-
Κοιτα στη Χρυση ευκαιρια απο το Ιντερνετ που εχει και τις παλιοτερες αγγελιες. Νομιζω πουλιεται ενα καινουργιο.
-
Καθυστερημενα λιγο:
http://www.xe.gr/pages/default.aspx
και για το μωρο:
http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat ... words=city -
NEA TIMH για το SPORTCITY 125cc
2.500 € -
Καλη τιμη, αλλα εδω κοιταμε να βαλουμε καμμια εξατμιση και φιλτρο στο 200αρι για να πηγαινει κι αλλο .
Γνωμη μου οτι το 125 θα το βαρεθει γρηγορα οποιος το παρει. Εκτος και αν δεν εχει καθολου απαιτησεις απο επιδοσεις και δεν βγαινει συχνα Εθνικη η Αττικη οδο.
Μηπως τους εχει μεινει στοκ απο 125αρια και κανουν την προσφορα για να τα πουλησουν? -
Εγω θα κανω τη διαδρομη Πετρούπολη-Πειραιάς μέσω οδού Θηβών κάθε μερα με αυτο.
Δε νομιζω οτι εξυπηρετει σε τιποτα να παρω το 200αρι...
Και τα 700 € ειναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορα πλεον!!!
Ασε που θα σαρωσει την αγορα το 125αρι τωρα πια σε αυτα τα λεφτα!!!!
-
Κανα νέο από τη συμβίωσή σου με το Sportcity μέχρι τώρα?
Φαντάζομαι θα έχεις κάνει αρκετούτσικα χιλιόμετρα και θα έχεις σχηματίσει κάποια πιο ολοκληρωμένη άποψη -
Με το μηχανακι αυτο σωθηκα. Παει παντου εντος Αττικής ανετα και με ασφαλεια. Εχω κανει 3300χιλ. αν θυμαμαι καλα. Ειτε πηγαινω σιγα, ειτε γρηγορα το μηχανακι με ευχαριστει. Επαναλαμβανω οτι εχει πολυ καλα κρατηματα, φρενα, ανεση, σταθερο στον ανεμο, καλες επιταχυνσεις και επιδοσεις (τελικη 130-135) και χωνεται παντου. Το τιμονι του κοβει πιο πολυ απο το παπι που ειχα. Κανενα προβλημα μεχρι τωρα και το εχω κυκλοφορησει και με μεγαλες νεροποντες. Πιστευω οτι ειναι μεγαλη βλακεια που δεν πουλαει καθολου στην Ελλαδα και πουλιεται παρα πολυ στην ιδια τιμη καποιο αντιστοιχο μιας αλλης γιαπωνεζικη μαρκας που απλα εχει το ονομα και τιποτα παραπανω, το οποιο εχοντας το οδηγησει σαφως υστερει σε ολα. Το μονο που θα ηθελα επιπλεον ειναι να εχει ενδειξη εξωτερικης θερμοκρασιας! Σιγουρα θα το ξαναγοραζα.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Πιστευω οτι ειναι μεγαλη βλακεια που δεν πουλαει καθολου στην Ελλαδα και πουλιεται παρα πολυ στην ιδια τιμη καποιο αντιστοιχο μιας αλλης γιαπωνεζικη μαρκας που απλα εχει το ονομα και τιποτα παραπανω, το οποιο εχοντας το οδηγησει σαφως υστερει σε ολα.Γιατί ο Έλληνας είναι κολλημένος και γουστάρει 'FONTA' Και ας μην ειναι ΦΟΝΤΑ ιαπωνεζικο αλλα ΦΟΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ Σ.Α.
ΤΟ ΦΟΝΤΑ ΣΗ150 εχει και ο αδερφος μου. Ειναι του 2004, εχει κανει 9000χλμ και οταν το καβαλαω, αναπολω τη Vespa ET4 50cc που εχω αφησει στο γκαραζ μου.... Τόσο χάλια....
-
Πραγματι το Sportcity ειναι πολυ ομορφο μηχανακι κ με πολυ καλα χαρακτηριστικα!Το ονομα ομως της honda κ η αξιοπιστια που αυτο συνεπαγεται φαινεται οτι μετραει περισσοτερο απο την εμφανιση...
-
αυτη την εβδομαδα περιμενω να μου παραδοσουν το 125.
το εχουν παραλαβει στην εκθεση αλλα λογω εορτων δεν προλαβαν να μου βγαλουν πινακιδες.Τελικα σκεφτηκα οτι το 125 για τις μικρες καθημερινες αποστασεις που θα κανω, ειναι αρκετο και οτι δεν υπαρχει λογος να διαθεσω 700 ευρω παραπανω για το 200
Περασα απο την εκθεση και το ειδα... Τελικα το ταιτανικ γκρει ειναι το πιο ομορφο χρωμα γι αυτο το μηχανακι (αν και δεν εχω δει ακομη το κοκκινο)
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Πιστευω οτι ειναι μεγαλη βλακεια που δεν πουλαει καθολου στην Ελλαδα και πουλιεται παρα πολυ στην ιδια τιμη καποιο αντιστοιχο μιας αλλης γιαπωνεζικη μαρκας που απλα εχει το ονομα και τιποτα παραπανω, το οποιο εχοντας το οδηγησει σαφως υστερει σε ολα.
Γιατί ο Έλληνας είναι κολλημένος και γουστάρει 'FONTA' Και ας μην ειναι ΦΟΝΤΑ ιαπωνεζικο αλλα ΦΟΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ Σ.Α.
ΤΟ ΦΟΝΤΑ ΣΗ150 εχει και ο αδερφος μου. Ειναι του 2004, εχει κανει 9000χλμ και οταν το καβαλαω, αναπολω τη Vespa ET4 50cc που εχω αφησει στο γκαραζ μου.... Τόσο χάλια....
Υπερβολές...
Για Aprilia Pegaso Strada 650 έχει κανείς άποψη; Το είδα κι έπαθα την πλάκα μου, πολύ όμορφο και σε πολύ καλή τιμή...
Site της Aprilia Hellas δεν βρίσκω πουθενά. Έχει περάσει στα χέρια της Piaggio τελικά και στην Ελλάδα; Απο aftersales, στοκ και τιμές ανταλλακτικών τί γίνεται με την συγκεκριμένη εταιρία;
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Υπερβολές...
Site της Aprilia Hellas δεν βρίσκω πουθενά. Έχει περάσει στα χέρια της Piaggio τελικά και στην Ελλάδα; Απο aftersales, στοκ και τιμές ανταλλακτικών τί γίνεται με την συγκεκριμένη εταιρία;
Δεν υπάρχει σαιτ Ελληνικό.
Από το Ιταλικό μπορείς να δεις τους διανομεις στη χωρα μας. Θα σου προτεινα εναν απο τους μεγάλους. Οι περισσότεροι είναι μικρά μαγαζάκια που έχουν πάρει και τον ρόλο του διανομέα, αλλα στην πραγματικότητα δεν έχουν ούτε ενα μηχανάκι για δείγμα.
Θα σου συνιστούσα να μπεις στο φόρουμ της Απρίλια (στην Ελλάδα) και να πάρεις γνώμες από άτομα που έχουν ήδη ένα διάστημα συμβίωσης με αυτό το μηχανάκι. Αυτοί θα σου πουν και για aftersales κλπ
-
Αντε με το καλο να το παραλαβεις και απο τωρα ευχομαι καλοριζικο και καλοταξιδο
Περασα απο την εκθεση και το ειδα... Τελικα το ταιτανικ γκρει ειναι το πιο ομορφο χρωμα γι αυτο το μηχανακι (αν και δεν εχω δει ακομη το κοκκινο)
Ναι οντως συμφωνω οτι το καλυτερο χρωμα ειναι αυτο που λες (που ειναι οπως και το δικο μου).
Βγαινει και σε κοκκινοοο?? !!!
Ναι εχεις δικιο το ειδα στην ιστοσελιδα που εχει επισης και σε μπλε.
Πολλα χρωματα βλεπω, 6 συνολικα, λετε να μυρισε μαζι με την ανοιξη και Piaggio?? -
πριν από λίγο μίλησα μαζί του και περιμένω τηλέφωνό τους, για το πότε θα πάω από κει να το παραλάβω...
προτιμώ να είναι αύριο απογευματάκι με το φως της ημέρας ακόμη.
Το θέμα είναι να προλάβω να το ασφαλίσω κιόλας, γιατί μεσολαβεί 3ήμερο και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω ανασφάλιστος ρε γ@μώ7ο...
Πάντως, όχι γιατί .... το πήραμε εμείς... αλλά νομίζω ότι είναι το ομορφότερο στην κατηγορία του
-
είχα περάσει να το δώ μόλις το είχαν φερει στο κατάστημα.
Τα 125 πλέον έρχονται με σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης
-
Τα 125 πλέον έρχονται με σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης
Μου ανεβασες την πιεση τωρα
Μηπως θα μπορουσες αν ξερεις να με κατατοπισεις σε ποιο τομεα ειναι καλυτερα τα σωληνακια υψηλης πιεσης, δηλαδη εχουν αμεση αποκριση? αισθηση? η πιο δυνατο φρεναρισμα? -
Φανταζομαι οτι σε ενα οχημα με ΟΧΙ υψηλες επιδοσεις και απαιτησεις στο φρεναρισμα... δε θα δεις σημαντικες διαφορες.
Έχω βάλει σωληνακια υψηλης και στο Triumph και εχω παρατηρησει οτι το πενταλ ειναι λιγο πιο αμεσο. Δεν ξερω ομως αν οφειλεται σε αυτο αποκλειστικα η στα υγρα σιλικονης DOT5 που εχω βαλει επισης (το τελευταιο δεν το εχω κανει για επιδοσεις στο φρεναρισμα, αλλα για να αποφυγω διαβρωση του χρωματος στη λαμαρινα, οταν παρουσιαστει διαρροη απο το κυκλωμα των φρενων)
Τελος παντων, ακομη και να μην προσφερουν κατι τα υψηλης πιεσης στο σπορτ-σιτυ, τουλαχιστον αισθητικα νομιζω οτι θα ειναι καλυτερο
-
@odiki asfaleia
σε ποιο συνεργειο πηγαινεις?
-
Στο εστειλα με 'πιμι' για να μην θεωρηθει διαφημιση.
-
τι μέση κατανάλωση έχεις?
Aprilia Sportcity