-
Εγώ το πήρα μια φορά μόνο, γιατί είχε σε DVD την 'Ιστορία της Ο'. Δεν κάθησα να το διαβάσω, αφού είχα μαζί μου την Καθημερινή. Το'βαλα στην αποθήκη και το χρησιμοποίησα για να καθαρίσω τα τζάμια του σπιτιού μου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ το πήρα μια φορά μόνο, γιατί είχε σε DVD την 'Ιστορία της Ο'. Δεν κάθησα να το διαβάσω, αφού είχα μαζί μου την Καθημερινή. Το'βαλα στην αποθήκη και το χρησιμοποίησα για να καθαρίσω τα τζάμια του σπιτιού μου.Η καθημερινη ειναι αρκετα σοβαρη εφημεριδα......πλεον εχω γινει αναγνωστης της αλλα ρε παιδι μου πρεπει να κανουν κατι να γινει πιο βολικη σαν σεντονι ειναι
-
Ε, ας έχει και κάποιο μειονέκτημα που να βγάζει μάτι!!!
-
Τώρα που οι εργολάβοι της Ελευθεροτρυπίδας θίγονται, τώρα λιβανίζουν το ΕΣΡ... Το ΕΣΡ με τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις και τη διπροσωπία.
Ου ρε!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με συγχωρείς, αλλά εσύ έγραψες νωρίτερα πως ως πολίτες δεν έχουμε το προνόμιο της σφαιρικής ενημέρωσης. Με αυτό που προσθέτεις τώρα ουσιαστικά με προτρέπεις να εστιάζω στο δάσος, γνωρίζοντας όμως ότι δεν έχω αυτό το προνόμιο (με άλλα λόγια, δεν μπορώ), επειδή τα δέντρα είναι μισθωμένες ειδήσεις.
Με άλλα λόγια με προτρέπεις να κάνω κάτι που γνωρίζεις εκ των προτέρων πως είναι αδύνατον να γίνει, και παράλληλα αγνοείς την όποια ευκαιρία σου δίνεται να μάθεις μερικές αλήθειες, ως μισθωμένες ειδήσεις.
Ολίγον παράδοξο!
Νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω ορισμένα πράγματα ουτως ώστε να μην φαίνομαι παράδοξος !
Έτσι συνεχίζοντας οφείλω να εξηγήσω ότι αυτό τον διάλογο δεν τον κάνω
για να δούμε εάν η είδηση του ΜΤ είναι σωστή ή διασταυρωμένη, αλλά για να εξηγήσουμε το σκεπτικό με το οποίο κάποιοι δρουν!
Αύτο που θέλω να σου πω και δεν το κατάλαβες συνforumιστα μου:D είναι
πως τα γεγονοτα θέλω να τα βλέπω σφαιρικά και όχι ν'αναλώνομαι μόνο τι και πως το είπε ο ΜΤ ή ο ΣΦ.Σε σχέση με το κοινωνικό μου κύκλωμα και τις προσβάσεις που έχω, τη Αλήθεια δεν μπορώ να την μάθω, αλλά μπορώ να ερμηνεύω κάποιες ενέργειες σε σχέση με το συγχρονισμό τους και τα πρόσωπα που εμπλέκονται!
Είναι άλλο πράγμα να κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση χωρίς να προσκολλάται σε πράγματα που απο μόνα τους δεν μου ερμηνέυουν τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως σε αποπροσανατολίζουν!ΕΡΩΤ.
Εάν κανείς δεν είχε κάνει τίποτα θα έβγαζε ο δημοσιογράφος την είδηση?ΑΠΑΝΤ.
Ο δημοσιογράφος και μάλιστα ο μαχητικός ΝΑΙ
Ο εκβιαστής ΟΧΙ αμέσως, θα προτιμούσε να τη βγάλει όταν θα ένιωθε ότι απειλείται!Δεν με παρακολουθείς Έχω ήδη ξεκαθαρίσει πως ο μόνος τρόπος να έχει επί της ουσίας άδικο ο ΜΤ στο συγκεκριμένο θέμα είναι να έχει παραποιήσει τα στοιχεία που παρουσίασε (τα επίσημα δλδ έγγραφα και τα άρθρα της 'Ε').
Επειδή από τα γραφόμενα σου σε θεώρω έξυπνο, πιστεύω ότι την απάντηση μπορείς να την διακρίνεις στον παραπάνω φανταστικό διάλογο.-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
2ο Οσοι γουσταραν που εδειξε βιντεακια και διαβασε ημερολογια ειναι στην καλυτερη ματακηδες,στη χειροτερη ανωμαλοι...ΝΤΡΟΠΗ!
Έχω κι εγώ μια γενίκευση να κάνω, ορμώμενος από το ήθος και το ύφος της παραπάνω, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως ασπάζομαι καμία εκ των 2:
'Όσοι νομίζουν πως στην Ελλάδα του 2005 μπορούν με το σεις και με το σας να ξεσκεπάσουν πτυχές της διαπλοκής είναι στην καλύτερη αφελείς, στη χειρότεροι ηλίθιοι... ΩΡΙΜΑΣΤΕ ! 'Αν και η συζητηση εχει προχωρησει θα μου επιτρεψετε μια παρενθεση προς αποσαφηνιση καποιων πραγματων...Φιλε μου θες να εξηγησεις ποιο ειναι το υφος μου και ακομα πιο σημαντικο το ηθος μου???
Για να μαθω τι κανει ο Κορκολης και ο καθε Κορκολης πρεπει να προβληθει τσοντα και μαλιστα προτου κριθει ενοχος τουλαχιστον(οχι πως θα αλλαζε κατι αν ειχε κριθει) και να κρινει το εμετικο πανελ του ΑΝ παρει ναρκωτικα η κοπελα απο τον τροπο που μιλα ενω συνουσιαζεται???Το χρειαζεσαι αυτο για να βγαλεις συμπερασματα ή για να γελας με τους φιλους σου και να λεμε ολοι ανεκδοτα για τον εν λογω??
Η διαπλοκη πού ακριβως αναφερθηκε στο ποστ μου και κρινεις το πως θελω να αποκαλυφθει??Λεω πολυ συγκεκριμενα πραγματα,απαντας (χωρις να αναφερομαι προσωπικα) σε αλλα και με χαρακτηριζεις...???
-
Επί ένα μήνα ο 30φυλλόπουλος έκανε γενικές αναφορές, πως κάποιος μουσικοσυνθέτης παρασύρει ανήλικες.
Γιατί κανείς εισαγγελέας δεν επενέβη τότε?(ρητορικό ερώτημα)Μάλλον τα βίντεο ήταν ο μόνος τρόπος για να πέσει στην ανυποληψία ο εν λόγω μαμιάς.
Τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να πάθει,αφού τον κατοχυρώνει η νομοθεσία. -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω ορισμένα πράγματα ουτως ώστε να μην φαίνομαι παράδοξος !
Έτσι συνεχίζοντας οφείλω να εξηγήσω ότι αυτό τον διάλογο δεν τον κάνω
για να δούμε εάν η είδηση του ΜΤ είναι σωστή ή διασταυρωμένη, αλλά για να εξηγήσουμε το σκεπτικό με το οποίο κάποιοι δρουν!
Αύτο που θέλω να σου πω και δεν το κατάλαβες συνforumιστα μου:D είναι
πως τα γεγονοτα θέλω να τα βλέπω σφαιρικά και όχι ν'αναλώνομαι μόνο τι και πως το είπε ο ΜΤ ή ο ΣΦ.Σε σχέση με το κοινωνικό μου κύκλωμα και τις προσβάσεις που έχω, τη Αλήθεια δεν μπορώ να την μάθω, αλλά μπορώ να ερμηνεύω κάποιες ενέργειες σε σχέση με το συγχρονισμό τους και τα πρόσωπα που εμπλέκονται!
Είναι άλλο πράγμα να κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση χωρίς να προσκολλάται σε πράγματα που απο μόνα τους δεν μου ερμηνέυουν τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως σε αποπροσανατολίζουν!Απλά έχουμε διαφορετική θεώρηση ορισμένων πραγμάτων. Παρόλο που είμαι (έχω γίνει) γενικώς καχύποπτος, εντούτοις όταν κρίνω πως η πληροφόρηση στοιχειοθετείται επαρκώς τότε την εκλαμβάνω ως αληθή και δεν με απασχολεί ο τρόπος, ο χρόνος και τα αίτια της παρουσίασής της.
Γενικώς μπαίνω στην διαδικασία της αμφισβήτησης σε δυο στιγμές: μία εις αναμονή της τεκμηρίωσης και μια αν η τεκμηρίωση δεν με πείσει.
ΕΡΩΤ.
Εάν κανείς δεν είχε κάνει τίποτα θα έβγαζε ο δημοσιογράφος την είδηση?ΑΠΑΝΤ.
Ο δημοσιογράφος και μάλιστα ο μαχητικός ΝΑΙ
Ο εκβιαστής ΟΧΙ αμέσως, θα προτιμούσε να τη βγάλει όταν θα ένιωθε ότι απειλείται!Συμφωνούμε στο ότι ο ΜΤ συνήθως βγάζει την είδηση όταν απειλείται. Ελπίζω να συμφωνούμε και στο ότι είναι απείρως καλύτερα να βγαίνει η (αληθής) είδηση, με οιονδήποτε τρόπο, από το να μένει κρυφή εις αεί.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
2ο Οσοι γουσταραν που εδειξε βιντεακια και διαβασε ημερολογια ειναι στην καλυτερη ματακηδες,στη χειροτερη ανωμαλοι...ΝΤΡΟΠΗ!
Έχω κι εγώ μια γενίκευση να κάνω, ορμώμενος από το ήθος και το ύφος της παραπάνω, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως ασπάζομαι καμία εκ των 2:
'Όσοι νομίζουν πως στην Ελλάδα του 2005 μπορούν με το σεις και με το σας να ξεσκεπάσουν πτυχές της διαπλοκής είναι στην καλύτερη αφελείς, στη χειρότεροι ηλίθιοι... ΩΡΙΜΑΣΤΕ ! 'Αν και η συζητηση εχει προχωρησει θα μου επιτρεψετε μια παρενθεση προς αποσαφηνιση καποιων πραγματων...Φιλε μου θες να εξηγησεις ποιο ειναι το υφος μου και ακομα πιο σημαντικο το ηθος μου???
Αν διαβάσεις προσεκτικότερα θα διαπιστώσεις ότι έθιξα το ύφος και το ήθος της γενίκευσης που έκανες και όχι το δικό σου γενικώς. Tο οποίο ήθος & ύφος της γενίκευσης αναδύεται από τους χαρακτηρισμούς, τη γραφή και τα emoticons που περιέχει.
Για να μαθω τι κανει ο Κορκολης και ο καθε Κορκολης πρεπει να προβληθει τσοντα και μαλιστα προτου κριθει ενοχος τουλαχιστον(οχι πως θα αλλαζε κατι αν ειχε κριθει) και να κρινει το εμετικο πανελ του ΑΝ παρει ναρκωτικα η κοπελα απο τον τροπο που μιλα ενω συνουσιαζεται???Το χρειαζεσαι αυτο για να βγαλεις συμπερασματα ή για να γελας με τους φιλους σου και να λεμε ολοι ανεκδοτα για τον εν λογω??
Η διαπλοκη πού ακριβως αναφερθηκε στο ποστ μου και κρινεις το πως θελω να αποκαλυφθει??Λεω πολυ συγκεκριμενα πραγματα,απαντας (χωρις να αναφερομαι προσωπικα) σε αλλα και με χαρακτηριζεις...
???Αφ'ενός ξεκαθάρισα εξάρχής πως δεν ασπάζομαι απαραίτητα καμία από τις δυο γενικεύσεις (ούτε αυτή που έγραψες εσύ, ούτε εκείνη που έγραψα εγώ) και αφ'ετέρου δεν είπα πως εσύ έγραψες κάτι για διαπλοκή. Έκανες μια γενίκευση για το θέμα του Κορκολή, έγραψα μια γενίκευση για το θέμα των Βεντουράκη-Φυντανίδη.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Επί ένα μήνα ο 30φυλλόπουλος έκανε γενικές αναφορές, πως κάποιος μουσικοσυνθέτης παρασύρει ανήλικες.
Γιατί κανείς εισαγγελέας δεν επενέβη τότε?(ρητορικό ερώτημα)Για τον ίδιο λόγο που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα επενέβαινε αν μίλαγε για υπουργό. Δυστυχώς είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί (μα ΠΟΛΥ φθηνοί) στις κότες. Και βγαίνανε διάφοροι τότε, παίρνοντας το μέρος του κορκολή, και μιλάγανε για... 'πουτανάκια' που την πέφτουν στον καημένο το μουσικοσυνθέτη!
ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ; Μήπως δηλαδή θα πρέπει όσες έχουν πέσει θύματα βιασμού να πάνε και να ζητήσουν γονυπετείς συγγνώμη από τους βιαστές τους;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ελπίζω να συμφωνούμε και στο ότι είναι απείρως καλύτερα να βγαίνει η (αληθής) είδηση, με οιονδήποτε τρόπο, από το να μένει κρυφή εις αεί.Δυστυχως αυτο δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι.
Οι ειδήσεις του Μακη,του Κουρή,του Κακαουνάκη κτλ ειναι ειτε κατασκευασμενες,ειναι παραφουσκωμένες ειτε ξερω γω τι.
Ο λογος ειναι πολυ απλος:Οι 'ειδήσεις τους' δεν έχουν να κανουν με εντιμη δημοσιογραφία ή τιποτα παρόμοιο,αν τύχει και μια είδηση τους ειναι πραγματικη,ειναι μια λεπτομέρεια που αφηνει τους δημιουργούς της τελειως αδιάφορους,αφου ο σκοπος δημοσιοποίησης ειναι άσχετος . -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν διαβάσεις προσεκτικότερα θα διαπιστώσεις ότι έθιξα το ύφος και το ήθος της γενίκευσης που έκανες και όχι το δικό σου γενικώς. Tο οποίο ήθος & ύφος της γενίκευσης αναδύεται από τους χαρακτηρισμούς, τη γραφή και τα emoticons που περιέχει.
Η διαπλοκη πού ακριβως αναφερθηκε στο ποστ μου και κρινεις το πως θελω να αποκαλυφθει??Λεω πολυ συγκεκριμενα πραγματα,απαντας (χωρις να αναφερομαι προσωπικα) σε αλλα και με χαρακτηριζεις...
???Αφ'ενός ξεκαθάρισα εξάρχής πως δεν ασπάζομαι απαραίτητα καμία από τις δυο γενικεύσεις (ούτε αυτή που έγραψες εσύ, ούτε εκείνη που έγραψα εγώ) και αφ'ετέρου δεν είπα πως εσύ έγραψες κάτι για διαπλοκή. Έκανες μια γενίκευση για το θέμα του Κορκολή, έγραψα μια γενίκευση για το θέμα των Βεντουράκη-Φυντανίδη.
Γιατι ειναι αηθης μια αποψη οταν εκφραζει οργη και θυμο??
Ας ξαναδιατυπωσω λοιπον:ειμαι εναντιον του να δημοσιοποιουνται τετοια αρχεια ας πουμε!Ειδικα στην περιπτωση Κορκολη επρεπε κατ εμε να καταγγειλει μονο την κατασταση σε οτι αφορα τα ναρκωτικα (αν βεβαια ειχε στοιχεια και οχι 'ενδειξεις' ) και μετα τα στοιχεια στον εισαγγελεα!Και μετα να βλεπεις ανθρωπους να σχολιαζουν μια τσοντα για να συμπερανουν!Ειμαι λοιπον καθετα αντιθετος στο να προβαλλονται αναλογα πραγματα και οργιζομαι οταν ακουω ανθρωπους να το υποστηριζουν!Ειδικα νεους...Και ναι πιστευω οτι ικανοποοιησε την αναγκη τους για ματια μεσα απο τη κλειδαροτρυπα και οχι για ενημερωση...Εσυ φιλε μου αν μαθαινες απλα αυτο και δεν το εβλεπες και η υποθεση πηγαινε στα δικαστηρια και καταδικαζοταν ο εν λογω δεν θα σου αρκουσε,επρεπε και να το δεις??
Αυτο ακριβως καταδικαζω και ψεγω αυτους που δεν το καταδικαζουν!Ειναι και προσωπικα δεδομενα και το τεκμηριο αθωοτητας γαμωτο,ας τα κρινουν τουλαχιστον οι ειδικοι και οχι ολη η Ελλαδα!Ας τα κρινουν και μετα να πληροφορησουν ολη την Ελλαδα και ολον τον κοσμο,αλλα να αποφασισει η δικαιοσυνη πρωτα...Οποτε πες μου τωρα που ακριβως διαφωνεις???Παρεπιπτοντως οι γονεις του δεκαπενταχρονου το ειχαν αρραβωνιασει με τον εν λογω οποτε περιποιηθειτε και λιγο αυτους...Και βεβαια δεν στοιχειοθετειται και βιασμος!
-
Για ναρκωτικά είχε κατηγορήσει τον Κορκολή,η παρολίγον γυναίκα του.
Στην δίκη που έγινε, αυτή αλλά και μάρτυρες νομίζω,τα πήραν όλα πίσω.
Γιατί άραγε?... -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Γιατι ειναι αηθης μια αποψη οταν εκφραζει οργη και θυμο??
Ας ξαναδιατυπωσω λοιπον:ειμαι εναντιον του να δημοσιοποιουνται τετοια αρχεια ας πουμε!Ειδικα στην περιπτωση Κορκολη επρεπε κατ εμε να καταγγειλει μονο την κατασταση σε οτι αφορα τα ναρκωτικα (αν βεβαια ειχε στοιχεια και οχι 'ενδειξεις' ) και μετα τα στοιχεια στον εισαγγελεα!Και μετα να βλεπεις ανθρωπους να σχολιαζουν μια τσοντα για να συμπερανουν!Ειμαι λοιπον καθετα αντιθετος στο να προβαλλονται αναλογα πραγματα και οργιζομαι οταν ακουω ανθρωπους να το υποστηριζουν!Ειδικα νεους...Και ναι πιστευω οτι ικανοποοιησε την αναγκη τους για ματια μεσα απο τη κλειδαροτρυπα και οχι για ενημερωση...Εσυ φιλε μου αν μαθαινες απλα αυτο και δεν το εβλεπες και η υποθεση πηγαινε στα δικαστηρια και καταδικαζοταν ο εν λογω δεν θα σου αρκουσε,επρεπε και να το δεις??
Αυτο ακριβως καταδικαζω και ψεγω αυτους που δεν το καταδικαζουν!Ειναι και προσωπικα δεδομενα και το τεκμηριο αθωοτητας γαμωτο,ας τα κρινουν τουλαχιστον οι ειδικοι και οχι ολη η Ελλαδα!Ας τα κρινουν και μετα να πληροφορησουν ολη την Ελλαδα και ολον τον κοσμο,αλλα να αποφασισει η δικαιοσυνη πρωτα...Οποτε πες μου τωρα που ακριβως διαφωνεις???Διαφωνώ στη γενίκευση και στο ύφος (δλδ στο ότι σε όποιον αρέσε να δει το βίντεο ως πειστήριο είναι είτε ματάκιας, είτε ανώμαλος).
Επί της ουσίας όμως συμφωνούμε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δυστυχως αυτο δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι.Σου έχει περάσει, έστω σαν στιγμίαια σκέψη, από το μυαλό ότι ίσως είσαι ένας από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το άλλο;
Οι ειδήσεις του Μακη,του Κουρή,του Κακαουνάκη κτλ ειναι ειτε κατασκευασμενες,ειναι παραφουσκωμένες ειτε ξερω γω τι.
Και με ποια λογική είναι το δικό σου αισθητήριο (το οποίο δεν καταλαβαίνουμε κιόλας) το σωστό;
Ο λογος ειναι πολυ απλος:Οι 'ειδήσεις τους' δεν έχουν να κανουν με εντιμη δημοσιογραφία ή τιποτα παρόμοιο,αν τύχει και μια είδηση τους ειναι πραγματικη,ειναι μια λεπτομέρεια που αφηνει τους δημιουργούς της τελειως αδιάφορους,αφου ο σκοπος δημοσιοποίησης ειναι άσχετος .
Μάλιστα! Προφανώς τα πάντα είναι μια κοινωνική συνομωσία εναντίον όσων αντιπαθούν οι προαναφερθέντες (και οι τρεις μαζί ή ο καθένας ξεχωριστά; )
ΥΓ. Κατά την άποψή μου η γενίκευση δεν είναι μαγκιά. Μαγκιά είναι να τους ακούς όλους και να κρατάς την ουσία μόνο.
-
Φιλε migf1, ακομα δεν εχεις καταλαβει δυστυχως.Πρεπει να στο ζωγραφισω ισως;Οι ανθρωποι αυτοι κερδιζουν το παντεσπάνι τους εκβιάζοντας και κατασκευάζοντας σκευωρίες.Αν εσυ νομιζεις οτι βλεπεις τον Ρομπεν των Δασων εν Ελλάδι, μαλλον ειναι πιο πιθανον το δικο σου κριτήριο να είναι λάθος.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Για ναρκωτικά είχε κατηγορήσει τον Κορκολή,η παρολίγον γυναίκα του.
Στην δίκη που έγινε, αυτή αλλά και μάρτυρες νομίζω,τα πήραν όλα πίσω.
Γιατί άραγε?...Μας δουλεύεις;
Επειδή τα πήραν, όπως κάνουν πάντα οι σωστοί εκβιαστές. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε migf1, ακομα δεν εχεις καταλαβει δυστυχως.Πρεπει να στο ζωγραφισω ισως;Οι ανθρωποι αυτοι κερδιζουν το παντεσπάνι τους εκβιάζοντας και κατασκευάζοντας σκευωρίες.Αν εσυ νομιζεις οτι βλεπεις τον Ρομπεν των Δασων εν Ελλάδι, μαλλον ειναι πιο πιθανον το δικο σου κριτήριο να είναι λάθος.μου φαίνεται οτι τσάμπα μιλάς (γράφεις)
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
Φιλε migf1, ακομα δεν εχεις καταλαβει δυστυχως.Πρεπει να στο ζωγραφισω ισως;Οι ανθρωποι αυτοι κερδιζουν το παντεσπάνι τους εκβιάζοντας και κατασκευάζοντας σκευωρίες.Αν εσυ νομιζεις οτι βλεπεις τον Ρομπεν των Δασων εν Ελλάδι, μαλλον ειναι πιο πιθανον το δικο σου κριτήριο να είναι λάθος.
μου φαίνεται οτι τσάμπα μιλάς (γράφεις)
Μια ιδέα από το τι γίνεται μπορεί να πάρει κανείς παρακολουθώντας την υπόθεση του Μιχαλόπουλου (του γνωστού...) και αυτά τα λίγα που πέρασαν το κατώφλι της δημοσιότητας.
Μια εκπληκτική αμερικάνικη ταινία που μπορείτε να δείτε είναι το LA Confidential με αυτό ακριβώς το θέμα για την Αμερική του '60 (δείγμα ότι και το Χολιγουντ μπορεί να κάνει πολιτικές ταινίες, με την απαραίτητη δόση υπερβολής και γκλαμουριάς βέβαια ).
Είπαμε, η Ελλαδιτσα ειναι το χωριό μας, ό,τι γίνεται εδώ σήμερα, γινόταν αλλού από πολύ παλιότερα, είναι το τίμημα που πληρώνουμε για τον εκσυγχρονισμό μας κι εμένα δεν μου κάνει καμία εντύπωση... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ανεξαρτήτως κινήτρου των δημοσιογράφων που εγκαλείς, μπορείς να μας αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί τους είναι ψευδείς; Και θα σε παρακαλέσω να μην επικαλεσθείς δικαστικές αποφάσεις, γιατί πάμπολλες εξ αυτών είναι προϊόν 'μιλήματος' και εγώ επ'αυτού ΕΧΩ αποδείξεις με συγκεκριμένα παραδείγματα και συγκεκριμένα ονόματα δικαστών σε περιπτώσεις τις οποίες γνωρίζω πάρα πολύ καλά.
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!