-
'Αρκετά ακριβότερα θα κοστίζει από τον επόμενο μήνα η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (συνδέσεις dial-up). Η αύξηση ξεπερνά το 75%, καθώς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι κλήσεις θα χρεώνονται με 0,6 ευρώ ανά ώρα, από 0,34 ευρώ σήμερα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, **οι φθηνότερες χρεώσεις **που ίσχυσαν μέχρι τώρα για κλήσεις **από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί **καταργούνται, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ακόμα περισσότερο το κόστος για όσους χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο το βράδυ από το σπίτι. '
Πηγη: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
'Αρκετά ακριβότερα θα κοστίζει από τον επόμενο μήνα η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (συνδέσεις dial-up). Η αύξηση ξεπερνά το 75%, καθώς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι κλήσεις θα χρεώνονται με 0,6 ευρώ ανά ώρα, από 0,34 ευρώ σήμερα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, **οι φθηνότερες χρεώσεις **που ίσχυσαν μέχρι τώρα για κλήσεις **από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί **καταργούνται, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ακόμα περισσότερο το κόστος για όσους χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο το βράδυ από το σπίτι. '
-
-
Αναφέρθηκε στο θέμα περί Η/Υ. ADSL μπρε, πλέον έρχεται φθηνότερα σε βάθος χρόνου και είναι πολύ γρηγορότερη.
-
Θα πάρεις ΝτιΕςΕλ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;
Άντε μην τσαντιστώ και σε πλακώσω και στις μπουνιές ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!
Ζώον, που μου θες ίντερνετ και δεν έχεις ΝτιΕςΕλ. ΤΣΙΠΗ!!!!!!
Και για να μάθεις το μάθημά σου καλά, σε αντίθεση με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα σε ΑΝΑΓΚΑΣΩ να πάρεις και Άει... ΕςΝτιΕν!!! Για να μοπυ τα δίνεις ΧΟΝΤΡΑ!!!!!!!!!!
Ακούς εκεί να μου βγάζεις το στανιό με 0,34 φραγκοδίφραγκα το λεπτό, και τα μισά τις νύχτες!!!
ΤΑ ΘΕΛΩ ΧΟΝΤΡΑ!!!!!!!!!
Παλιοτσιγκούνη λαμόγιο!!!!!!!Αλήθεια είναι πως ΣΩΣΤΑ μας κάνουν τέτοιες αυξήσεις!!!
Εμ τι, ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ;;;;;;;;;;; -
Παιδες...
Αντι να καθομαστε και να τα παιρνουμε στο κρανιο...
ας δουμε μηπως μπορουμε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εστω γι αυτο!
Εχω βαρεθει μια ζωη να γκρινιαζουμε αλλα να μην κανομε τιποτα απο την αλλη!
'Που θα παει... θα γκρινιαξουν κανα δυο μερες, αλλα στο τελος θα περασει το δικο μας' σκεφτεται ο ΟΤΕ κι ο καθε ΟΤΕ. Και καλα μας κανουν!Κατι ακουσα για καποιο συλλογο χρηστων του διαδικτυου κλπ κλπ
Πως μπορουμε να ερθουμε σ επαφη μ αυτους?
Να 'φωναξουμε' κι εμεις μαζι τους. 3 φωνες περισσοτερες θα μου πειτε...Νιωθω ομως τετοια αγανακτηση...
-
-
Κατά τα άλλα, εξαγγελείες για φθηνότερο internet στην Ελλάδα, οι μελέτες μας βγάζουν ανάμεσα στις ακριβότερες χώρες σ' αυτό το θέμα, αλλά ο ΟΤΕ δεν ιδρώνει και ο πρωθυπουργός μας δεν ασχολείται να τρίξει τα δόντια σε ορισμένους!!!
Και γιατί οι άλλες εταιρίες παροχής τηλεφωνικής σύνδεσης δεν έχουν πρόβαση σε ΕΠΑΚ;
Και γιατί να βάλω ADSL κύριοι; Για να έχω τα προβλήματα που έχουν τόσοι φίλοι συμφορουμίτες εδώ μέσα;
Δεν μας μ@μ@τε λέω εγώ;;; Αλήτες!!!
-
Δηλαδή για να καταλάβω.
Εγώ, που έχω ISDN, θα υποστώ αυτή την αύξηση στα τέλη;
Με ποια δικαιολογία το κάνανε αυτό; -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω.Εγώ, που έχω ISDN, θα υποστώ αυτή την αύξηση στα τέλη;
Με ποια δικαιολογία το κάνανε αυτό;Γιατί, εσύ που έχεις ISDN από άλλη χώρα παίρνεις τηλέφωνο; Με ΕΠΑΚ δεν συνδέεσαι κι εσύ; Κανονικά στο κεφάλι θα μας ρίξουν αδερφέ, σε όλους!!!
Και άσε τις δικαιολογίες, πότε χρειάστηκαν δικαιολογία για να μας γαμήσουν σ' αυτή τη χώρα;;;
(Έχω αρχίσει να τα παίρνω χοντρά, εγώ που γενικά δεν αντιδρούσα συχνά...)
-
Πώς μετά από όλα αυτά θα προωθηθεί περισσότερος κόσμος προς τη χρήση του internet που ήδη ως Έλληνες κατέχουμε αρνητικά ρεκόρ στη χρήση του;;
Θα ακούει τώρα για αύξηση τιμών 75% ο γονιός και άντε να του 'αγοράσει internet' του παιδιού του μετά...Ειδικά όσοι τα φέρνουν δύσκολα πέρα...
Κρίμα, αίσχος. Για ένα αγαθό που για μένα θα έπρεπε να είναι σχεδόν δωρεάν για όλους...
-
double post, sorry!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κανονικά στο κεφάλι θα μας ρίξουν αδερφέ, σε όλους!!!Φυσικά οι μόνοι που δεν επηρεαζόμαστε είναι οι χρήστες ADSL, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός της αύξησης του ΕΠΑΚ, το είπαν επισήμως...
-
Απαραδεκτος μονοπωλιακος εκβιασμος
Αντι να πεσουν οι τιμες στο DSL ανεβαζουν τις τιμες στο PSTN
ΑΙΣΧΟΣ
Δυστυχως εχω πληρωμενο ενα χρονο στην OTENET αλλιως δεν θα με ξαναεβλεπαν. DSL με το στανιο στην Ευρωπη του 2005 -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κανονικά στο κεφάλι θα μας ρίξουν αδερφέ, σε όλους!!!
Φυσικά οι μόνοι που δεν επηρεαζόμαστε είναι οι χρήστες ADSL, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός της αύξησης του ΕΠΑΚ, το είπαν επισήμως...
Ναι Θέμη, ακριβώς! Με δικτατορία, βάλτε όλοι ADSL. Το ότι η ADSL δεν είναι διαθέσιμη σ' όλη την επικράτεια δεν απασχολεί κανέναν. Όσους ζουν μακρυά απ' τα μεγάλα αστικά κέντρα μπορούμε να τους γαμάμε ασάλιωτα, δεν πειράζει!!!
-
Νάσο, σε περίπτωση που δεν έγινα αντιληπτός, παρόλο που έχω ADSL καταδικάζω 100% την κίνηση του ΟΤΕ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρέπει υποχρεούται κανείς να βάλει ADSL.
Απλά εννοούσα ότι ακριβώς ενώ είναι γελοία τα κίνητρά τους, το ανακοινώνουν και επισήμως...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Νάσο, σε περίπτωση που δεν έγινα αντιληπτός, παρόλο που έχω ADSL καταδικάζω 100% την κίνηση του ΟΤΕ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρέπει υποχρεούται κανείς να βάλει ADSL.Απλά εννοούσα ότι ακριβώς ενώ είναι γελοία τα κίνητρά τους, το ανακοινώνουν και επισήμως...
Έγινες απόλυτα αντιληπτός, συμφώνησα μαζί σου με αυτά που έγραφα! Μάλλον δεν το έγραψα σωστά. Έγραψα για να δώσω έμφαση σ' αυτό που είπες!
Ελπίζω ότι δεν παρεξηγηθήκαμε.
-
Φυσικά όχι!!
-
Kαι εγώ ADSL έχω αλλά είναι απολύτως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση εκ μέρους του πΟΤΕ Σε περίπτωση διαμαρτυρίας θα χαρώ να συμμετέχω αν και σ'αυτή τη χώρα δεν νομίζω να βγάζουν πουθενά τα λόγια..
-
Eγώ δηλαδή τώρα, που 'πρόλαβα' να βάλω DSL,
πρέπει να νιώθω 'τυχερός' ;;;
EΠΑΚ - φωτιά