-
Είδες Δημήτρη τι παθαίνεις για να κάθεσαι μακριά?? Του Νίκου (Tsilis) ήταν το cinque αλλά το οδήγησε και ο krus (γκαντέμης ).
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Για να μην αναφέρουμε κι αυτούς που δεν έχουν μετρήσει ποτέ το χρόνο τους στην πίστα...
Τόσο κακό είναι πια αυτό;
Δε μ' έπιασες...
Μιλάω για αυτούς που διασκεδάζουν(-ουμε) τόσο, ώστε 'ξεχνούν' να χρονομετρηθούν. Απολαμβάνουν το αυτοκίνητό τους, την οδήγηση, την παρέα, και προσπαθούν να βελτιωθούν διορθώνοντας τα λάθη τους, αλλά χωρίς χρονόμετρο. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο τσίγκος είναι του Τσίλη, ο κρουζ είχε την στιγμή του όταν οδηγούσε τον τσίγκο του τσίληΑχα. Ελπίζω ο Τσίγκος να είναι υγιής, γιατί αν είναι άσχημο να έχεις στιγμή με δικό σου όχημα, τότε με ξένο είναι δέκα φορές ασχημότερο.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Για να μην αναφέρουμε κι αυτούς που δεν έχουν μετρήσει ποτέ το χρόνο τους στην πίστα...
Τόσο κακό είναι πια αυτό;
Δε μ' έπιασες...
Μιλάω για αυτούς που διασκεδάζουν(-ουμε) τόσο, ώστε 'ξεχνούν' να χρονομετρηθούν. Απολαμβάνουν το αυτοκίνητό τους, την οδήγηση, την παρέα, και προσπαθούν να βελτιωθούν διορθώνοντας τα λάθη τους, αλλά χωρίς χρονόμετρο.Α εντάξει. Τώρα το διευκρινήσαμε .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντύπωση μου έκανε όμως σχόλιο άσχετου τυχαίου θεατή που είχε έρθει για να δει μόνο.
'Γιατι ρε φίλε αφήνετε και μπαίνουν μέσα μικρά αυτοκίνητα? πρέπει να απαγορεύεται'!!!!Είναι κι αυτή μια άποψη!!!
Μια βόλτα με το Bianchi και τον Θέμη οδηγό και θα αλλάξει γνώμη ο άνθρωπος.
.
YOU BET... και το αυτοκίνητο και ο οδηγός σου προσφέρουν ωραίες στιγμές...
Ειδικά όταν πας με τις δύο ρόδες και μετά προσγειώνεσαι είναι τρομερό
Και τηρουμένων των αναλογιών δεν πήγαινε καθόλου αργά (αν και δεν πήγαινε για να δεί χρόνο),ούτε εμπόδισε κανέναν στην πίστα (τουλάχιστον στους γύρους που ήμουν εγώ μέσα).
BTW Θέμη η κάμερα πότε ξεκόλλησε τελικά;
-
Ο χρήστης Volk έγραψε:
BTW Θέμη η κάμερα πότε ξεκόλλησε τελικά;Πρέπει να ξεκόλησε στη...σούζα, αλλά η κασέτα είχε τελειώσει ένα γύρο πριν και δεν την πήρε. Πήρε όμως τη σούζα στην Κ1 που κάναμε στον προηγούμενο γύρο
-
Ε κύριοι. Φέρτε και από δω το υλικό που έχετε. Όσο για το ποιος κόβει ποιον, πρέπει να ομολογήσω ότι όταν ήμουν συνοδηγός στο Corsa του Msamaro, μας έκοβαν τραγικά 2 αυτοκίνητα. Το ένα ήταν η 911 Turbo Cabrio των τουλάχιστον 420 ίππων (αν ήταν καραμαμά) - α ρε Μιχάλη, θα το λες και δε θα σε πιστεύουν. Βέβαια ο τύπος είχε πιάσει κουβέντα με την κοπέλα του και σερνόταν, μάλλον προσπαθούσε να την πείσει ότι δε θα πάθει τίποτα αν το τρέξει . Και βέβαια κανείς τους δε φόραγε κράνος. Γιατί ως γνωστόν, αν έχεις τόσα χρήματα, εξαγοράζεις και το Χάρο .
Το άλλο δεν το θυμάμαι. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το άλλο δεν το θυμάμαι.Το άλλο ήταν ένα βυσινί Leon turbo. To oποίο ήταν πιο ενοχλητικό γιατί δεν με άφηνε καν να τον περάσω.
-
Εγώ πάντως σε κάποια φάση που άνοιγα σε μια Elise, εκείνη δε με περνούσε. Φαίνεται ο άνθρωπος έπαθε πλάκα από τις μελετημένες μου γραμμές και κάθησε πίσω μου να με αντιγράψει
Γκαχ...γκουχ...εχμμ....κ@λόβηχας γμτ....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ πάντως σε κάποια φάση που άνοιγα σε μια Elise, εκείνη δε με περνούσε. Φαίνεται ο άνθρωπος έπαθε πλάκα από τις μελετημένες μου γραμμές και κάθησε πίσω μου να με αντιγράψειΓκαχ...γκουχ...εχμμ....κ@λόβηχας γμτ....
Οδήγηση με συνοδηγό τον fabiawrc, πότε θα ακολουθήσει?!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το άλλο δεν το θυμάμαι.
Το άλλο ήταν ένα βυσινί Leon turbo. To oποίο ήταν πιο ενοχλητικό γιατί δεν με άφηνε καν να τον περάσω.
Ω ναι, το Leon ήταν. Πολύ ενοχλητικό όντως. Σε αντίθεση με την 911...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ πάντως σε κάποια φάση που άνοιγα σε μια Elise, εκείνη δε με περνούσε. Φαίνεται ο άνθρωπος έπαθε πλάκα από τις μελετημένες μου γραμμές και κάθησε πίσω μου να με αντιγράψειΓκαχ...γκουχ...εχμμ....κ@λόβηχας γμτ....
Ήθελε τσάμπα μάθημα lift-off oversteer
-
-
Opterie .......η κιτρινη Μ46 εκανε τιποτα????????????
-
Δε θυμάμαι, για να μη λέω μ@λ@κίες...
Πάντως, γενικώς οι Μ3 το πηγαίνανε
-
-
Αν δε με απατά η μνήμη μου (με ποιον πας μωρήηηη; ), η κίτρινη Μ3 δεν έκανε και πολλά πράγματα. Αλλά πάλι μπορεί και να με απατά (κακούργα). Αχ αναμνήσεις... άντε και τα Χριστούγεννα Θέμη να το πηγαίνεις στη μία ρόδα . Μιχαλάκη, όντως σε έκαψε ο Θέμης . Αντί να βάλει τη φωτογραφία που σε έκλεινε η 911 Turbo Cabrio... Αλήθεια, αυτή γιατί απουσιάζει (ο απαιτητικός );
-
Θέμη, τις έχεις και σε μεγαλύτερη ανάλυση; Αν ναι, θα ήθελα τη δικιά μου!
Να με βλέπω να πηγαίνω (σχεδόν) με τη ζάντα! -
Αυτός ο συμπαθής κύριος με το miata έχει και πυξίδα;;;
-
Μπα, την έχασε, για αυτό βρέθηκε στην Κεφαλλονιά...
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!