-
Εγω λεω οτι ο Μακης εξυπηρετει συμφεροντα....
Οκ, ας βγουνε και οι υπολοιποι 'καλοι' και δηθεν δημοσιογραφοι να ξεσκεπασουν τους απατεωνες που προστατευει ο Μακης....
Γιατι δεν βγαινουν αραγε?
Προτιμω εναν κακο δημοσιογραφο, απο εναν που τα αρπαζει και δε βγαζει λεξη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προτιμω εναν κακο δημοσιογραφο, απο εναν που τα αρπαζει και δε βγαζει λεξη...Ακριβώς. Πόσω μάλλον όταν η αρπάχτρα σιγανοπαπαδιά περιβάλλεται τον μανδύα του... προστάτη των αδικημένων μειονοτήτων, των καταπιεσμένων και των καημένων 'αντιεξουσιαστών'.
-
Aν θες κάνε μου τη χάρη και δώσε μερικά παραπάνω στοιχεία γι αυτό που λες για τον 'ΙΟ' , διότι πρώτη φορά το ακούω και θέλω να το δω λίγο.
Αυτό που λες δια τα τηλεδικεία, είναι δίκοπο μαχαίρι. Φαντάσου σε λίγο οι τηελεδικαστές να αποφασίζουν κι όλας. Υπάρχει άλλος κράτος που γίνονται αυτά; και πάλι ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω
Να σε ρωτησω ρε συ scullone. Γιατί νομίζεις να τα κάνει όλα αυτά ο Τριανταφυλλόπουλος;; Είναι ειλικρινέστατη η ερώτηση. Μόνο για την κονόμα;; για να ξεβρωμίσει τον τόπο;;γιατί;; κι εγώ μαζί σου για τον Κορκολή και τους παπαδες και τους γέρους στα γεροκομεία. Αλλά με το να ξεμπροστιάσει ένα Κορκολή, λύθηκε το πρόβλημα;; πόσοι άλλοι Κορκολήδες υπάρχουν που δε θα μάθει ποτέ κανείς μας;; νομίζω έτσι ότι δε λυνεται το πρόβλημα.
Και τέλος , το εξής: διάβασα, διότι επαφή με την εκπομπή δεν έχω, ότι συνήθως , τώρα τελευταία, χρησιμοποιεί φράσεις ' ο Καραμανλής δεν ήξερε', 'ο Καραμανλής δε γνώριζε', ο Καραμανλής το ένα, ο Καραμανλής το άλλο..Πρόσεχε. Εγώ δε λέω ότι γνώριζε ή ήξερε ο Καραμανλής, αφού δεν ξέρω γιατί πράμα τα λέει! Αλλά γιατί κατά τη γνώμη σου χρησιμοποεί, σχεδόν μόνιμα το όνομα του Πρωθυπουργού;;Επαναλαμβάνω ότι οι ερωτησεις είναι ειλικρινείς, διότι δεν γνωρίζω πώς 'φαίνονται' μέσα από το γραπτό λόγο.
-
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον 'Ιό' είναι το ότι προσπάθησε πάρα πολλές φορές να ταυτίσει τους δωδεκαθεϊστές με τη 'Χρυσή Αυγή' με τα άρθρα του.
Επίσης, πολλές φορές πήρε το μέρος της αποσχιστικής οργάνωσης 'Ουράνιο Τόξο' (είναι αυτή η οργάνωση που μιλά διαρκώς για... σλαβομακεδονική μειονότητα, διαιωνίζοντας εντός Ελληνικής επικράτειας το εφεύρημα των κυρίων Τίτο και Μάρκου Βαφειάδη).
Για τα δικαιώματα των Ελλήνων στην Αλβανία, βεβαίως, ούτε λέξη. Κάποτε τη διάβαζα κι εγώ την 'Ε', μέχρι που βαρέθηκα την υποκρισία της.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα μεροληπτικής στάσης του 'Ιού'.
Τώρα να πιάσουμε τα υπόλοιπα...
Δεν έχω αυταπάτες ότι ο Τριανταφυλλόπουλος είναι... Ρομπέν των Δασών. ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, όπως δεν έχω την απαίτηση να παίξει αυτόν τον ρόλο και κανένας άλλος δημοσιογράφος. Το ότι αποκάλυψε τον κορκολή όντως ΔΕΝ έλυσε το πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί κορκολήδες στο πολιτικοδικαστικοπαπαδοκαλλιτεχνικό κύκλωμα. Ευαισθητοποίησε όμως την κοινή γνώμη. Αν έστω και μια μάνα σταμάτησε να προωθεί (όπως γινόταν με πολλές στην περίπτωση του κορκολή) την κόρη της για υποψήφια νύφη ενός τέτοιου ατόμου, υποψιασμένη ότι μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος να την κάνει ρόμπα στους φίλους της και να της πασάρει άσπρη/μαύρη/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έκανε έστω και λίγο καλό.
Το να λέω 'και που βγήκε για τον έναν και τον άλλον, τι έγινε; λύθηκε το πρόβλημα;' το θεωρώ υποτιμητικό για τον εαυτό μου, μοιρολατρικό αν θες. Να αποκαλύπτονται τα λαμόγια! Ει δυνατόν όλα. Αλλά έστω και ένα να αποκαλυφθεί και να πληρώσει, είναι ΚΑΤΙ. Ένα λιθαράκι.
Για τα 'ο Καραμανλής δεν ήξερε'... Αυτά τα έλεγε και παλιότερα, με άλλο όνομα: 'ο Σημίτης δεν ήξερε'. Τα λέει - απ'όσο καταλαβαίνω - εσκεμμένα, για να μπορέσει πιο εύκολα να εκθέσει διάφορα λαμόγια του πολιτικού χώρου, παριστάνοντας συνάμα τον καλό στην κυβέρνηση. Γνωστό κόλπο.
-
θενκς,
αυτά με το Ουρανιο Τόξο τα έχω διαβάσει κι εγώ, για τους χρυσαυγίτες δεν το ήξερα. Για τους Αλβανούς επίσης το έχω διαβάσει. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Να σε ρωτησω ρε συ scullone. Γιατί νομίζεις να τα κάνει όλα αυτά ο Τριανταφυλλόπουλος;; Είναι ειλικρινέστατη η ερώτηση. Μόνο για την κονόμα;; για να ξεβρωμίσει τον τόπο;;γιατί;; κι εγώ μαζί σου για τον Κορκολή και τους παπαδες και τους γέρους στα γεροκομεία. Αλλά με το να ξεμπροστιάσει ένα Κορκολή, λύθηκε το πρόβλημα;; πόσοι άλλοι Κορκολήδες υπάρχουν που δε θα μάθει ποτέ κανείς μας;; νομίζω έτσι ότι δε λυνεται το πρόβλημα.
Προφανως δεν ελυσε τα προβληματα της Ελλαδας ο Μακης. Ας βγουν λοιπον οπως ξαναεγραψα και οι υπολοιποι δημοσιογραφοι που ειναι 'καθαροι' για να ξεσπασουν τους λοιπους 'παπαδες', 'κορκοληδες', 'λαμογιαρηδες' που εχουν βρωμισει το τοπο.
Αυτο με εκνευριζει ομως, οτι δεν βγαινει κανενας αλλος, απλα ειναι αραχτοι στις καρεκλες τους και αρπαζουν τους παχυλους τους μισθους κανοντας κριτικη πολυθρονας.... -
Έτσι είναι! Μου κοτσάρουν το Mont Blanc στο τέλεια μανικιουρισμένο απαλό χεράκι τους, και το κραδαίνουν καταγγέλλοντας όποιον καταγγείλει τη λαμογιά!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έτσι είναι! Μου κοτσάρουν το Mont Blanc στο τέλεια μανικιουρισμένο απαλό χεράκι τους, και το κραδαίνουν καταγγέλλοντας όποιον καταγγείλει τη λαμογιά!ενιοτε καποιοι απο αυτους τους δηθεν, πετανε και μπουκαλια στα γηπεδα...
-
Εννοείς 'κάποιες'... (αν αληθεύουν αυτά που μου'χουν πει 'εκ των έσω' διασυνδέσεις μου)
-
Εννοείς 'κάποιες'... (αν αληθεύουν αυτά που μου'χουν πει 'εκ των έσω' διασυνδέσεις μου)αληθευουν, και μαλιστα τα 'ειχε' με αλλον πολυ γνωστο που τωρα ειναι στον Αλφα...
ειμαστε offtopic ομως
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εννοείς 'κάποιες'... (αν αληθεύουν αυτά που μου'χουν πει 'εκ των έσω' διασυνδέσεις μου)
αληθευουν, και μαλιστα τα 'ειχε' με αλλον πολυ γνωστο που τωρα ειναι στον Αλφα...
ειμαστε offtopic ομως
Η γυναίκα εκείνου άραγε το ξέρει;
-
αληθευουν, και μαλιστα τα 'ειχε' με αλλον πολυ γνωστο που τωρα ειναι στον Αλφα...
ειμαστε offtopic ομως
Η γυναίκα εκείνου άραγε το ξέρει;
του 2ου, τον χωρισε πιο παλια...
-
Είναι καμιά όμορφη τουλάχιστον η γυναίκα του (για να τον βρίσουμε) ή ήταν κάνα μπάζο, οπότε και είχε δικαιολογία;
-
Είναι καμιά όμορφη τουλάχιστον η γυναίκα του (για να τον βρίσουμε) ή ήταν κάνα μπάζο, οπότε και είχε δικαιολογία;βρε το εχουμε κανει traffic εδω μεσα...!
-
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
**Ï Ôñüìïò êáé ç Áèëéüôçôá óôçí ÅëëçíéêÞ ÉäéùôéêÞ Ôçëåüñáóç óå üëï ôçò ôï ìåãáëåßï.....!!!!! **Êáé óôçí ÔïõñêéêÞ ôçëåüñáóç ößëå ìïõ!!! ÂãÜëáíå video ìå ðáéäïöéëßá!!! Áí åßíáé äõíáôüí, êáôáóôñÝøáíå ôïõò áíèñþðïõò åðåéäÞ éó÷õñßæïíôáí ïôé âéÜæáíå ìéêñÜ ðáéäéÜ... Åêåß íá äåßò ñüæ éóôïñßåò!!! Áßó÷ïò !!! Ìá êáëÜ ðþò áöÞíïõí ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò íá áðïêáëýðôïõí ôÝôïéá èÝìáôá!!! Åêåß íá äåßò ôçëåäßêåò!!!
Ðïý íá óïõ ðþ êáé ôçí äéêÞ ìïõ éóôïñßá åäþ óôï ÂÝëãéï...
ÕðïãñáöÞ
Professor
Íôéôñïõïõïõïõïõïõïïõïõïõïõïõïïõïõïõïïõïõïõïõ......... -
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
**Ο Τρόμος και η Αθλιότητα στην Ελληνική Ιδιωτική Τηλεόραση σε όλο της το μεγαλείο.....!!!!! **
Και στην Τουρκική τηλεόραση φίλε μου!!! Βγάλανε video με παιδοφιλία!!! Αν είναι δυνατόν, καταστρέψανε τους ανθρώπους επειδή ισχυρίζονταν οτι βιάζανε μικρά παιδιά... Εκεί να δείς ρόζ ιστορίες!!! Αίσχος !!! Μα καλά πώς αφήνουν τους δημοσιογράφους να αποκαλύπτουν τέτοια θέματα!!! Εκεί να δείς τηλεδίκες!!!
Πού να σου πώ και την δική μου ιστορία εδώ στο Βέλγιο...
Υπογραφή
Professor
Ντιτρουουουουουουοουουουουουοουουουοουουουου......... -
Και στη Βελγική!!! Καλέ, πώς τόλμησαν να βγάλουν στη φόρα ότι ο Ντιτρού βίαζε παιδάκια κι ότι ένα σωρό δικαστές και πολιτικοί ήταν στο κόλπο;
Πού ήταν εκεί ένα Φυντάνι, ένας Πρετεντέρης, ένας Σωμερίτης, ένας ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ένα ΕΣΡ τέλος πάντων να 'μαντρώσει' τους κακούς τηλεδικαστές;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μεταξύ 'Ε' και Μάκη προτιμώ 1000 φορές 'Ε'...Εγώ πάλι 'προτιμώ' την ύπαρξη και προβολή ΚΑΙ των δυο, όπως και των υπόλοιπων ανταγωνιστών και συναγωνιστών τους.
Αρκεί να γίνεται κατανοητό πως ΟΛΟΙ εξυπηρετούν συμφέροντα και για ΟΛΑ χρειάζεται φιλτράρισμα (αγνόηση των 'σκουπιδιών' και κράτημα της ουσίας).
Όμως και η επιλογή των 'σκουπιδιών' και της ουσίας γίνεται διαφορετικά από το καθένα από μας, διότι πολύ απλά κι εμείς εξυπηρετούμε τα δικά μας συμφέροντα.
Προσπάθησα παραπάνω από μια φορά να επισημάνω ότι είναι συμφέρον όλων μας σε πρώτο επίπεδο να επιμείνουμε στην ουσία της αλήθειας ή του ψεύδους της οποιασδήποτε αποκάλυψης, απ' όπου κι αν προέρχεται (χρησιμοποίησα ως παράδειγμα τον Τριανταφυλλόπουλο, το ίδιο όμως ισχύει και για την 'Ε' και για οποιαδήποτε άλλη έκφραση των ΜΜΕ), ιδιαίτερα όταν η ουσία έχει να κάνει με διασπάθηση δικών μας χρημάτων (άρα συμφερόντων).
Διαπιστώνω όμως ότι πολλούς τους ενδιαφέρει πρωτίστως το γιατί έχει Καγιέν ο Τριανταφυλλόπουλος ή το γιατί το παίζει αριστερός ο Φυντανίδης.
[edit]Όπως επίσης διαπιστώνω ότι αρκετοί είναι της λογικής: όλους ή κανέναν.[/edit]Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω στο ότι ο κύριος ρόλος του δημοσιογράφου είναι να τεκμηριώνει επαρκώς το ρεπορτάζ του και ότι εμένα πρωτίστως με αφορά να μαθαίνω το πώς και από ποιούς (κακό)διαχειρίζονται τα χρήματα που πληρώνω σε φόρους. Το αν ο Μάκης οδηγεί Καγιέν κι έχει πέραση στα κοριτσόπουλα, το αν ο Φυντανίδης το παίζει αρστερός ή είναι, το αν ο Στάθης γράφει γλαφυρά ή σκληρά, το αν το Θέμα και η 'Ε' βρίσκονται σε κόντρα, είναι δευτερεύοντα.
[edit]Καθώς επίσης να επιμείνω στο να προτιμώ να μαθαίνω, έστω κι επιλεκτικά, από το να μη μαθαίνω καθόλου.[/edit] -
Αυτό το οποίο καταλαβαίνω (ακόμα περισσότερο και με τις μισές πρώτες σελίδες του εν λόγω thread τις οποίες διάβασα) είναι ότι αυτές οι εκπομές είναι δίκοπο μαχαίρι.
Τις βλέπω θετικά διότι:
- αποκαλύπτουν απατεωνιές, λαμογιές
- στρέφονται κατά υψηλών προσώπων. δεν έχουμε δει έρευνα κατά συνταξιούχου, εργάτη, μικρομεσαίου
- γίνονται αφορμή για δικαστική έρευνα
- αφυπνίζουν το λαό
- σφίγγουν οι κ*λ**, μετά από το ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου (δεν είμαι και πολύ off-topic, συγγενεύουν) οι αλυσίδες επιχειρήσεων εστίασης άρχισαν απανωτές επιθεωρήσεις.
Τις βλέπω αρνητικά διότι:
- με βάζει σε σκέψη το timing, γιατί τώρα και όχι πριν ή μετά; τι ισορροπία δυνάμεων υπάρχει στην κοινωνία και που αποσκοπεί η παρέμβαση του;
- γνωρίζω προσωπικά μια περίπτωση όπου θα έπρεπε να παρέμβει αλλά αδιαφορεί. του έχει σταλεί σωρεία email αλλά έχει αδιαφορήσει. ίσως κάποιος/κάποιοι από τους θιγόμενους να είναι δικοί του.
- σε φίλο και συνεργάτη είχα συστήσει να στείλει τον Τριανταφυλλόπουλο. Δεν το σκέφτεται. 'Εάν κάποιος θιγόμενος με ψευδοκατηγορήσει, θα με ξεφτιλίσει χωρίς να αποκαταστήσει τη φήμη μου. Το έχει ξανακάνει' ήταν η απάντηση του.
- πήγε να το παίξει υπέρμαχος της αλήθειας. ανέφερε, σε μία εκπομπή τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υψηλή και ακριβοπληρωμένη θέση εργασίας του στην τράπεζα. Ποιος είναι, με τι προσόντα και με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκε; Έλα όμως που το γύρισε το ρεπορτάζ και κατέληξε να λιβανίζει τον 'φέρελπη' νέο. Οπότε, τίθεται το ερώτημα: πόσα του έδωσε ο Μητσοτάκης ο Πρεσβύτερος;
Το αλγεβρικό άθροισμα: συν ή πλην;
Μου βγαίνει συν. Διότι:- έλα που έχει αποδείξεις ο μπαγάσας. Ένα καφάσι έγγραφα και άλλο ένα με κασέτες.
- με αφορμή τα ρεπορτάζ του ξεκινάει σωρεία εισαγγελικών ερευνών και διώξεων
Είναι κατάντια της κοινωνίας να υπάρχει ψωμί για τον Τριανταφυλλόπουλο. Αλλά δεν ευθύνεται ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος για αυτό.
-
Αν έστω και μια μάνα σταμάτησε να προωθεί (όπως γινόταν με πολλές στην περίπτωση του κορκολή) την κόρη της για υποψήφια νύφη ενός τέτοιου ατόμου, υποψιασμένη ότι μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος να την κάνει ρόμπα στους φίλους της και να της πασάρει άσπρη/μαύρη/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έκανε έστω και λίγο καλό.Στέκομαι εδώ, για να σημειώσω ότι μάλλον διαφήμιση τους έκανε.
Όχι μόνο Κορκολή, τον κάθε καραμ@λάκα πολιορκούν σήμερα τα 15++άρικα, μόνο και μόνο επειδή τον έδειξε για κάποιο διάστημα η τιβί κι έγινε φίρμα.
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!