-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εεεεμ .. θέλετε και** premium**
Τζίιιιιιζ κακή λέξη είπαμε αυτή.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Και φυσικα να μην ξεχασω να αναφερω το ΚΡΥΟ που φαγαμε, τα παιξα!! Να ναι καλα ο Κυριος Κουκ και το αυτοκινητακι του που μας ζεστανε το κοκκαλάκι!! (ειχαμε πρόταση και για Φιατ, αλλά ειπαμε με τους 'Ιταλους' δεν τα πάμε καλα )
Εεεεμ .. θέλετε και premium
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καμμια φωτογραφια για εμας που δεν μπορεσαμε να ερθουμε δεν εχει ???Σπυροοοοο ακους ???
Δυστυχώς παίδες, φωτό δεν υπάρχουν σήμερα... μέσα στη γενικότερη γκαντεμιά MOY της ημέρας, ξέχασα και την ψηφιακή στο σπίτι...
ούτε χελώνα ( ) να είχα δει το πρωί...
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να ναι καλα ο Κυριος Κουκ και το **αυτοκινητακι **του που μας ζεστανε το κοκκαλάκι!! :Τελικά μια 3xx με ?,? % μπλοκέ απέκτησε λόγω ύπαρξης!
-
Θέμη άπαιχτος!
Η μέρα λοιπόν ήταν καταπληκτική από όλες τις απόψεις. Άνθρωποι, μηχανές, καιρός, διάθεση όλα ήταν εξαίσια.
Το 'φχαριστηθήκαμε.Mερικές παρατηρήσεις, έτσι για να γίνεται λόγος:
Εντυπωσιάστηκα από το rallye του rallyeman. Εξαιρετικό στήσιμο, απίστευτο τα ημισλικ, ανάρτηση, μπλόκα.
Ήταν ΑΛΛΟ αυτοκίνητο σε σχέση με το νορμάλ.
Ίσως να είναι λίγο κουραστικό να ζεις καθημερινά με ένα τέτοιο, αλλά στην πίστα ήταν μακράν.
Και ο υπερχρόνος του rallyeman (που είναι και ταλέντο), 1.13.35, δείχνει τις ικανότητες του αυτοκινήτου. Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο σχεδόν δεν φρέναρε, καθότι οι δίσκοι στραβοί, και μετέδιδαν ενοχλητικούς κραδασμούς στο τιμόνι ειδικά στο φρενάρισμα μετά την ευθεία.
Με καλά φρένα, πέφτει άνετα κάτω από 1.13.Πήγα και μια βόλτα (ως συνοδηγός) με το rx-8 του φίλου μου F-Chris, που πρώτη φορά το έβαζε στην πίστα. Παρότι έδειχνε να πατάει καλά, φαινόταν ότι το set up του ήταν αρκετά μαλακό για πίστα. Ήθελε σύνεση στο γκάζι, γιατί έβγαζε εύκολα μούτρα, και όταν έδιωχνε πίσω, στην επαναφορά οι ταλαντώσεις του αμαξώματος ήταν σχετικά έντονες. Νομίζω ότι με ένα σετ πιο σφιχτές αναρτήσεις θα τα πηγαινε πολύ καλά.
Γενικώς μια πιο εξειδικευμένη ανάρτηση και μια 4αδα ημισλίκ, κάνουν μεγάλη διαφορά στην πίστα, σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Κατα τα άλλα, μ άρεσε πολύ η 997, έστω κι απέξω.
Ονειρεμένες και οι Μ3...Χάρηκα που γνώρισα και άλλα μέλη του φόρουμ (tazio, ελσα, funis).
hasta la vista! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Να ναι καλα ο Κυριος Κουκ και το **αυτοκινητακι **του που μας ζεστανε το κοκκαλάκι!! :
Τελικά μια 3xx με ?,? % μπλοκέ απέκτησε λόγω ύπαρξης!
Άσε, άμα είναι για θέρμανση, να πάρω ένα μαγκάλι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να ναι καλα ο Κυριος Κουκ και το **αυτοκινητακι **του που μας ζεστανε το κοκκαλάκι!! :
'Ασε που μπορεί να γυρίζει και ταχύτερα στη πίστα από το BMW 3?? .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Ασε που μπορεί να γυρίζει και ταχύτερα στη πίστα από το BMW 3?? .
Εγκάθετοι, αρχίσατε πάλι?
Πριν σας πείραζε το κρύο...τώρα σας πειράζει η ζέστη?
Καλά σας ρε....
Ξέρω ποιός φταίει.....ο ΣΙΕΛΕ!!!!
-
Θα είναι όμως premium?
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Θα είναι όμως @#$%^#$%^#^?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρω ποιός φταίει.....ο ΣΙΕΛΕ!!!!Κυριε Κουκ μας S. yele ειναι
-
Θα είναι όμως @#$%^#$%^#^?
OPEL PREMIUM!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Θα είναι όμως premium?
Μη τι λέτε αυτή τη λέξη βρε παιδιά κυκλοφορούν κι εγγεφαλικά.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κυριε Κουκ μας S. yele ειναι
ΣΙΕΛΕ ΕΙΝΑΙ!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κυριε Κουκ μας S. yele ειναι
Ναι αλλά στο 3?? μπήκες για να ζεσταθείς.
(Διχονίξ ο Γαλάτης το παίζω τώρα)
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!