-
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
Και Δον Κιχώτες δεν υπάρχουν. Για τα λεφτά γίνονται όλα.
Πολύ σωστά !!! Εύγε
Όχι απόλυτα σωστά όμως. Όλα γίνοται ή για τα λεφτά ή για την εξουσία. Συνήθως όμως, κι από ένα σημείο και μετά (ίσως και πριν ), γίνονται ένεκα της ματαιοδοξίας.
-
Λοιπόν επειδη σημερα το ζωδιο μου ελεγε να συγκρατω τα νευρα μου δεν θα πω πως μου φαινονται ολα αυτα που κάνει ο Μακης!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και να προσθέσω κάτι.
Επειδή, ειδικά αυτού του τύπου οι 'δημοσιογράφοι', μάλλον κάτι άλλο καλύπτουν. Γιατι ποσώς τους ένοιαξε αν πριν 2 χρόνια η γυναίκα του Φυντανίδη πήρε δημόσιο έργο. Κάποιο άλλο λαμόγιο τους βάζει συνήθως να κάνουν φασαρία για ένα θέμα, για να κερδίσει αυτός σε κάποιο άλλο.Και Δον Κιχώτες δεν υπάρχουν. Για τα λεφτά γίνονται όλα.
Nai ok, kai ti egine diladi? Sigkekrimena o Triantafilopoulos to kanei stathera edw k xronia apo opoiodipote kanali mono k mono gia to diko tou ofelos. Tha eprepe na mas apasxolei to kinitro tou? Oxi kata ti gnwmi mou.
Apo tin alli auto poyu thetei o greo einai men swsto alla se ena epipedo psilotera. Dld se therotiko to opoio basika tha eprepe na apasxolei tous thesmofilakes, oxi emena k esena.
Pantws kai o Euaggelatos gia diko tou ofelos exei kseftilisei kosmo k kosmaki (k malista oxi dieuthintes efimeridwn alla aplo laoutziko ) me ti fetini tou ekpompi. Enoxlei autoto tiledikio (sic)? Apo oti fainetai oxi ase pou akomi den exw dei tin Eleutherotipia na fwnazei gia auto Toso tous apapsxolei to euritero fainomeo, mono gia tin parti tous...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
'λαουτζίκο'
'λαουτζίκου'
..., όποιος έχει λίγο καλύτερη μνήμη από του χρυσόψαρου θα θυμάται όλα όσα έλεγε ο Δημοσιογράφος ότι περιμένει ο λαουτζίκος από αυτόν, από τη δικαιοσύνη, από τους πολιτικούς,....
Τότε ο ορισμός του '*λαουτζίκος' *ήταν διαφορετικός, άραγε;Εσύ που έχεις μνήμη ελέφαντα μας θυμίζεις λίγο;
Όχι ελέφαντα, λίγο καλύτερη από του χρυσόψαρου. Αρκετή όμως για να τον θυμάμαι να λέει ότι ο λαουτζίκος περιμένει από το Δημοσιογράφο να του ανοίξει τα μάτια, ο λαουτζίκος περιμένει από τη δικαιοσύνη να είναι τυφλή, ο λαουτζίκος περιμένει από τους πολιτικούς να του λύνουν τα προβλήματα, από την αστυνομία να τον προστατεύει,...
Εννοείται ότι τότε, όπως και τώρα, με το 'λαουτζίκος' ένοιωθα προσβεβλημένος.Παλι λαθος! Το πραγματικο σοκολατακι ειναι:
Αυτος που κλεβει, γιατι κλεβει; Αν τον χωσουν μεσα και βαλουν στη θεση του καποιον αλλο, αυτος ο αλλος θα κλεβει; Και γιατι εξ'αρχης εβαλαν αυτον που κλεβει και οχι αυτον που δε θα εκλεβε; Και γιατι πρεπει να γινει φασαρια στα καναλια ενω οι πολιτικοι προϊσταμενοι που εχουν ιδία αποψη και δε χρειαζονται χειροπιαστες αποδειξεις για να αλλαξουν εναν κλεφτη δεν το κανουν;Και να προσθέσω κάτι.
Επειδή, ειδικά αυτού του τύπου οι 'δημοσιογράφοι', μάλλον κάτι άλλο καλύπτουν. Γιατι ποσώς τους ένοιαξε αν πριν 2 χρόνια η γυναίκα του Φυντανίδη πήρε δημόσιο έργο. Κάποιο άλλο λαμόγιο τους βάζει συνήθως να κάνουν φασαρία για ένα θέμα, για να κερδίσει αυτός σε κάποιο άλλο.+1. Γιατί μη μου πείτε ότι τώρα το έμαθε, ο Μάκης!
-
ειναι αληθεια παντως οτι οι γυναικες συμπαθουν ιδιαιτερος τον Μακη. τον βρισκουν πολυ γοητευτικο, πολυ ωραιο, Ανδρα με Α κεφαλαιο, οτι πραγματοποιει λειτουργημα, δυνατο, προστατη των θεσμων και των αρχων, οτι ειναι το τελειος ανδρας, ο ανδρας που καθε γυναικα θα ηθελε διπλα της και θα ενοιωθε ασφαλεια κτλ κτλ οι πιτσιρικιες να δειτε πως κανουν.
-
Τελικά η ουσία είναι ο τρόπος, ο λόγος, το timing και το κίνητρο της πληροφόρησης ή το αν η πληροφορία είναι αληθής;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Apo tin alli auto poyu thetei o greo einai men swsto alla se ena epipedo psilotera. Dld se therotiko to opoio basika tha eprepe na apasxolei tous thesmofilakes, oxi emena k esena.Τουτ τουτ!!! Εγω και εσυ ειμαστε οι θεσμοφυλακες του πολιτευματος μας. Ο γιος και ο ανηψιος ειναι απλα οι εκτελεστες της πολιτικης μας βουλησης (θεωρητικα μιλωντας ετσι).
Για να το βαλουμε και σε ενα πεδίο που αγαπαμε οι εδω συζητωντες, αν ο Μασσα του χρονου βγει μαπα ποιος θα φταιει; Ο ιδιος ή η Φερραρι που του εδωσε το μονοθεσιο; -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ως απάντηση, δες την υπογραφή μου.
**
Είμαι αμετανόητος αριστερός (γι' αυτό δε θα δούμε ποτέ εξουσία), τι να κάνουμε;**Χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό εναντίον σου θα ήθελα να σε ρωτήσω, εσείς οι αριστεροί (όπως αναφέρεις παραπάνω) βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχετε πρόβλημα με τους κλέφτες. Δηλαδή αν πιάσεις έναν κλέφτη και απατεώνα μειώνεται η ελευθερία στους πολίτες? Δηλαδή έλεος, αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι η χαρά του κλέφτη. Δηλαδή όλοι οι άλλοι θέλουν να είναι υπόδουλοι και μόνο οι αριστεροί θέλουν να είναι ελεύθεροι, εμείς οι υπόλοιποι είμαστε μαζόχες και θέλουμε να μας διατάζουν?
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
**
Είμαι αμετανόητος αριστερός (γι' αυτό δε θα δούμε ποτέ εξουσία), τι να κάνουμε;**Χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό εναντίον σου θα ήθελα να σε ρωτήσω, εσείς οι αριστεροί (όπως αναφέρεις παραπάνω) βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχετε πρόβλημα με τους κλέφτες. Δηλαδή αν πιάσεις έναν κλέφτη και απατεώνα μειώνεται η ελευθερία στους πολίτες? Δηλαδή έλεος, αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι η χαρά του κλέφτη. Δηλαδή όλοι οι άλλοι θέλουν να είναι υπόδουλοι και μόνο οι αριστεροί θέλουν να είναι ελεύθεροι, εμείς οι υπόλοιποι είμαστε μαζόχες και θέλουμε να μας διατάζουν?
Κλέφτης είναι ο αποδεδειγμένα κλέφτης. Οχι αυτός που λέω εγω π.χ. ότι είναι!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για να το βαλουμε και σε ενα πεδίο που αγαπαμε οι εδω συζητωντες, αν ο Μασσα του χρονου βγει μαπα ποιος θα φταιει; Ο ιδιος ή η Φερραρι που του εδωσε το μονοθεσιο;O idios pou genithike (katarxin), o mpampas Massa pou ton esteile gia agwnes, o Todt jr pou ton manatzarei k o Entso pou de zei na riksei mia ston pontiko-konto k ton ftisto (mpliax!) kanakari tou na girisei apo ekei pou irthe
-
Κλεφτης ειναι οποιος διαπρατει κλοπη. Αυτος που διαχειριζεται με τροπο εγκληματικο δημοσια περιουσια με σκοπο το προσωπικο κερδος ή το κερδος τριτου (ιδιωτη) ονομαζεται καταχραστης.
Οταν μια κυβερνηση εχει 1-2 καταχραστες τοτε τους διωχνει και τελειωσε. Οταν ομως το 30-40% (τουλαχιστον) των διορισμενων κατοχων δημοσιων θεσεων ειναι καταχραστες τοτε το προβλημα ειναι αλλου. Και με το να αλλαξεις 1-2 προσωπα δεν κανεις τιποτα.
Αυτο λεμε εμεις οι αριστεροι. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
**
Αυτό είναι το κακό στην Ελλάδα (το ξαναείπα και πιο πάνω), ενώ όλοι λένε ότι τα λεφτά εξαφανίζονται κανένας δεν είναι κλέφτης. Άρα στην Ελλάδα είμαστε μπροστά στο γεγονός να υπάρχουν μαγικά ευρώ και να φεύγουν κρυφά, μόνα τους προς άγνωστους προορισμούς. Οπότε όλα τελικά λειτουργούν τέλεια και σωστά και απλά έχουμε να κάνουμε με ένα θαύμα τις φύσης.
-
Μεγάλα λόγια,ωραίες κουβέντες...
Απαγορεύεται ο κάθε δημοσιογράφος να βγάζει χρηματα με τη δουλειά του;
Απαγορεύεται τα χρήματα αυτά να τα διαθέτει όπως και όπου γουστάρει;Σε σκάφος,σε γκόμενες,σε πατατάκια,σε τσιγάρα,σε ηρεμιστικά;
Δεν θυμάμαι ποτέ ο Τριαντάφυλλος να τα έχει βάλει με κανέναν μεροκαματιάρη ή συνταξιούχο και να τον ξεφτιλίσει δημοσίως.Μόνο μεγαλοκαρχαρίες ''πιάνει''.
Έχετε δει ποτέ ρεπορτάζ Τριανταφυλλόπουλου χωρίς μισό τόνο από έγγραφα και λοιπά τεκμήρια;
Η μεθοδολογία του πολλές φορές και εμένα δεν μου αρέσει,αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στα αποτελέσματα που φέρνει.
Εσύ Lanick που αναρωτιέσαι αν περιμένουμε από τον Μάκη να μας ανοίξει τα μάτια,προτείνεις κάτι άλλο;Θες να μας τα ανοίξεις εσύ;Έχεις τίποτα εναντίον κανενός λαμόγιου;Μάλλον όχι.Αύριο που εσύ κι εγώ θα γράφουμε μαλακιούλες εδώ μέσα και θα μιλάμε με ύφος ειδικού επί παντός επιστητού ο Τριανταφυλλόπουλος θα βρίσκεται στον Εισαγγελέα και θα κταταθέτει στοιχεία φιλαράκι μου
Τώρα αν έχει συμπάθειες με μερικούς ή αντιπαθεί άλλους δικαίωμά του είναι.Εγώ ξέρω ότι έχει καταστρέψει και πράσινα λαμόγια και μπλε και αυτό δεν το έχει κάνει κανείς άλλος κυριλέ δημοσιογράφος.Δηλαδή τί κερδίζει ο Τριανταφυλλόπουλος με το να τα βάζει με όλους;Κι αν αυτό απέδιδε γιατί δεν το έκαναν και άλλοι,βλ.Χατζηνικολάου,Πρετεντέρης;Αλλα αυτοί έχουν να πάρουν συνέντευξη από τον Σάκη και την Χαρούλα Αλεξίου...και φυσικά μόλις ο Μάκης βγάλει κάτι στη φόρα..θα το πάρουν και θα το παίξουν δημοσιογράφοι..
Όποιος είδε την χθεσινή εκπομπή κατάλαβε πολύ καλά τί εστί Φυντανίδης.Και ξέρετε ποια είναι η διαφορά;Τον Τριανταφυλλόπουλο τον ξέρουμε ποιος ειναι και τί είναι,τον κολοσσό της δημοσιογραφίας Φυντανίδη τον μάθαμε χθες..
Το να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η γυναίκα του δεν είναι έγκλημα.Τις τέντες της όμως(ο θεός να τις κάνει τέντες )θα μπορούσε να τις φτιάχνει για λογαριασμό άλλων ιδιωτών,εταιρειών κλπ..δεν χρειαζόταν να διεκδικήσει δημόσιο χρήμα τη στιγμή που ο κολοσσός αντρούλης της φωνασκεί περί διαπλοκής.Εκτός αν δεν γνωρίζουμε τί είναι διαπλοκή..
Για γέλια ήταν το ότι η Ελευθεροτυπία στα άρθρα της για την Σύνοδο κορυφής(κι ενώ η κυρία του κυρίου είχε χάσει τον διαγωνισμό για την τέντα)δημοσίευσε 3 άρθρα για την τέντα,το πόσο άστοχη ήταν κλπ όταν οι υπόλοιπες εφημερίδες δεν ανέφεραν τίποτα.Αυτο δεν είναι παρέμβαση Φυντανίδη;Κοιτάμε πάντα το δέντρο και το δάσος πάει περίπατο.
Αν η γυναίκα του Φυντανίδη δεν έκανε αυτά που έκανε ο Μάκης όσο και να τους μισούσε όσα συμφέροντα και να είχε δεν θα έβγαζε τίποτα από όλα αυτά.ΌΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Φυσικά επειδή ο κύριος Κολοσσός είναι πρώτη μούρη και δικό μας παιδί,σπουδαγμένο,μορφωμένο,μπροστάρης στους αγώνες,έχει τραγουδήσει και με τον Μίκυ,έχει φάει μπάμιες και με τον νιόνιο τον Σαββόπουλο στα Εξάρχεια το 1985 και έχει πάει και σε 5-10 γκαλερύ με θέμα τον εξπρεσιονισμό...χάλασε πολλούς δήθεν στην Ελλάδα.Τον Τσιτουρίδη τον βλάχο που τον ξεφτίλισε με τον γιο του καλά του έκανε,τον δεξιό μπαστουνόβλαχο,τον Βούγια τον αρούκατο που ήθελε και υπουργιλίκι καλα του έκανε που τον ξεφτίλισε με την υπόθεση Στέγγου,τί ήταν ένα πράσινο βρωμερό σκουλίκι.Ο Φυντανίδης όμως;Αυτός ο κολοσσός;Πού είναι και αγωνιστής;Αυτός μας πείραξε λίγο ε;Μέχρι προχθες κι εγώ τον Φυντανίδη τον εκκτιμούσα και τον θαύμαζα..ίσως γιατί δεν τον ήξερα.Τώρα που ξέρω και είδα ποιος είναι και αυτός θα του ευχηθώ περαστικά και καλοφάγωτα τα κέρδη των ''αγώνων''του κατά της διαπλοκής
Αμήν
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
**
Αυτό είναι το κακό στην Ελλάδα (το ξαναείπα και πιο πάνω), ενώ όλοι λένε ότι τα λεφτά εξαφανίζονται κανένας δεν είναι κλέφτης. Άρα στην Ελλάδα είμαστε μπροστά στο γεγονός να υπάρχουν μαγικά ευρώ και να φεύγουν κρυφά, μόνα τους προς άγνωστους προορισμούς. Οπότε όλα τελικά λειτουργούν τέλεια και σωστά και απλά έχουμε να κάνουμε με ένα θαύμα τις φύσης.
Δεν είπα αυτό.
Είπα ότι για να πεις κάποιον κλέφτη πρέπει να το αποδείξεις.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κλέφτες.
Λέω ότι δεν μπορεί ο κάθε Τριανταφυλλόπουλος να υποδεικνύει κάποιον για κλέφτη χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει!!!Κάθε άνθρωπος είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μεγάλα λόγια,ωραίες κουβέντες...Ωραια και αγια ολα αυτα που γραφεις, αλλα θεωρεις τυχαιο οτι ο Μακης ανοιξε το στομα τους μολις η Ελευθεροτυπια εγραψε μονοστηλα για τα τηλεδικια του?????
Εψαχνε απεγνωσμενα να βρει κατι να χτυπησει την Ελευθεροτυπια γιατι αντισταθηκε στην χειραγωγηση που κανει, εχοντας διαφορετικη γνωμη, απλα, απο αυτον.
Δημοκρατικοτατο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
**
Δεν είπα αυτό.
Είπα ότι για να πεις κάποιον κλέφτη πρέπει να το αποδείξεις.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κλέφτες.
Λέω ότι δεν μπορεί ο κάθε Τριανταφυλλόπουλος να υποδεικνύει κάποιον για κλέφτη χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει!!!Κάθε άνθρωπος είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου!
Κουκ αν είδες την εκπομπή χθες θα διεπίστωσες ότι από στοιχεία άλλο τίποτα.Και αν θες στα επαναλαμβάνω κι εγώ.Ο δημοσιογράφος χθες έβγαλε στη φόρα στοιχεία,αυτή δεν είναι η δουλειά του;Ούτε είπε τον Φυντανίδη κλέφτη ούτε απατεώνα.Δηλαδή τί έπρεπε να κάνει χθες ο Μάκης;Να καλέσει την Φαραντούρη,να καλέσει τον Φυντανίδη,να θυμηθούν τα παλιά,να ρίξει και κανα τσάμικο ο αριστερός κολοσσός και εμείς να θαυμάζουμε τα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας που έχουμε;
Και στο τέλος της εκπομπής να πάρει τον Φυντανίδη στην τουαλέτα και να του πει χαμηλοφώνως ότι έχει κάποια στοιχειάκια εναντίον της γυναίκας του και να το συζητήσουν ιδιαιτέρως; -
Φαίνεται πως έθεσα δύσκολο ερώτημα
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τελικά η ουσία είναι ο τρόπος, ο λόγος, το timing και το κίνητρο της πληροφόρησης ή το αν η πληροφορία είναι αληθής; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Φαίνεται πως έθεσα δύσκολο ερώτημαΤελικά η ουσία είναι ο τρόπος, ο λόγος, το timing και το κίνητρο της πληροφόρησης ή το αν η πληροφορία είναι αληθής;
Να απαντησω με ενα ερωτημα πρωτα; Αν πας στα Γιαννενα (στην τυχη λεω μια πολη) και εχεις παρκαρει εσυ και αλλοι 10 Γιαννιωτες παρανομα και γραψουν μονον εσενα, τι θα πεις;
Η ουσια ειναι το 'ακομα και αληθης να ειναι η πληροφορια' τι;
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μεγάλα λόγια,ωραίες κουβέντες...
Ωραια και αγια ολα αυτα που γραφεις, αλλα θεωρεις τυχαιο οτι ο Μακης ανοιξε το στομα τους μολις η Ελευθεροτυπια εγραψε μονοστηλα για τα τηλεδικια του?????
Εψαχνε απεγνωσμενα να βρει κατι να χτυπησει την Ελευθεροτυπια γιατι αντισταθηκε στην χειραγωγηση που κανει, εχοντας διαφορετικη γνωμη, απλα, απο αυτον.
Δημοκρατικοτατο.
Βρε GFON δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρά του.Με ενδιαφέρει αν αυτά που λέει είναι μαλακίες ή αλήθειες.Αν είναι μαλακίες να τα δούμε τα κίνητρά του και να τον ρίξουμε στην πυρά.Αν όμως αυτά που λέει έγιναν,λέει αλήθεια το παληκαρι,τί σε νοιάζει εσένα τί κίνητρο έχει;
Χέστηκα και για τον Μάκη και για τον Φυντανίδη,εμένα με ενδιαφέρει η αλήθεια.Εσένα σε ενδιαφέρει μήπως χάσει το ψωμί του Ο κολοσσός;
Και τελικά τί είναι αυτό που μας ενδιαφέρει.. η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ή η ''ελευθεροτυπία'' του Φυντανίδη;;;;;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φαίνεται πως έθεσα δύσκολο ερώτημα
Τελικά η ουσία είναι ο τρόπος, ο λόγος, το timing και το κίνητρο της πληροφόρησης ή το αν η πληροφορία είναι αληθής;
Να απαντησω με ενα ερωτημα πρωτα; Αν πας στα Γιαννενα (στην τυχη λεω μια πολη) και εχεις παρκαρει εσυ και αλλοι 10 Γιαννιωτες παρανομα και γραψουν μονον εσενα, τι θα πεις;
Η ουσια ειναι το 'ακομα και αληθης να ειναι η πληροφορια' τι;
Αποπροσανατολίζεις την κουβέντα greo, με άστοχο παραλληλισμό!
Ο δημοσιογράγος δεν κόβει κλήσεις, δεν τιμωρεί... με λίγα λόγια δεν αποτελεί εκτελεστική εξουσία.
Πάμε πάλι λοιπόν
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!