-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚΟΥΚΛΑ η Elan II!Για την Cobra, απλά απίστευτο!
Θα ορκιζόμουν ότι α-πο-κλεί-ε-ται να υπάρχει originial Cobra στην Ελλάδα. Όχι ότι οι ρέπλικες πάνε πίσω ή είναι λιγότερο θηρία, αλλά το original είναι αλλιώς, όπως και να χει...Μη σε δει ο Κάρολος να την αποκαλείς Elan II θα σε βάλει να σε καταπιεί η τουρμπίνα του Boeing που πιλοτάρει!
Elan +2 (Πλας του!)
Πρόσεξες πόσο προσεγμένη ήταν; Το εσωτερικό της ήταν λες και ήταν καινούριο αμάξι!!! Απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η!Όσο βέβαια την Cobra ήταν όντως όλα τα λεφτά, κι ας είχε αυτή την μικροατυχία! Ευτυχώς δεν τον έκανε να γυρίσει πάνω σε πλατφόρμα όπως εκτιμούσε πρώτα ο ιδιοκτήτης της!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Elan +2 (Πλας του!)
Πρόσεξες πόσο προσεγμένη ήταν; Το εσωτερικό της ήταν λες και ήταν καινούριο αμάξι!!! Απλά Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η!Εκτός από απίστευτα προσεγμένη, είχε και απίστευτα...εργαλεία μαζί του ο ιδιοκτήτης. Κινητό συνεργείο!!
Μπράβο τους πάντως. Το μεράκι τους είναι αξιοζήλευτο!!!
-
(Τελευταία και καταϊδρωμένη, θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου):
Αυτό ήταν το χαμόγελο της ευτυχίας μου μετά από τις βόλτες! Συμπέρασμα; Θέλω κι άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ όλους τους οδηγούς που με πήγαν βόλτα (την επόμενη φορά θα κάνω περισσότερες)...
Περάσαμε καταπληκτικά- χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους και πρέπει να πω ότι μας κάνατε να νιώσουμε πολύ άνετα και όμορφα. Ευχαριστούμε που μας καλοδεχτήκατε στην παρέα, παρά τη γκρίνια μας για το κρύο!
Ανυπομονώ για το επόμενο! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
παρά τη γκρίνια μας για το κρύο!Ποια γκρινια?? Απλη παρατηρηση θα την ελεγα εγω...
(μη λες τετοια Ελσα, μας καταστρεφεις )
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Μια κόμπρα με τα όλα της (και ολίγο από το 7.5λιτρο τέρας )...Μοντέλο 1965 (O R I G I N A L!!!)
Και ήμουν έτοιμος να ποστάρω στο Carspotting. Την είδα 9.00 το πρωί στην Κηφισίας - μάλλον πήγαινε ΑΟ. Δεν την έχω ξανα-δεί εν Ελλάδι.
Τελικά η μέρα ήταν open-day? Έμπαινε 'όποιος ήθελε' ή μόνο αυτοκίνητα των club? Πότε θα το ξανακάνετε?
-
Έμπαινε όποιος ήθελε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεια ρε παιδιά....ο Πετράν που χάθηκε?
Ακουσε στροφές και....'έστριψε'?!!!αστα kouk....εστρωνα χαλιά και αλλαζα κουρτινες!! και διαφορα αλλα ...οικοκυρικα
ετσι κι αλλιως θελω δισκοπλατω (αληθεια εχει κανεις καμια σοβαρη ακρη με sachs? θελω δυσκολο κωδικο και καλη τιμη)
και η πιστα (δηλ. εγω ) ισως να τον τελειωνε τον μισοφαγωμενο εξαφτερο και να εφευγα με τρεηλερ
παντως αν δεν ειχα δουλεια σπιτι θα ερχομουνα, και ας μην το εβαζα και μεσα στην τελικη. (τοσα πιστάδικα μοτορια μαζεμενα εκει, ολο και κατι θα ειχα να κανω!!)
χαιρομαι που περασατε καλα! (αναμενομενο)στο φαϊ δε, χωρις τον πρωταθλητη παροντα, ο,οοτι χρονους και να γραψατε στα 0-100 παϊδακια ειναι ανευ ουσιας!! I rule!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στο φαϊ δε, χωρις τον πρωταθλητη παροντα, ο,οοτι χρονους και να γραψατε στα 0-100 παϊδακια ειναι ανευ ουσιας!! I rule!!Αν δε φας δύο μπριζόλες στην Argentina, δε μας λες πολλά
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
στο φαϊ δε, χωρις τον πρωταθλητη παροντα, ο,οοτι χρονους και να γραψατε στα 0-100 παϊδακια ειναι ανευ ουσιας!! I rule!!
Αν δε φας δύο μπριζόλες στην Argentina, δε μας λες πολλά
ήτοι περίπου 1,5 κιλό κρέας!!!
Opterios uber alles!
-
Πρεπει μια ωραια μερα να βγουμε εξω και να δουμε ποιος ειναι ο πρωταθλητης.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πρεπει μια ωραια μερα να βγουμε εξω και να δουμε ποιος ειναι ο πρωταθλητης.....Μια ωραία νύχτα θα είναι!
Σκέψου συμμετοχές:
ΒΑΣΙΛΗΣ
Skag
Opterios
Krusenstern (κρυφή πληγή, τρώει τις μπριζόλες των άλλων...)
PetRan...κλπ κλπ
, -
Aσε Βαγγέλη...
Ο Οpterios που παίζει σαν κρυφός κυνηγός θα βάλει το γκολ που θα κρίνει τον πρωταθλητή!
-
Αντε λοιπον ας το κανονισουμε.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρεπει μια ωραια μερα να βγουμε εξω και να δουμε ποιος ειναι ο πρωταθλητης.....
Μια ωραία νύχτα θα είναι!
Σκέψου συμμετοχές:
ΒΑΣΙΛΗΣ
Skag
Opterios
Krusenstern (κρυφή πληγή, τρώει τις μπριζόλες των άλλων...)
PetRan...κλπ κλπ
,Μόνο όταν δεν τις θέλουν και παραπονούνται ότι είναι σκληρές όμως!
-
εγω αμα πειναω τρωω και τον krusestern ολακερο
-
Στο Πηλιο παντως δεν ειχατε πολυ ορεξη......
Ορεξη ειχαμε οι Nass,Κοuk,Βασιλης κ εγω (τυχαια σειρα τα ονοματα)
-
xmmmm nass.. να ενα παιδι που φαινεται οτι ΙΣΩΣ εχει potential
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο Πηλιο παντως δεν ειχατε πολυ ορεξη......Ορεξη ειχαμε οι Nass,Κοuk,Βασιλης κ εγω (τυχαια σειρα τα ονοματα)
Ρε!
Αφου εγω κάνω δίαιτα!!!
-
ωραία ήταν και στα Μέγαρα...
Η συμμετοχή μου στο Ράλλυ Κορίνθου ως κριτής δεν μου επέτρεψε να έρθω για φαγητο...μου βγήκε σε καλό όμως γιατι η ζυγαριά έμεινε στάσιμη...(αν είχα έρθει...θα είχα πάρει 1-2 κιλά, μ'εσάς που έχουμε μπλέξει...)
πολύ το κρύο στα Μέγαρα αλλα η παρέα πάντοτε ευχάριστη και ζεστή...γνώρισα και τις νεαρές Elsag & Funis...άντε κορίτσια να τα λέμε και πιο συχνά...και τον tazio...είδα και άλλους φορουμάδες ΟΕΟ....πήγα και βόλτα με τον Paei Mei...(το Paei, το ραλλάκι....)....
Πολύς κόσμος βρε παιδιά και ξεχωριστά αυτοκίνητα...άντε κάθε φορά και καλύτερο...και η οργάνωση S.-Yele / Kouk-istiks όπως πάντα άψογη....
Άντε και στο επόμενο.....ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ωραία ήταν και στα Μέγαρα...
Η συμμετοχή μου στο Ράλλυ Κορίνθου ως κριτής δεν μου επέτρεψε να έρθω για φαγητο...μου βγήκε σε καλό όμως γιατι η ζυγαριά έμεινε στάσιμη...(αν είχα έρθει...θα είχα πάρει 1-2 κιλά, μ'εσάς που έχουμε μπλέξει...)
πολύ το κρύο στα Μέγαρα αλλα η παρέα πάντοτε ευχάριστη και ζεστή...γνώρισα και τις νεαρές Elsag & Funis...άντε κορίτσια να τα λέμε και πιο συχνά...και τον tazio...είδα και άλλους φορουμάδες ΟΕΟ....πήγα και βόλτα με τον Paei Mei...(το Paei, το ραλλάκι....)....
Πολύς κόσμος βρε παιδιά και ξεχωριστά αυτοκίνητα...άντε κάθε φορά και καλύτερο...και η οργάνωση S.-Yele / Kouk-istiks όπως πάντα άψογη....
Άντε και στο επόμενο.....ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;
ΣΙΕΛΕ προφέρεται!
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!