-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θα κάνει πολύ κρύο λένε...
Να μη ξεχάσετε να φέρετε την αρκούδα...Θα την φέρουμε....θα την φέρουμε!!!
-
Να μη ξεχάσετε να φέρετε την αρκούδα...Κοίτα, ευτυχώς τα ημι-σλικ μου 'δουλεύουν' μέχρι την εκτιμώμενη θερμοκρασία, και λίγο πιο κάτω...
Επομένως, θα'χουμε show ! -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Κοίτα, ευτυχώς τα ημι-σλικ μου 'δουλεύουν' μέχρι την εκτιμώμενη θερμοκρασία, και λίγο πιο κάτω...
Επομένως, θα'χουμε show !Κοίτα, τα θαγίνουνσελίγο-σλίκ μου δε δουλεύουν πουθενά.
Επομένως θα γίνουμε τσίρκο! Θα φέρει κι ο Στέλιος τα λαμπάκια...
Θα φέρει και ο άλλος το τέρας με τα έξι κεφάλια και το δενξέρωποσοείναι-μπλοκέ.... ντάξ' -
Κοίτα, ευτυχώς τα ημι-σλικ μου 'δουλεύουν' μέχρι την εκτιμώμενη θερμοκρασία, και λίγο πιο κάτω...
Επομένως, θα'χουμε show !Κοίτα, τα θαγίνουνσελίγο-σλίκ μου δε δουλεύουν πουθενά.
Θα φέρει και ο άλλος το τέρας με τα έξι κεφάλια και το δενξέρωποσοείναι-μπλοκέ.... ντάξ'Αν μη τι άλλο....θα μας πέσουν πάλι τα νεφρά από τα γέλια!!!
-
Λες ν'αρχίσω να ψάχνω πάλι για παπαρούνες στη μέση της Κ9, όποτε κάποτε;;; Πλάκα θα'χει...
-
Βλέπετε τι κάνουν μερικοί-μερικοί?
Από τώρα αρχίζουν τις δικαιολογίεςΘα τα πούμε εντός, εκτός απροόπτου
-
Θα φέρει και ο άλλος το τέρας με τα έξι κεφάλια και το δενξέρωποσοείναι-μπλοκέ.... ντάξ'ΨΙΤ! Κυρ-Ευριπίδη! Όταν γίνουν σλικ, και βγουν και τα λινά έξω, θέλω κι εγώ ένα γύρο!
-
Εγώ πάντως αυτό θα κάνω......Αθίκια, Σερβις Παρκ και μετά Μέγαρα!!!!!!!
Εμ βέβαια, όταν δικαιούσαι με το παραπάνω 'τραπέζι' (βλ.κάθισμα συνοδηγού σε πιστάδικα διαβόλια ) όλα γίνονται!!!...
Ναι....Αν και ειδικότης μου είναι το κάθισμα του οδηγού.......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εμ βέβαια, όταν δικαιούσαι με το παραπάνω 'τραπέζι' (βλ.κάθισμα συνοδηγού σε πιστάδικα διαβόλια ) όλα γίνονται!!!...
Κοίτα να δεις! Aν θέλεις να αποκτήσεις κύπελλα και με το δικό μου αμάξι, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το κάθισμα του συνοδηγού! LOL
-
Κοίτα να δεις! Aν θέλεις να αποκτήσεις κύπελλα και με το δικό μου αμάξι, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το κάθισμα του συνοδηγού! LOL
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να μη ξεχάσετε να φέρετε την αρκούδα...Θα την φέρουμε....θα την φέρουμε!!!
Τι ... θα φάμε και αρκούδα ;;
-
Τι ώρα θα μαζευτούμε; Λέω να έρθω κατά τις 10 για να προλάβω να κάνω μπόλικους γύρους αφού θα φύγω σχετικά νωρίς.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι ώρα θα μαζευτούμε; Λέω να έρθω κατά τις 10 για να προλάβω να κάνω μπόλικους γύρους αφού θα φύγω σχετικά νωρίς.10 είναι μια χαρά!
-
Όχι τίποτα άλλο αλλά κατά τις 3.30-3.45 θα πρέπει να φύγω γιατί στις 5 θα φεύγω με το ΚΤΕΛ για Κεφαλλονιά. Κοινωνία άτιμη... Οπότε να προλάβουμε να γράψουμε καμιά 200αριά χιλιομετράκια. Μην πάει χαμένη η μέρα. Ε Θέμη;
-
Θα δώσω και εγω το παρόν, όπως και ο rallangel αποσο ξερω...
-
Ωχ, θα μας καταπιούν οι Ράλλοι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωχ, θα μας καταπιούν οι Ράλλοι...
Είπε κανείς 'προσθιοκίνητα για τις κυρές μας' ???
Τα λέμε αυριο παιδιά! Ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός.. -
Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει και 'βοηθάει' μιας και σταμάτησε η βροχή...
Απλά θα έχουμε λίγο περισσότερο κρύο αύριο...
-
Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει και 'βοηθάει' μιας και σταμάτησε η βροχή...Απλά θα έχουμε λίγο περισσότερο κρύο αύριο...
Ευπειθώς αναφέρω, γύρισε βοριάς ο καιρός, θα έχουν στεγνώσει όλα αύριο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ευπειθώς αναφέρω, γύρισε βοριάς ο καιρός, θα έχουν στεγνώσει όλα αύριο!Κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ 'καπετάνιε'.
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!