βγήκε έξω ? Εσύ είσαι οκ ή έπεσες ?
Να είσαι καλά δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά. Το έχω πάθει και εγώ -
Ο χρήστης nkt έγραψε:
καλή χρονιά
ο Νο 1 κύλινδρος είναι και η μπιέλα βγήκε έξω ? Εσύ είσαι οκ ή έπεσες ?
Να είσαι καλά δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά. Το έχω πάθει και εγώΦτου..Φτου Οχι ρε συ μακρια απο μας ,δεν ειναι δικο μου το μοτορι ενος Ιταλου απο αλλο φορουμ ειναι
Καλη Χρονια και μακρια απο εμας........... -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
μπιμ....Μπουμ....Κράααααακκκκκκκκκκ.....
και τα χειρότερα....
οχχχχ.....
αχχχχχ....
...και καλή Χρονιά
-
Επειδή νομίζω ότι το τοπικ άρχισε να ξεφεύγει από το αρχικό θέμα νομίζω ότι καλό θα είναι να σταματήσουν κάποιοι να βάζουν φιτίλια και να δείχνουν μπιέλες ιταλικές και άλλα τινά... Όλοι λίγο πολύ (ιταλοί, ιάπωνες κλπ)κάπου κερδίζουν και κάπου χάνουν ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ;;!!!!
Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο και τα λεγόμενα του Runner και το έδειξα άλλωστε πιο πριν,αλλά μην αρχίσουμε πάλι τις γνωστές αντιπαραθέσεις... Από φωτό με μπιέλες άλλωστε έχω κι εγώ να δείξω... για όλες τις μάρκες!So f***ing what? -
Ο χρήστης svradelis έγραψε:
Επειδή νομίζω ότι το τοπικ άρχισε να ξεφεύγει από το αρχικό θέμα νομίζω ότι καλό θα είναι να σταματήσουν κάποιοι να βάζουν φιτίλια και να δείχνουν μπιέλες ιταλικές και άλλα τινά... Όλοι λίγο πολύ (ιταλοί, ιάπωνες κλπ)κάπου κερδίζουν και κάπου χάνουν ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ;;!!!!
Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο και τα λεγόμενα του Runner και το έδειξα άλλωστε πιο πριν,αλλά μην αρχίσουμε πάλι τις γνωστές αντιπαραθέσεις... Από φωτό με μπιέλες άλλωστε έχω κι εγώ να δείξω... για όλες τις μάρκες!So f***ing what?Συγνωμη αλλα εσυ που ειδες αντιπαραθεση?? Απλα μια φωτο που δε βλεπεις καθε μερα εβαλα...............Δεν εγραψα πουθενα οτι εκανε τσαφ γιατι ειναι Χ μαρκα.
-
Ο χρήστης svradelis έγραψε:
Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο και τα λεγόμενα του Runner και το έδειξα άλλωστε πιο πριν,αλλά μην αρχίσουμε πάλι τις γνωστές αντιπαραθέσεις... Από φωτό με μπιέλες άλλωστε έχω κι εγώ να δείξω... για όλες τις μάρκες!So f***ing what?η αντιπαράθεση που έχουμε είναι ότι και ευρωπαϊκό και ιαπωνικό έχουν κάποιες άτυχες κατασκευαστικές στιγμές με πληθώρα βέβαια των Ιταλικών.
Αλλά εσύ που είδες αντιπαραθέσεις... ???
Στο κάτω κάτω GSXR 750 έχω και κάνουμε αναφορά για 2 japan μοτο.
Όσο για το Runner δεν χρειάζεται καν να αναφερθούμε
Δεν παίζει θέμα στραβά το είδες.
καλημέρα -
Αν και δεν εχω και πολυ χρονο, και κυριως βαριεμαι να ασχοληθω με το θεμα διοτι... χμμ δεν εχει σημασια....
η αποχη απο ολο το ιντερνετ γενικα οφειλεται σε αλλαγη κατοικιας, αρα χωρις τηλεφωνο λογο μεταφορας, και ενα διαστημα περασα μια δυσκολη φαση με πνευμονια αλλα για μια ακομα φορα το κακο σκυλι δεν εχει ευκολα ψοφο...
πληροφοριακα ομως....
22 Φεβρουαριου ο Runner Baylisstic θα βρισκεται με μερικους φιλους αγωνιζομενους και μη στην πιστα των Μεγαρων ετοιμοπολεμος.... ολοι ευπροσδεκτοι... και οποιος θελει μπαινει και μεσα... αλλιως καφεδακι και κουβεντουλα στο ενδιαμεσο των session........
καλα να περνατε...
ΤΗΕ ΕΝD.
(δεν μου μενει και πολυς χρονος αυτο το διαστημα για να παρακολουθω τι παιζει και εδω)
-
Με 5-6 ακομα φωτογραφιες ενημερωθηκε η σελιδα μου στο bikepics απο το χθεσινο trackday...
οποιος κανει κεφι και ειναι αργοσχολος χαζευει...καλες βολτες και προσοχη.
click here: http://www.bikepics.com/members/runnerbaylisstic/03monster800/
-
εχεις σκεφτει ρε ραννερ να πας για φωτομοντελο?εγω παντως ξερω απο την εμπειρια μου αλλα και απο διασταυρωμενες πληροφοριες ,οτι αυτοι που πανε γρηγορα πραγματικα...δεν αυτοδιαφημιζονται αλλα δικαζουν κατευθειαν στον δρομο χωρις πολλα μπλα μπλα και λογια χωρις ουσια.τα υπολοιπα τα ακουμε βερεσε....
ΥΓ. και ειναι ενταξει και στο ραντεβου τους...
ΥΓ2.οι υπερβολικες κλισεις που μας δειχνεις ειναι καλες και φανταζμαγορικες για αυτους που ΔΕΝ ξερουν απο μηχανες.αυτοι που πραγματικα ξερουν,θα γελανε σιγουρα γιατι ως γνωστον η σωστη,γρηγορη και ΑΣΦΑΛΗ οδηγηση ειναι με σωμα εξω και μηχανη με μικροτερη δυνατη κλιση....
Για οσους θα ηθελαν να χαζεψουν μερικες φωτογραφιες...