-
Δυστυχώς... Είναι θελκτική η γκλαμουριά και οδηγεί αναπόδραστα σε μιθριδατισμό και διαστρέβλωση νοημάτων και συνειδήσεων. Και το αστείο είναι πως, έτσι και βγάλει κανείς στη φόρα τέτοιους 'εργοδότες', μετά όλοι οι κατ'επάγγελμα 'δημοκράτες' μιλάνε για... 'παραβίαση της προσωπικής ζωής' και 'τηλεδίκες'.
Και μόνον το ότι η λέξη 'τηλεδικεία' επινοήθηκε από λαμόγια και τους συνηγόρους τους μου αρκεί για να απορρίψω κάθε τέτοιο ισχυρισμό, ΜΕΧΡΙ να ξεβρωμίσει ο τόπος.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
...Και μόνον το ότι η λέξη 'τηλεδικεία' επινοήθηκε από λαμόγια και τους συνηγόρους τους μου αρκεί για να απορρίψω κάθε τέτοιο ισχυρισμό, ΜΕΧΡΙ να ξεβρωμίσει ο τόπος.Δεν πιστεύω να περιμένεις να τον ξεβρωμίσει ο ... ΜΤ;
-
Όχι βέβαια, θα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου. Ο ΜΤ απλώς πληροφορεί τους πολίτες. Από εκεί κι έπειτα είναι ευθύνη των πολιτών (πρωτίστως) και των αρχών (αμέσως μετά) να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
-
Όχι βέβαια, θα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου. Ο ΜΤ απλώς πληροφορεί τους πολίτες. Από εκεί κι έπειτα είναι ευθύνη των πολιτών (πρωτίστως) και των αρχών (αμέσως μετά) να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.Βλέπεις, εδώ είναι η διαφορά μας: Εγώ βλέπω ότι **και **ο ΜΤ παραπληροφορεί. Στο χέρι μας είναι, συμφωνώ, να ξεχωρίσουμε την αλήθεια, τώρα πόσοι τα καταφέρνουμε...
-
Εφόσον όσα βγάζει ο ΜΤ είναι αληθή, δεν με ενδιαφέρει το ποιόν του, τα προσωπικά του κέρδη, η γυναίκα του ή τα βίτσια του. Δεν τον έχω σε εκτίμηση ως άνθρωπο, αλλά όταν αναφέρεται σε άτομα που είναι για διάφορους λόγους υπεράνω του νόμου, καθόλου δεν με πειράζει το ξεμπρόστιασμά τους ακόμα και με πλάγια μέσα.
Αντιθέτως θεωρώ άθλιες τις εκπομπές του Εισαγγελάτου, αφού δεν κάνει τον κόπο να πει σε πόσες επιχειρήσεις ή άτομα που 'ήλεγξε' βρήκε τα τρομερά που παρουσιάζει. Πχ στο θέμα με τους άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους, πόσοι ήταν αυτοί που άφησαν τη χαρτορίχτρα να τους πει τη μοίρα τους και πόσοι την έδιωξαν κακήν-κακώς; Σε πόσα σούπερ-μάρκετ γίνονται εγκληματικές ενέργειες με επικίνδυνα τρόφιμα;
Είναι και το γελοίο κοινό στη μέση (κάτι γλάστρες, κάτι μοντέλες, κάτι αστείοι ξέμπαρκοι) που κάνουν τη (σοβαρή) ιστορία show σαν αυτά της κατινοσυζύγου του. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το 'γενικά' δυστυχώς έχει πεθάνει προ πολλού στη χώρα μας. Μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε αποσπασματικά, ευελπιστώντας ότι κάποτε μπορεί και να διορθωθεί και το 'γενικά'.Το όλο κύκλωμα πρέπει να το βλέπεις ως δάσος, την μισθωμένη είδηση ως δέντρο!:)
Προσωπικά προτιμώ να μην μένω μόνο στην είδηση του κάθε Μάκη ή Σεραφειμ!Δες παραπάνω (και παρακάτω ). Αν με απατάει η γυναίκα μου δεν θα ψάξω να βρω τα κίνητρα αυτού που μου έδωσε τις φωτογραφίες της. Δεν με ενδιαφέρουν.
Αρκεί αυτός που σου έδωσε τις πληροφορίες να μην είναι ο εραστή της ή καλός χρήστης του photoshop!
Εννοώ τη τηλεόραση δυστυχώς, καθώς ότι 'παίζεται' εκεί θεωρείται από τον κοσμάκι αναμφισβήτητο γεγονός
Αυτό είναι γεγονός. Αν και το παρόν thread (ως δείγμα) κρατά ολοζώντανη την ελπίδα!
Δεν διαφωνώ, αρκεί να ξέρουμε ότι αυτά που εμείς συζητάμε σήμερα αυτοί τα έχουν συζητήσει πριν μήνες ή χρόνια και επειδή, έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις δεν τα βρήκαν στο μοίρασμα της πίτας, άρχισε να βγάζει στη φόρα ο ένας τ΄ άπλυτα του άλλου!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όχι βέβαια, θα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου. Ο ΜΤ απλώς πληροφορεί τους πολίτες. Από εκεί κι έπειτα είναι ευθύνη των πολιτών (πρωτίστως) και των αρχών (αμέσως μετά) να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
Βλέπεις, εδώ είναι η διαφορά μας: Εγώ βλέπω ότι **και **ο ΜΤ παραπληροφορεί. Στο χέρι μας είναι, συμφωνώ, να ξεχωρίσουμε την αλήθεια, τώρα πόσοι τα καταφέρνουμε...
Ότι σε ορισμένα θέματα δεν ήξερε τι έλεγε λόγω ασχετοσύνης είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Επίσης, δεν είναι στο χέρι μας ΜΟΝΟ να ξεχωρίσουμε την αλήθεια, αλλά και να φτιάξουμε μια λιγότερο βρώμικη κοινωνία.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
[snip]
Εκατσα την Κυριακη απο περιεργια να δω την εκπομπη του.Μιλαμε το απολυτο παραμυθι, εδειχνε βιντεο επι μια ωρα, τοσο ειδα , τα οποια δεν ελεγαν τιποτα, απλα αφηνε υπονοουμενα εναντιον της γυναικας του Φυντανιδη και ζητουσε να παρει θεση ο ιδιος, γιατι πραγμα να παρει θεση??
Γιατι μια Ολλανδικη εταιρεια συμμετειχε σε διαγωνισμο για διαφορα εργα και της οποιας υπαλληλος ειναι η γυναικα του διευθυντη της Ελευθεροτυπιας???Αυτος ειναι ο λογος που επιτιθεται στην εφημεριδα που τολμησε να εκφρασει αποψη για τα τηλεδικια.
Δεν μου πειθουν για την σοβαροτητα τους αυτα τα πραγματα.....
Δεν είναι καθόλου όπως τα παρουσιάζεις παραπάνω τα πράγματα.
Καταρχήν, στις προηγούμενες εκπομπές του έδειξε τα επίσημα έγγραφα για την απευθείας ανάθεση, τόσο των αρχικών συμφωνιών όσο και των ανακοστολογήσεών τους στο μέσο της περάτωσής τους. Όπως έδειξε και παλαιότερα άρθρα της 'Ε' (2 ή 3) που υπερασπίζονταν το βασικό μέτοχο, πριν ακόμα απορριφθεί από την ΕΕ ΚΑΙ συμπεριλαμβάνοντας και τα παρένθετα πρόσωπα. Δεν γίνεται σε κάθε εκπομπή του να δείχνει ακριβώς τα ίδια που έδειξε στις προηγούμενές του. Αντίθετα, κάνει μια περίληψη των βασικών στοιχείων και συνεχίζει απο εκεί.
Έπειτα, η Βεντουράκη δεν ήταν μια απλή υπάλληλος της DeBoer. Ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντιπρόσωπος της DeBoer στην Ελλάδα, το οποίο σημαίνει η καθ' ύλην αρμόδια για να διεκδικήσει/μαγειρέψει τα ελληνικά δημόσια έργα για λογαριασμό της DeBoer. Τέλος, η συγγένεια της Βεντουράκη με τον Φυντανίδη εμπίπτει ακριβώς μέσα στον ορισμό των παρένθετων προσώπων του βασικού μετόχου, τον οποίον υποστήριξε με θέρμη η 'Ε' (συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της Βεντουράκη).
Όπως έγραψα και πρωτύτερα: 'τι κάνει νιάου-νιάου';
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Το όλο κύκλωμα πρέπει να το βλέπεις ως δάσος, την μισθωμένη είδηση ως δέντρο!:)
Προσωπικά προτιμώ να μην μένω μόνο στην είδηση του κάθε Μάκη ή Σεραφειμ!Με συγχωρείς, αλλά εσύ έγραψες νωρίτερα πως ως πολίτες δεν έχουμε το προνόμιο της σφαιρικής ενημέρωσης. Με αυτό που προσθέτεις τώρα ουσιαστικά με προτρέπεις να εστιάζω στο δάσος, γνωρίζοντας όμως ότι δεν έχω αυτό το προνόμιο (με άλλα λόγια, δεν μπορώ), επειδή τα δέντρα είναι μισθωμένες ειδήσεις.
Με άλλα λόγια με προτρέπεις να κάνω κάτι που γνωρίζεις εκ των προτέρων πως είναι αδύνατον να γίνει, και παράλληλα αγνοείς την όποια ευκαιρία σου δίνεται να μάθεις μερικές αλήθειες, ως μισθωμένες ειδήσεις.
Ολίγον παράδοξο!
Αρκεί αυτός που σου έδωσε τις πληροφορίες να μην είναι ο εραστή της ή καλός χρήστης του photoshop!
Δεν με παρακολουθείς Έχω ήδη ξεκαθαρίσει πως ο μόνος τρόπος να έχει επί της ουσίας άδικο ο ΜΤ στο συγκεκριμένο θέμα είναι να έχει παραποιήσει τα στοιχεία που παρουσίασε (τα επίσημα δλδ έγγραφα και τα άρθρα της 'Ε').
Δεν διαφωνώ, αρκεί να ξέρουμε ότι αυτά που εμείς συζητάμε σήμερα αυτοί τα έχουν συζητήσει πριν μήνες ή χρόνια και επειδή, έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις δεν τα βρήκαν στο μοίρασμα της πίτας, άρχισε να βγάζει στη φόρα ο ένας τ΄ άπλυτα του άλλου!
Φυσικά και το ξέρουμε. Είπαμε, από το μη χείρον, βελτιστο.
-
Για ποια πίτα μιλάμε; Άρχισε και ο Τριανταφυλλόπουλος να παίρνει δημόσια έργα;
-
Για ποια πίτα μιλάμε; Άρχισε και ο Τριανταφυλλόπουλος να παίρνει δημόσια έργα;Ξαναλέω, γίνεται ξανανακάτεμα της τράπουλας στο χώρο του εντύπου. Ο Θέμος με το Μάκη έχει πατήσει πολλούς κάλους, χρησιμοποιώντας την τηλεόραση για την προώθηση της κιτρινοφυλλάδας του. Οι κυρίαρχοι του χώρου (όχι τόσο ο Λαμπράκης) Τεγόπουλος και Αλαφούζος αντέδρασαν σπασμωδικά, ξεκινώντας έναν πόλεμο μέχρις αισχάτων. Προσωπικά δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αύριο-μεθαύριο, μέσω του Θέματος 'ξαδελφο-μαναδες-μπαντζανάκηδες' του Μάκη (και γιατί όχι του Θέμου) να πάρουν τα πρώτα δημόσια έργα.
-
Κάτσε να το κάνουν τα συγγενικά πρόσωπα του Μάκη και τότε εδώ είμαστε να του ρίξουμε τέτοιο κράξιμο που ούτε σε καλλιστεία τραβεστί δεν πέφτει. Αλλά οι άλλοι δεν χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να προβάλλουν όσο πάει τις φυλλάδες τους; Το Mega προβάλλει και τον αριστερό ψάλτη (Ελευθεροτρυπίδα) και τον δεξιό ψάλτη του ΠΑΣΟΚ (το Βλήμα - με τον πρετεντέρη) και τον κεντροαριστερό (τα Νέα).
Wait and see...
Κι όποιος την κάνει τη λαδιά, να ξέρεις ότι θα είμαι ο πρώτος που θα του ρίξει άγριο κράξιμο.
-
Κάτσε να το κάνουν τα συγγενικά πρόσωπα του Μάκη και τότε εδώ είμαστε να του ρίξουμε τέτοιο κράξιμο που ούτε σε καλλιστεία τραβεστί δεν πέφτει. Αλλά οι άλλοι δεν χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να προβάλλουν όσο πάει τις φυλλάδες τους; Το Mega προβάλλει και τον αριστερό ψάλτη (Ελευθεροτρυπίδα) και τον δεξιό ψάλτη του ΠΑΣΟΚ (το Βλήμα - με τον πρετεντέρη) και τον κεντροαριστερό (τα Νέα).Wait and see...
Κι όποιος την κάνει τη λαδιά, να ξέρεις ότι θα είμαι ο πρώτος που θα του ρίξει άγριο κράξιμο.
Τις 200(φεύγα) χιλιάδες σελίδες που πουλάει το Θέμα σου φαίνεται λογικό;;;
Πόσο χειραγωγείται ο κόσμος;;; -
Δεν έχω ιδέα για τις σελίδες που λες... Έτσι κι αλλιώς, εγώ Καθημερινή διαβάζω. Άμα μου περισσεύουν χρήματα, παίρνω και Ποντίκι ή Ριζοσπάστη (μη γελάς) και Εστία.
Για τη χειραγώγηση πάντως, μέχρι τώρα την τρελή χειραγώγηση την έχω δει από Τεγόπουλους, Λαμπράκηδες και Κουρήδες. Ήταν όμως αρκετά απαλή και με μπόλικο χάιδεμα αυτιών... Γι'αυτό και ήταν αποτελεσματική.
-
...Ριζοσπάστη (μη γελάς) και Εστία.Δε γελάω με το Ριζοσπάστη αλλά με την Εστία (σε συνδυασμό με τον Ριζοσπάστη)!
Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό; Κανέλη ψηφίζεις;;;
-
Όχι, δεν με πείθει και τόσο πολύ η Κανέλλη. Σε ό,τι αφορά την Εστία, μπορεί να είναι εμφανώς συντηρητική, αλλά τη θεωρώ λιγότερο εφφετζίδικη και διπρόσωπη (και συνήθως είναι πιο αντικειμενική κιόλας) από την Ελευθεροτρυπίδα. Άσε που γράφει και σε πολυτονικό και τα Ελληνικά της είναι εν γένει σωστά.
-
skullone=Bουλτεψης=βασιλοκουμουνιστής
πλάκα εεεε!!!
-
Δεν θα το'λεγα. Απλώς δε μ'αρέσουν οι δήθεν που, ενώ τ'αρπάζουν από χίλιες-δυο μεριές, μου παριστάνουν τους 'αριστερούς' και τους 'δημοκράτες', οι 'διδάκτορες της ευαισθησίας' που, όπως έγινε με την υπόθεση ασλάνη, κάνανε γαργάρα την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων την οποίαν διέπραττε ο τάχαμου 'καλό παιδί' μόδιστρος, που είναι έτοιμοι να δώσουν συγχωροχάρτι σε οποιοδήποτε λαμόγιο, αρκεί να είναι 'ημέτερος' ή να έχει κάποια 'ιδιαιτερότητα' που να τον καθιστά... αναξιοπαθούντα.
Σε περιπτώσεις που μια εφημερίδα θεωρεί ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί, πιο καλά είναι να μην ασχοληθεί, παρά να λέει ΒΛΑΚΕΙΕΣ μόνο και μόνο για να παραστήσει την 'δημοκρατική'.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Εκατσα την Κυριακη απο περιεργια να δω την εκπομπη του.Μιλαμε το απολυτο παραμυθι, εδειχνε βιντεο επι μια ωρα, τοσο ειδα , τα οποια δεν ελεγαν τιποτα, απλα αφηνε υπονοουμενα εναντιον της γυναικας του Φυντανιδη και ζητουσε να παρει θεση ο ιδιος, γιατι πραγμα να παρει θεση??
Γιατι μια Ολλανδικη εταιρεια συμμετειχε σε διαγωνισμο για διαφορα εργα και της οποιας υπαλληλος ειναι η γυναικα του διευθυντη της Ελευθεροτυπιας???Αυτος ειναι ο λογος που επιτιθεται στην εφημεριδα που τολμησε να εκφρασει αποψη για τα τηλεδικια.
Δεν μου πειθουν για την σοβαροτητα τους αυτα τα πραγματα.....
Δεν είναι καθόλου όπως τα παρουσιάζεις παραπάνω τα πράγματα.
Καταρχήν, στις προηγούμενες εκπομπές του έδειξε τα επίσημα έγγραφα για την απευθείας ανάθεση, τόσο των αρχικών συμφωνιών όσο και των ανακοστολογήσεών τους στο μέσο της περάτωσής τους. Όπως έδειξε και παλαιότερα άρθρα της 'Ε' (2 ή 3) που υπερασπίζονταν το βασικό μέτοχο, πριν ακόμα απορριφθεί από την ΕΕ ΚΑΙ συμπεριλαμβάνοντας και τα παρένθετα πρόσωπα. Δεν γίνεται σε κάθε εκπομπή του να δείχνει ακριβώς τα ίδια που έδειξε στις προηγούμενές του. Αντίθετα, κάνει μια περίληψη των βασικών στοιχείων και συνεχίζει απο εκεί.
Έπειτα, η Βεντουράκη δεν ήταν μια απλή υπάλληλος της DeBoer. Ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντιπρόσωπος της DeBoer στην Ελλάδα, το οποίο σημαίνει η καθ' ύλην αρμόδια για να διεκδικήσει/μαγειρέψει τα ελληνικά δημόσια έργα για λογαριασμό της DeBoer. Τέλος, η συγγένεια της Βεντουράκη με τον Φυντανίδη εμπίπτει ακριβώς μέσα στον ορισμό των παρένθετων προσώπων του βασικού μετόχου, τον οποίον υποστήριξε με θέρμη η 'Ε' (συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της Βεντουράκη).
Όπως έγραψα και πρωτύτερα: 'τι κάνει νιάου-νιάου';
Α..ετσι!!!
Μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια του εργου τοτε... -
Το ΘΕΜΑ το επαιρνα οταν πρωτοβγηκε, παντα χωρις DVD οπως και ολες τις εφημεριδες, διοτι ηθελα να δω το υφος και το στυλ του.
Πλεον δεν το ξαναπηρα διοτι θεωρω οτι ειναι το TRAFFIC & η ESPESSO της πολιτικης...
Ασχολειτε με παραπολιτικα στο μεγαλυτερο μερος της υλης του και εχει και κατι τυπους που αρθρογραφουν......περι ανεμων και υδατων.
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!