-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευπειθώς αναφέρω, γύρισε βοριάς ο καιρός, θα έχουν στεγνώσει όλα αύριο!
I i captain!
-
μπορει να ελθουμε με την Ελσα να σας χαζεψουμε (εμεις καφε θα πινουμε) Αν και η ωρα ειναι λιγο βάρβαρη!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
μπορει να ελθουμε με την Ελσα να σας χαζεψουμε (εμεις καφε θα πινουμε) Αν και η ωρα ειναι λιγο βάρβαρη!Κι εμείς βασικά καφέ θα πίνουμε.
Ε, που και που θα κάνουμε και κανένα στριβινγκ -
Καλα να περασετε και θελουμε πολλες φωτογραφιες εμεις που δεν μπορουμε να ερθουμε....
-
Ήταν καταπληκτικά σήμερα, πολυ λαός στη πίστα. Απο αυτοκίνητα....: Γύρω στα 7 Μ3 (τα 2 CSL) , 2-3 Speedster , καμια 10αριά elise (τα 2 111R)+elan , ενα COBRA (ναι καλά ακούσατε!) , ένα caterham (ελπίζω να τογραψα σωστα) , S3 , RX8, IS200, starlet (πισωκινητο DRIFTclub.GR), 1 Impreza WRX + 1 Sti, δυο EVO (το ένα περι τα 500άτια) , ένα autobianci , τρία 106Rallye+Gti, corolla Ts (+ΤΕΙΝ) και τέλος, το MGF του mpower με το πριονομοτέρ του.
Όσοι δεν ήρθατε χασατε..
Aψογο το caterham που γυρνουσε στο 1.07 ..
Aλλα και εγω δε τα πηγα ασχημα..Personal record!! -
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Ήταν καταπληκτικά σήμερα, πολυ λαός στη πίστα. Απο αυτοκίνητα....: Γύρω στα 7 Μ3 (τα 2 CSL) , 2-3 Speedster , καμια 10αριά elise (τα 2 111R)+elan , ενα COBRA (ναι καλά ακούσατε!) , ένα caterham (ελπίζω να τογραψα σωστα) , S3 , RX8, IS200, starlet (πισωκινητο DRIFTclub.GR), 1 Impreza WRX + 1 Sti, δυο EVO (το ένα περι τα 500άτια) , ένα autobianci , τρία 106Rallye+Gti, corolla Ts (+ΤΕΙΝ) και τέλος, το MGF του mpower με το πριονομοτέρ του.Όσοι δεν ήρθατε χασατε..
Aψογο το caterham που γυρνουσε στο 1.07 ..
Aλλα και εγω δε τα πηγα ασχημα..Personal record!!παντα τα trackday ειναι υπεροχα... χαιρομαι...
τα αυτοκινητα γυρνανε σε ολη την πιστα κανονικα? με την στροφη μετα την 'μεγαλη' ευθεια? (Κ6)... εαν ναι, εχουμε τιποτις αλλους χρονους???...
καλα να περνατε... -
Ήταν εκπληκτικά σήμερα! Πραγματικά τόσα πολλά elise και speedster δεν έχω ξαναδει μαζεμένα! Το Cobra κάθε φορά που έπαιρνε μπρος αναστέναζε και νεκρούς ενώ τα Μ3 μπορούσαν να βγάλουν όλη την πίστα με το π΄λάι - ειδικά αυτός με το μπλε- .Τα caterham δείχναν το δρόμο για το τί πάει να πει στρίβω με όλα... .Rallyeman το πήγαινες πολύ καλά. Τι πράγματα φοράει?
Ήταν κι ένα elise τουρμπάτο που όταν πάταγε το γκάζι νόμιζες ότι θα απογειωνόταν! Απίθανο γκάζι!
Από το αυτοκίνητό μου είμαι αρκετά ευχαριστυημένος. Οι φίλοι μου που με μετρούσαν μου παν ότι ήμουν συνέχεια στο 1.09.1-1.09.5 και έκανα σε έναν 1.08.8. Όχι κι άσχημα για normal ελαστικά! Το κακό είναι ότι κάθε φορά μετά από 3-4 γύρους βγαίναν εκτος λειτουργίας τα πίσω ελαστικά γιατί υπερθερμαίνονταν και driftara συνεχώς!σε κάθε κατέβασμα έκανα drift! 4 semi-slicks ή slicks χρειαζόντουσαν - το βλέπω να το κάνει ο επόμενος από εμένα στο αυτοκίνητο..-. Γεγονός είναι ότι η πίστα είναι το καλύτερο σχολείο και το μόνο μέρος όπου πραγματικά μπορείς να κινηθείς 10/10. -
Μια πραγματικά ωραία μέρα!
Πολλά αυτοκίνητα, πολλοί Φορουμάδες αρκετά νέα πρόσωπα!
Μας τίμησαν οι κυρίες του Forum (kamil,Funis και Ελσα) είδαμε και τον tazio, φάγαμε κιόλας!!!
Ωραία ημέρα!
Πολύ το χάρηκα! Και τις βόλτες και -κυρίως- την παρέα!!
Ελπίζω οι Lotαίοι να είναι ικανοποιημένοι από το management της εισόδου στην πίστα! Οτι μπορούσαμε κάναμε με τοσα πολλά αυτοκίνητα!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει και 'βοηθάει' μιας και σταμάτησε η βροχή...
Απλά θα έχουμε λίγο περισσότερο κρύο αύριο...
Tελικά, δεν ΕΙΧΑΝ στεγνώσει όλα σήμερα...
-
Εγώ ένα έχω να πω καταχάρηκα το πεζάκι μου σήμερα και έφυγαν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί που είχα για την ανταλλάγη του 10 μηνων γκετζ με το 5 χρονών 106.
Η παρέα σούπερ (οεο), γνώρισα κι άλλους φορουμάδες.
Πότε το επόμενο TD?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μας τίμησαν οι κυρίες του Forum (kamil,Funis και Ελσα) είδαμε και τον tazio, φάγαμε κιόλας!!!
Είδατε κι αυτόν τον τύπο τον tazio, χμμμ καλά να πάθετε.
Εγώ πάντως αυτό που δεν είδα ήταν τα μάτια του 'krus' , τι στο καλό όλο με τα γυαλία της ηλεκτροκόλησης στα μάτια ήταν.
Οι κυρίες του φόρουμ που γνώρισα πάντως ήταν γοητευτικότατες. Κυρίες μου υποκλίνομαι.
Υ.Γ. Το ότι φάγατε δηλαδή τι το γράφεις για είδηση;
(συγνώμη που σας 'πούλησα' αλλά οι οικογενιακές υποχρεώσεις είναι υπεράνω) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει και 'βοηθάει' μιας και σταμάτησε η βροχή...
Απλά θα έχουμε λίγο περισσότερο κρύο αύριο...
Tελικά, δεν ΕΙΧΑΝ στεγνώσει όλα σήμερα...
Μας χάλασε λίγο το συμβάν Σπύρο αλλά τέλος καλό όλα καλά.
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Ήταν καταπληκτικά σήμερα, πολυ λαός στη πίστα. Απο αυτοκίνητα....: Γύρω στα 7 Μ3 (τα 2 CSL) , 2-3 Speedster , καμια 10αριά elise (τα 2 111R)+elan , ενα COBRA (ναι καλά ακούσατε!) , ένα caterham (ελπίζω να τογραψα σωστα) , S3 , RX8, IS200, starlet (πισωκινητο DRIFTclub.GR), 1 Impreza WRX + 1 Sti, δυο EVO (το ένα περι τα 500άτια) , ένα autobianci , τρία 106Rallye+Gti, corolla Ts (+ΤΕΙΝ) και τέλος, το MGF του mpower με το πριονομοτέρ τουΜε το Autobianchi ήμουν εγώ!! Τα 40 ολόκληρα άλογα από τα 903cc έσκαψαν βαθεία την άσφαλτο και...εχμ...γκουχ...γκαχ...κωλόβηχας...!!
Ήταν πράγματι πολύ ωραία σήμερα, πέρασα τέλεια. Εύγε στο παιδί με τη μπλε Μ3, δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εμάς, αλλά γενικώς σχεδόν όλες οι μπέμπες ήταν φοβερές!! Όπως και ο τύπος με την 996!!
Όποιος δεν ήρθε έχασε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Με το Autobianchi ήμουν εγώ!! Τα 40 ολόκληρα άλογα από τα 903cc έσκαψαν βαθεία την άσφαλτο και...εχμ...γκουχ...γκαχ...κωλόβηχας...!!Όποιος δεν ήρθε έχασε
Μη κλέβεις έχεις το αυtοκόλητο του Ring που δίνει ίππους και χιλιόμετρα.
Πάντως έδειξες ότι έχεις 'χέρια' άξιος.
-
Καμμια φωτογραφια για εμας που δεν μπορεσαμε να ερθουμε δεν εχει ???
Σπυροοοοο ακους ???
-
Οντως πολύ καλή μέρα
Πολλά και καλά αυτοκίνητα , με ικανότατους οδηγούς ... και πάνω απ΄όλα
Κορυφαία παρέα !!!
Γνωρίσαμε και άλλα μέλη ... tazio .. αρχηγός
Mας τίμησαν και οι κυρίες του forum
Τσιμπήσαμε και λίγο ... τέλος καλό όλα καλά !!! -
Βασιληηηηηη ετοιμασου......
Θα σε πρηξω για συμβουλες περι Italian tuning σε λιγο καιρο
-
λοιπόν, γυρισαμε σπιτι μας (στα ζεστα )
Πολυ ομορφα ηταν σημερα!! Εκανα και βολτα-το πηρα απόφαση ( gvala δεν θέλω σχόλια για τις ατακες μου) Πολυ καλα όλα!! Ομορφα αυτοκίνητα, καλή παρεα (πολυ lotus-επηξε το μάτι μου )
Φαγαμε τρομερα πολυ (πήραμε και μαθηματα-πως να τρωτε ενα παιδάκι από το Tsili αλλά ως κυρια προτίμησα το μαχαιροπίρουνο ) Σκασαμε!!
Και φυσικα να μην ξεχασω να αναφερω το ΚΡΥΟ που φαγαμε, τα παιξα!! Να ναι καλα ο Κυριος Κουκ και το αυτοκινητακι του που μας ζεστανε το κοκκαλάκι!! (ειχαμε πρόταση και για Φιατ, αλλά ειπαμε με τους 'Ιταλους' δεν τα πάμε καλα )
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οι κυρίες του φόρουμ που γνώρισα πάντως ήταν γοητευτικότατες. Κυρίες μου υποκλίνομαι.Κι εσεις πολυ καλοι και ευγενικότατοι!!
Να μαστε καλα να ξαναπάμε!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βασιληηηηηη ετοιμασου......Θα σε πρηξω για συμβουλες περι Italian tuning σε λιγο καιρο
Πανέτοιμος Βαγγέλη
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και φυσικα να μην ξεχασω να αναφερω το ΚΡΥΟ που φαγαμε, τα παιξα!! Να ναι καλα ο Κυριος Κουκ και το αυτοκινητακι του που μας ζεστανε το κοκκαλάκι!! (ειχαμε πρόταση και για Φιατ, αλλά ειπαμε με τους 'Ιταλους' δεν τα πάμε καλα )Εεεεμ .. θέλετε και premium
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!